Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: RZyczenia
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
nutrias
Na nowy rok nie życzę nikomu pić ciepłej wódki!
abstrakcja
Na nowy rok nie zyczę nikomu pić wina kokosowego. Chyba, ze ma w planach przeczyszczenie organizmu.

[chyba Wam się godziny pomyliły, bo jest dopiero 23;47! Odliczamy? smile.gif].
MisieK
rzycze wam takiej czopy jak ja. w ciagu 2 godzin znalazłem sie ze stogów drogom ze stogów w sopocie. hałtu?
GrimmY
mam nadzieję, że wybawiła się magiczna tłuszcza chociaż trochę (a Ci, którzy nigdzie się nie wybrali nie nudzili się przesadnie), pozdrawiam szczególnie gorąco Naike i Vold'a, do których udało mi się dodzwonić (Timi mam zły numer?; sorry vold, nie przygotowałem żadnej lirycznej melorecytacji, ale i tak chyba nie było tragicznie; Nai - masz bardzo ciepły głos :) no i ten teges, szczęsliwego Nowego, wypocząć i do roboty, no.
hazel
Ja tam zaczęłam od drugiej imprezę dziś co prawda, ale przynajmniej żyję jeszcze i sądząc po okolicznościach środowiska, pożyję jeszcze parę godzin.

Zyczenia chyba juz składałam, więc nie chcę się powtarzać biggrin.gif
Neonai
Grimi, byles jedyną osobą która skladala mi zyczenia telefonicznie! biggrin.gif reszta sie posilkowala smsami, ale rozumiem ich bo ja robilam tak samo ;p no i mam nadzieje ze moje zyczenia sie spelnily i nie masz teraz kaca;d

a wam wszystkim zycze przede wszystkim oddanych przyjaciół - ludzi, na których zawsze będziecie mogli polegać.
Child
Ale nikt z was nie mial imprezy na skupie metali kolorowych :C

W zasadzie to w wielkim budynku sluzacym za biuro, ale sam skup byl 30 metrow dalej :C
MisieK
Kochani, nie dopuszczajcie do kaca jak i ja czynię ;d w takim tempie picia spirolu do pierwszego dnia na uczelni nie bede miał czopy tysiąclecia jak teraz a czope miliardlecia conajmniej.

i ja zadnego sesemesa nie dostałem ;c
Neonai
a następny sylwester ma być MAGICZNY. juz dzis zbierajcie kase;d
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.