i tak oto zignorowano epicko na dwa lata
a to taki fajny temat był, fajno się go czyta; nie sądzicie, niewinni?
omg, pisałam tam coś o Przemku, ale obciach ;P
PrZeMeK Z.
27.08.2009 12:43
KAJAJ SIĘ!
Tajemnicza
27.08.2009 12:48
Naprawdę dobra lektura
owczarnia
27.08.2009 13:19
O matko.
Pierwsze posty pisane były w 2006 roku i ciekawa jestem, czy w ogóle, a jeśli tak, to jak zmieniły się opinie piszących na temat opisywanych ;) Taka 'korekta' byłaby wielce interesujące, hem hem.
ale to już nie to - teraz to już nie będą opinie tylko na podstawie postów ;)
Avadakedaver
27.08.2009 18:52
nie no ja bym sobie posłuchał.
ninki_nunk
27.08.2009 18:57
Jestem chyba jedyną osobą ktora portrety psychologiczne magicznych budowala na podstawie spotkan a nie na podstawie postów ale nie podziele sie poki co obserwacjami bo to moj pierwszy post zaznaczajacy tylko moja obecnosc zebyscie mogli powiedziec: nareszcie :]
Wszelkie tokeny waszej wdzięczności proszę kierować na mój adres.
hahaha, Marcin
zwerbowaliscie go rozcieta reka avady? hehe
PrZeMeK Z.
27.08.2009 22:56
Niech pozostanie słodką tajemnicą, jak go zwerbowaliśmy, dość rzec, że wymagało to późnej godziny, alkoholu i krępujących wyznań
haha, ninki nunk =D welcome!
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 27.08.2009 22:56)
Niech pozostanie słodką tajemnicą, jak go zwerbowaliśmy, dość rzec, że wymagało to późnej godziny, alkoholu i krępujących wyznań

... that I wish I could remember : P
QUOTE(ninki_nunk @ 27.08.2009 18:57)
Jestem chyba jedyną osobą ktora portrety psychologiczne magicznych budowala na podstawie spotkan a nie na podstawie postów ale nie podziele sie poki co obserwacjami
No nie wstydź się, jesteś jedną z nielicznych osób, która może zwykłym śmiertelnikom odsłonić drugą twarz Mateusza To Katona, a wszyscy czekamy na pikantne szczegóły z burzliwego życia tego politycznego nonkonformisty. Bunt, krew, odwaga, tajemnicze morderstwo krakowskiego sędziego - chcemy wiedzieć wszystko. Hehe.
Albo po prostu objedź nas wszystkich malowniczo, bardzo to lubimy

Ponawiam także prośbę o weryfikację napisanych w 2006 roku portretów!
ninki_nunk
29.08.2009 18:44
Co do objeżdżania możecie czuć się poki co bezpiecznie ale nie czułbym sie zbyt pewnie na waszym miejscu. Daleki jestem od wyciągania pochopnych wniosków i zanim cos o kimś napisze potrzebuje troche czasu ale jak ktos okaze sie durniem to nie mam skrupułów. Co do Katona;] hmmmm faktycznie wiele mogłbym w tym temacie napisać. postaram się żeby było krótko i rzeczowo
Katon - człowiek ponadprzeciętnych ambicjach, ponadprzeciętnej wiedzy, ponadprzeciętnej inteligencji. Ciągle walczący o to by go dostrzeżono i poświęcono mu uwage, choć już od dawna wzrok wszystkich zwrócony jest w jego kierunku. W rozmowie często bywa, że sie z kimś zgadza w głebi ducha ale nie przyzna tego dla dobra dyskusji (im dłużej trwa tym lepiej). Uwielbia prowadzić długie dyskusje i czuć że zmiazdzył przeciwnika ewentualnie zmusił do refleksji. Poza tym prawdziwy romantyk wierzący w ideały które we współczesnym świecie mają coraz mniejsze znaczenie. Jednak w kilku polach zakompleksiony, jednak wrodzona zdolność do bycia zajebistym skutecznie spycha braki na dalszy plan. Absolutny mistrz spóźniania się i bezobciachowego lania gdzie sie tylko da. Całkowicie niezastąpiony i jedyny w swoim rodzaju.
Coś mi za miła recenzja wyszła ale to tak jakby recenzować brata ;]
Avadakedaver
29.08.2009 21:16
ah kaman, jeśli robić takie rzeczy na serio to nie na forum tylko w cztery oczy. Bo to zawsze przesłodzone wyjdzie.
managarm
29.08.2009 22:13
oj tam, oj tam..
ninki_nunk
30.08.2009 01:00
oj Avada chyba miło przeczytać o sobie coś pozytywnego nawet jeśli są to "poprawne politycznie" posty kumpli. jednak zgodze się z Tobą, wole osobisty kontakt przy diagnozowaniu czyjegoś charakteru tym bardziej jeśli mam się o nim wypowiadać. Jeśli jednak ma to być temat w którym ludzie sobie słodzą to mi ten pomysł odpowiada

dla wszystkich
Jak jeszcze coś poodkrywa, to Awada będzie musiał mu dać bana i się skończy (na killem all)
ninki_nunk
30.08.2009 22:35
no co? wypasiona milka i nutella - poprostu nie mogłem się powstrzymać, przecież napisałem, że to dla wszytkich więc jedzcie swoją czekolade i bądźcie wdzięczni za ten miły gest ;]
Chcesz, żebym pogryzła monitor, zły człowieku?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę