Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Teledyski
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Skaterin
*smiech*
kocham Was wink2.gif
Myśka
hellogoodbye - here in your arms
zobaczylam w polskiej tv i troche mnie zszokowalo, bo uwazalam ich za niszowcow. a tutaj prosze, nowy przeboj polskich dyskotek summer/autumn 2007.
Neonai
yyy. to ten sam teledysk który zobaczyłam na forfan i przełączyłam bo stwierdziłam że chała.
Child
Nie wiem, czy ktoś to dawał, czy nie - nieoficjalny, fanowski klip - Tool - Jambi
obi
a widzial ktos teledysk do jackyll & hyde - frefall??
dla mnie to jest on suuper

Podaj linka do wersji na YouTube, jeśli możesz/Przemek
Potti
Little Motel cry.gif
PrZeMeK Z.
To nie całkiem teledysk, ale polecam do obejrzenia każdemu. W tle nowa piosenka R.E.M. - Until The Day Is Done.
Planet in Peril
hazel
http://www.last.fm/music/Serj+Tankian/+videos/Saving+Us

W sumie czekałam na ten utwór, od kiedy się tam jakoś dowiedziałam, że Tankian zaczyna solową karierę. I w sumie nie wiem, czy sie rozczarowałam, czy nie, na pewno przeżyłam bez ekscytacji. Posłucham jeszcze kilka razy, potem sie prześpię, wtedy będę wiedzieć.

Teledysku nie rozumiem. Teledysk jest kiepski, i to nie jest wniosek z poprzedniego zdania wcale.
vold
http://youtube.com/watch?v=fsO-y7KW6uw

teledysk cały jest straszny, ale ta jedna panna, najciemniejsza w groszkowanym bikini, WHOA. jaram się, bez kitu. a sam numer też jest straszny, ale ten patent z tymi wysokimi dzwiekami, to jakby timbo wykorzystal, wszyscy by sie jarali.
Ahmed
QUOTE(jestie @ 14.11.2007 14:39)
Pewnie już było i pewnie każdy widział, ale teledysk jest zaj... UNKLE Rabbit in your headlights
*

a właśnie dzisiaj koleżance pokazywałem ten teledysk, rozprawiając nad jego geniuszem. mocna rzecz.

w odpowiedzi zostałem potraktowany takim obrazem: Mogwai - Hunted By A Freak
Neonai
Bjork - Declare Independence

weeiiiird. tam sie powinno wszystko walić i palić, totalna destrukcja! srednio mi sie podoba.
Kit_fan
Muzyka NIGHTWISH:

Amaranth
Over the hills and far away
Nemo

To akurat nie są oryginalne teledyski, ale nie mogłam się powstrzymać. Ich utwory do filmów "Underworld" i "Van Helsing".
Dead To The World
Wishmaster

To także nie teledysk, video z koncertu: Planet Hell
WeEkEnD
To ja zaoferuję Nightwish - Bye Bye Beautiful (strasznie dziwny teledysk). Nie ma co kryć, to mój ulubiony zespół... Nawet zmiana wokalistki nie pozbawiła mnie uczuć do Nightwisha (TO podoba mi się bardziej niż w wykonaniu Tarji). Do tego Within Temptation - All I Need, który to zespół też uwielbiam, no i absolutnie rewelacyjna piosenka Heaven's A Lie równie rewelacyjnej Lacuny Coil. Na koniec dodam After Forever - Energize Me. Można powiedzieć, że do gatunku muzycznego reprezentowanego przez powyższe zespoły jestem ograniczony, co z resztą widać również po sygnaturze.
Katon
Jestem zen.
Child
Drzewo nad brzegiem rzeki.

Tez jestem zen.
hazel
Oj, ja tylko czekam jak moja siostra dopadnie któryś z tematów o muzyce i trzaśnie wam taki wykład o tolerancji, że wam kredki z plecaka powypadają biggrin.gif

Ja się już nasłuchałam :>
Child
Metal ist Krieg!

Najtfisz byłby całkiem znosny, gdyby wywalili całkowicie babki z wokalu. I schowali klawiszowca z tymi jego pasazami gdzies w ciemny kąt.

Koniec dyskusji o tolerancji :C
Neonai
QUOTE(Katon @ 04.01.2008 01:33)
Jestem zen.
*

nowe powiedzonko forumowe sie uciera.

to moze odnies sie do Declare Independence ;>
Potti
Roisin Murphy - You Know Me Better ktoś tu znów pozamiatał.
GrimmY
prawdę powiedziawszy to teledysk podobał mi się średnio, natomiast sam utwór bardzo-bardzo ;)

Chemical Brothers - Out of Control
suchar co prawda, ale teledysk świetny jak dla mnie.
ten sam zespół - Elektrobank
znowu suchar (mam renesans tego zespołu w mej plejliście) raczej ciekawostkowy, za kamerą spike jonze, w roli produkującej się panny na macie sofia coppola :>
Child
To jest lepsze, niz ganianie z siekiera po lesie, czy sodomizowanie* szesnastek w stylu Satyricona ;c A i piosenka fajna.

* tego akurat jeszcze nie widzialem w zadnym klipie, ale niezle by sie laczylo przez kontekst wink2.gif
Hypacja
kojarzycie "1234" Feist? To patrzcie na kim sie wzorowala :
http://www.youtube.com/watch?v=OJayvAxd20c
xD

zajebista nuta btw ;]
Lilith
hyhy biggrin.gif
Katon
Możesz się już uspokoić z tym revivalem? Szczególnie, że ten matoł Wygona zrobił akurat klip do koweru, kawał debila.

Ale został tu uwieczniony 'numer z papierosem' Miary i tak oto ten klip przejdzie do historii.
Ludwisarz
http://www.lastfm.pl/music/Sigur+Rós/+videos/6102097

Nowy teledysk Sigur Ros. Od 18 lat.
Neonai
Wykonawca nie został znaleziony.
Ludwisarz
Mi dziala na kazdej przegladarce, nawet niezalogowany
Neonai
ok, dziala link bez polskich znakow.

# adamzZz

Sigur have obsession on naked people now o.O

# frutti_secchi 

I have obsession on them , although :-O

Ludwisarz
Bardzo fajny teledysk
Avadakedaver
QUOTE(TimmY @ 27.06.2008 15:06)

poznaniacy w koncu smile.gif
owczarnia
QUOTE(Lilith @ 03.06.2008 15:23)

Miałam kiedyś płytę Franka Kimono cheess.gif. Winyl czarodziej.gif.
Child
Keep it real, niggaz mwehehehe ;d
Avadakedaver
CELTYK JEST FAJNY! I SOAD TEŻ JEST JEST FAJNY!!
Child
Celtyk? Znacz Celtic Frost? ;d
kasiunia7742
Christina Aguilera - "Hurt" - jest to poprostu najlepsza piosenka moim zdaniem wink2.gif
Katon
Ze dwie lepsze by się znalazły.
MisieK
Może trzy.
managarm
QUOTE(Child @ 20.07.2008 00:47)
Celtyk? Znacz Celtic Frost? ;d
*

Frost szczegolnie.
GrimmY
http://www.youtube.com/watch?v=aQ5XOwiryv0
jeśli w innym temacie już to jakiś czas temu wrzuciłem to sorry, ale chorym aktualnie i pamięć już nie ta. anyway odgrzewam teledyskową telenowelę pt. interstella 5555 daft punk'a w całości. chociaż nie jest to ich najlepsze dzieło, to mimo wszystko polecam, a już szczególnie jeśli ktoś nigdy nie miał styczności z tymże tworem i przy okazji się nudzi (przeszło godzina oglądania). mnie zawsze denerwowało, że w telewizji tak to puszczali, że ja nigdy nie wiedziałem jak to wszystko się skończyło.
janek1
Mi dziala na kazdej przegladarce, nawet niezalogowany i ile filmików:) super smile.gif
nico
Gunther - Touch Me
Ciekawy.. ciekawy..
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.