Przecież to blog!
Wirtualny Hogwart to nei jest zabawa dla małych dzieci na wolną chwilę, przynajmniej nie dla twórców! Ktoś kto się bierze za coś takiego, chyba zna się tylko na HTML żeby zrobić to na normalnej stronie, choćby nawet na darmowym serwerze, a nie na blogu! Zresztą żadna filozofia - ściąga się darmowy szablon i wypełnia tekstem. Więc stosowanie blogów jest... e... dziwne.
A jak już musi być ten blog, to niech chociaż będzie jeszcze krótszy alias, a nie adres na kilkadziesią znaków.
www.jakistamkolejnydurnywirtualnyhogwartktoryzamiesiaczostaniezamkniety.blog.jakistamportal.pl
O wiele lepiej prezentowałby się adres
www.szkolamagii.4.pl
(przykładowo, nie wiem czy ten adres gdizekolwiek prowadzi

)
Może się czepaim, ale to jest pierwsze wrażenie, a mi blog kojarzy się z kilkoma tysiąsacmi nic nie wartych hogwartów :/
Może Hogwart reklamowany powyżej jest bardzo fajny z wewnątrz, ale ja się o tym nie dowiem, bo nie zapiszę się na blogowy Hogwart.
Jak się robi zwykłą szkołe opierającą się na zwykłych czatach, to niech chociaż będzie robiąca wrażenie strona, ale nawet jak Hogwart będzie super opierający się na czymś innym niż chat czy forum, ale będzie znajdował się na blogu, to i tak kariery długiej nie zrobi.
Wrrr