Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nabijanie Postów
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
owczarnia
Mr Logan: Morning.
Class: A'riight?

Lauren: Sir?
Mr Logan: Yeah?
Lauren: Are you English, Sir?
Mr Logan: No, I'm Scottish.
Lauren: So you ain't English, then?
Mr Logan: No, I'm British.
Lauren: So you ain't English, then?
Mr Logan: No, I'm not, but as you can see, I do speak English.
Lauren: But I can't understand what you're sayin', Sir.
Mr Logan: Well, clearly you can.
Lauren: Sorry, are you talkin' Scottish now?
Mr Logan: [agitated] No, I'm talking English.
Lauren: Right. Don't sound like it.
Mr Logan: Okay, whatever you want. Now! Let's get on with Shakespeare.
Lauren: I don't think you're qualified to teach us English.
Mr Logan: I am perfectly qualified to teach English.
Lauren: I don't think you are, though.
Mr Logan: You don't have to be English to teach it.
Lauren: Right, have we got double English or double Scottish?
Mr Logan: [Beat] Is your name Lauren Cooper, by any chance?
Lauren: Yeah... why?
Mr Logan: Your reputation precedes you.
PrZeMeK Z.
Ano :]

"I Can't Decide" to tak przecudowna piosenka, że aż nie sposób tego wyrazić. Owca & Em, thank you.
Eva
Haha, Timmy, jak mi w trakcie jazdy zmienili rozklad pociagow to ktos tez rzucil komentarz 'Its so welsh, isnt it..' :P
owczarnia
Wiecie co? Ja chcę do UK cry.gif! Wszystko już jedno mi jest do której części i po jakiemu tam będą mówić, mam dość mądrowania się, chcę to wreszcie ZOBACZYĆ na własne oczy i usłyszeć na własne uszy NA ŻYWO!

Nie macie pojęcia nawet, jak bardzo Wam zazdroszczę.

I nie, dwutygodniowa wycieczka do Londynu, na którą mogę pojechać mając nawet męża i dziecko i pracę i full obowiązków to NIE jest to samo cry.gif.

A już całkiem najgorsze jest to, że akuratnie mam tam naprawdę i u kogo się zatrzymać, i nawet gdzie popracować niefizycznie. Gdybym tylko MOGŁA.

Dobra, już. Już się biorę w garść.
PrZeMeK Z.
*podaje chusteczkę*
Może kiedyś się wybierzesz, Owieczko. Wszystko przed Tobą smile.gif
Ludwisarz
A co stoi na przeszkodzie najbardziej? rodzina?
Neonai
ja tez chce jechać, ale nie mam z kim. anyone?biggrin.gif
sabinka
podobno rudzi sa falszywi
Neonai
EXCUSE ME?
managarm
QUOTE(Neonai @ 04.08.2008 13:23)
ja tez chce jechać, ale nie mam z kim. anyone?biggrin.gif
*

Z Toba to ja chce!
Neonai
aww, that was very sweet of you kiss.gif tylko że ja chce żyć, a nie zginąć od Ewuniowej piąchy :F
Child
Walia lezy calkiem daleko od takiego Glasgow :c
Eva
Lapac samolot do Birmingham, z Birm pociag z New Street do Machynlleth, w Machyn przesiadka do Aberystwyth i WŁALA! Jestescie u Ewuni XD
em
właśnie wróciłam z tak survivalowego wypadu w góry, że normalnie zaglądałyśmy śmierci w oczy ph34r.gif

em, rozwiniesz?

jest rozwinięte na fringie.lj.
asiatal
a wiecie, że dzisiaj mija dokładnie 46 lat od śmierci Marilyn Monroe?
Neonai
Em - aaa..to czytałam już biggrin.gif
owczarnia
QUOTE(TimmY @ 04.08.2008 12:43)
*

Życie stoi na przeszkodzie. Zwyczajnie. Nie mogę sobie pozwolić na rzucenie wszystkiego i wyjechanie na pół roku czy tam cztery miesiące żeby sobie pożyć gdzie indziej. Tu mam pracę, męża, syna w wieku najgorszym z możliwych. Może kiedyś, jak mówi Przemek smile.gif...
Lilith
QUOTE(owczarnia @ 04.08.2008 22:54)
QUOTE(TimmY @ 04.08.2008 12:43)
*

Życie stoi na przeszkodzie. Zwyczajnie. Nie mogę sobie pozwolić na rzucenie wszystkiego i wyjechanie na pół roku czy tam cztery miesiące żeby sobie pożyć gdzie indziej. Tu mam pracę, męża, syna w wieku najgorszym z możliwych. Może kiedyś, jak mówi Przemek smile.gif...
*

zawsze jest zły czas na takie rzeczy
ile Kuba ma lat, chyba nie zdaje teraz matury? zreszta wziełabys go i zdałby tam ;]
owczarnia
Jakby zdawał maturę, to bym się aż tak nie martwiła. Póki co jest w gimnazjum, ma piętnaście lat. Masakra.

Ale gdyby nawet, masz jakiś pomysł jak miałabym to wytłumaczyć mężowi? Wiem dobrze, jak bym się czuła na jego miejscu: "Wiesz kochanie, postanowiłem sobie wyjechać na parę miesięcy, pozwiedzać, zobaczyć jak żyją inni ludzie. Zajmiesz się tu wszystkim w międzyczasie, oczywiście? Tak? No to pa, pa, buziaczki!".

Chybabym umarła gdyby mi facet wyjechał z czymś takim. Jak więc mogę mu sama fundować coś takiego? Zwalać mu na łeb całą naszą rzeczywistość, żeby samej pojechać się wyszaleć w UK? Może za kilka lat, gdy Kuba dorośnie a my trochę zwolnimy tempa, pojedziemy razem...
PrZeMeK Z.
QUOTE(Eva @ 04.08.2008 16:55)
Lapac samolot do Birmingham, z Birm pociag z New Street do Machynlleth, w Machyn przesiadka do Aberystwyth i WŁALA! Jestescie u Ewuni XD
*

Jak bym miał poprosić w kasie o bilet do którejkolwiek z tych dwóch ostatnich miejscowości, to bym się zapluł :]

Owieczko - tylko nie rezygnuj z tego marzenia. Może nie zabrzmi to optymistycznie, ale pewnego dnia, kiedy Twój syn będzie już dorosły i samodzielny, i Ty znajdziesz czas dla siebie. Na pewno się uda.
Miętówka
Przemek, te nazwy wcale nie są takie trudne do wymówienia smile.gif.
PrZeMeK Z.
Niby nie, ale gdybym je miał wymówić po długiej podróży i w pośpiechu, to byłoby ciężko wink2.gif
Miętówka
Łatwo napewno nie, ale to nie jest niemożliwe.

Zresztą. Wszystko jest możliwe.
No może nie. Zakończanie "Mody na sukces" chyba nie.
GrimmY
QUOTE(Miętówka @ 05.08.2008 09:49)
Łatwo napewno nie, ale to nie jest niemożliwe.

Zresztą. Wszystko jest możliwe.
No może nie. Zakończanie "Mody na sukces" chyba nie.
*

moda na sukces to pikuś, najdłuższy - i wciąż nagrywany - tasiemiec telewizyjny (pierwotnie radiowy) nadawany jest już jakieś 70 lat. uch nudzi mi się strasznie :b.
Miętówka
Ale najpierw był radiowy. Przez ile lat jest w telewizji?

"Moda" jest dopiero od 12, ale ma tyyyyyyyyyyle odcinków.
matoos
E tam, doktor who nadawany był w BBC przez 25 lat ponad.
em
"Meet the press" jest nadawane dłużej, bo od 1947, tak jeśli chodzi o rekord w ogóle wśród tv shows
Grimmy pisał o "Guiding Light" - 15,478 odcinków
source
Doktor to najdłużej nadawany serial Sci-Fi
ale Moda na Sukces przy tym to piiiikuś.
asiatal
"Modę na Sukces" chyba kręcą w tempie 2 czy 3 odc dziennie
Child
po szostym roku nadawania zaczeli puszczac wszystko od nowa - i tak wszyscy sie juz dawno pogubili
GrimmY
QUOTE(em @ 07.08.2008 10:12)
"Meet the press" jest nadawane dłużej, bo od 1947, tak jeśli chodzi o rekord w ogóle wśród tv shows
Grimmy pisał o "Guiding Light" - 15,478 odcinków
source
Doktor to najdłużej nadawany serial Sci-Fi
ale Moda na Sukces przy tym to piiiikuś.
*

zaprawdę o to mi chodziło, a tu zestawienie.
owczarnia
QUOTE(matoos @ 07.08.2008 11:04)
E tam, doktor who nadawany był w BBC przez 25 lat ponad.
*

Od 1963 roku. Nie nieprzerwanie, ale jednak. Daje to razem 45 lat smile.gif.
matoos
Liczyłem nieprzerwanie, bo 20letnia przerwa jest jednak lekko długa tongue.gif Curse of fatal death nie wliczam wink2.gif
owczarnia
Phi.
PrZeMeK Z.
Głupoty gadacie, tu trzeba liczyć czas z punktu widzenia Doktora. Czyli serial ma już ponad 900 lat.
smagliczka
*skrada się*
A ja palnę teraz wyznaniem - takim, że z marszu pójdę na szafot (a Owca, jako fanka serialu - bo jesteś? cheess.gif - dokona egzekucji na mej skromnej osobie).

Nie interesuję się tym serialem totalnie.
Prawdę mówiąc, nie wiem, o co tam biega (gdzie ja się uchowałam? - spytacie. ano, w całkiem normalnym miejscu tongue.gif).
Ale obejrzałam kiedyś - przypadkowo, muszę zaznaczyć - dwa odcinki. Nie wiedziałam nawet, że to ten cały osławiony Doktor aż do napisów końcowych cheess.gif.
A jednak wciągnąło mnie na czas oglądania, więc pewnie nie wiem co tracę, oglądania serialu nie kontynuując.

No. To tyle mojego wyznania.
owczarnia
Ja? Egzekucji? No wiesz! A co do uchowania, to w Polsce raczej ciężko spotkać kogoś, kto ma pojęcie o czym mowa w ogóle wink2.gif. Więc to my jesteśmy niszowi, a nie Ty czarodziej.gif.

Ha, ale jej dowaliłam, nie *piona* cheess.gif?
em
no bo to nie jest serial dla każdego kiss.gif
owczarnia
Oczywista kiss.gif
smagliczka
Ja też jestem niszowa.
Nawet nie wiesz jak bardzo cheess.gif

(tylko wygląda na to, że to nieco inna nisza)
asiatal
kupiłam sobie oryginalne Diablo II i będą mogli mnie teraz zabić na battlenecie smile.gif
owczarnia
QUOTE(smagliczka @ 08.08.2008 12:17)
Ja też jestem niszowa.
Nawet nie wiesz jak bardzo cheess.gif

(tylko wygląda na to, że to nieco inna nisza)
*

No my jesteśmy z brytyjskiej niszy kiss.gif. A pani cheess.gif?
Eva
A ja z walijskiej! Znajoma nawet dumnie paraduje z przypinka na plecaku "I'm not British, I'm Welsh" :P
Miętówka
Też taką chcę!
I pomyśleć, że mogłam spędzić piękny rok w Cardiff...
Eva
Caerdydd drogie i nie tak ladne jak Aber <3
em
jeśli o naszą niszę chodzi, to torchwood siedzi w cardiff, więc to też swoi
Avadakedaver
a ja dzisiaj bezbłędnie zdałem część teoretyczną egzaminu na prawko B.
PrZeMeK Z.
Gratulacje!

A ja mam silną potrzebę spotkania się z kimś, kogo znam i może napicia się wódki. Ale przede wszystkim pogadania i odpoczynku od tej obcej Warszawy.
Child
QUOTE(Avadakedaver @ 16.08.2008 22:08)
a ja dzisiaj bezbłędnie zdałem część teoretyczną egzaminu na prawko B.
*

mi się to nigdy nie udało, a dwa razy teorię musialem zdawac xD

i nie dlatego, ze za pierwszym uwaliłem.
Eva
Jak wroce musze sie na praktyczny zapisac. Znowu.
Avadakedaver
to sie zapisuje zaraz pooblaniu no
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.