Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Ten Pierwszy Raz
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rookwood
Wlasnie, potrzebuje kolejnej czesci. Opowiadanie jest swietne... Naprawde boskie smile.gif
Annik Black
Jejciu... jakie świetne opowiadanko xD znaczy ff. Mam szczerą nadzieję że niedługo pojawi się następna część xD
hide
Jak Draco zawsze uwielbiałam to do Hermiony byłam wrogo nastawiona... aż do przeczytania tego FF biggrin.gif

Czepiać się wzgledem błedów stylistycznych i innych nie będę bo sama je popełniam a pisać opowiadań ani tym podobnych nie pisze bo nie posiadam ani do tego talentu ani weny... Chociaż jedyne co mnie zraziło troche to :
od kiedy to randka z Ronem jest, aż tak pilna?! Przecież za miesiąc biorą ślub
Nie wiem jakos tak mnie to trochę odrzucilo ale po przeczytaniu dostychczasowych cześci ff jest zajebisty biggrin.gif

Nie żebym ponaglała czy cuś ale doczekać się kolejnej części wrecz nie mogę biggrin.gif:D
Nagini
Bardzo wszystkich przepraszam, ale jest to mój ostatni post na forum, jeśli chodzi o temat Ten Pierwszy Raz. Opowiadanie to niestety nie zostanie ukończone. Nie pozwala mi na to brak czasu i obowiązki rodzinne. Bardzo przepraszam wszystkich czytelników, którzy oczekiwali na dalsze rozdziały. Proszę jednocześnie administratorów forum o usunięcie tego tematu.
Nagini
Aylet
No ale może nie usuwać tylko np przenieść do Labiryntu Wyobraźni jako "niby zakończone"? Czasem nawet nieukonczone a dobre opowiadanie ma się ochote poczytać...
koala
QUOTE(Aylet)
przenieść do Labiryntu Wyobraźni jako "niby zakończone"?
Popieram zdanie Aylet. Szkoda koasować takiego dobrego ficka.
Jestem pewna, że znajdzie się kilka osób, które (mimo, że fick jest
nieskończony) chętnie do niego wrócą.
em
Chociaż regulamin mówi o przenoszeniu do Labirytnu Wyobraźni i tam kasowaniu, na wyraźną prośbę autora opowiadanie zamykam, a za kilka godzin znajdzie się w eterze.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.