Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Co Z Sylwestrem ??
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
MisieK
Zrobilem sobie zakupy sylwestrowo-noworoczne podskoczysz ktoś? xD
Qbek_Wredniak
DLACZEGO ŻUBRY??? sad.gif DLACZEGO ABSOLWETN??? DLACZEGO RUSKOJE SZAMPANOJE ??? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Skaranie Boskie
QUOTE(Qbek_Wredniak @ 30.12.2006 19:26)
DLACZEGO  ŻUBRY???  sad.gif  DLACZEGO ABSOLWETN??? DLACZEGO RUSKOJE SZAMPANOJE ???  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

Popieram. Żubry są niedobre.
MisieK
No więc. Dzieci drogie, Misiek pije żubry, dębowe i inne specjale a nie jakies slodkie wareczki i inne drogie gówna.
Absolwent prosze państwa, bo w kerfurze byla promocja po 16 zeta za 0,5.
rosyjskie szampany dlatego ze po 4 zeta. przeciez nie bede pil tego gowna. to na oblewanie.

Jak troszke podrosniecie i puscicie mamina spodnice to zauwazycie ze pieniazki szybko sie rozchodza i trzeba oszczedzac, a przy spozywaniu takich ilosci alkoholu jakie wlewam w siebie codziennie to trzeba oszczedzac jeszcze bardziej. Dobrze ze nie zrobilem zdjecia naszej zagryzki, bo dopiero byscie sie przestraszyli jakie rzeczy mozna wcisnac do sloika.

A od zubra wara bo przeprowadzę masową kastracje.
Qbek_Wredniak
Drogi Misiu o zapewne malym rozuku wink2.gif prawdziwi DOROSLI ludzie maja juz na tyle oleju w glowkach, ze potrafia kombinowac. Nawet tzw."drogie gowna" przy dobrym obrocie mozna dostac za grosz. Absolwent to sikacz przy tym co moglbys dostac ode mnie. Żuberek? Phiii wink2.gif Dalsze porady po 20 zl. Dla stalych klientow przewiduje znizki wink2.gif Oczywiscie bez obrazy wink2.gif
MisieK
Sluchaj, kombinowac to ja potrafię. Nie od parady mam rozlewnie wodki w domu. Sikacz to starogardzka. Zresztą, wodki sie nie pije dla smaku tylko dla efektu.

Żuberek nie phii bo to najlepsze w smaku piwo, jak dla mnie oczywiscie a ty sobie pij jakies inne... sikacze.

Tak zwane drogie gówna mam za 40% ceny. Podskoczysz?
Qbek_Wredniak
Gdybym byl pare lat mlodszy to moze wywolalbys u mnie lekkie zaciekawienie smile.gif Pozdrawiam! smile.gif
Child
wara od zubrów. co prawda zaopatrzyłem sie w kombo Heineken/Zywiec ale to dlatego, ze dodawali do nich szklanki :}}}
Syriusz_Black
Licytujecie się jak dzieci.
Panowie...
MisieK
i nigdy nie kupujce tanich alkoholi w kerfurze XD
Neonai
QUOTE(Syriusz_Black @ 30.12.2006 14:40)
Hehe i jeszcze wyciągnąłem Cat XD
Powiedziała, że przebierze się za pryszcza XD - pomaluje na czerwono i wsadzi kostkę masła w usta XD
*

i w odpowiednim momencie ją wypluje, jak ktoś ją ściśnie XDD
Avalon
mis jeszcze raz bedziesz na mojej dzielni to dzwonie po killera i ptasznika, moi szpiedzy czuwaja wink2.gif
hazel
QUOTE(MisieK @ 30.12.2006 22:14)
*

Jak nie jak tak? Z tym, że u nas promocja inna - 0,7 wyborowa + sok jakiś syfiasty za 22,99.

A żubr to przyjaciel każdego studenta. Świętości bezcześcić nie pozwolę.
Ahmed
Jak nie jak tak? Z tym, że u nas promocja inna - 0,7 wyborowa + sok jakiś syfiasty za 22,99.

