Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Portret Psychologiczny
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3
Zeti
Nawet całkiem trafnie.

Stawia coraz pewniejsze kroki na gruncie literackim i ma nadzieję się w tym kierunku rozwijać.

Chodzi o wiersze, czy o niedokończone Miasto?
PrZeMeK Z.
O jedno i drugie. "Miasta" nie czytałem, ale widziałem, że byłeś w ten projekt bardzo zaangażowany.
Sihaja
Nu, to teraz ja.

EST-JEJ - Do bólu sprawiedliwy, obrońca uciśnionych smile.gif I słusznie. Nie boi się mieć innego zdania niż wszyscy, z lekkim dystansem, a jednak na swój specyficzny sposób zaangażowany we wszystko co robi (przynajmniej z tego co widzę na forum). Szanuję go, choć czasem mnie zaskakuje i nie zawsze muszę się z nim zgadzać. Ogólnie - Strażnik Obrońca smile.gif

KATON - Zmienił się, tak mi się wydaje. Od zawsze był dobrym partnerem do dyskusji, ale teraz czasem wydaje mi się, że zbacza w kierunku wygłaszania opinii nieco ex katedra. Człowiek o ogromnej wiedzy, intrygujący, nieco szalony, ale jednocześnie spokojny. Potrzebuje publiczności, ale nie w złym znaczeniu tego zwrotu, ale jakimś takim... poczciwym i pełnym uroku. Sporo sprzeczności. Może przez tą niezwykłą mieszankę zagorzałego Katolika, prawnika i muzyka w jednej osobie? Nieprzeciętny.

PRZEMEK - Obserwuję Cię od jakiegoś czasu i zadziwia mnie Twój spokój i Twoja łagodność, taka trochę jeszcze czasem naiwna, ale jednocześnie będąca zaczątkiem czegoś naprawdę wartościowego, co za miesiąc, rok, dwa, może nas zaskoczyć. Czasem trochę nieśmiały, ostrożny w wypowiadaniu poglądów, a przecież warto nieraz posłuchać (poczytać) co ma do powiedzenia.

SUMIKO - Strasznie dobry człowiek. Ten cynizm, lekka kpina i dystans są w niej jakby osobną częścią (ale zupełnie naturalną), natomiast ja kojarzę ją głównie jako osobę, gotową przygarnąć wszystkich, często po raz pierwszy widzianych na oczy, i ugościć. Ostry język, błyskotliwa inteligencja i wewnętrzne ciepło. No i z takiego fajnego miasta pochodzi.

AVADA - Czasem nie wiem co w nim jest jeszcze zabawą i wyzwaniem, a co już prawdą. Lubi być w centrum uwagi, podobnie jak Katon, czasem za cenę lekkiej błazenady i szarżowania na skraju "przyzwoitości" wink2.gif A jednak potrafi wzbudzić sporą sympatię, może tym swoim trzepotem niespokojnym, może tym, że uparty jest i konsekwentny - i jednocześnie ma odwagę na ten "balans", o którym mówiłam wyżej, co podziwiam. Czasem mogłabym go udusić. Ale w większości wypadków uśmiecham się, gdy czytam jego wypowiedzi, a uśmiech jest pełen sympatii.

Tyle na dziś. Idę kończyć pichcić ciasto.
Avadakedaver
tej, ale fajny temat :*
Katon
QUOTE(anagda @ 06.08.2007 11:34)
Katon - wiecznie obecny, wszystko wiedzący, teoretyk genialny tongue.gif
Ponadto, zawzięty i zawsze walczący o swoje. Dostaje zawsze co chce i potrafi to wywalczyć swoją charyzmą, a nie krzykiem
*

Chyba w sumie tylko tutaj. Zawzięty bywam tylko abstrakcyjnie, w dyskusji. W życiu wręcz przeciwnie i jeśli miewam jakieś zalety charakteru to dobroduczność i 'wybaczające' usposobienie są jedną z nielicznych.

