Nad moimi roślinkami pastwi sie kot.Cały czas miauczy,a do domu przychodzi sie tylko najeść.Egoista!Nawet mojego psa olewa.No cóż ...żyje miłością do kotki sąsiadki
Tak, zwierzęta są nieobliczalne. Rok temu Bruno zniszczył mojej mamie rabatkę z jakimiś kwiatkami, i wywrócił kwietnik, z funkcjami (czy jakoś tak sie to ziele zwie)
moze fuksje?
O tak z pewnością to były fuksje. Nie znam się na kwiatach i dlatego robie takie błędy w nazwach.
u mnie wiosne poznaje się po tym, że młodzi gniewni ziomale znów wychodzą 'w bramy' i nagminnie proszą o papierosa/na piwo/co się gapisz/dają w morde. ach! o i zielono się robi i to niekoniecznie z powodu roślinek.
Niuniek (kot) i Tadzik (pies) nie znają sie na kwiatach ,ale dziwnym trafem zawsze niszczą mi te najładniejsze. Już sie boje o irysy,bo posadziłam je w tym rolu na ulubionym legowisku mojego kota. On mi tego nie wybaczy
Błąd. Zastawiłaś mu drogę, a on będzie walczył o swoje terytorium

Koci instynkt
Nie poddam sie tak łatwo! W końcu jestem zodiakalnym lwem .gorzej jak pies stanie po jego stronie .:)Oni Zawsze trzymają sie razem.
nie cierpie wiosny! ale jej pozytywna strona to bycie preludium do lata
oo Ja też wole lato, jakos tak lepiej mi się kojarzy
Lubie lato,bo mam wtedy urodziny i mogę robić co zechce.Latem ma się mniej zmartwień. Wiosna niestety wiąże sie z porządkami i niezliczoną liczbą klasówek.
Wiosna - szkoła
Lato - wakacje
myślę, że więcej nie trzeba aby zrozumieć, że lato ma więcej uroku niż wiosna
Ale jak można je sobie przeciwstawiać? Wiosna to droga do lata, a czekanie na fajne jest zwykle fajniejsze niż samo fajne, ot co.
Katon ma racje.
Np. Czekanie na HP6 było nawet przyjemniejsze od czytania
Ale wiosna sama w sobie, gdyby nie było po niej lata byłaby nudna
LilienSnape
11.03.2007 17:45
nie . w wiośnie fajne jest to, że po tej szarej zimie wszystko się budzi.
i nawet gdyby nie bylo po niej lata nie byłaby nudnaXDD
Wiosna jest po to aby rozkręcić sie przed latem.Dzięki wiośnie budzę się z apatii i powoli wracam do życia.Z pesymistki powoli staję sie optymistką .
Lilith: jeszcze się nie uczę, aczkolwiek niewiele mi brakuje - już od października

w marcu jak w grancu. ale ja zdecydowanie bardziej lubię świeżą trawę, zapach ziemi i słońca jaki tylko w kwietniu i maju potrafi być

i nawet deszcz wiosenny lubię.
aaa, myślałam, ze do liceum tu chodzisz.
ja w czasie wiosny przechodzę zawsze spadek formy i w ogole żyć mi sie odniechciewa.
ciągle bym tylko spała.
A ja tradycyjnie jestem zaspany i otępiały w zimie
Mumiah spod buta
11.03.2007 23:16
W podskokach do szkoły sobie podśpiewuję :"s**ją muszki - będzie wiosna, będzie trawka lepiej rosła!"
A świstak przepowiedział długą zimę...jej, naprawdę osobiście myślałam,że ta wiosna nigdy nie nadejdzie,ale jest,jest,tylko że jak na razie szału nie ma.
Jednak ta radosna pora roku kojarzy mi się z optymizmem,więc nie będę biadolić.
Wiosna to taka metamorfoza po przebudzeniu,nowe plany,nowe możliwości,a przynajmniej tak się wtedy gdyba

Już nie mogę się doczekać,kiedy znajdę czas,żeby wybrać się do lasu,rowerem,nad skarpę albo na rolki,cokolwiek na kółkach,tylko proszę zaklinacza deszczu - niech już nie pada!
Także z wiosną...w pełnoletność,hura-hura.
I pierwszy dzień wiosny w szkole i kolejny bajeczny temat na przebranie "łąka i las",tak, lubimy klasowe przypały ... ale nie zapeszam.
QUOTE(Zeti @ 11.03.2007 21:08)
A ja tradycyjnie jestem zasrany i otępiały w zimie

ee...no...szanujemy XD
spojrzalem na klawiature - literowka odpada XD
wiosna przyszła i zjadła mi mózg
i pomysł na przedszkole.
LilienSnape
12.03.2007 13:23
tak, a mnie zaraz osy zjedzą !
wszystko byłoby pięknie gdyby nie one.
Miało być zaspany

pewnie i tak nikt mi nie uwierzy
LilienSnape
12.03.2007 14:07
nie no w sumie to R i P są prawie koło siebie. XDD
łatwo sie pomylić.
w układzie QWERTY oddalone są od siebie o 5 klawiszy.
Jednakże wczoraj o 19:08 miałem nagły atak otępienia, więc nie patrzyłem gdzie P, a gdzie R
LilienSnape
12.03.2007 14:16
rany. umiem liczyć.
Nigdy nie śmiałem w to wątpić
co mnie obchodzi czy umiecie liczyć albo trafiać w literki, albo co tam jeszcze. wolę rozmawiać o wiośnie ;>
bo chyba nic lepszego nie ma, do czego doszłam, kiedy dziś postanowiłam zabrać dresik, towarzystwo i poszłam pobiegać. wszystko dookoła się do mnie śmieje.
LilienSnape
16.03.2007 18:40
no jak na razie to nie ma nic lepszego^^
ale niestety u mnie nastąpił mam nadzieje, że chwilowy zanik wiosny .
zamiast wspaniałego słoneczka, ciemne niebo . za chwilę pewnie spadnie deszcz.
aż nie chce się z domu wychodzić.
e tam od razu zanik wiosny i to taki, żeby nie wychodzić. ja tam dziś przeszłam samą siebie i grałam w piłkę nożną w ramach budzenia się po zimie XD choć biorąc pod uwagę nie tylko mnie, była to jej najbardziej pokaleczona odmiana, ale w przeciwieństwie do innych nielicznych ladies przynajmniej wiedziałam czego nie potrafię zrobić.
choć mimo wszystko nie wiążę swojej przyszłości z niczym związanym z piłką poza kibicowaniem
LilienSnape
17.03.2007 00:29
o. też bym sobie w piłke nożną pograła.
ale u mnie bardziej sa za siatkówką. więc nawet nie licze na tego typu przebudzenie się po zimie.
a szkoda.
A u nas na w-fie jak na złość tylko siłownia!!!!!!!Chce sie wyjść pograć w piłkę ,a tu ćwiczenia na przyrost masy mięśniowej !!!!!!!!Ja nie chce wyglądać jak Pudzian!!!! A dzisiaj na rowerek w końcu sie wyszaleje!!
Avadakedaver
19.03.2007 21:41
o, jakiś temat znalazłem.
Avadakedaver
19.03.2007 22:26
child - playboy?
ROTFL.
Avadakedaver
19.03.2007 23:01
conajmniej interesujące.
Oh my God, you've stolen spring! You bastards!
Kill them, kill them immediately! Use their blood to convince Miss Spring that she should come back as soon as its possible!
ACHTUNG! ACHTUNG! SCHNELLER FRUHLING, SCHNELLER!
Avadakedaver
19.03.2007 23:57
im just a poor longstone cowboy and a long way to home
czy jak to tam Laki Luki mówił.
wiosny nie ma i wszystko się pie*doli.
wiosna srosna k.... snieg. -_-
na szczęście u mnie nie ma /tfu tfu/!
u mnie pada juz od godziny. bede plakac.
LilienSnape
20.03.2007 17:49
u mnie pięknie !
śnieg z deszczem. nie można sobie wymarzyć niczego lepszego.
Nożesz ku..a. Zimno i pada. I jeszcze stresy, a pan doktor mówi, że nie wolno się stresować.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę