Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Portret Psychologiczny
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3
em
i tak oto zignorowano epicko na dwa lata

a to taki fajny temat był, fajno się go czyta; nie sądzicie, niewinni?
Lilith
omg, pisałam tam coś o Przemku, ale obciach ;P
PrZeMeK Z.
KAJAJ SIĘ!
Tajemnicza
Naprawdę dobra lektura tongue.gif
owczarnia
O matko.
Eva
Pierwsze posty pisane były w 2006 roku i ciekawa jestem, czy w ogóle, a jeśli tak, to jak zmieniły się opinie piszących na temat opisywanych ;) Taka 'korekta' byłaby wielce interesujące, hem hem.
em
ale to już nie to - teraz to już nie będą opinie tylko na podstawie postów ;)
Eva
Oj tam oj tam... ; p
Avadakedaver
nie no ja bym sobie posłuchał.
ninki_nunk
Jestem chyba jedyną osobą ktora portrety psychologiczne magicznych budowala na podstawie spotkan a nie na podstawie postów ale nie podziele sie poki co obserwacjami bo to moj pierwszy post zaznaczajacy tylko moja obecnosc zebyscie mogli powiedziec: nareszcie :]
Eva
Wszelkie tokeny waszej wdzięczności proszę kierować na mój adres.
Lilith
hahaha, Marcin biggrin.gif
em
zwerbowaliscie go rozcieta reka avady? hehe
hazel
łomatko...
PrZeMeK Z.
Niech pozostanie słodką tajemnicą, jak go zwerbowaliśmy, dość rzec, że wymagało to późnej godziny, alkoholu i krępujących wyznań tongue.gif
Neonai
haha, ninki nunk =D welcome!
Eva
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 27.08.2009 22:56)
Niech pozostanie słodką tajemnicą, jak go zwerbowaliśmy, dość rzec, że wymagało to późnej godziny, alkoholu i krępujących wyznań tongue.gif
*

... that I wish I could remember : P
Katon
Pinki Poooooong!
radziuo
beer pong!
Eva
QUOTE(ninki_nunk @ 27.08.2009 18:57)
Jestem chyba jedyną osobą ktora portrety psychologiczne magicznych budowala na podstawie spotkan a nie na podstawie postów ale nie podziele sie poki co obserwacjami
*

No nie wstydź się, jesteś jedną z nielicznych osób, która może zwykłym śmiertelnikom odsłonić drugą twarz Mateusza To Katona, a wszyscy czekamy na pikantne szczegóły z burzliwego życia tego politycznego nonkonformisty. Bunt, krew, odwaga, tajemnicze morderstwo krakowskiego sędziego - chcemy wiedzieć wszystko. Hehe.

Albo po prostu objedź nas wszystkich malowniczo, bardzo to lubimy czarodziej.gif

Ponawiam także prośbę o weryfikację napisanych w 2006 roku portretów!
ninki_nunk
Co do objeżdżania możecie czuć się poki co bezpiecznie ale nie czułbym sie zbyt pewnie na waszym miejscu. Daleki jestem od wyciągania pochopnych wniosków i zanim cos o kimś napisze potrzebuje troche czasu ale jak ktos okaze sie durniem to nie mam skrupułów. Co do Katona;] hmmmm faktycznie wiele mogłbym w tym temacie napisać. postaram się żeby było krótko i rzeczowo

Katon - człowiek ponadprzeciętnych ambicjach, ponadprzeciętnej wiedzy, ponadprzeciętnej inteligencji. Ciągle walczący o to by go dostrzeżono i poświęcono mu uwage, choć już od dawna wzrok wszystkich zwrócony jest w jego kierunku. W rozmowie często bywa, że sie z kimś zgadza w głebi ducha ale nie przyzna tego dla dobra dyskusji (im dłużej trwa tym lepiej). Uwielbia prowadzić długie dyskusje i czuć że zmiazdzył przeciwnika ewentualnie zmusił do refleksji. Poza tym prawdziwy romantyk wierzący w ideały które we współczesnym świecie mają coraz mniejsze znaczenie. Jednak w kilku polach zakompleksiony, jednak wrodzona zdolność do bycia zajebistym skutecznie spycha braki na dalszy plan. Absolutny mistrz spóźniania się i bezobciachowego lania gdzie sie tylko da. Całkowicie niezastąpiony i jedyny w swoim rodzaju.

Coś mi za miła recenzja wyszła ale to tak jakby recenzować brata ;]
Avadakedaver
ah kaman, jeśli robić takie rzeczy na serio to nie na forum tylko w cztery oczy. Bo to zawsze przesłodzone wyjdzie.
Eva
Nie czepiaj się.
managarm
oj tam, oj tam..
ninki_nunk
oj Avada chyba miło przeczytać o sobie coś pozytywnego nawet jeśli są to "poprawne politycznie" posty kumpli. jednak zgodze się z Tobą, wole osobisty kontakt przy diagnozowaniu czyjegoś charakteru tym bardziej jeśli mam się o nim wypowiadać. Jeśli jednak ma to być temat w którym ludzie sobie słodzą to mi ten pomysł odpowiada

nutella.gif czekolada.gif dla wszystkich
Lilith
Marcin odkrywa gadżety magicznego czarodziej.gif nutella.gif czekolada.gif landrynki.gif zelka1.gif krowki.gif
Eva
Jak jeszcze coś poodkrywa, to Awada będzie musiał mu dać bana i się skończy (na killem all) czarodziej.gif
ninki_nunk
no co? wypasiona milka i nutella - poprostu nie mogłem się powstrzymać, przecież napisałem, że to dla wszytkich więc jedzcie swoją czekolade i bądźcie wdzięczni za ten miły gest ;]
Eva
Chcesz, żebym pogryzła monitor, zły człowieku?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.