QUOTE(PrZeMeK Z. @ 06.08.2007 13:31)
Podobnie jak Przemuś, jest wyalienowany, więc nic dziwnego, że do siebie pasują.
*

Avada i Przemek - zakochane geje =D

QUOTE(estiej @ 07.08.2007 09:44)
Z Katonem moim zdaniem to nie jest tak, że jest jakoś nadzwyczajnie mądry, choć jest. Sęk w tym, że ma on wypracowaną, spójną wizję świata, pewien system na jego postrzeganie i to Katona zdecydowanie wyróżnia od reszty nas.
*

Ciekawe bardzo to co piszesz, ale to nie do końca tak. Ja tą moją wizję ciągle wystawiam na próbę i ciagle remontuje. Ale kiedy wychodzę w 'zbroji' do 'walki' wtedy o tym sza. Potem wracam do warsztatu i sprawdzam gdzie się wgniotła albo pękła. I w cichości ducha, tak w czesiu, przemyśliwuję sprawę i naprawiam. Jeśli myślicie, że wasze argumenty nigdy do mnie nie trafią i nigdy się nad nimi nie zastanawiam to jesteście w wielkim błędzie =)

Estiej - żeby dodać coś nowego może i nie powielać bardzo dobrego portretu Sihaji: Estiej jest nieco samotny mam wrażenie. Szmat ziemi od swojego kraju, który go jednak obchodzi i od języka, który jest dla niego najbardziej naturalny, mimo wszystko. Ma coś z romantycznego wygnańca, ale to już może moje rojenia.
Myśka
kim jest murof?
anagda
QUOTE(Myśka @ 07.08.2007 13:18)
kim jest murof?
*

Przecież to jeden z modów. Aż dość rzadko (przynajmniej przeze mnie) widziany... Znaczy sie inaczej... Widziany często, ale mało sie udzielający.

Czy ktoś sie pokusi na anagdę...?
PrZeMeK Z.
Avada i Przemek - zakochane geje =D

user posted image
Child
murof zaprasza
PrZeMeK Z.
dementi.gif :
CODE
:dementi:

A to emotikonka wyniesiona do statusu admina!
Myśka
trochę jak how it's made
trochę jak gugle quizera

ale najważniejsze że wszystko czarno na błękitnym, tak lubię
Sihaja
Ale murof tu był kiedyś, ach te dyskusje, to rozkładanie każdego posta na części pierwsze. Murof, którego nie dało się przegadać. Się z nim kłóciłam w temacie o homoseksualizmie, jeśli dobrze pamiętam.

Kto opiszę Sih, ja się pytam?

Myśka, rzadko Cię widuję, to i opisać zabyłam, ale to się nadrobi smile.gif
vold
ja zrobie portret voldiusa:

leń i obibok!
Avadakedaver
moje portrety psychologiczne ( w sensie ze to robione by me) są dzinwe i nie składne jak zdanie które własnie czytacie. wybhaczcie więc z góry.

Sihaja
poetka. lubi dyskutować na różne tematy, ale jak jej to idzie to nie wiem bo mi się nigdy nie chce tego czytać. Raczej spokojna i opanowana, ale również wymagająca a co za ty idzie patronka wielu początkujących pisarzy i poetów.
recommend od sihaji to jak 5 rekomendów od kogoś innego.

anagdy nie znam ni chu chu. sory.
Sihaja
Ech, ciekawe to, estieju. I, kurcze, trzeba przyznać, że dobrym obserwatorem jesteś.
Większość, jeśli nawet nie wszystko, się zgadza smile.gif
A to:
W najserdeczniejszym towarzystwie opiera nogi o blat stołu, wypija setkę wódki i zapala cudze marlboro.

to już całkiem. Zwłaszcza jak mi się skończy paczka smile.gif

Avada smile.gif
recommend od sihaji to jak 5 rekomendów od kogoś innego.

No tego to się przestraszyłam. Ale wiem, że czepialska ze mnie straszna i wybredna i kręcąca nosem. smile.gif
Avadakedaver
i to jest piękne...
Eva
awada sportretuj mnie. i potem zrobimy razem film.
Child
przyrodniczy produkcji niemieckiej? :>
murof
QUOTE(estiej @ 07.08.2007 16:06)
:murof: :
CODE
:murof:

murof nie istnieje jako osoba, jest to tylko i wyłącznie ikonka wyniesiona do statusu moda.
*

No nie - zapomniałem o tym drobiazgu ;) A co najlepsze, większość moich opinii, za które gotów byłem umrzeć z przegadania kiedyś, w tej chwili jest skrajnie inna :} Mimo to, ja też lubiłem udowadniać co się tylko dało. No i zostałem zapamiętany dzięki temu.. ;p To taki mój portret psychologiczny... ale chyba trochę łamię formułę zabawy :)
Eva
A ja pamietam czasy kiedy nikt Cie nie lubil! A Ty taki mily chlopak jestes.
Child
up: myslalem, ze to o Avadzie :P
Katon
A ja lubiłem Murofa. I teraz czuję się rozczarowany, że zdradził swoje pogląday. Oszukałeś mnie!
Child
podajcie noz do masła, będzie publiczne popełnienie bonsai
Lilith&Katon
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 06.08.2007 13:31)
Avadakedaver, zwany Avadą - esencja wyrażenia "pozytywnie zakręcony".
*