*____________*
Zaiste ciekawe promocje macie w Carrefourze. Wyborowa za pół-darmo.
A żubr to przyjaciel każdego studenta.

Żubr? Żubrówka raczej. Mój tegoroczny sylwestrowy sponsor. Z soczkiem jabłkowym na zapojkę - git malina koko dżambo.
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 30.12.2006 18:22)

ja wiem ze aklohol kupuje sie dla efektu.. ale przeciez mozna to robic z klasa i godnoscia tongue.gif
hazel
QUOTE(Ahmed @ 31.12.2006 12:42)
Żubr? Żubrówka raczej. Mój tegoroczny sylwestrowy sponsor. Z soczkiem jabłkowym na zapojkę - git malina koko dżambo.
*

Burżuj biggrin.gif
Ja w tym roku jestem organizator niestety (na tym stanęło), więc na ekstrawagancję pozwolic sobie nie mogę.
Ahmed
Ja wszystkim życzę, żeby Sylwester Wam przeminął w stylu di bom digi bom di deng di deng digigi uuu uuuu!Życzę również wytrwałości, co byście chociaż do godziny dwunastej dociągnęli w stanie przyzwoitym, a później niech się dzieje wola nieba.

p.s. Zapas kefiru kupcie przed zabawą.
MisieK
QUOTE(hazel @ 31.12.2006 02:40)
QUOTE(MisieK @ 30.12.2006 22:14)
*

A żubr to przyjaciel każdego studenta. Świętości bezcześcić nie pozwolę.
*

ej. tanich ze nie z promocji tylko tanich z nazwy. kupilem klucznickowi na urodziny najtansze piwo w gdansku. smakowite XD

na morenie w kerfurze nie bylo zubrowki, O_O?

avalon, trza sie na jakiegos browara ustawic w orbitalu albo gdzies xd

kupilem zubrowke z soczkiem i cynamonem. mniam xd

sykwester zaczal sie wczoraj i trwa. wpadlem tylko miedzy kielonami XD
dobrej zabawy! ;d

ahmed, zeby ci trawka zubrowkowa nie wpadla do gardla!:D

a wszystkim zycze zeby przed organizowanym u siebie sylwestrem nie padal dysk z 30 giga muzyki sylwestrowej.

WHOO! ALRIGHT! YEAH UH-HUH! ;D
i podziele sie zyczeniami ktore dostalem:
W 2007 roku.
Życzę Tobie ognia w kroku
byś w sobotę i w niedzielę
topił ptaszka w innym ciele.
XD
LilienSnape
ajj ... No to szczęśliwego nowego ! ; D Udanych bansów ; D buzka ; *
hazel
Jeszcze się nie zaczęło a już mi się w głowie kręci. MOże być ciekawie. Odmeldowuję się!

Najlepszego!
MisieK
jezusk....japierdole. wiecie ze z tego zdjecia zostalo mi tylko pol litra wodki i jeden szampan? ;| ide do monopola. dozobaczenia 4 stycznia! biggrin.gif
LilienSnape
no no misiek ... oby do 4 stycznia ; D do przyszlego roku ; * paaa ; ) ruszam na bansy ; D hoho ; )
hazel
OMFG, co się dzieje...
anagda
Sylwester, Sylwester i po Sylwestrze... Nice. Mała imprezka w kameralnym gronie. Całkiem milutko smile.gif

Tylko chyba za dużo szampana poszło... blink.gif
hazel
Na mojej kameralnej imprezie jest koło 50 osób. I jest świetnie, tylko nie wiem kto ot bedzi esprzątał...biggrin.gif

Najlepszego!
avalanche
powróciłam właśnie. czuje że ten sylwester wyprał mój mózg doszczętnie. bede dochodzić do siebie do czerwca przynajmniej ;ddd
Cat
pić
Potti
ja i dom jednak żyjemy, choć marnie =))
LilienSnape
majne łeb ; / { aaa } co to była za noc ; D ... ajj i Nowy Rok ; )
PrZeMeK Z.
Pierwszy raz w życiu się upiłem. (Tak, tak!). Proszę o fanfary. Tylko ciiicho, cichutko...

