Cholera moje pytanie z masazem stop zostalo olane a mi naprawde na tym zalezy:P
W ten sam sposób w odpowiedniej atmosferze kobieta której przejedziesz delikatnie paznokciem po policzku tuż POD okiem także będzie czuła się...
O_O cholera az boje sie probowac i jakos pod okiem? Dobra policzki, glowe (skore na glowie), szyja, kark, uszy i okolice zrozumiem no ale pod okiem? ? ?
Ale sie spiesz, bo jak mowilam, spada z ciebie napiecie jak energia z baterii w moim discmenie.
To jest twoje 5 minut
temat jest dla ,,perwersów,, ale życie byłoby swoją żałosną imitacją gdyby nie szczypta perwersji... a zboczenia rzecz ludzka.....
Perwers z ciebie bo sie wypowiedzialas. A ja sie swoja droga nei czuje jako perwers.
Ciemno sie tu robi normalnie.
22:37 i swierszcze grajace za oknem
ja sie nie podniecam jak sie mnie drapie po twarzy ;p
To powiedz co cie podnieca. Juz wiemy co nie ;]
Problem jest w tym, ze większość tu obecnych słyszy SEKS i przyjmując kolory buraczka popada w niepohamowaną głupawkę.
Dlatego balem sie troche co to bedzie jak coniektorzy dorwa sie do tego tematu.
Co do pasjonujacej rozmowy V i N "Oj dzieci dzieci"
A ja się uprę i was zmuszę do myślenia.
Hura
Faktem jest, ze nawet 2-3 letnie dzieci interesują się swymi organami płciowymi i wyładowują napięcie za pomocą masturbacji.
Pier*** o chopinie
Chłopcy dotykali dziewczynek; wszyscy siebie pod kołderką, bo jakieś dziecko mówiło, ze to jest fajne; zdejmowanie piżamek i inne ekscesy.
A u mnie w przedszkolu czegos takiego nie bylo. Jakos odziwo nie kojarze aby takie sytuacje jak ty opisujesz wystepowaly czesto.
Mieliście z czymś takim do czynienia? Jeśli nie, to chociaż wasze pierwsze sytuacje o podtekście seksualnym.
Nie mielismy z czyms takim doczynienia. Za cholere nie pamietam pierwszej takiej sytuacji. Nigdy nie zwracalem na takie podtekstowe sytuacje uwagi.
Wiedzialam i juz, nie zasypywalam rodzicow pytaniami "skad ja sie wzielam"
Ja zawsze sie bardziej przejmowalem smiercia a nie tym jak powstalem. swoja droga ja tam wiedzialem skad sie wzialem bardzo szybko. Kiedys byl film rysunkowy "Bylo sobie zycie" no i kiedys byl taki jeden odcinek widzialem skojarzylem i jakos nie mialem wew. potrzeby o pytanie. Chociarz i tak nie kumalem dokladnie o co chodzi ale kto sie tym przejmowal w wieku.... b mlodym
W przedszkolu bylam calkowicie niewinna. Moze dlatego ze nie mielismy lezakowania.
Co to za przedszkole :roll:
a w przedszkolu to rozne rzeczy sie dzialy pod kolderka. ale to raczej z ciekawosci, nie pożądania.
Dlatego tym bardziej dziwne wydaje mi sie powolywanie sie na cos takiego.
Ej jedynie co tak kojarze z ekscesow przedszkolnych to byla prezentacja bielizny XD No ale nie wiem dokladnie w jakiom to bylo kontekscie ale bylo cos w ten desen (a juz myslalem ze nic takiego nie mialem hehehe)