Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Co Z Sylwestrem ??
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Qbek_Wredniak
No to wspolczucia dla wszystkich smile.gif JA zasnalem jak maly bobas. Gdyby nie fatk ze musialem wstac o 7 mej to teraz slodko bym nynal smile.gif hehe. A teraz powrot do rzeczywistosci :/
LilienSnape
no to pocieszające, że nie byłam sama . Bo ja też się męczyłam do 2;30 . Ale i tak najgorsze męczarnie przechodziłam w szkole ; / aajj... co to było ; /
Child
spac poszedłem o 8 rano xD

a poza imprezą u kumpla zalicziłem jeszcze jedną nadprogramowo [;

o. i ktoś puszczał soundtrack z NFS Underground2. In My Heeeeaaaad :}
hazel
Ja tam poszłam spać wcześnie, ale to może kwestia tego, że do domu dotrałam koło 22 i mając w perspektywie sprzątanie posylwestrowego syfu lub pierdzielniecie się spac, wybrałam oczywistą odpowiedź.
Avadakedaver
a ja powiem, że chyba wraz z Lilith naprawdę jesteśmy wybrańcami.
you know what i mean.
Lilith
że niby bez kaca?
no ja bez
ale tez litrów w siebie nie wlewałam ;]
Katon
No ja przepraszam. Jakieś pięć łyków szampana i 2 banie tekilli =P
Avadakedaver
a ja tam nie wiem. szampan był. potem troszkie tego, troszkie tamtego... ale bez waricaji większych. większych, bo lekkie były.
i plamy w pamięci. w kazdym razie nie zrobiłem z siebie głupka, Katonie wink2.gif .
Syriusz_Black
O
kurde
ale
porażająca
jakość
zdjęć...
Cat
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
JA TAK NIE WYGLĄDAM
Lilith
jaka cyganicha biggrin.gif
Eva
To mi sie podoba najbardziej xD
Cat
mi jakoś mniej XD
Vlary
Cat, czy Ty tam byłaś przebrana za cygankę? XD
Cat
za hiszpanke miało być, ale że wyglądam jak rumun czy cygan bardziej, to sobie sam odpowiedz na to pytanie XD
Vlary
Gorsza rasa, gorsza rasa. Raaaaaaaasizm XDDDDDDDDD.
Szkoda, że nie za rumuńskie dziecko-cebulę. Byś się ubierała z godzinę, a rozbierała jeszcze dłużej. I pomiędzy musiałabyś wytarzać się w kałużach i błocie!

(A czemu nie dziewczynka z zapałkami? Pasowałabyś.)
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.