Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Hicior Wakacyjny 2005.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Agulka88
Love Me, Love me - Arsenium biggrin.gif
Mandaryna i słynna żaba Crazy Frog biggrin.gif biggrin.gif

A pamiętacie słynny hicior Koko Dżambo! laugh.giflaugh.giflaugh.gif
kelyy
a słyszał ktoś cos o rzekomym zespole: Zakopower?

natrafiłam przegladając pismo o nazwie: Bravo
Child
yeah, najbardziej energetyczny debiut roku na festiwalu toptrendy!
wybuchowa mieszanka folkloru, najbrutalniejszych odmian death/thrash [czerpią między innymi z twórczości Deicide, Entombed, Sodom i Testament] połączona z elektronicznymi wstawkami i wspomagana wokalem, którego skala sięga od najgłębszych gardłowych partii Dana Swano, przez opętańcze wrzaski Maniaca i klimatyczny zaśpiew Fernando Ribeiro, hardkorowe pokrzykiwania Toma Aray'i z ostatniej płyty Slayera, po partie wyższe, niźli osiągnął Rob Halford. ;]
Ponadto charakteryzują się niezwykle rozbudowanymi kompozycjami, przy których takie tuzy progresywnego grania jak King Crimson wypadają, jak prostackie melodyjki na jednotowe komórki. Ich sekcja rytmiczna, dynamicznie wspomagana przez orkiestrę donoślejszą niż na S&M, rozbija w pył beton, kruszy mury i powoduje wypadanie plomb z zębów [o ile same zęby się nie rozlecą]. Należy jeszcze wspomnieć o gitarowym jazgocie, jakiego nie powstydziliby się Zakk Wylde, Hendrix, Clapton, Vai, van Halen i Blasphemer razem wzięci.

O!
Alexa666
Karpiel-Bułecka chodzi z Kayah, joł!

Kiedyś był taki hicior "Ula la la" śpiewała go Alexia (nie mylić z Alexą)
i jeszcze "Barbie Girl" zespołu Aqua, yeah! XD
Ahmed
Pozytywne brzmienia czyli 10CC - Dreadlock holiday
no i Edwyn Collins - A girl like you - piosenka przypomina mi klimat Pulp Fiction tongue.gif
Dajmond
ajm e barbi geerl in e barbi weerld
lajf in plastik is fantastik
ju ken brasz maj heer andress mi ewriłeeer
imadżinejszyn lajf is jor kriejszyn!
XD.

Aleksosześćsześćsześć czy to ,,u la la" to to co teraz znowu powróciło i gnębi mnie na każdej stacji muzycznej.
bo one w tym teledysku to mają trampki i miniów i są takie trędi rili tru
kelyy
QUOTE(Child of Bodom @ 11.08.2005 12:28)
wybuchowa mieszanka folkloru, najbrutalniejszych odmian death/thrash [czerpią między innymi z twórczości Deicide, Entombed, Sodom i Testament] połączona z elektronicznymi wstawkami i wspomagana wokalem, którego skala sięga od najgłębszych gardłowych partii Dana Swano, przez opętańcze wrzaski Maniaca i klimatyczny zaśpiew Fernando Ribeiro, hardkorowe pokrzykiwania Toma Aray'i z ostatniej płyty Slayera, po partie wyższe, niźli osiągnął Rob Halford. ;]
Ponadto charakteryzują się niezwykle rozbudowanymi kompozycjami, przy których takie tuzy progresywnego grania jak King Crimson wypadają, jak prostackie melodyjki na jednotowe komórki. Ich sekcja rytmiczna, dynamicznie wspomagana przez orkiestrę donoślejszą niż na S&M, rozbija w pył beton, kruszy mury i powoduje wypadanie plomb z zębów [o ile same zęby się nie rozlecą]. Należy jeszcze wspomnieć o gitarowym jazgocie, jakiego nie powstydziliby się Zakk Wylde, Hendrix, Clapton, Vai, van Halen i Blasphemer razem wzięci.

O!
*

Dziękuję za wyjaśnienie.
Dzięki Tobie bedę mogła zbłysnąć w towarzystwie ;P

A co powiecie na Jem, moim zdaniem niczego sobie...
Trochę podchodzi pod Dido, ale przyjemnie.
grlouiee
A0propo Barbie Girl - Aqua, to mając 8 lat była to moja ulubiona piosenka biggrin.gif
Nawet w 2 klasie podstawowki wziełam udział w Mini Plabeck Show razem z kolegą i moja byłą przyjaciolką , spiewalismy wlasnie to no i ...wygraliśmy tongue.gif Pewnie nie dlatego, ze tak ładnie udawałam, ze spiewam , ani dlatego, ze mielismy najbardziej odjechany taniec, że mieliśmy fajne stroje. Wygraliśmy, bo na końcu moja przyjaciokla pocałowała sie z moim kolegom, przy słowach "Oh I love You Ken" biggrin.gif blush.gif wub.gif Dostaliśmy dyplomy i ...karteczki do segregatorów, bo wtedy to był hicior wink.gif
axela0900
Ha!A ja pamietam jak do tej piosenki,bralam taki zabawkowy mikrofon,otwieralam balkon,przebieralam sie i darlam sie w nieboglosy.Oczywiście bylo wiadomo,ze ladnie spiewalam smile.gif <tak na marginesie to 0 talentu muzycznego>.Ach ten wiek dziecięcy wink.gif .....

A teraz w radiu to wg.mnie furore tez robi Gwen Stefani,Ciara,The Black Eyed Peas i Brodka.....
Agulka88
Taaak ten hicior był ooostry! Ja razem z kuzynką wydurniałysmy sie przy tym na basenie tongue.gif:P

A te Dziewczynki co powróciły z "u la lala" Hm... Bez komentarza.. dry.gif
Magya
Come on Barbie! Lets go party!

wink.gif
Dajmond
Jak już wspomniałam.
Lajf in plastik is fantastik!
GrimmY
QUOTE(kelyy @ 11.08.2005 18:31)
QUOTE(Child of Bodom @ 11.08.2005 12:28)

O!
*

Dziękuję za wyjaśnienie.
Dzięki Tobie bedę mogła zbłysnąć w towarzystwie ;P

A co powiecie na Jem, moim zdaniem niczego sobie...
Trochę podchodzi pod Dido, ale przyjemnie.
*

powiem szczerze - gdyby nie teledysk i moje niskie instynkty pewnie bym nie zauwazyl jej nigdy :} no dobra, glos ma w porzadku moim zdaniem, z tekstami nieco gorzej, ale ujdzie.
grlouiee
`You can touch, you can play, if you say "I´m always yours" `

Och to były czasy, szczesliwe dziecinstwo blush.gif rolleyes.gif
Sayaka
Moje wakacyjne piosenki:
Dr Alban It's my life
Moulen Rouge ost - Story about Roxanne
La Gasolina
Marky - Floor is burning

Z tym ze one nie są jakoś, prócz gasoliny, zwiazane z tymi wakacjami. Bardziej z moimi wakacjami, niz ogolnodostepnymi wakacjami rku 2005.
Altruist
w zasadzie to teraz trudno w tym roku znaleźć coś naprawdę na całe wakacje,w tamtym roku to był ozone, no chyba maroon5 z 'this love' ale w tym chyba nie ma...nawet dzis w radiu pytali o to ludzi,ale chyba tylko Crazy frog powtórzyła sie...Osobiście szaleje na punkcie Roba Thomasa i jego "lonely no more" juz od maja i nie może mi przejśćsmile.gif) pozdrawiam
Sayaka
Polecam opcję 'usuń' widoczną przy każdym swoim poście.

Jakie to proste, a jakie skuteczne!

Az dziw.
voldius
się do usług proszę, no.
za mało moderatorów mamy ;p
don't phunk with my heart było zdecydowanie najsymaptyczniejsze, teraz płomień 81 - powiedz na osiedlu /hah tak jest, dzieks za teledysk/
GrimmY
wszystko fajnie, wakacje sie koncza, ale brakowalo mi jednak hitu na miare zeszlorocznego 'numajej' ktorego to nikt nie lubil, a podspiewywal prawie kazdy.
voldius
zapomnailem ze me serce podbila dlugonoga Amerie ze swoim 1 thing. bardzo fajne ;D
Nes
coz jedynego, powszechnego i ogolnopolskiego hiciora lata 2005 nie uswiadczylismy.
ale spojrzcie stworzyla sie pewna 'nisza' na rynku muzycznym... panuje bezkrolewie, moze czas wyjsc naprzeciw oczekiwaniom sluchaczy i wkroczyc ze swoim wlasnym przebojem? ;p
Myśka
voooldiuuuus! ten kawalek jest mjut mjut i kicam przy nim jak wesola pastuszka! :D
grlouiee
A najlepszy hicior w te wakacje to Wierni - 4B, i Wierni - Biba biggrin.gif
Nie wiem czy słyszeliscie, bo nigdzie to nie leci, i trudno sciagnac...Ale przy tym tamczyc sie da, i bazowac tongue.gif

"Bejbe, bejbe zrobie tobie mejbe bejbe, wejde, wyjde, wejde, wyjde, wejde" biggrin.gif
I wszyscy wiedza o co chodzi biggrin.gif
Dolohov
Green Day: Holiday
Green Day: Boulevard of Broken Dreams
Green Day: American Idiot
Green Day: Wake me up when september ends
Good Charlotte: I just Wanna Live

Wg mnie to najlepsze na wakacje
Vilanda
coldplay - speed of sound. ah, oh!

co do Amerie - tak, tak, piosenka pikna i niewątpliwie trendi i dżezi.
Child
tjaaa... szczegolnie september cośtam - krótszego singla jeszcze nie wydali ;}
a ma się pojawić piąty - tyle przykładowo rzuciły Dzieciaki od początku działalności [nie wiem jak Japonia] w Europie. A oni wyskrobali prawie pół płyty.
to a propo stwierdzenia, ze GD nie jest komercyjne ;]
voldius
no coś Ty, Child jak Ty w ogole mogles tak pomyslec?!
Child
to chyba przez te komentarze na onecie.
trzeba je odstawić i wrócić do jakiegoś andergandofego zina [siakieś 666 Hell Satanic Stanik] bo tylko tam dobrze prawią o grin dej.
GrimmY
QUOTE(Child of Bodom @ 25.08.2005 17:33)
tjaaa... szczegolnie september cośtam - krótszego singla jeszcze nie wydali ;}
a ma się pojawić piąty - tyle przykładowo rzuciły Dzieciaki od początku działalności [nie wiem jak Japonia] w Europie. A oni wyskrobali prawie pół płyty.
to a propo stwierdzenia, ze GD nie jest komercyjne ;]
*

ah ty grzeszniku przeciez tu tylko chodzi o niewinna promocje! :C
Vilanda
niewinną promocję ;p

MisieK
rotfl.
californjan punk ROX! ;C
Ronald
Oczywiście, że Mandaryna i "Everu time" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kira
chyba night.
Syriusz_Black
A ja Sopotu nie widziałem...

Mi się podoba piosenka "Niech mówią, że to nie jest miłość".. i nawet nie wiem na jakim to było festiwalu tongue.gif
grlouiee
Ev`ry night - no nazwy tak wielkiego hitu nie znac biggrin.gif
Child
nie znam - shame on me ;(
grlouiee
A wstyd, wstyd, bo to teraz ten utwór popularne bardzo jest ;]
Ronald
QUOTE(Kira @ 09.09.2005 20:46)
chyba night.
*

QUOTE(grlouiee @ 09.09.2005 20:52)
Ev`ry night - no nazwy tak wielkiego hitu nie znac biggrin.gif
*

Wybaczcie, mój bład. Pomyliło mie sie z "hitem" innej "wielkiej gwiazdy" "Every time" Brit . biggrin.gif

QUOTE(Syriusz_Black @ 09.09.2005 20:49)
A ja Sopotu nie widziałem...

Mi się podoba piosenka "Niech mówią, że to nie jest miłość".. i nawet nie wiem na jakim to było festiwalu tongue.gif
*

Ta piosenka była na Festiwalu jedynki w Sopocie. Owszem piosenka jest bardzi ładna i tak inna niz wszystkie smile.gif .

Vilanda
tokio hotel - durch de monsun.
naprawde, jakby im wyłączyć wizję, to całkiem fajny kawałek.
Magya
Juanes - La Camisa Negra
Child
que pasa? a cóż to za cudo?
Magya
Bardzo przyjemna pioseneczka, fajny teledysk i fajny facet wink.gif

Mi się podoba piosenka "Niech mówią, że to nie jest miłość".. i nawet nie wiem na jakim to było festiwalu 

całkowicie się z tobą zgadzam smile.gif piosenka inna niż wszystkie, śliczna, piękny tekst, jeszcze lepsze wykonanie :]

voldzia
QUOTE(Vilanda @ 10.09.2005 12:26)
tokio hotel - durch de monsun.
naprawde, jakby im wyłączyć wizję, to całkiem fajny kawałek.
*

to to, gdzie laski w teledysku się w jakiejś pianie tarzają? Jeżeli to, to mi się on nie podoba, ale oryginał tego fragmentu, który wykorzystali, jest no, całkiem całkiem.

Hicior wakacyjny?

krejzi frogg '-'. jak slysze to wylaczam radio/ dzwiek w telewizorze tongue.gif

edit: hehe, zamiast "dzwiek" wsyzlo mi niecenzuralne slowo tongue.gif wiec poprawilam tongue.gif
Syriusz_Black
A podobno cale oratorium jest takie łądne.
Niedługo ma być w telewizji...
A na razie muszę się zadowolić mp3 "Niech mówią.."...
Vilanda
nieeeeeeee.
czterech gejoszkowatych* typków sobie śpiewa i gra na tle wody, z różnymi tam takimi.

nie ubliżając homoseksualistą.
voldius
znaczy ja sie tak jaram po wkaacjach starym kawalkiemm. potwornym klasykiem, ale ktory na pewno pasuje na wszystkie biby i wakacyjne spotkania ; )
dr. dre feat snoop dogg - nuthin but a G thang
moc g-funku!
Vilanda
o, a ja się przeznam, że ostatnie wyczyna snoop dogga wyjątkowo mi się podobają.
naprawde dobre.
voldius
akurat tamten kawalek jest z plyty dre, chronic jednej z najwaniejszej w historii hip hopu no i decydujacej w wymairze g-funku.
a snoop jest jak snoop, poziom. pharell go wysmienicie wspomaga, przy czym sam teraz plyte bedzie wydawal.
g-funk pauer!
Vilanda
oh, nie wiedziałam akurat, gdyż takiej muzyki nie słucham, chyba że wyjątkowo mnie coś poruszy. np. pharrell i snoop.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.