a czy seks nie powinien być osobisty? hmm ja nie wiem. no bo można się '[ieprzyć' na lewo i prawo, jakby nie było. z tego co słyszałem facet, który ma tam ponad 20 lat, ma poprostu wielką ochotę na seks. i nie ważne czy z jego partnerką, czy nie. jest też problem tego czy nie zarazimy się podczas stosuknu z osobą, której nie jesteśmy do końca pewni. i dlatego chyba lepiej mieć zaufaną partnerrkę. albo kilka takich ;d
a masturbacja? hm czy w pewnym momencie, jak jest się jeszcze młodszym, to nie ma się potrzeby. hmm chyba coraz więcej osób ma, wydaje mi się, że nie ma się czego wstydzić.
sekualnie z dewiacjami. hmm ludzi różne sprawy podniecają, są takich, których rury podniecają, innych duże piersi [ukłony dla Loli Ferrari(?) ;>], a jeszcze innych brudne stopy. nogi są seksowne w jakiś sposób. no na pewno ;>
a kiedy pierwszy raz? z tego co wiem laska w równoległej klasie jest w ciąży. i jak teraz do tego podchodzić? dla mnie najważniejsze jest teraz, żeby jej nie pochnąć, żeby się nie przewróciła itp. chyba tak należy podejść. 18=17 lat to chyba odpowiedni wiek.
młodsze partnerki? nie mówię o dzieciach [znaczy 19 latek z 13 latką], ale jak się już jest starszym. hmm chyba fajna sprawa.
Dewiacje? Nie mam ale wszyscy są innego zdania. Otóż kiedy np. widzę ładną 10, 11, 12, 13latkę, to bez cienia żenady mówię ża mi się podoba. Nie znaczy to, że odczuwam do niej pociąg sexualny (chociaż niektóre 13stki, hehe...) ale zwracam na nie uwagę jak na wszystkie inne "okazy" pełci przeciwnej. Stąd koledzy wyzywają mnie od pedofili. Nie poczuwam się, pragnę zaznaczyć
zgadzam się... nie ma co ukrywać, ale młodsze dziewczyny potrafią być ładne i mogą się podobać. chociaż póki co mnie jakoś to nie dotyczy, sam 'stary' nie jestem ;]