Avadakedaver
20.03.2007 18:10
u mnie nie pada. aczkolwiek padało, wiosna idzie, wiosna! a u was po prostu zatrzymała się w jakimś barze, albo cofnęła po klucze
Hmm w barze jej nie widziałem, więc zostaje ta druga opcja.
Chyba, że zatrzymała się w hotelu
LilienSnape
20.03.2007 19:43
miejmy nadzieję, że nie zatrzymała się na długo !
ja ukradłam. siedzi sobie u mnie na fotelu i pije herbatke i sie z was smieje.
Oddawaj wiosnę! Oddawaj. U mnie pada, mam nadzieje, że nie będzie tak cały dzień, bo
Dziś Pierwszy Dzień Kalendarzowej Wiosny
Avadakedaver
21.03.2007 11:37
NO I WYKRAKALIŚCIE. u mnie pada też.
Avadakedaver
21.03.2007 15:48
ej. Tolobało.
dzisiejszy dzień w ogóle jest bolesny. ale dobrze mi się przez chwilę udawało, że jest wiosna rano (tylko było tam mało okien i pewnie dlatego się udało)
oj boli. powrót do szkolnej rzeczywistości (w której wszystkim nauczycielom wydaje się, że trzy dni rekolekcji to akurat dość czasu, żeby się wszystkiego na wszystko nauczyć) w taką aurę boli szczególnie.
Ale mi wiosna...śnieg spadł, zimno, mokro a mój kot się marcuje.
pfi. u mnie pada. jest zimno, paskudnie. i siedzę przy przedsiębiorczości. nauczyciele nie mają serca.
uhm, ja też przy przedsiębiorczości. ale to się do "szkoły" bardziej nadaje.
dalej plucha.
Cały dzień padało, niepotrzebnie się z ostatniej lekcji zrywałem. Pierwszy dzień wiosny wyszedł do bani
Avadakedaver
21.03.2007 23:11
wspaniały jesteś, że tak potrafisz na wagary chodzić.
Ja kiedyś przez trzy tygodnie dzien w dzień chodziłam na wagary a potem jeszcze poszłam do wychowawczyni i poprosiłam o tydzien ochronny na nadrobienie zaległości

To były czasy.
Wcześniej nie mogłem się urwać, bo były rozgrywki sportowe
u nas teraz 3/4 klasy nie chodzi. zwlaszcza od poniedzialku. wtedy nie bylo osob 16 na 34. wczoraj juz tylko BYLO 16 osob w klasie. wychowa sie wkurza
niech się cieszy ze wogole ktoś chodzi. pamiętam jak dziś ze w 2 klasie liceum w całej szkole na 21marca bylo może 30 osób ;] a mieliśmy 3 roczniki x 10 klas x ~27 osób. znaczy ze słyszenia znam te dane o 30 osobach XD
~ wiosna. a u mnie pada śnieg. serio ;]
LilienSnape
22.03.2007 16:17
u mnie padał całą noc
a teraz wziął odpoczynek.
i plucha jest, no. wiosnaaa
nie bylo łajt krysmes w grudniu, bedzie łajt ister.
LilienSnape
22.03.2007 17:01
ja podziękuje.
nie chcę zasuwać na święconke w kurtce, szaliku i rękawiczkach.
jakoś nie widzi mi się święconka przez zaspy.
nie, postoję.
A ja nie chodzę ze święconką, więc jak dla mnie może być śniegu po pachy. W sumie byłoby śmiesznie.
Raz pamiętam tak było. Do wielkiej soboty był śnieg
LilienSnape
22.03.2007 21:12
to ja mam chyba jakieś dziury w pamięci.
LilienSnape
22.03.2007 21:18
wiem.
ale nawet nie przypominam sobie żeby jakieś specjalnie mroźne były te soboty.
zawsze słoneczko
albo deszcz.
już widzę te prognozy. '... w tym roku czekają nas niebywałe święta'
uhahana jak nie wiem.
Avadakedaver
22.03.2007 23:01
bło0to, błoto i jeszcze raz błoto.
ale przed chwilą mi zapachniało prawdziwą wiosną i się sztachnąłem = nabrałem powera na caqły tydzień
bloto bloto.. bagno xP przed moim domem mul wciaga wszystko z glosnym 'slurp'.
taaaa. i znowu pada
a juz tak cieszylam sie na wiosne...
LilienSnape
23.03.2007 13:47
rano otwieram okno, a tu słońce pięknie świeci, ciepło.
a teraz deszczyk pięknie pada, błotko.
no po prostu ekstra !
Idę ze szkoły, i nawet asfalt zabłocony. Wszędzie bagno. Wiosna się spóżnia.
ciągle tylko głośne 'chlaśt'.
koszmar. błoto, błoto, błoto. jeszcze na dodatek na ulicy stał koleś i filmował samochody, które go opryskiwały telefonem komórkowym. temu wszystkiemu towarzyszyły głośne 'kur.waaaaaa! i co? boisz się? hę?' uh. kocham ludzi.
szybciej wpadne w depresje przez wasze narzekanie niz przez te pogode.
*bulp bulp*
<chciala cos powiedziec w skutek czego na powierzchni blotnego bajora pojawilo sie kilka powietrznych bumbli>
Łuuuu... Ewa jak wróci, co stanie się dość niedługo, to wpadnie w szał, żeście jej i zimę i wiosnę zamknęli =P
QUOTE(Katon @ 23.03.2007 19:08)
Łuuuu... Ewa jak wróci, co stanie się dość niedługo, to wpadnie w szał, żeście jej i zimę i wiosnę zamknęli =P
to zalozy nowe gdzie nie bedzie takiego syfu xP
też się zamknie. odzyskamy każdy temat na tym forum.
mam władzeeee, sesesesese
no więc otworzyłam mój kochany temat pogodowy i zamawiam na jutro piękną słoneczną pogodę wiosenną, jako że w planach mam wiosenny spacer.
to zamow i dla mnie, bez wiatru i z duza iloscia slonca.
Avadakedaver
28.02.2008 08:00
a mi gotowca z fizyki, tylko porządnego bo nie wiem o co temu panu chodzi i zawsze mam 2.
Avada, to nie w temacie
słońce świeci ;]
to ze swieci, to czysta chemia i fizyka ;p
a u mnie piździ że strach kota wypuścić z domu by go nie zwiało na drzewo...
piździ trochę, jak się czeka na przystanku, ale teraz mi jakiś trelik treli za oknem ach ach. a u sąsiadki w ogródku kwitną przebiśniegi i krokusy - wiosna
Tajemnicza
28.02.2008 16:48
Słońce świeci jak opętane, ale jest też trochę chłodno =P przebiśniegów, które zostały zauważone przez moją koleżankę "Patrz! Konwalie!"

jest od groma =) a ptaszki coraz częściej witają od rana
harolcia
28.02.2008 17:35
A u mnie rosną stokrotki!! Takie małe co prawda, ale już są... I słońce świeci. I jest cudownie XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę