EJ ale w ogóle ten nowy Green Day to jakaś porażka, prawie na miarę Tokyo Hotel... Gdzie im tam do tych młodych buntowników z Dookie. Ja tam ostatnio z teledysków to bardzo mi się podoba American Head Charge - Just So You Know, bo w teledysku nie ma tej wkurzającej elektronicznej wstawki która jest w samej piosence, a to sprawia że kawałek jest świetny. Polecam wielbicielom mocnego hard rocka i karzełków (bo wokalista nie jest wiele większy niż nasz prezydent

- ale jego jakoś potrafią sfotografować, w przeciwieństwie do biednego kaczusia

).
A gdzie im do starych pryków z Bad Religion? Lemmy'ego nie wspomnę, bo on jak Lenin - wiecznie żyw ;)
Kurcze, jak panowie wyskoczyli w tym klipie w garniturkach, to od razu Keine Lust Rammstein mi sie skojarzyło. Nawet basiste łysego maja, jak Niemcy ;) [btw - on na codzien gra na 6-cio strunowym basie? o.O]
Historyjki z klipu nie kumam, podobnie jak np. Grand Conjuration Opeth, ale to chyba taka nieumiejetnosc doszukania sie tego, co poeta mial na mysli.
Anthrax feat. Public Enemy - Bring The Noise - klasyk? Deathrider - jedno wielkie pogo ;P
Mando Diao - SheepdogSama piosenka jest genialna, a teledysk całkiem fajny.
A 20 sierpnia premiera trzeciego albumu! ;] Nowy singiel roxor!
edit:
NIN - HurtImpressive.
edit2:
Are you really gonna do it this time?
Rookwood
30.07.2006 16:34
Ja chyba nie ma za skomplikowanego gustu... W kazdym razie nie wnikam za bardzo i podobaja mi sie:
daniel powter - bad day (prosty, ale uroczy

)
aerosmith - crazy (no coz, jeszcze mniej skomlikowane, ale fajnie sie oglada i do tego po prostu lubie aerosmith)
red hot chili peppers - dani california (hm, po prostu uzaleznia

)
I jeszcze duzo innych, ale nie pamietam
jak już o NIN <a swoją drogą magiczny ten Hurt>...to ja uwielbiam
ten rarytasik;)a jakoś najnowszy razorlight ......wolę na przykład Golden Dust <ale to może sprawa samej piosenki>... bo in the morning jest ciekawy ale mnie jakoś nie zadowala do końca <przynajmniej moją mamę tak...jej komentarz:a to ładni młodzi chłopcy> tańczonko jest fajne też w teledysku Kings of Leon
"King Of The Rodeo"
avalanche
22.09.2006 16:44
Basement Jaxx - Take me back to your housenatrafiłam ostatnio w tv i mnie zaintrygował. nietypowy, zabawny i taki no. inny. i muzyka wpada w ucho. refren prześladował mnie cały dzień po tym.
a. i nie znam wogóle BJaxx, pierwszy raz o nim słyszę.
ktoś miał styczność?
edit;// sama miałam styczność. nawet nie wiedziałam. przejrzałam pare teledysków i pare melodii wydało się mi dziwnie znajomych XDD ah ta moja świadomość.
Dwa najlepsze teledyski na swiecie, kto nie zna ten trąba:
http://www.youtube.com/watch?v=YhZt4i92aSA 'we know something you don't knoooow'
http://www.youtube.com/watch?v=EEkeqpweChE 'turntableWHAT?'
nie lubię image'u the killers jako starych dziadów z dzikiego zachodu. fatalnie się prezentują w tym nowym teledysku, aż się krzywię, jak na nich spoglądam.
E tam =P Mi się nawet podoba, ale wiecie jak to jest ze mną i z Dzikim Zachodem, hihi.
A tu macie klip i piosenkę, które mną rzucają o podłogę. Achhhhhh!!!!!
teledysk do cant cook naszych ulubieńcówkatonie, nie chwaliles sie chyba, ze juz go widziales. ani ze czynnie dyskutujesz z innymi fanami tciof ;}
QUOTE(Katon @ 28.09.2006 19:53)
a jak mowilem to nikt nie sluchal ;P adzia! nowa plytka Jetów wymiata ;d
No. Nie chwaliłem się, bo wiesz, ja jestem skromny i się nie chwale =D
A teledysk fajny. Piosenka zyskuje z nim razem.
a co mi tam. dubla sobie walne bo warto ;P
zapomnialem wrzucić ze 2 dni temu
http://youtube.com/watch?v=gxNRf93a2BA
Ale fajne

Też ich nie znam...
A ja dla odmiany kojarzę. ;] Ostatnio wspominali o nich na Onecie przy okazji aktykułu o YouTubie ("Rockowa grupa OK Go, która wrzuciła do sieci swoje piosenki w desperackiej nadziei, że ktoś je zauważy, zapoczątkowała największą muzyczną rewolucję od czasów MTV. (...) Zabawny klip "Here we go again" OK Go obejrzały trzy miliony internautów w ciągu pierwszych dwóch tygodni w sieci."). Płyta powoli (bardzo powoli) się ściąga.
Piosenka mi się tłucze po głowie od kilku dni, teledysk genialny ;)
widzialam to z miesiac temu na mtv2 ;p nie mniej, ciekawe;p
Ja widzę jak zwykle do tyłu. Jestem wielkim indiefanem, ale muszę biec jakieś trzy kroki za peletonem, bo bym się nie wyrobił =P
No poza tworzeniem. W tworzeniem jestem absolutnie nowatorski, siedem pkroków naprzód =D
Mateuszu, nie będę Cię dołował, ale Grim (a może Vold?) dawał link do tego teledysku w okolicach sierpnia ;] Wideoklip zrobił furorę wśród moich znajomych, a ja mógłbym go oglądać w nieskończoność. Tani budżetowo, oryginalny i śmieszny! No i w ogóle sam zespół OK Go nagrywa świetne kawałki: Get Over it, Oh Lately, Million ways to be cruel...Polecam fanom nowej rockowej.
The Raconteurs - Broken Boy Soldier
Rysiek_Kowal
21.10.2006 23:32
a
takie naive widzieliscie?
fajnie chlopaczki spiewaja nawet...
och jakie urocze
jakkolwiek bez wokalu luke'a brzmi to ubogo :}
masskotki - brutalny erotyzm
Dorotko, to jest straszliwe. Pod każdym względem =D
trochę tego...
przerażające są
czy coś...
Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
http://www.youtube.com/watch?v=GZMs8EHDh-Yteledysk miodzio, piosnka takoż ;]
i w ogole jak on sie tu rusza
... pedał obleśny =P Ale piosenka jest cudowna. Uwielbaim ją i każdorazowo poprawia mi humor.
eh. męczą to w mtv2 juz jakies 2 miechy. chwilami myslalem ze mi zabrzydzą

ale nie dalem sie
Dobrze jest nie mieć mtv2, czasem sobie myślę... =)
dobrze myślisz. świętem jest jak w ciagu dnia puszczą więcej niż 15 różnych teledysków;P nawet reklamy te same
http://youtube.com/watch?v=P4MiC67seUYEnter Shikari - Sorry you're not a winner. Mnie i Miśkowi siępodoba, zarówno teledysk jak i kawałek. Nie wiem czy już ktoś dawał (może MisiekXD)
QUOTE(MisieK @ 12.11.2006 00:48)
der klassiker
unkle - rabbit in your headlights, już dawno tego teledysku nie widziałem.
the killers -> 'bones', zdaje się. motyw z kościotrupami jest świetny. a piosenka też całkiem-fajna. i franz ferdiand - 'walk away', te czarno-białe zdjęcia, ogólna stylizacja teledysku, wokalista i w ogóle wszystko. chociaż drugiego strasznie dawno już nie widziałam...
Babyshambles & Friendspewnie wszyscy już widzieli bo to sprzed trzech miesięcy. ale i tak cieszy oczy widok Barata w teledysku Babyshamblesów
rammstein - niemal wszystkie. sigur rós takoż.
rem - e bow the letter za klimat. bang and blame. daysleeper. what's the frequency kenneth. a tak naprawdę to większość.
unkle - rabbit in your headlights z bełkoczącym coś facetem potrącanym przez samochody.
nick cave & the bad seeds - babe, i'm on fire trwa ponad 14 minut i jest prześmieszne. mogę oglądać w nieskończoność. członkowie zespołu wcielają się w różne postacie wymienione w tekście piosenki.
avalanches - frontier psychiatrist kosmiczny, przy nim też umieram ze śmiechu. ten kawałek po prostu nie działa bez teledysku :>
kent - kräm gdzie Jocke rzuca się z mostu i potem leży w kostnicy, a zespół siedzi na sofie i desperuje po nim :]
norah jones - sunrise za optymizm i ciepło.
tori amos - a aorta fairytale
gorillaz - clint eastwood. feel good inc
prodigy - baby has the temper, zdaje się? w każdym razie ten z motywem przebierania się.
hey - a ty & mimo wszystko
agressiva 69 - situations
coś jeszcze madonny pewnie.
Bono and a lucky fanmoge nie przepadac za U2 i tak dalej, ale zachowanie Bono, obojętnie czym podyktowane mnie rozbroiło =D
PrZeMeK Z.
20.01.2007 22:51
Aktualnie zafascynowany jestem twórczością zespołu REM, zatem oto kilka teledyskowych cudeniek:
REM - Loosing My ReligionREM - Everybody HurtsI absolutny majstersztyk:
REM - Imitation Of LifeNie mogę wyjść z podziwu dla tego ostatniego teledysku.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę