Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wiosna
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4
Avadakedaver
u mnie nie pada. aczkolwiek padało, wiosna idzie, wiosna! a u was po prostu zatrzymała się w jakimś barze, albo cofnęła po klucze wink2.gif
Zeti
Hmm w barze jej nie widziałem, więc zostaje ta druga opcja. biggrin.gif
Chyba, że zatrzymała się w hotelu biggrin.gif
LilienSnape
miejmy nadzieję, że nie zatrzymała się na długo !
Neonai
ja ukradłam. siedzi sobie u mnie na fotelu i pije herbatke i sie z was smieje.
Zeti
Oddawaj wiosnę! Oddawaj. U mnie pada, mam nadzieje, że nie będzie tak cały dzień, bo
Dziś Pierwszy Dzień Kalendarzowej Wiosny
Avadakedaver
NO I WYKRAKALIŚCIE. u mnie pada też.
Eva
akadavedawra
Avadakedaver
ej. Tolobało.
Potti
dzisiejszy dzień w ogóle jest bolesny. ale dobrze mi się przez chwilę udawało, że jest wiosna rano (tylko było tam mało okien i pewnie dlatego się udało) wink2.gif
em
oj boli. powrót do szkolnej rzeczywistości (w której wszystkim nauczycielom wydaje się, że trzy dni rekolekcji to akurat dość czasu, żeby się wszystkiego na wszystko nauczyć) w taką aurę boli szczególnie.
hazel
Ale mi wiosna...śnieg spadł, zimno, mokro a mój kot się marcuje.
Magya
pfi. u mnie pada. jest zimno, paskudnie. i siedzę przy przedsiębiorczości. nauczyciele nie mają serca.
em
uhm, ja też przy przedsiębiorczości. ale to się do "szkoły" bardziej nadaje.

dalej plucha.
Zeti
Cały dzień padało, niepotrzebnie się z ostatniej lekcji zrywałem. Pierwszy dzień wiosny wyszedł do bani
Avadakedaver
wspaniały jesteś, że tak potrafisz na wagary chodzić.
hazel
Ja kiedyś przez trzy tygodnie dzien w dzień chodziłam na wagary a potem jeszcze poszłam do wychowawczyni i poprosiłam o tydzien ochronny na nadrobienie zaległości biggrin.gif

To były czasy.
Zeti
Wcześniej nie mogłem się urwać, bo były rozgrywki sportowe biggrin.gif
Neonai
u nas teraz 3/4 klasy nie chodzi. zwlaszcza od poniedzialku. wtedy nie bylo osob 16 na 34. wczoraj juz tylko BYLO 16 osob w klasie. wychowa sie wkurza tongue.gif
MisieK
niech się cieszy ze wogole ktoś chodzi. pamiętam jak dziś ze w 2 klasie liceum w całej szkole na 21marca bylo może 30 osób ;] a mieliśmy 3 roczniki x 10 klas x ~27 osób. znaczy ze słyszenia znam te dane o 30 osobach XD
Magya
~ wiosna. a u mnie pada śnieg. serio ;]
LilienSnape
u mnie padał całą noc
a teraz wziął odpoczynek.
i plucha jest, no. wiosnaaa
Eva
nie bylo łajt krysmes w grudniu, bedzie łajt ister.
LilienSnape
ja podziękuje.
nie chcę zasuwać na święconke w kurtce, szaliku i rękawiczkach.
Magya
jakoś nie widzi mi się święconka przez zaspy.

nie, postoję.
hazel
A ja nie chodzę ze święconką, więc jak dla mnie może być śniegu po pachy. W sumie byłoby śmiesznie.
Zeti
Raz pamiętam tak było. Do wielkiej soboty był śnieg biggrin.gif
LilienSnape
to ja mam chyba jakieś dziury w pamięci.
Zeti
zależy gdzie mieszkasz
LilienSnape
wiem.
ale nawet nie przypominam sobie żeby jakieś specjalnie mroźne były te soboty.
zawsze słoneczko
Magya
albo deszcz.

już widzę te prognozy. '... w tym roku czekają nas niebywałe święta'
uhahana jak nie wiem.

Avadakedaver
bło0to, błoto i jeszcze raz błoto.
ale przed chwilą mi zapachniało prawdziwą wiosną i się sztachnąłem = nabrałem powera na caqły tydzień
Eva
bloto bloto.. bagno xP przed moim domem mul wciaga wszystko z glosnym 'slurp'.

sleep.gif
Flamme
taaaa. i znowu pada dry.gif
a juz tak cieszylam sie na wiosne...
LilienSnape
rano otwieram okno, a tu słońce pięknie świeci, ciepło.
a teraz deszczyk pięknie pada, błotko.
no po prostu ekstra !
Zeti
Idę ze szkoły, i nawet asfalt zabłocony. Wszędzie bagno. Wiosna się spóżnia. glare.gif angry.gif
Magya
ciągle tylko głośne 'chlaśt'.

koszmar. błoto, błoto, błoto. jeszcze na dodatek na ulicy stał koleś i filmował samochody, które go opryskiwały telefonem komórkowym. temu wszystkiemu towarzyszyły głośne 'kur.waaaaaa! i co? boisz się? hę?' uh. kocham ludzi.
Neonai
szybciej wpadne w depresje przez wasze narzekanie niz przez te pogode.
Eva
*bulp bulp*

<chciala cos powiedziec w skutek czego na powierzchni blotnego bajora pojawilo sie kilka powietrznych bumbli>
Katon
Łuuuu... Ewa jak wróci, co stanie się dość niedługo, to wpadnie w szał, żeście jej i zimę i wiosnę zamknęli =P
Eva
QUOTE(Katon @ 23.03.2007 19:08)
Łuuuu... Ewa jak wróci, co stanie się dość niedługo, to wpadnie w szał, żeście jej i zimę i wiosnę zamknęli =P
*

to zalozy nowe gdzie nie bedzie takiego syfu xP
Child
też się zamknie. odzyskamy każdy temat na tym forum.
Lilith
mam władzeeee, sesesesese
no więc otworzyłam mój kochany temat pogodowy i zamawiam na jutro piękną słoneczną pogodę wiosenną, jako że w planach mam wiosenny spacer. biggrin.gif
Neonai
to zamow i dla mnie, bez wiatru i z duza iloscia slonca.
Avadakedaver
a mi gotowca z fizyki, tylko porządnego bo nie wiem o co temu panu chodzi i zawsze mam 2.
Lilith
Avada, to nie w temacie
słońce świeci ;]
Child
to ze swieci, to czysta chemia i fizyka ;p
anagda
a u mnie piździ że strach kota wypuścić z domu by go nie zwiało na drzewo... dry.gif
em
piździ trochę, jak się czeka na przystanku, ale teraz mi jakiś trelik treli za oknem ach ach. a u sąsiadki w ogródku kwitną przebiśniegi i krokusy - wiosna cheess.gif
Tajemnicza
Słońce świeci jak opętane, ale jest też trochę chłodno =P przebiśniegów, które zostały zauważone przez moją koleżankę "Patrz! Konwalie!" tongue.gif jest od groma =) a ptaszki coraz częściej witają od rana
harolcia
A u mnie rosną stokrotki!! Takie małe co prawda, ale już są... I słońce świeci. I jest cudownie XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.