Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Kto...
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Zeti
Chyba jeszcze nie pisałem.
No to według mnie nikt nie przebije Freda i Georga, a szczególnie Georga. Oni po prostu są najśmieszniejsi.
kaszolka14
biggrin.gif hmm... nioo jak tu wszyscy pisza... blizniacy:D eheh... to pewne:P jak np. podmienili percy'emu odznake w 3 czesci! zawsze maja do powiedzenia jakies smieszne teksty... ktore rozbrajaja doslownie wszystkich... fajny jest tez hagrid ze swoim "cholibka" ron tez mnie powala tymi jego tekstami i niezdarnoscia:P smieszna byla tonks jak zmieniala ksztalt nosa... tongue.gif lee jordan komentyjacy mecze... noo i to chyba na tyle:P
Skaterin
Najsmieszniejsza postac?
Oprocz blizniaków i innych wymienionych
smieszyla mnie Ginny z upiorogackiem i Snape, swoją ironią.
abstrakcja
Standardowo:

Fred & George - całokształt. Po prostu chłopacy z jajami, jak to sie mowi. Ukazani w sposob pierwszorzedny.

Ron i jego wojna płci z Hermioną.

Moody ze swoją przesadną ostrożnością ['Nie wkładaj różdżki do tylnej kieszeni! Wiesz ile lepszych od Ciebie czarodziejow straciło w ten sposób tyłki?!"]

Tonks i jej niezdarność.

Lockhart zarówno przed utratą pamięci , jak i po.

Zgredek i jego dziwaczne powiązania ze skarpetkami.

Ponadprogramowo:

Umbridge w starciu z centaurami.

Luna Lovegood i jej chrapak krętorogi! biggrin.gif:D:D a takze inne wyskoki wink2.gif

Neville i jego bogin [Snape].

Prof. Trelawney . Jej sztucznosc, wrozkowanie etc. Strasznie to działa na moja wyobraznie. biggrin.gif

Jak mi sie cos przypomni - dopisze.
Miętówka
Jak to? Myślisz, że Lord Voldemort po tej całej ostrorzności wyskoczy zza śmietnika i będzie próbował mnie zabić?

- Niektóre teksty Harry'ego wymiatają!
obi
a jaki jest dla was najśmieszniejszy fragment??
Bo dla mnie to jak bliżniacy podsumowali śpiew trytonów, gdy Harry otworzył jajo w pokoju wspólnym laugh.gif biggrin.gif
abstrakcja
A jak podsumowali, bo nie pamiętam? ;> Śpiew Percego pod prysznicem, czyz sie myle? ;P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.