Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Smok I Kurtyzana
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2, 3
a-n-!-a
A ja popędzam, bo ostatnia część była naprawdę trochę dawno.
Iluzja
zelka1.gif <upija się z rozpaczy>
Czy wszystko jest w porządku? Sonce nic nie jest? Dlaczego nie ma dalszych części? I to już TYLE czasu?
Ff w porządku, oryginalny pomysł, w ogóle ciekawa i dobrze rozgrywana fabuła.
Czekam z niecierliwością na kolejne części:D
A na razie idę dalej pić wink2.gif zelka1.gif
Pozdrawiam
acromantula
bardzo, bardzo mi się podobało to opowiadanie, orginalny pomysł, ale przede wszystkim świetne wykonanie. Prawie nie ma się do czego doczepić:

zbryzgane odłamkami szkła z ramki.
- zbryzgane to może być coś jakąś cieczą, a nie odłamkami szkła

Harry poznał jakąś fantastyczną francuską dziewczynę i wyjechał do niej na całe dwa miesiące.

a potem tuż przed porodem
przyszło jej na myśl pewnego sierpniowego popołudnia czytając list od Harry`ego, który zapytywał w jaki sposób może jej pomóc (zapewne dowiedział się od Rona o jej sytuacji).
przecież pwinien już wrócić

Uzdrowicielko, proszę szybko przynieść miskę z ciepła wodą, jakieś ręczniki i więcej prześcieradeł - nakazał szatyn i kobieta, która stała przy Hermionie i coś zapisywała, szybko wyszła z sali.

czyżby uzdrowiciele się nie znali??a nawet jeśli, dlaczego per uzdowicielko a nie per pani?? krótsze i bardziej naturalne

Dziewczyna zaprała mocno i...
- czy to aby na pewno tak się mówi??

była spokojna o przyszłość Destiny i o jej zdrowie, zwłaszcza, że mogła ją odwiedzać, aż dwa razy w tygodniu.
- czy młodą matkę może utysfakcjopnować "widzenie" z dzieckiem 2 razy w tygodniu??

- Dziękuję za drinka, pani Malfoy – powiedziała odstawiając kryształowa szklankę na stolik stojący przed fotelem. Blondyn skinął nieznacznie głową i spojrzał na swego syna.
- panie Malfoy

I perełka, po prostu mój ul;ubiony fragment:
- Przebrała się miarka mojego litosierdzia!
- Czego?! - zapytał zaskoczony, przestraszony i zszokowany, wystąpieniem ojca, Draco.
- Litości i miłosierdzia w jednym, wałkoniu, próżniaku, nierobie, półgłówku, erotomanie...
- śliczne

to by było na tyle, powtarzam jeszcze raz, świetnie opowiadanie, czekam na ciąg dalszy z dużą niecierpliwością
pozdrawiam i weny życzę
acromantula
Dorcas Ann Potter
tongue.gif Och, naprawdę? To po prostu niesamowite. Takiego podwórkowego słownictwa nie używa się na forum.

Tacy ludzie mnie wnerwiają!

czarodziej.gif
Kara
FF jest po porstu zajefajny!!!!:) I ludzie doceńcie tu też Sonke bo jak patrze na komenty to widze tylko i wyłącznie peany na cześć Kit. Ja opowiadanka Kit po porstu uwielbiam blush.gif ale docenmy tu też napewno prace Sonki!!!:)
Brawo Dziewczyny Do boju
Kara
PS:Z niecierpliwością czsekam na next part wink2.gif czarodziej.gif
Kara
ups napisałam dwa razy ale to z tego zachwytu tongue.gif
Kara
Dorcas Ann Potter
To skasuj.
Ktoś coś mówił o nabijaniu postów? czarodziej.gif laugh.gif tongue.gif
Paulinka***
Matko, kiedy dodacie kolejny odcinek? Ileż można gryżć poduszkę z niecierpliwości??????? Nie chcę Was popędzać, ale wiecie. My sie niecierpliwimy
Pozdro*
Paulina
Dorcas Ann Potter
Pisanie jest trudną rzeczą wymagającą czasu.
Kara
Słuchaj Paulinka...też się niecierpliwie ale cuż jescze troche cierpliwości trzeba wykazać gdyż nie pisze się ff'a bez zastanowienie...Dziewczyny na pewno nas czymś zaskoczą.
Paulinka***
Wiem, wiem wiem. I mam nadzieje ze nas zaskocza;-) Mimo to naprawde sie niecierpliwie:-)
Kara
smile.gif Chyba większość ludzi ma podobne myśli tongue.gif
Kiniulka
O rajuśku jak ja bym chciała nowy part sad.gif(( Normalnie myślałam, że jak mnie tyle czasu na forum nie było to to opowiadanko już dawno skończone będzie, a tu lipa troszke:P Jednakże mam ogromniastą nadzieję, że Autorkom przypomni się, że mają tu na forum taki fajny fanfick i go dokończą biggrin.gif Pozdrówka dla Was dziewczyny smile.gif
Fauna
Ja też nieśmiało przyłączam się do delikatnego przypomnienia autorkom o tym fan ficku smile.gif Rozumiem, że pisanie wymaga czasu, namysłu itd, ale... cry.gif już prawie rok nie było nowego parta!

Autorkom życzę weny, a nam, oczekującym czytelnikom - cierpliwości tongue.gif Pozdroofki!
Heike
Ja chyba przyłączę się do prośby większości dry.gif
Życzę szybkiego powrotu weny
Sosenka
Kiedy będzie dalsza część już się nie moge doczekać ,nudze się a tak to se zawsze coś poczytam
Paulinka***
buuuuu..... Błagam, litości.... ostatnio bylam 15 listopada chyba, a tu ciągle nicccccc
Victoria Vouivre
Czytałam już to opowiadanie na innym forum. Było to bardzo, bardzooooo dawno temu. Przez pierwsze kilka miesięcy wchodziłam na tamto forum, żeby sprawdzić, czy jest już nowy part. W końcy przestałam. Od tamtej pory nie przybyło ani jednego rozdziału. To jest bardzo załamujące, zważywszy na to, że to jest właśnie moje ulubione opowiadanie. Rozumiem, że można nie mieć czasu, może brakować weny, może być jeszcze milion innych powodów, przez które nie pojawia się nic nowego. Ale byłoby uczciwie powiadaomić czytelników, czy wogóle będziecie pisać dalej, bo ja powoli zaczynam w to wątpić. Apeluję do bardzo utalentowanych autorek (oczywiście zero wazeliny... tongue.gif wink2.gif ), dajcie jakikolwiek znak, co do przyszłości tego opowiadania.

Serdecznie pozdrawiam,
Victoria V. evil.gif
Kara
Teraz to już umieram z niecierpliwości...prosze...prosze o chociaż jakąś informację na temat czy wogóle macie zamiar dokończyć tego ff'a??Wiem że pisanie to rzecz wymagająca czasu i weny...ale prosze chociaż o taką informację...
Tida
Hmmm...Jak na razie to mi sie podoba,tylko trochę tego mało.Nie chodzi o całość,tylko urwałyście na pierwszym dniu,które Hermiona spędziła u Draco w domu...Ale nie popędzam,bo sama jak nikt wiem,że na pisanie potrzeba a)WENY no i niestety b)czasu, a tego drugiego teraz coraz mniej...Jednak mam nadzieję,że jedno i drugie przyjdzie w tym samym czasie i dodacie coś nowego.
Lord Dragon
sonka , odpisała mi na moje pytanie . Napisała że przed końcem lutego powina dalsza część się pojawić
sonka
Oj. Przepraszamy, ze na razie nic sie nie pojawia... Dla jasnosci - PISZEMY. Tak jak powyzej pisal Lord Dragon , nastepny odcinek powinien pojawic sie pod koniec lutego, moze wczesniej (to jeszcze zalezy od kilku czynnikow). Jedno jest pewne - opowiadanie na pewno bedzie skonczone wiec sie nie martwcie:) Pozdrawiamy serdecznie i bardzo, bardzo prosimy o cierpliwosci
Sonka&Kit

p.s nie ma polskich znakow gdyz pisze ze szkoly
hermionka_7
koniec lutego????? to przecież za 5 wieków...... dry.gif huh.gif blink.gif ohmy.gif sad.gif cry.gif
Fauna
hermionka_7 Napisano Wczoraj, 13:23
  koniec lutego????? to przecież za 5 wieków......     

Nie marudź, ważne, że w ogóle piszą biggrin.gif Ja osobiście jestem zachwycona, że już choć wiemy, co się dzieje. A czas przecież szybko leci smile.gif
Stety i niestety sad.gif
hermionka_7
Dzięki za pozytywne wsparcie biggrin.gif Sosenko droga, arcydzieła Sonki, Kit i Nag to nie jest "coś", co można "se poczytać". Więc nawet tak nie myśl.
Z wyrazami poważania,
hermionka_7
Kara
Hermionko...zgadzam się z tobą całkowicie...Ale cóż Sosenka zignorowała moją prośvę jak również innych ludzi więc teraz trzeba po prostu zignorować ją...pozdrawiam wierne czytelniczki i czytelników którzy nie wchodza na fora żeby tylko "se poczytać"

Kara
Tasha13
Wspaniałe!!...
Ale czemu tak dawno nie było kolejnego parta ??
Czy ktoś wie kiedy ukaze następna część ??
Kara
Jezu... Komentujecie w tak ekspresowym tempie i zadne z waszych komentow nie sa konstruktywne i sa prawie takie same ze sie zastanawiam czy wy wogóle cos tu czytacie...
Dorcas Ann Potter
Ale czemu tak dawno nie było kolejnego parta ??
Czy ktoś wie kiedy ukaze następna część ??

Wydaje mi się, że gdzieś zgubiłam swoją szklaną kulę wink2.gif
@hermionka_7
No wiesz, może one sobie poczytują wink2.gif
Kara
tongue.gif a miotłę jeszcze masz?? Bo może zaraz zaproponuje żebyś ze swoim czarnym kotem poleciała do Sonki i sie zapytała kiedy next part??

Pozdrawiam Cię gorąco

Kara
Tida
JUŻ JEST LUTY!!!Błagam wklejcie kolejną część!Bo domysły jak to się dalej potoczy mi nie wystarczają tongue.gif
Fauna
Jakis miesiąc temu Sonka napisała:
nastepny odcinek powinien pojawic sie pod koniec lutego, moze wczesniej (to jeszcze zalezy od kilku czynnikow).

więc ja cierlpiwie czekam na koniec lutego. Dopiero potem wynajme płatnych morderców, żeby coś zrobili z tymi "kilkoma czynnikami" tongue.gif biggrin.gif
Andzialipa
Opowiadanie swietne, zreszta koemntowalam je juz na DK.
Piszecie obie swyetnym style, macie oryginalne pomysły...Nic dodac nic ując. czekam z najwieksza niecierliwoscia na ciag dalszy!
Andzia
migotka
bardzo fajne opowiadanko smile.gif z niecierpliwością czekam na dalszą część i podziwiam wene twórczą
Kiniulka
Jest juz luty, a nowego parta ni widu ni słychu sad.gif Jednakże jako cierpliwa fanka czekam dalej smile.gif Mam nadzieję, że jednak nie bedę czekać długo tongue.gif

Pozdrawiam serdecznie smile.gif
angelkitty
heh opowiadanko bardzo mi sie podoba, szczególnie pomysł z Draco Malfoyem jako słodkim i wyrozumiałym facecie tongue.gif zwykle jest robiony z niego taki zimny podły brutal biggrin.gif jak na razie czekam na następne części sleeping.gif
Iluzja
Czytałam tego ff z jakieś dwa miesiące temu i z tego co pamiętam, ogólnie mi się podobał. Ale teraz po tak długiej przerwie, musiałabym zacząć czytać od nowa, żeby z powrotem wczuć się w klimat. Takie długie czekanie naprawdę odbiera opowiadaniu urok mad.gif
em
W takim razie, Iluzja, zapraszam do działu "Labirynt wyobraźni", gdzie znajdziesz opowiadania zakończone, co oszczędzi ci męki czekania.
W ogóle polecam ten dział wszystkim marudom, tym bardziej, że nie można w nim spamować.
paulinka872
emoticonka jakos nie moge znalesc tego opowiadania w 'Labiryncie wyobrazni'
Kara
Jezu!!! Przecież w "Labiryncie Wyobraźni' są ficki ZAKOŃCZONE a ten jeszcze nie jest!!!

Kara
Ciasteczko
czy wyumiecie czytac?
wszyscy rozpaczaja 'juz luty a nic nie ma'.
no, moje biedactwa.

koniec
koniec.
POD KONIEC.

tak napisala sonka to tak bedzie, czyz nie?

zle ciasteczko
Fauna
No właśnie, a do końca lutego jeszcze prawie tydzień, więc wyciszmy się i uspokójmy, a nasza cierpliwość będzie prawdopodobnie wynagrodzona tongue.gif
Kara
Teraz już nie jestem spokojna bo dzis ostatni dzień lutego i nic nie ma... zlitujcie się1

Kara
Fauna
nom... teraz, to ja też trochę się denerwuję dry.gif Bardzo, bardzo, bardzo prosimy o następną część! Choćby najmniejszą (no... może trochę większą, niż tę najmniejszą wink2.gif )
MoniQ
kiedy następna część...??mi sie ogolnie bardzo fajny pomysl...smile.gifsmile.gif
Naya
no proooosiiimyyy o nasteppna czeesc!! ostatnia byla 27 stycznia, czyli bardzo duzo czasu juz minelo i spragnieni czytelnicy bardzo chca zaczytac sie znow:P
angelkitty
cry.gif buuu szkoda że nie ma jeszcze następnej części... ja sama dopiero sie uczę pisać więc jak narazie chętnie poczytam co piszą inni tongue.gif
Naya
niedługo bedziee =)
Kiniulka
QUOTE(Naya @ 07.03.2006 20:12)
niedługo bedziee =)
*

A skąd wiesz? biggrin.gif Bo jeśli to prawda to mogę smiało powiedzieć, że mi się humorek zaczyna poprawiać smile.gif
Naya
""A skąd wiesz? biggrin.gif Bo jeśli to prawda to mogę smiało powiedzieć, że mi się humorek zaczyna poprawiać smile.gif ""

wysylalam wiadomosc do Sonki. Smok i kurtyzana ma byc niedlugo =) ale zalezy jak Kit sie uwinie ;D

tzn. mialo byc wczoraj, albo ewentualnie dzis wink2.gif taka dostalam wiadomosc wink2.gif =)
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.