Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: True Blood
Magiczne Forum > Kultura > Klan, Plebania, Niewolnica Isaura
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cherlai
Liczyłam na latającego Erica.cheess.gifcheess.gif
A ten koleś co porwał Tarę ma naprawdę tragiczny nos.
Eva
Ale w końcu mogę napisać - Och, Alcide <3
em
Cherlai, Franklina (tego od Tary) gra James Frain, który przez trzy sezony Tudorów grał Thomasa Cromwella - best. fandom. collision. EVAR.

Eva: kurczę, ja mam takie constant fandom collision z himym, że nie mogę!
Cherlai
user posted image
Eva
Och, w Himymie też go uwielbiam, epizodyczne rólki ale i tak mrau mrau. A Franklina, mimo odstających małżowin, uważam za całkiem uroczego. Idzie go nawet troszkę polubić, czego w książce nie dało się wykonać.

Natomiast sex scene z końcówki 3 odcinka - DISTURBING.

ORAZ nie wiem czy Awadowa prośba jest aktualna, ale polecam zaprzyjaźnienie się z EZTV.

Nie podoba mi się Pelt, nie podoba mi się 'przeróbka' Sookie, nie podobają mi się nazistowskie wilkołaki, przekombinowali. Znowu.

Co do fandom collisions tak ogólnie i abstrahując od True Blood'a, ja mam intensywny FC Mad Men/Bones ostatnio ;)
Cherlai
QUOTE(Eva @ 15.07.2010 15:31)
sex scene z końcówki 3 odcinka - DISTURBING.
*

tak tak tak!

A Franklin grał epizod w Grey's Anatomy. Zdaje się schizofrenika. Naprawdę momentami się go bałam, czyli super.
Cherlai
Hey, Tara. Watch how fast I'll type motherfucker. It's cool, right?
Yeah, amazing.
I'll delete it, so watch again.

Jason na komisariacie i mruczący Alcide - AWWWW.
Avadakedaver
ja chce tytuł piosenki z napisów końcowych!!

also, epic.
Cherlai
Jackie Deshannon - Trouble.
Tutaj sobie możesz posłuchać
Oni na końcowe zazwyczaj dają piosenkę z tytułu.
Avadakedaver
dzieks
Avadakedaver
widzieliscie ten badasowy zwiastun dalszych odcinków? niby full of spoilers, ale w sumie nic konkretnego.

http://hatak24.pl/news/8905/Bardzo_spoiler...omo_True_Blood/
Cherlai
Znowu będzie spalający się Bill? Nieeeeeeeeeeeeeee. Chyba, że to jakieś ludzkie wspomnienie...

Obejrzłam. Nie podoba mi się, chociaż jestem ciekawa jak z tego wybrną. Jason mnie znowu powalił, tak samo jak uśmiech Erica. Crystal jest jednym z tych panterołaków?
Avadakedaver
I'm a fairy...? How fucking lame.
em
user posted image
best last line ever
Eva
Szczerze go kocham, popiskuję za każdym razem, kiedy się pojawia na ekranie. Fantastic!

Oraz, też wam się wydaje, że ta Suki to się co raz bardziej ordynarna robi? Chyba ze wszystkich niezgodności z książką, ta przeszkadza mi najbardziej. Reszta to głównie ciekawostka - jak oni z tego wybrną?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.