Nie no, aż tak źle nie jest. Karton soku wypiłem po powrocie do domu. Właśnie otwieram drugi. I fajnie jest.
Hagrid
A to dobre, jak będziecie za długo sochodzić do siebie to przegapicie kolejne imprezki, gratuluję Przemo, długo wytrzymałeś ale teraz odwrotu od pijaństwa juz nie ma biggrin.gif
MisieK
Bo okręty dzielimy na male duze i radieckie

powiem tak moi kochani: O k....
jakich chętny z 3miasta na sprzatanie mojej chaty.

Banan: Misiek, mi już nie chodzi o to że wypiłeś mój browar, ale jak ty k.... przeżyłeś 25 browarów, 2,5 litra wódki, szampana sztuk 2 i wino!

ej bananie. sie skacze sie plywa i watroba tez zajebiaszcza ;d
Hagrid
Brawo Misiek, ale przeginasz, żeby sie upic musisz wydawąc coraz wiecej, bo byle co nie zadziała tongue.gif
MisieK
od tego synku mam sprajta;d
Cat
tak tak misiek XD
Qbek_Wredniak
U mnie poszla zubroweczka z sokiem jablkowym, piweczka, pyszne driny i rano malutki kacyk smile.gif Plus godziny przetancowane na parkiecie smile.gif Bylo przyjemnie smile.gif Jutro sie odespie smile.gif
Skaranie Boskie
Ja sobie siedzę w sylwestra przed komputerem w towarzystwie puszki piwa, a tu dzwoni muj wujek i mówi że ciocię zabrali na porodówkę. Mam nowego kuzyna! Wsumie to mały ma pecha. Niebędzie mugł obchodzić normalnie urodzin, bo pierwszego stycznia wszyscy mają kaca. wink2.gif
Hagrid
No trudno scar. Będzie musiał laczyć imprezkę sywestrową z urodzinami, w sumie to lepsze od urodzin 29 lutego=)
em
o wczorajszym wieczorze powiem tyle: wobo. strzeżcie się.
Child
wobo? wielki owłosiony barbarzynca ©onan?
MisieK
QUOTE(Cat @ 01.01.2007 19:25)
tak tak misiek XD
*

watpisz w moje watpliwosci?XD wogole wczoraj ktos mi wlal spiryta do oka i chyba slepne. jutro do lekarza ide
mozliwosci* tfu kura
hazel
Zagadka tygodnia - jak to się stało, że o 16 znalazłam się na Azorach.
MisieK
ej mowilem juz ze wczoraj z kalacha szczelalem?XD
hazel
Nie mówiłeś. Ale chyba właśnie teraz mówisz ;D
MisieK
U HUH! hiciorem sylwka zostal song2
Ahmed
Hiciory sylwestra:
The Gossip - Standing In The Way Of Control
The Rapture - WAYUH
Hot Chip - Over and Over
Oh No! Oh My! - I love you all the time

Wytrzeźwiałem około 18stej, boję się oglądać zdjęcia z imprezy.
Przepiłem wódkę.
Straciłem głos i zdrowie.
Podarłem koszulę (własną).
LilienSnape
omg czy tylko mnie dzisiejszej nocy męczy ta cholerna bezsenność ? xD help ! [aa] jutro szkoła na dodatek . powodzenia ; / [ oo zgrozo ] blink.gif
MisieK
song 2
ob-la-di, ob-la-da
bad
heartbreaker
Skaranie Boskie
QUOTE(LilienSnape @ 02.01.2007 01:45)
omg czy tylko mnie dzisiejszej nocy męczy ta cholerna bezsenność ? xD help ! [aa] jutro szkoła na dodatek . powodzenia  ; / [ oo zgrozo ] blink.gif
*

Nietylko Cię ta bezsenność męczyła. Ja zasnęłam okoł pierwszej nad ranem
Neonai
pierwszej? matko, ja sie miotałam we własnym łóżku od 23 do 2:30.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.