Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Seksualnie
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4
BlackOmen
Na przyszlosc specjalnie dla Ciebie zaczne uzywac [s][/s]
Vlary
Omen - jakie znowu "dzieci dzieci", he?
My to z Nai po prostu rozbiliśmy wszystko na atomy i z orgazmu wyszedł śmiech i polewka z tematu XD.
ikar
A o co tu walczyć? lol - ja mówię z doświadczenia tongue.gif Serio i sam dotyk dłoni drugiej osoby swoją dłonią może prowadzić do podniecenia tongue.gif
BlackOmen
Omen - jakie znowu "dzieci dzieci", he?

To bylo z reklamy Milky Waya bodajze :roll:
Eva
Ostatnio gadalam z kumplem z klasy przy okazji obgadywania ksiazki Sztuka kochania i dowiedzialam sie od niego, ze na szczescie nie bedzie musial przy okazji stosunku 'przelamywac barier', bo jego dziewczyna juz jest rozdziewiczona. Czy to ja jestem tylko taka zacofana..? Bo w sumie to ona ma teraz z 16 lat. (czyli w sumie to jeszcze dzieciok)
matoos
Rozumiem że koleś się z tego cieszył?

To w takim razie on jest zacofany. Dziewictwo jest dzisiaj w modzie tongue.gif
Eva
No z tego co wiem to sie cieszyl.

A poza tym po przeczytaniu rozdzialu o poczatkach wspolzycia u kobiety stwierdzil tylko, ze "zajebiscie jest byc facetem". Hyhyhy.

Ooo, choc raz modna jestem, jejejejejeee.
Dajmond
Noo wszędzie są artykuły ,,Dlaczego jestem dziewicą?" Widzisz Elva, modne jesteśmy.
Eva
Zez cholera, nie czytam takich gazetek tematycznych. Ale warto sie zainteresowac XD

Kolko dziewic orleanskich.
Dajmond
Te artykuły są świetne XD. Ale najlepsza jest gazetka z klasztoru sióstr Elżbietanek w Strzegomiu (gdzie byłam na wycieczce). Dały nam one (tratratradam!) Komiks o siostrach Elżbietankach pocztówki oraz wspomnianą wyżej gazetkę z fascynującymi artykułami ,,dlaczego seks dopiero po ślubie" ,,antykoncepcja w małżeństwie to grzech" po prostu siostry są na czasie
BlackOmen
QUOTE(Elvaralinde @ 16.09.2004 16:50)
Kolko dziewic orleanskich.
*

A pozniej bedzie <i>"Mówi Orleańska"</i> swoja droga to byl dosyc kiepski dowcip ale jakos tam smieszyl

,,antykoncepcja w małżeństwie to grzech"

A przed to nie co? :roll:
Myśka
Black - jakże to przed, seks tylko po ślubie, zapomniałeś? :)
Dajmond
To przeczy samo sobie co tam jest napisane. Mówią, że antykoncepcja w małżeństwie to grzech i dobre są tylko naturalne sposoby, a przecież po co nam antykoncepcja gdzie indziej jeżeli nie możemy się przed slubem kochać? Trza było napisać, że antykoncepcja to grzech w ogóle.
murof
QUOTE(Diamond @ 16.09.2004 18:50)
Te artykuły są świetne XD. Ale najlepsza jest gazetka  z klasztoru sióstr Elżbietanek w Strzegomiu (gdzie byłam na wycieczce). Dały nam one (tratratradam!) Komiks o siostrach Elżbietankach pocztówki oraz wspomnianą wyżej gazetkę z fascynującymi artykułami ,,dlaczego seks dopiero po ślubie" ,,antykoncepcja w małżeństwie to grzech" po prostu siostry są na czasie
*