Czy został wpisany do teleekspresowej galerii ludzi pozytywnie zakręconych?
PrZeMeK Z.
Chciałbym częściej wiedzieć, co Lilith&Katon mają na myśli.
Child
ogladaj tvp1 codziennie o 17 wink2.gif
PrZeMeK Z.
Eeee tam, myślałem, że za tym kryje się coś więcej niż zwykły Teleexpress. wink2.gif
Child
słowko teleekspresowej dosc jednoznacznie sugerowało punkt przyłożenia
PrZeMeK Z.
Czepiasz się ;p
Lilith
ja spróbuję ;]
Przemek od całkiem niedawna się zmienił. jest bardziej pewny siebie, nie przeprasza, że żyje (co mu się zdarzało nie raz). odkryłam nawet, że ma ciekawe poczucie humoru. no i w ogóle tak jakby dojrzał, zmężniał i w ogóle podoba mi się.
to moje ostatnie spostrzeżenie takie jest ;]

edit: po liczbie postów dzisiejszego dnia stwierdzam, że to niepokojący objaw uzależnienia internetowego - pilnuj się ;] (przyganiał kocioł garnkowi)
PrZeMeK Z.
Dziękuję, Lilith, choć zdaje się, że w swojej opinii trochę przesadzasz.
O ilości postów i uzależnieniu wiem, staram się z tym walczyć.

A zmiany na lepsze to głównie Wasza zasługa. Serio.

To nie życie, to Magiczne Forum. Tu trzeba byc twardym, by przeżyć.
Lilith
nie przesadzam, nie przesadzam
jak już mówię komplementy, to zdecydowanie szczere ;]
raz na sto lat mi się prztrafia, doceń tongue.gif
PrZeMeK Z.
Doceniam.

*kłania się w pas*
Eva
cos chcialam napisac ale zapomnialam
Child
user posted image
Katon
Nie jestem entuzjastą komplementowania przez Lilith innych facetów, ale ma rację w tym wypadku.
Eva
Katon jest fajny.

(cwicze wnikliwa obserwacje psychologiczna, w przyszlym roku chce skladac na psychologie.)
Avadakedaver
Ale najpierw, Elvaralinde, idziemy na piwo. hmmmmm... może ósmego?
Lilith
o, ósmego to nawet ja mogę biggrin.gif
to w jakiej części Polski pijemy? biggrin.gif
GrimmY
QUOTE(Avadakedaver @ 21.08.2007 14:30)
Ale najpierw, Elvaralinde, idziemy na piwo. hmmmmm... może ósmego?
*

@ poznań?
Katon
W tym mieście czy tam wsi co jest dokładnie w środku Polski. Tam powinniśmy się spotykać zawsze.
Lilith
ej no bo co jest w Poznaniu? rodzina Borejków tylko, nic ciekawego.
a w Warszawie jest Pałac Kultury i Złote Tarasy i w ogóle.
GrimmY
i wiejska!
a i to miasto-wieś o którym Katon pisał to to się chyba Piątek nazywa. daleko ;P
Eva
W poznaniu jest stary browar, jest plaza, jest rynek i duzo tanich jadlodajni. Hahahaha.
vold
chcialem przypomniec, ze ZBACZACIE Z TEMATU ONEGO.
Eva
a ssij! XD
Avadakedaver
a w poznaniu bo mamy najbliżej, tera wy dojeżdżajcie!

elva mowi, że załatwia spanie
Child
btw tego starego browaru - a nie macie jakiegos co nie wywietrzał? xD

lol?
vold
QUOTE(Eva @ 21.08.2007 18:27)
a ssij! XD
*

moj post to byla ona delikatna sugestia. napisz po prostu ze vold to pedofil na pewno z zaburzeniami psychicznymi, a chlopiec ktorego wszyscy znaja to nie vold.
albo mnie wszyscy za dobrze znaja i pisac nie chca [niedowartosciowany mode off]
hiob27
Hej Katon, moze zrobil bys mi profil psychologiczny - po tych kilku postach jakimi zaszczycilem to forum -jestem pewien, ze wiecej Ci nie potrzeba tongue.gif- ostatnie kilka dni sprawily ze potrzebuje komplementow, chociaz watpie jakie kolwiek tutaj uslyszyc, wiec moze lepiej zeby sie nie dobijac, poprosze o zignorowanie mojego postu...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.