Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wirtualny Hogwart
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3
anagda
QUOTE(nowa @ 18.08.2005 21:03)
Wirtualny Hogward jest dla małych dzieci... tongue.gif
*

proszę państwa, już mamy pierwszego chętnego
anagda
user posted image
grlouiee
No raczej dry.gif
MalGanis
Przecież to blog!
Wirtualny Hogwart to nei jest zabawa dla małych dzieci na wolną chwilę, przynajmniej nie dla twórców! Ktoś kto się bierze za coś takiego, chyba zna się tylko na HTML żeby zrobić to na normalnej stronie, choćby nawet na darmowym serwerze, a nie na blogu! Zresztą żadna filozofia - ściąga się darmowy szablon i wypełnia tekstem. Więc stosowanie blogów jest... e... dziwne.
A jak już musi być ten blog, to niech chociaż będzie jeszcze krótszy alias, a nie adres na kilkadziesią znaków.
www.jakistamkolejnydurnywirtualnyhogwartktoryzamiesiaczostaniezamkniety.blog.jakistamportal.pl
O wiele lepiej prezentowałby się adres
www.szkolamagii.4.pl
(przykładowo, nie wiem czy ten adres gdizekolwiek prowadzi tongue.gif )

Może się czepaim, ale to jest pierwsze wrażenie, a mi blog kojarzy się z kilkoma tysiąsacmi nic nie wartych hogwartów :/
Może Hogwart reklamowany powyżej jest bardzo fajny z wewnątrz, ale ja się o tym nie dowiem, bo nie zapiszę się na blogowy Hogwart.
Jak się robi zwykłą szkołe opierającą się na zwykłych czatach, to niech chociaż będzie robiąca wrażenie strona, ale nawet jak Hogwart będzie super opierający się na czymś innym niż chat czy forum, ale będzie znajdował się na blogu, to i tak kariery długiej nie zrobi.

Wrrr tongue.gif
anagda
tym razem jestem zmuszona się z godzić z toba MalGanis (co z wiadomych względów przchodzi mi z wielkim bólem...). blogi służą - jak sama nazwa wskazuje - do pisania wirtualnych pamiętników. a nie robienia jakiś stron czy tym bardziej szkół magii. sama znam chyba tylko ze trzy porządnie Hogwarty. które nie są ani na blogach ani nawet na bezpłatnych serwerach...
Aylet
QUOTE(nowa @ 20.08.2005 17:26)
To jest exxtra wirtualny Hogward:
www.wirtualnyhogward.blog.onet.pl

Tam na prawdę jest super. Co miesiąc znajduję w skrzynce pocztowej najnowsze wydanie Czasopisma dla czarodziejów wraz z lekcjami. A to wszystko za darmo!!! wystarczy się tylko zapisać!!!
POLECAM!!!
*

<głowa w ściane> dramat, fikcja, nieporozumienie

Nie ma to jak dyskretna reklama, nie? biggrin.gif A tak poza tym - nowa - za każdym razem jak czytam twoje posty poprostu padam - one są beznadziejne (bez urazy tongue.gif ) i bezsensowne, które polegają na nabijaniu licznika.. w jakimś temacie już widziałam jeden twój post który brzmiał mniej więcej" tak, ja też tak myśle, zgadzam się z tobą!" a drugi kilka wypowiedzi dalej "też tak sądze" ... przecież już to napisalaś wcześniej do cholery! (Sorry, ale nie moglam wytrzymać) ... Ulżyło mi biggrin.gif a ty, dziewczynko, na następny raz zastanów się pięć razy zanim coś napiszesz...
Quizer
Znajdziecie kogo kto sie b. dobrze zna na php ( i mu sie chce ;] ) to sie zrobi wirtualny hogwart bez tego ani rusz tongue.gif
Gem
eeee...taki tam pasztecik. Widziałam o wiele więcej wirt. Hogwatrów, które są na prawdę dobre. A to to takie niewiadomo co...
anagda
jak reklama... weźcie ktos to usuńcie.... tak mi sie chyba zdaje....
grlouiee
Reklama, reklama dry.gif
Czy ostatnio ludzie nie umieją czytać REGULAMINU ?? blink.gif
Gem
Oj!!! marudzicie!!:P To jest sprzecznosć, bo linki są aqrat bardzo na temat tongue.gif:P:P...
anagda
nie są na temat. tu gadamy o pomysłach na hogwart przy elisce.

ps. to jest łamanie regulaminu. nawet, jesli jest wśród tych linków moja strona wink.gif
Gem
A jest :>...no dobra!@ Łamanie regulaminu, ale kilka osób tez podawało linki i jakoś nikt sie nie czepia. Więc albo niech ktoś usunie wszystkie, albo bujać się tongue.gif...
nowa
Nie gadajcie tyle o regulaminie tylko podawajcie adresy fajnych wirtualnych hogwardów!!! Z góry dzięki smile.gif holiday.gif
anagda
QUOTE(nowa @ 03.09.2005 16:59)
Nie gadajcie tyle o regulaminie tylko podawajcie adresy fajnych wirtualnych hogwardów!!! Z góry dzięki smile.gif  holiday.gif
*

chyba jednak trzeba. bo jakbyś niezauważyła, to posty z adresami poleciały z tematu.... więc chyba "jednak" pilnuje się tutaj regulaminu
Quentin
ja na tej właśnie stronce włączam Multimedia\Gry\Drogi Hogwartu gram w gierke. i co??? nie da sie jej przejsc!!! mad.gif
Doti
Uważam, że to rzeczywiście dobry pomysł smile.gif Gdyby wzięły sie za to odpowiednie osoby, najważniejsze są dobre pomysły... biggrin.gif
Daga
czekajcie czekajcie.. Czyżbym źle zrozumiała?? Czy to jest temat o tworzeniu wspólnego, porządnego internetowego Hogwartu czy topic reklamowy?? och, no z pewnością to ja źle to wszystko odbieram... dry.gif
Parvati Patil
Myślę, że takie wirtualne Hogwarty są git. Ale prawie wszystkie są beznadziejne:cry:.
Do kilku już się zapisałam: jeden był niezły, ale coś się popieprzyło i niestety nie dało się zalogować.
jeszcze inny był prowadzony na czacie, i w końcu uciekła nam nauczycielka. czarodziej.gif
Była niezła rozróba: wszyscy przeklinali i w ogóle. Mieliśmy wtedy mieć zielarstwo laugh.gif.
Luna Lovegood
Wiecie, troche jestem nie w temacie ( nie chciało mi się jak zwykle wszystkich postów czytać), więc się spytam : Czy coś już ktoś zrobił w kierunku utworzenia tego Hogwartu??
Herma
dobry pomysl, ale trzeba by bylo zrobic to dobrze bo natknelam sie juz na kilka takich Hogwartow ktore byly KOMPLETNĄ KLAPĄ!!!
Bellatrix Black
Niech będzie czemu nie...? a ja chetnie wejde i sie zbrechtam
Daga
och no FANTASTYCZNIE że się zgłaszacie że obejrzycie, wprost rewelacyjnie! Naprawdę właśnie o to w tym temacie wszystkim chodzi, macie rację..
Cudownie.

( dry.gif )
Puchacz-Lord
Jezu ludzie wiecie co ??????? Kłucicie się jak małe dzieci o batonika !!!!!!
Nawet kubik już nic nie pisze bo ma dość ja uwarzam że można zrealizować pomysł Timmiego ale trzeba paru dobrych ludzi ja znam sie na HML i troche na grafice. blush.gif coś już można zrobić ale trzeba chęci bo to jest najwarzniejsze .
czytałem caly temet i nagle dyskusja dosła do tego że mamy tu blok reklamowy a nie rozmowe jak ktoś chce krytykować albo gadać nie na temat to ja sądze że ma wy........ć na zbity ryj.

PoZdRo 4 All
Quizer
jeden zasadniczy problem - nikomu sie nie chce ! tongue.gif
Mysiaaa13
Ja nie należę do żadnego Wirtualnego Hogwartu sad.gif.
A co do waszego pomysłu to jestem za
Puszczyk
Każdy jest tylko za ale nikomu nie chce sie za to zabierać
Nadka
No właśnie! Mi się wszystko chce przez pierwszy tydzień ;] Później jakoś takowo mam dosyć, ogłaszam zamknięcie szkoły, koniec zapisów i usunięcie stronki ^^
Dorcas Ann Potter
Hm... Wirtualny Hogwart? 2 miesiące należałam, ale potem mi się znudziło, nie przychodzilam na spotkania i mnie wylali ^^
em
O WH powiem tyle:
o ile nie wymaga to przychodzenia codziennie na 100 000 czatów, odrabiania 100 000 bezsensownych zadań domowych, których potem nikt nie ocenia - jest w porządku.

Sama kiedyś prowadziłam swój Hogwart - ale ponieważ byłam sama, bo wszyscy chętni nauczyciele się szybciutko wykruszyli, postanowiłam prowadzić go korespondencyjnie (lepszą nazwą byłby chyba Wmigurok). Pisałam lekcje w notatniku, zadawałam zadania, wysyłałam do uczniów, zamieszczałam na stronie itd, ale samotnie to zdecydowanie ZA dużo roboty.
Korespondencyjnym WH mówię zdecydowane tak smile.gif
Dorcas Ann Potter
Ja też jestem za korespondencyjnym Hogwartem ;]
Weasley
a wiecie co wam powiem te Wirtualne Hogwarty są do bani. niezogranizowane, przerywają prace w połowie...i tworzą zajecia na których nie ma zadnych psorów czy coś. Nie wiem może ja trafiałem na takie badziwene, ale mam juz zakodowane żeby w zadne wituale hogwarty nie wchodzic nie wchodzic...
Dorcas Ann Potter
Ja kiedyś trafiłam na bardzo badziewy Hogwart - w którym nawet nie odbyła się pierwsza lekcja. Chwilkę potem zapisałam się do naprawdę dobrze zorganizowanego Hogwart. Po 2 miesiącach nie prychodziłam na lekcją i mnie wylali ^^ czekolada.gif
Weasley
lol biggrin.gif ja sie raz zapisałem iz apomniałem ze sie zapisałem i mnie tez wywalili...nawet e-miala przysłali..gdyby nie to to bym nawet nei wiedział ze mnie wywalili tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.