No tak. Ale "Postępowi Ludzie" ™ i tak zrobią co chcą.
matoos
Czepiacie się szczegółów tongue.gif
Child
Albowiem w szczególach diabeł tkwi, a on mąci młode umysły i namawia do złego tongue.gif
voldius
a czy seks nie powinien być osobisty? hmm ja nie wiem. no bo można się '[ieprzyć' na lewo i prawo, jakby nie było. z tego co słyszałem facet, który ma tam ponad 20 lat, ma poprostu wielką ochotę na seks. i nie ważne czy z jego partnerką, czy nie. jest też problem tego czy nie zarazimy się podczas stosuknu z osobą, której nie jesteśmy do końca pewni. i dlatego chyba lepiej mieć zaufaną partnerrkę. albo kilka takich ;d

a masturbacja? hm czy w pewnym momencie, jak jest się jeszcze młodszym, to nie ma się potrzeby. hmm chyba coraz więcej osób ma, wydaje mi się, że nie ma się czego wstydzić.

sekualnie z dewiacjami. hmm ludzi różne sprawy podniecają, są takich, których rury podniecają, innych duże piersi [ukłony dla Loli Ferrari(?) ;>], a jeszcze innych brudne stopy. nogi są seksowne w jakiś sposób. no na pewno ;>

a kiedy pierwszy raz? z tego co wiem laska w równoległej klasie jest w ciąży. i jak teraz do tego podchodzić? dla mnie najważniejsze jest teraz, żeby jej nie pochnąć, żeby się nie przewróciła itp. chyba tak należy podejść. 18=17 lat to chyba odpowiedni wiek.

młodsze partnerki? nie mówię o dzieciach [znaczy 19 latek z 13 latką], ale jak się już jest starszym. hmm chyba fajna sprawa.

Dewiacje? Nie mam ale wszyscy są innego zdania. Otóż kiedy np. widzę ładną 10, 11, 12, 13latkę, to bez cienia żenady mówię ża mi się podoba. Nie znaczy to, że odczuwam do niej pociąg sexualny (chociaż niektóre 13stki, hehe...) ale zwracam na nie uwagę jak na wszystkie inne "okazy" pełci przeciwnej. Stąd koledzy wyzywają mnie od pedofili. Nie poczuwam się, pragnę zaznaczyć

zgadzam się... nie ma co ukrywać, ale młodsze dziewczyny potrafią być ładne i mogą się podobać. chociaż póki co mnie jakoś to nie dotyczy, sam 'stary' nie jestem ;]
Katon
Mam pytanie za 100 punktów? Jaka partia rządzi w Polsce?

A tak do tematu, to ja w przeczkolu nieczego nie zdejmowałem przed nikim. Masturbacji też nie posmakowałem przed zerówkąwink.gif Ludzie!!!! Opamiętajcie się! Sex to tylko sex, a nie największe dobro!!! Może trzeba zagwarantować każdemu dziecku prawo do jednego orgazmu tygodniowo! O sexualności można mówić dopiero kiedy człowiek wejdzie w fazę dojrzewania. Mówienie o niej we wcześniejszych stadiach życia to bełkot.
GrimmY
Zabawny temat.
Dajmond
To ci muszę przyznać ^____^
ikar
@Matoos and @dziewictwo

może

nie tyle w modzie, co cenne, bo rzadkie (lol)
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/wink.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='wink.gif' />
Mellisa
wracając do zabaw przedszkolnych ;>

/>nie wiedzialam, ze tak bylo rowniez w innych przedszkolach poza moim =P

/>
ale ja nie lubilam uczestniczyc w takich zabawach...
tylko

dyskretnie z boczku patrzylam XD

a co do seksu u dzieci...

/>pamietam, jak w wieku bodajze 5 lat kolezanka mi tlumaczyla co to znaczy

kogos zgwalcic.
Mowila o przywiazywaniu do lozka
a potem

pokazywala to na lalkach XD

dzieci ponoc bardzo szybko sie

podniecaja...
nawet niewielki bodziec to powoduje...

ikar

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>dzieci ponoc bardzo szybko sie

podniecaja...
nawet niewielki bodziec to

powoduje...

o.O? eee? że

niby co?

(wyczerpujące, czyż nie? XD)
BlackOmen

class='quotetop'>QUOTE
hmm

ja nie wiem. no bo można się '[ieprzyć' na lewo i prawo, jakby nie

było. z tego co słyszałem facet, który ma tam ponad 20 lat, ma poprostu

wielką ochotę na seks. i nie ważne czy z jego partnerką, czy

nie.

Nimfomania

/>

class='quotemain'>Mam pytanie za 100 punktów? Jaka

partia rządzi w Polsce?

Ponoc SLD

z sondazy wynika ze PO no ale na drugim jest LePpeR a

ludzie o skrajnych pogladach lubia pokazywac sie najbardziej.

/>

class='quotemain'>O sexualności można mówić dopiero

kiedy człowiek wejdzie w fazę dojrzewania. Mówienie o niej we wcześniejszych

stadiach życia to bełkot.

Czyli?

(wiek)

class='quotetop'>QUOTE
a

co do seksu u dzieci...
pamietam, jak w wieku bodajze 5 lat kolezanka

mi tlumaczyla co to znaczy kogos zgwalcic.
Mowila o przywiazywaniu do

lozka
a potem pokazywala to na lalkach

XD

Zly dotyk boli przez cale

zycie? O_o

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>dzieci ponoc bardzo szybko sie

podniecaja...
nawet niewielki bodziec to

powoduje...

I nie sa zrownowazone

psychicznie :]

ech dobra wiecej mis ie cytowac nie chce

/>
voldius
ta nimfomania. gówno wiesz, a już

stwierdzasz. potrzeba ponad 20letniego faceta.
BlackOmen
QUOTE(voldius @ 17.09.2004

22:21)
ta nimfomania. gówno

wiesz, a już stwierdzasz. potrzeba ponad 20letniego faceta.

/>
*

/>

A co ty kufa wiesz o seksie?
voldius

a Ty co wiesz?

ja mówiłem to

z perspektywy mojego kumpla, którego rozumiem i nie jest to żaden kufa

nimfoman.
GrimmY

class='quotetop'>QUOTE
hmm

ja nie wiem. no bo można się '[ieprzyć' na lewo i prawo, jakby nie

było. z tego co słyszałem facet, który ma tam ponad 20 lat, ma poprostu

wielką ochotę na seks. i nie ważne czy z jego partnerką, czy

nie.

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>Nimfomania

to jest hedonizm, a nie nimfomania.
BlackOmen
a Ty co wiesz?

'Cos' a w spowiedz sie nie bawimy

ja mówiłem to z perspektywy mojego kumpla, którego rozumiem i nie jest to żaden kufa nimfoman.

No dobra dobra

to jest hedonizm, a nie nimfomania.

No i szybka rzeczowa odpowiedz.
matoos
Dobra, Vold, ja mam ponad 20 lat i mówię ci że wcale tak nie jest że bym się, jak to ująłeś "pieprzył" z każdą napotkaną dziewczyną, bez względu na wiek wygląd, przekonania religijne, itd. Niepotrzebne skreślić.

Nie ukrywam że czuję pociąg seksualny. Nawet nie powiem że tylko do jednej dziewczyny, bo wiadomo że jak jakąś inną niż moja zobaczę na ulicy to też potrafię powiedzieć że fajna pupa. Ale w niczym nie zmienia to faktu że potrafię się powstrzymać od wszelkich ekscesów (tego typu biggrin.gif ).
Dajmond
Jak miałam 5 lat bawiłam się z 10 letnią koleżanką lalkami Barbie XD. Naszym ulubionym tematem były pozycje. Barbie i Ken kochali się wszędzie i na wszystkie sposoby, a bodajże dopiero w trzeciej klasie dowiedziałam się co to jest okres XD. Nie powinno być na odwrót?
voldius
QUOTE(matoos @ 18.09.2004 10:08)
Dobra, Vold, ja mam ponad 20 lat i mówię ci że wcale tak nie jest że bym się, jak to ująłeś "pieprzył" z każdą napotkaną dziewczyną, bez względu na wiek wygląd, przekonania religijne, itd. Niepotrzebne skreślić.

Nie ukrywam że czuję pociąg seksualny. Nawet nie powiem że tylko do jednej dziewczyny, bo wiadomo że jak jakąś inną niż moja zobaczę na ulicy to też potrafię powiedzieć że fajna pupa. Ale w niczym nie zmienia to faktu że potrafię się powstrzymać od wszelkich ekscesów (tego typu biggrin.gif ).
*

nie, nie, nie znowu źle zrozumiany. mia właśnie odwrotnie chodziło, że można tak, ale wcale tak nie jest. ;> ale faceci mają jakiś pociąg spory do seksu.
Ludwisarz
Wydaje mi sie, ze by dyskutowac o jakims

temacie trzeba miec o nim albo duza wiedze teoretyczna badz empiryczne

doznania.

Przynajmniej ja tak robie.
A forumowicze to w

przerazajacej wiekszosci niedorosle nastolatki i gowno wiedza o seksie.

/>A sraja wyzej niz dupy maja.

Nie. To brzydki tekst. To sie

wytnie.

Niewielu jest tu takich co wiedza o tym cos. A dyskutuja

wszyscy bo wszyscy pozjadali wszystkie rozumy.

A Twoja siostra

stoi na promocji!

hrh.

vampirka
no. chyba racja

tzn napewno, boś

tymon. ;]

;p

ale o strefach erogennych mozna...

bo ja nie udaje doswiadzenia ;)
i to przynajmniej na naszym poziomie w

tej dziedzinie..no przynajmniej na moim nie wiem jak wy sie daleko

'posuwacie' [bez skojarzen =P]

hmm... kark, szyja, uszy,

to juz oklepane... ale jszcze mozna odkryc pare ciekawych miejsc ktorych nie

da sie opisac tak prosto... mmhmhm;)
Ludwisarz
vampirko, czy mowiac o innych miejscach masz

na mysli... 'smyranie'?
otoz smyranie jest rowniez przyjemne.

a stop to juz wogole
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/blush.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='blush.gif' />

/>niktniewieocebe.

powinno byc:
boś buc.
Teodora
Diamond ma te same doświadczenia z kenem i barbie i do tej pory czuję wyzuty sumienia blush.gif
no i ken bynajmniej nie był włąsciwym wzorcem męskiej anatomi... więc co ja się tu bede o seksie i streffach erogennych wypowiadać heh laugh.gif
BlackOmen
hmm... kark, szyja, uszy, to juz oklepane... ale jszcze mozna odkryc pare ciekawych miejsc ktorych nie da sie opisac tak prosto... mmhmhm;)

Na przyklad?
GrimmY
QUOTE(BlackOmen @ 19.09.2004 22:28)
hmm... kark, szyja, uszy, to juz oklepane... ale jszcze mozna odkryc pare ciekawych miejsc ktorych nie da sie opisac tak prosto... mmhmhm;)

Na przyklad?
*

kazdy odczuwa przyjemnosc w innych miejscach. znam kobiete ktora podnieca smyranie kolan i lydek ;o.
BlackOmen
Ej no kolana, lydki, posladki obcykane :roll:
Sumiko
bosh tak sobie czytam i jejku, ale Wy zboczeni jesteście.
i nie traktujcie tego bynajmniej jak komplement.

ja tam chodziłam do normalnego przedszkola, bawiłam się w berka, chowanego, sklep, liska itd. nie gadałam z innymi średniakami o gwałtach, lalkami się bawiłam w dom, a nie seks na 100 sposobów, nie miałam żadnych seksualnych ekscesów i w sumie nawet nie myślałam 'skąd się biorą dzieci'. po prostu sobie żyłam w dziecięcym pudełeczku, beztrosko i wesoło.
nie wiem czy to ja byłam jakimś niedorozwojem czy Wy mieliście popiepszone dzieciństwo.
Neonai
albo i jedno i drugie.
Eva
Znaczy mowiac o zboczeniu mialas na mysli przedszkolne ekscesy czy caloksztalt naszej tworczosci?

Na mnie juz w szkole (klaaasie) mowia Psycho-Rubashnikov, wiec niech sie nikt nie dziwi.
Ale u mnie w szkole to sie w ogole perwersja szerzy. I dobrze XD
anagda
a ja tam nic nie wiem i też żyję tongue.gif znaczy się nei o to chodzi, ze NIC nie wiem, ael o to że (bynajmniej na razie) nie grożą mi żadne "seksualne" przygody wię nie mam po co dowiadywać się o miejscach i tp... i sądzę, że większość furomowiczów jest w podobnej sytuacji. tylko że jeszcze taki 15 - 16 latek to rozumiem, ale jak na ten temat wejdzie jakis 11 no to może mu się z lakka móżdżek zlasować... ale to tylko moje zdanie...
Eva
ale jak na ten temat wejdzie jakis 11 no to może mu się z lakka móżdżek zlasować...

Dlaczego?

A co to stref to nie opisujemy ich tu jako porady - "krotkiego podrecznika gry wstepnej". I bez stosunku sie przydaja.

Po czesci po to ten temat zaistnial, zeby pokazac, ze otwarte mowienie o milosci cielesnej nie jest grzechem za ktory sie idzie do piekla czy zboczniem. Ja tam jak bylam mala czytalam Sztuke Kochania i nic z moim mozgiem nie tak nie jest. O ironio, wrecz za wyjatkiem pojecia na niektore tematy zyskalam rowniez odpowiedni poglad na inicjacje etc. A taka mloda bylam.
anagda
no cuż... nei mówiłam tego w dosłowntym znaczeniu, ale jak jakiś dzieciaczek (nikogo nie mam zamiaru tym obrazić) zaczeni coś takiego czytać i chwalić się swoim rodzicom to ja nie wiem co się stanie... jak kiedyś z bziuuumem.....
avalanche
a oni znowu tacy skłonni do zwierzeń przed rodzicami myślisz...
BlackOmen
Po czesci po to ten temat zaistnial, zeby pokazac, ze otwarte mowienie o milosci cielesnej nie jest grzechem za ktory sie idzie do piekla czy zboczniem.

Powiedz do kosciolowi i LPRowi;]

a oni znowu tacy skłonni do zwierzeń przed rodzicami myślisz...

A co dzieciak bedzie sie przed rodicami krepowac?
matoos
QUOTE(BlackOmen @ 25.09.2004 00:04)
Po czesci po to ten temat zaistnial, zeby pokazac, ze otwarte mowienie o milosci cielesnej nie jest grzechem za ktory sie idzie do piekla czy zboczniem.

Powiedz do kosciolowi i LPRowi;]

Po raz kolejny upraszam o unikanie takich sformułowań. Kościół ma bardzo dobre podejście do tych spraw i wcale nie jest tak zacofany jakby wam się wydawało. Ja sam wielu ciekawych rzeczy dowiedziałem się od księży. I bez żadnych Petzowych podtekstów. (Nawiasem mówiąc - wiedzieliście że wszystkie zarzuty dot. x. Petza zostały wycofane i został on uniewinniony? Ale o tym się nie mówi w gazetach...)

LPR to inna bajka wink.gif
Eva
QUOTE(BlackOmen @ 25.09.2004

00:04)

class='quotetop'>QUOTE
a

oni znowu tacy skłonni do zwierzeń przed rodzicami

myślisz...

A co dzieciak bedzie

sie przed rodicami krepowac?

/>
*

/>

Nu, ja sie nie krepuje przed

mamuska =')

class='quotetop'>QUOTE(matoos @ 25.09.2004 08:31)

class='quotemain'>Ja sam wielu ciekawych rzeczy

dowiedziałem się od księży.

/>
*

/>

Rozwin temat (nie zebym watpila

ale interesujace toto)
Sumiko
Elva tak sobie ogólnie mówiłam...
ale widze, że to chyba jest teraz jakieś trendi na forum.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.