Narysowalam taka ladna mapke rozbiorow ze az sie mam ochote pochwalic xP
Child , nie martw sie. Ja mam 14/20 a z rozszerzonego pisemnego bedzie mniej wiecej tyle co Ty.
to go pocieszyłaś, nie ma co XD
No co tej, ja ta moja strate przezywam pewnie rownie mocno XP
W ogole komp mi sie sypie, chyba mam wirusa. >< komunikatory nie dzialaja, mozilla sie wiesza, od godziny antywirus skanuje mi jeden i ten sam plik. Wrrr.
dowiem sie jaki temat miales?;p
primo: jaki wizerunek czlowieka kreuje wspolczesna kultura masowa, jakie to niesie ze soba konsekwencje plus jakies brednie o przesadzaniu z dieta. a potem do wyboru: czy wynalazki z ostatnich 50 lat pozwlaja nam byc wolnymi czy robia z nas niewolnikow albo huliganeria na stadionach. skad sie oni biora i jak z tym walczyc. kurffa ale trafilem - ja i kultura masowa? xD
huh, to jak to się stało?
shit can happen
Ta historia to byl jakis koszmar. Zly sen. Siedzialam 20 minut wgapiajac sie w tematy i zastanawiajac sie, na ktory moge cokolwiek napisac. Bo nie bedac najlepsza w datach w ogole nie skojarzylam ze ten durny 'traktat krakowski' to po prostu 'hold pruski' ><
No i zastanawialam sie tez nad odmiana. Prusow czy Prusakow? XD Usmialam sie nad tym prusakiem przynajmniej.

No coz. Papa studia! Papa! Do roboty na zmywak bedzie sie trzeba wybrac ><
14:03:44 wondering
ja juz na serio obmyslam strategie
14:03:52 wondering
zloze na czysta polonistyke i sie przeniose po 1 semestrze
14:03:56 wondering
albo bede pisac odwolania
14:04:04 Nai
przestan
14:04:08 Nai
bo cie kopne! ><
14:04:13 wondering
ja juz mam caly plan
14:04:37 Nai
DO UJA PANA JAK ZARAZ NIE PRZESTANIESZ TO NASLE NA CIEBIE AVADE I CIE ZGWALCI
14:04:42 wondering

14:04:44 wondering
:x
a myslalam ze tylko ja uwazalam historie za trudna.
no ale przynajmiej skojarzyłam to z hołdem pruskim =P
witajcie kasy w makro.
He, jak sie po godzinie rozejrzalam po sali, to zdecydowana wiekszosc siedziala, gapila sie w kartke i trzymala sie za glowe. A kazdy kto wychodzil, komentowal ta mature jednym slowem : 'k....!'
czuje, ze tak jutro bedzie wygladala fizyka xD [wracam do rycia. kret mode on]
avalanche
17.05.2007 18:41
przeglądałam sobie właśnie mature z historii.
moja w zeszłym roku była łatwiejsza ;d obawiałam się takiej szczegółowości, której od was wymagali ;d zresztą i epoki mi nie podchodziłyby tutaj ;d
aczkolwiek napisać dobrze to się da, jeśli się człowiek porządnie przygotuje. no ale za specjalnie to to nie było.
ja się modliłam o Napoleona i wymodliłam prusy -.-
kwestia szczęścia bo mimo przygotowania czasem człowiek może mieć zaćmienie. zeszłoroczna była fajniejsza.
BlackOmen
18.05.2007 10:57
ja wczoraj z polaka 20/20 i mam wakacje ^^
u kogo miałes?
ja polski 13/20-> nie najlepiej ale celem było zdać ;d
angol 18/20
i wakacje =D
BlackOmen
18.05.2007 14:48
nasza pani dyrektorka ;d
QUOTE(BlackOmen @ 18.05.2007 16:48)
to chyba było miło co? :]
ja miałam panią Dro ;] ale tez było bardzo miło
Ludwisarz
21.05.2007 17:47
Rozszczerzony angielski w formie ustnej 20/20 who's the man?
18/20 ustny polski. Poleglam na pytaniu o informel ale nadrobilam Schwittersem i Duchampem ;>
polak 20/20 =D jeszcze w poniedzialek angol...
Ludwisarz
24.05.2007 20:14
Najka, bedzie dobrze.
Zapierdzielasz na korki z angola odkad przestalas na gowno mowic kaka i Ty sie martwisz? To ja, ignorant, dostalem 20/20, to dla Ciebie skali braknie ;d
Drodzy forumowicze, oglaszam wszem i wobec iz z egzaminu ustnego na poziomie podstawowym z Czarnej Mowy Mordoru (tj. j. niemieckiego) otrzymalem 19/20 punktow.
18/20 z angola i mam wakacje=D
Lilith&Katon
28.05.2007 19:14
spierdalunda!!!!
no! potwierdzam! system niedługo aktywują.
no! potwierdzam! od srody wakacje [;
spieprzaj dziadu. od środy zajebka.
Wiecie co jest najgorsze? Ze nie ma z kim imprezowac! Niektorzy znajomi maja jeszcze sprawdziany, zadania domowe, pierdoly, studenci natomiast drza kolanami przed sesja.. Ciezkie jest zycie maturzysty :C
na jakim Ty zadupiu mieszkasz? xD ja w pierwszy tydzien po skonczeniu matur mam zaklepane 3 imprezy, moze sie wkrece na czwarta [;
Zeszly tydzien spedzilam bardzo aktywnie, w czwartek impreza na zakonczenie sezonu, ale jak tak sobie siedze w domu i mysle zeby do sasiadki wpasc na chwile to nie moge bo ma sprawdzian z chemii :P Uaaaaj!
polski 15/20
biorac pod uwage ze jeszcze wczoraj o 17 nic nie potrafilem wydukac, to chyba niezly wynik

wakacje =D
E tam. Ja wydolilam 18 a pracy uczylam sie jeszcze na 2 godziny przed egzaminem xP
Ludwisarz
01.06.2007 19:34
Angol roz 20/20
Niemiec pod 19/20
Polak 20/20
who's the man?
i zero alkoholu od matury.
_-_
Rysiek_Kowal
01.06.2007 22:12
QUOTE(TimmY @ 01.06.2007 19:34)
Angol roz 20/20
Polak 20/20
Witaj w klubie :]
A czemu napisales Niemiec
pod 19/20?
Ludwisarz
01.06.2007 22:48
Albowiem język niemiecki zdawałem na poziomie podstawowym.
Rysiek_Kowal
01.06.2007 22:59
to wiedz na nastepny raz, ze 'pod' to taki przyimek, a skrot od podstawowy to podst.

swoja droga to caly czas sie zastanawiam czemu nie skojarzylem
może nie do końca zwiazane z tematem, ale przynajmniej z maturą.
czy nie wie ktos może przez przypadek, gdzie można ściągnąć klucze (nie przykładowe rozwiazanie) do wypracowań z polaka?
Ludwisarz
11.06.2007 16:28
Nie ma.
I nie bedzie.
Bedzie moze we wrzesniu.
Czy ktos wie skad mam wziac numer mojego swiadectwo dojrzalosci?
dostaniesz to sobie spiszesz ;>
ja to miałem wiekszymi literami ten numer niż nazwisko XD
QUOTE(Eva @ 12.06.2007 01:25)
Który uniwerek?
OMG

mamy razem studiować

?
Chyba tego nie przeżyję ;]
bedziecie wpadać na siebie co 15 sekund!

ężynier xD
Ludwisarz
18.06.2007 15:11
Zlozylem tylko na jeden kierunek, tylko na jedna uczelnie i.. chyba to za malo:D
nieźle cie dziedziak postukało z tą mech-med. mój kumpel od piwa doktorat robi na mechanicznym i podobno to ma być najbardziej popieprzony kierunek na całym wydziale;p OiO cieszy, szkoda ze juz nie ma magisterki.
QUOTE(Child @ 18.06.2007 16:09)

ężynier xD
FIZYKA
buahahaha......
OMG...
możecie już składać? na uj rejestracja dopiero po 29, jak będą wyniki.
Ej, o co chodzi z tymi stopniami? To nie ma już studiów jednolitych? I ile taki stopien I trwa?
3,5 roku na inzyniera. Potem 1,5 na magistra
boloński. teraz tylko na niektórych kierunkach jest mgr. na pg chyba tylko architektura się ostała.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę