Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Hicior Wakacyjny 2005.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Kira
A ja jeśli już , postawiłabym na Czarne oczy. nawet Skiba na Festiwalu rockowym w Węgorzewie, to śpiewal! sama słyszałam! czarodziej.gif
Magya
Czarne oczy już są stare tongue.gif
fumsek
QUOTE(Magya @ 19.07.2005 19:06)

stare ale jare czarodziej.gif
Magya
QUOTE(fumsek @ 19.07.2005 20:28)
QUOTE(Magya @ 19.07.2005 19:06)

stare ale jare czarodziej.gif
*

w gruncie rzeczy... tongue.gif
voldius
Vavamuffin - Jah jest Prezydentem
jeah,
kochajmy reggae roots dub ragga. mniam.
Myśka
dajcie mi pare tytułów technoczegostam z list przebojów, muszę znlaeźć jeden dobry kawałek i za nic se przypomnieć słow nie mogę.
Magya
Proponuję
Hurt - Załoga G
GrimmY
proponuje klasyka z 1998 roku, rap, cypress hill, tytulu nie podam, zeby bylo ciekawiej.
click_me!
Child
mogłeś chociaż tagi pozamieniać. wystarczy wrzucić pliczek pod winampa i mamy - zgodnie z domysłem - tequila sunrise :}
GrimmY
chodzilo mi o to, zeby o tytule dowiedzieli sie dopiero jak sciagna i odpala:>
Vilanda
hurt - załoga G.

i jeszcze takie coś, paplają o tym w Radju Zet. (i wszystko na ten temat)
Magya
QUOTE(Vilanda @ 23.07.2005 11:42)
hurt - załoga G.

i jeszcze takie coś, paplają o tym w Radju Zet.      (i wszystko na ten temat)
*

"...tak jak Bolek i Lolek..."
piosenka zaje.bista biggrin.gif
Vilanda
"...jak Załoga G, Aldzchajmer (OMG, jak to się pisze!?) i Pipi!"
GrimmY
a nie makgajver?
tak poza tym to piosenka calkiem nieglupia.
Vilanda
makgajver w oryginale, ale trzeba było coś od siebie dodać tongue.gif
MisieK
I tak twierdzę, że riff wakacji, jeżli nie roku to "Blue Orchid" The White Stripes ;p A tak pozatym to na imprach króluje "Somebody put something in my drink" i "Bittersweet symphony"
Magya
A co sądzicie o Mandarynie? Baba głupia, ale jej nowa piosenka, nie powiem - wpada w ucho. Czasami łapię się na tym, że nucę sobię tą piosenkę. Chociaż osobiście nie lubię silikonowej Mandaryny dry.gif

Edit : przebój lata : Coldplay - Speed of sound
Vilanda
Mandaryna mnie nie pociąga ani w jedenj setnej procenta, chyba że własnie do szkoły wpada kumpel w jej masce, albo oddajemy jej pokłon na atrium.

Co do Coldplay - genialne, jak zawsze.
I jeszcze "Helena" My Chemical Romance popularna po drugiej stronie Odry.
Ahmed
Natural Dread Killaz - Biba
Sidney Pollack - Butelki :]
voldius
nieeeee... Biba w wykonaniu NDK jest słabsza od tej w wykonaniu Banda Tre i Dreadsquadu... to jest wypas /chociaz oczywscie ta NDK moze sie tez podobac/
Kira
Mandaryna nie jest głupia.jak sama mowi, nie ma zadnych złudzen co do tego, ze gra ambitna muzyke. co innego taka Doda... nie dosc, ze glupia i bezkrytyczna,to jeszcze uwaza sie za sama nie wiem, jakie objawienie muzyczne... Dody nie zniese...a ja rzadko kiedy tak naprawde kogokolwiek nie lubie...
Vilanda
oto kira pałająca dziką żądzą mordu. tadam!

ale powiedzmy sobie, że jak ktoś robi muzyke dla kasy, to ja dziękuje. niech się przynajmniej nie przyznaje. chociaż Purple Durple prezentuje tu ciekawą anomalie.
Kira
ale dlaczego od razu musi robic muzyke dla kasy... może chce po prostu robić coś przy czym ludzie będą sie bawic... a w ogóle z tym robieniem dla kasy, to nie jest taka jasna sprawa wcale... bo tu chodzi o intencje, prawda? a jakie kto naprawde ma intencje, my słuchacze , ludzie z zewnatrz nie mozemy wiedziec.... nie siedzimy muzykom w głowach... nikt nie bedzie otwarcie rozpowiadał, ze nagrywa dla pieniędzy... ale jak jest naprawde... ktoz to wie...
Nes
wiec komu Polska wreczy tego sopockiego 'Zlotego Slowika'?
szczerze mowiac to z tego co na tvn widze to tylko ta doda nieszczesna i mandaryna moga zagrac cos przy czym sie nie zasnie ;/

a moze flinta? ;P

hm a znacie jakies niesmiertelne polskie przeboje ktore spiewa sie ze znajomymi przy ognisku/piwie? znacie ten klimat? wokol las, natura itd. wszyscy siedza przy ognichu, sączą mocniejsze/lzejsze trunki i gitarka do tego ;P

...czarny chleb i czarna kawa
opetani samotnoscia
mysla swa szukajac szczesica
ktore zwie sie wolnoscia tralalal

or something like this
Magya
QUOTE(Nes @ 24.07.2005 15:08)
wiec komu Polska wreczy tego sopockiego 'Zlotego Slowika'?
szczerze mowiac to z tego co na tvn widze to tylko ta doda nieszczesna i mandaryna moga zagrac cos przy czym sie nie zasnie ;/

a moze flinta? ;P

*

Podoba mi się Goya, Flinta i Emi. Mandaryna ma także fajna piosenkę. Ale na
100 % nie wiem komu wręczą słowika.

QUOTE(Nes @ 24.07.2005 15:08)
hm a znacie jakies niesmiertelne polskie przeboje ktore spiewa sie ze znajomymi przy ognisku/piwie? znacie ten klimat? wokol las, natura itd. wszyscy siedza przy ognichu, sączą mocniejsze/lzejsze trunki i gitarka do tego ;P

*

"Przeżyj to sam", "Kołysanka dla nieznajomej", "Płonie ognisko w lesie".
Do tej ostatniej piosenki mam duży sentyment blush.gif
GrimmY
QUOTE(Kira @ 23.07.2005 22:38)
.. nikt nie bedzie otwarcie rozpowiadał, ze nagrywa dla pieniędzy...
*

niestety, tu sie mylisz moja droga Kiro. kaziu juz dawno stwierdzil, ze "jest umiejaca sie sprzedac 'call-girl' i wyszedl na swoje, bo mial jaja ,zeby to powiedziec ;d. kukiz zreszta tez stwierdzil ,ze plyte z borysewiczem nagral dla czystego zysku, bo nie mial srodkow na 'piracka plyte'.
muzyke robi sie dla kasy, to sposob na zycie dla nich, sek w tym ,zeby to ladniej nazwac. czepiam sie chyba.
Vilanda
i tu odniośnik do Deep Purple. I którz nie zna słynnych słów piosenki, której tytuł akurat jest na wakacjach 'ta piosenka jest robiona dla pieniędzy'. chociaż w tym wypadku to raczej ironia (ale jakże chwytliwa). kase się zbija, bratku. ale w końcu artyści muszą z czegoś żyć.
Kira
hmm... Grimmy... sprzedawanie swojej twórczości nie musi być nastawieniem na zysk i niczym więcej... byc moze tak powiedział... nie slyszalam tego... ale to mogla byc w innym kontekscie..bo nie wierze, ze wszystko , co robi jest całkowicie, w 100% dla pieniedzy... bo kiedy człowiek myśli tylko o tym, co tu najlepiej się sprzeda, to przestaje myśleć o samej muzyce. produkty jego pracy są sztuczne, nieprawdziwe... nieszczere... a w muzyce najważniejsza jest szczerość i autentyczność przekazu, szczerość emocji... Kazik kiedys w wywiadzie powiedzial, ze mlodziez wyczuwa falsz i wlasnie muzyka ma byc pozbawiona falszu... w moim odczuciu w jego muzyce nie ma fałszu.... i za to wlasnie kocham Kazika i wszystkie jego pochodne : ]
Nes
mam! mam! znalazłem wakacyjny hicior! muza z raklamy Żywca Zdrój! kojarzy ktos?

Ramona Rey feat. Sztychu - Zanim Słońce Wstanie :
http://www.cgm.pl/media/pobierz.php?O_MEDI...e%20Wstanie.mp3

uuuuczuruturururaijaaahh <-- refren ;P
Ahmed
Dj Twister feat. Mieczysław Fogg - Janka Gramofomanka tongue.gif

Hicior jak nic biggrin.gif

I jeszcze jeden:
Beastie Boys - Fight for your right (to party)
(zaj**** na każdą imprezę )
Dajmond
błagam, dajcie mi słuchać Mandaryny, Meza (Mezo?), Brodki, ale nie tego blog dwadzieścia siedem _-_.
A ci skejci w teledysku. łaaaał.
To skejci teraz znowu na fali?
Child
ciekawe, ile dostali zeby się w tym klipie pokazać? :}
Vilanda
albo ile zapłacili.
grlouiee
Blog 27... dry.gif ...najłatwiej tak... piosenka Uh la la la, była popularna w 97 lub nawet 96, a teraz ten caly hm "zespół" ja troszeczke przerobił i niby wszystko gra thumbdown.gif
kelyy
Crazy Frog: Axel F. ;P
jest po prostu genialne nie ma co...

No i kochana Mandi ;P - coś z Tonight zdaje siem
Vilanda
z znasz panią mandaryne żeby się tak o niej wypowiadać? może ona sobie tego nie życzy... wypowiadasz się o niej bez naleznej czci! o ty niewierna! spłoniesz na stosie! krowki.gif landrynki.gif czekolada.gif nutella.gif zelka1.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif
GrimmY
wrocilem znad morza.
dominuja raczej stare sprawdzone kawalki, znakomitej wiekszosci tutaj napisanych w ogole nie slyszalem, a smierdzacego krejzi fdroga slyszalem mimo wszystko tylko ze dwa razy. (a camping mialem niedaleko pewnego disko). wkurzala tylko ilosc gadzetow zwaizanych z zaba - od pocztowek, makotek poprzez, o zgrozo, zdjec z kolesiami przebierancami.
Katon
Mezo dziwka jedna srzedał Borowskiemu pisoenkę do kampanii.
Dajmond
Mezo rządzi.
Kira
raczej nie cenie go za bardzo za walory artystyczne, ale... widzialam z nim pare wywiadów i wydaje sie byc w porządku.facet naprawde bardzo spoko i mądrze gada.
MisieK
hit wakacji - Oops I did it again xDDDD
Kira
w wykonaniu Britney spears oczywiscie.
MisieK
ależ oczywiście.
BlackOmen
QUOTE(Kira @ 06.08.2005 21:32)
*

oczywiscie....
...ze nie ;]
to jest gorsze niz zaraza ludziom to zaczalem przesylac behold \m/
Kira
QUOTE(BlackOmen @ 07.08.2005 00:05)
QUOTE(Kira @ 06.08.2005 21:32)
*

oczywiscie....
...ze nie ;]
*

no w zasadzie, to masz rację. bo to jest piosenka dosc stara, dziwne by było, gdyby piosenka sprzed ok. 5 (?) lat nadal byla przebojem... to by bylo odgrzewanie tego samego kotleta (oczywiscie przepysznego za pierwszym razem!).
Dajmond
raczej nie cenie go za bardzo za walory artystyczne, ale... widzialam z nim pare wywiadów i wydaje sie byc w porządku.facet naprawde bardzo spoko i mądrze gada.

Nie lubię go.
Niaf, niaf mam kolejny hit. Poneiważ jestem zmuszana do oglądania ,,get the clip" na vivie, niespokojnie często ludzie wybierają grupę raperów śpiewających głeokie refren ,,gruuubas coś tam coś tam".
A nam w Tunezji puszczali banię u cygana i a wszystko to bo ciebie kocham.

Kira
QUOTE(Dajmond @ 07.08.2005 15:27)

Nie lubię go.
*

dlaczego?
Dajmond
bo za bardzo udaje takiego oczytanego (dobrze, moze tam jest na jakiśstudiach, ale wg mnie wywiady z nim są beznadziejne), cały czas mówi ,,wiesz" (taaak, za to nie lubię wszystkich związanych z tym swiatkiem), a jego rymy są po prostu boskie. Coś w stylu (nie treść tylko rymy tu przedstawiam):
POszłam do sklepu po mleko
Były on daleko
przepłynęłam więc przez rzekę
tajemnicy uchyliłem wieko.
Pomyśl teraz człowiek (X))
jak ja bardzo piekę (XD)
bo musiałem przejść przez rzekę

AABACBB <- ładnie, prawda?

kelyy
Ach, ty Diam i to twoje poczucie humoru, nie do podrobienia.
Słodycz twych wypowiedzi, mnie powala =P

A na serio, to pomyśl nad karierą hip-hopową, masz talent dziewczyno, naprawdę
Dajmond
wiem.
A w telewizji leci ,,lose control", kolejny hit.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.