iz tego powodu masz kompleks.
Ludwisarz
26.04.2005 20:31
moim jedynym kompleksem jest owlosienie w odbycie, ale ponoc jak kremem Veet to machne to nie bedzie szczypalo.
to chyba głupi jesteś!
na opakowaniu piszą, że odbytu nie można. wąsów też nie. i okolic sutków.
czytać trza.
phi, jest podobno taki, którym można, Sumiko. jesteś nie na bieżąco ;p
Luna Lovegood
28.04.2005 14:42
QUOTE(Ania* @ 26.04.2005 18:43)
Moje przedszkole.. to były czasy Titanica, Słonecznego patrolu... kto nie oglądał, nie był cool

Ja nie oglądałam wtedy, więc byłam tłamszona przez grupę

Teraz mam kompleks

Ja oglądałam:D
QUOTE(Myśka @ 26.04.2005 18:49)
QUOTE(Ania* @ 26.04.2005 19:43)
Moje przedszkole.. to były czasy...
...Power Rangers.
To zresztą też

A do przedszkola poszłam o ok wcześniej

Ale do szkoły bym nie chciała
Timmy----> ty to masz dziwny kompleks:P
Ludwisarz
28.04.2005 14:51
bo kompleksy to mozna zwalczyc.
nie umiem tanczyc? ide sie nauczyc.
za duzo waze - chudne.
mam malo szekszy cialo - cwicze.
mam szope na glowie - ide do fryzjera.
That's all folks ;]
Luna Lovegood
28.04.2005 15:05
No tak, ale do tego wszystkiego , trzeba mieć chęci.
Jak nie chce ci się to nie pójdziesz do fryzjera, na siłownie , czy co tam jeszcze
Ale co zrobić na przykład z moim kompleksem?? Jestem mała. TO co mam poprosić kolegów, żeby mnie jedni chwycili za nogi drudzy za ręce i biegli w odmienne strony do czasu ,aż się wydłuże??
Ludwisarz
28.04.2005 15:13
masz 13 lat.
Luna Lovegood
28.04.2005 15:27
eeeeeeeeeeee tak mam 13 lat XD Ale chyba sam przyznasz że troche mi jest głupio jeśli wszystkie moje koleżanki mają po 170 i więcej a ja taki mały krasnoludek, wloke się za nimi
eee noo ja mam 17 lat i nie mam 170 cm wzrostu tylko 166 i to lubię,bo według mnie kobietka powinna być lekko niższa od faceta...
młoda jesteś,urośniesz jeszcze troche zobaczysz
Ja mam 151; jestem w 6 klasie, ale się tym nie przejmuję

Pewnie urosnę, tylko jak widzę fajnych chłopaków, to oni patrzą tylko na wysokie
"małych ludzi pan bóg stworzył,a duzi sami porośli" mawia moja 20-letnia kuzynka mająca niecałe 155 wzrostu

edit:a moja mama to ma chyba z 44 lata i 156 cm wzrostu i nie narzeka
Też mam niskich rodziców - tata 170, mama 160.
A jak widzę dziewczyny, które w 1 gimn mają 170 (tylko 2 wyjątki schodzą poniżej 160) to robi mi się ich żal. Głupio wyglądają, jak rozmawiają z chłopakami, którzy (jeszcze

) są niżsi. Niedawno urosłam centymetr, to się ucieszyłam; to znak, że rosnę
Agulka88
28.04.2005 19:39
QUOTE(TimmY @ 28.04.2005 13:51)
za duzo waze - chudne.
That's all folks ;]
Co do szopy sie nie zgodze

Ja próbowałam wszystkiego, (prostownica, fryzjer, fructis-NUTRI GŁATKI

) I Za cholere, jak deszcz pada mam nadal siano na głowie!

QUOTE(MeGi_16 @ 28.04.2005 17:59)
eee noo ja mam 17 lat i nie mam 170 cm wzrostu tylko 166 i to lubię,bo według mnie kobietka powinna być lekko niższa od faceta...

Przybij! Ja mam tyle samo! I też mi się wydaje że dziewczyna która jest wyższa od chłopaka to dziwnie wygląda..., mój kumpel ma wyższą od siebie dziewczynę i tak śmiesznie razem wyglądają jak idą za rękę, ale miłość nie zna granic!
Jeszcze inny przypadek, może dziwniejszy, jest jak dziewczyna, która ma 145 (I liceum) ma chłopaka, który ma z 180. Mam taką znajomą, i jak ich widzę, to oglądam się dyskretnie.
Luna Lovegood
28.04.2005 20:23
QUOTE(MeGi_16 @ 28.04.2005 17:59)

No ja mam nadzieje, że urosne bo do końca życia nie chce być taka mała
QUOTE(Ania* @ 28.04.2005 18:13)
Ja mam 151; jestem w 6 klasie, ale się tym nie przejmuję

Pewnie urosnę, tylko jak widzę fajnych chłopaków, to oni patrzą tylko na wysokie

Skąś to znam:P
Ale jak to mówią : Małe jest piękne:D (no nie przecze:Phehehe)
Ludwisarz
28.04.2005 20:40
QUOTE(Agulka88 @ 28.04.2005 18:39)
QUOTE(TimmY @ 28.04.2005 13:51)
za duzo waze - chudne.
That's all folks ;]
Co do szopy sie nie zgodze

Ja próbowałam wszystkiego, (prostownica, fryzjer, fructis-NUTRI GŁATKI

) I Za cholere, jak deszcz pada mam nadal siano na głowie!

Po prostu masz to w genach, że włosy Ci się krecą. Pół biedy jak ładnie - gorzej jeśli powiedzmy tylko do połowy.. Więc albo prostujesz codziennie prostownica ceramiczna albo spinasz wlosy.
Luna Lovegood
28.04.2005 20:51
No jest jeszcze jedno rozwiązanie :
obcinasz się na łyso XD
Hehe popatrz na to z innej strony: Nikt z twojego otoczenia nie ma takich włosów jak ty XD
ej, ale zauważcie, że większość z wypowiadających sie tu dziewczyn narzeka na swój niski wzrost. więc może to oznacza, że niedługo właśnie te 155-165cm będzie 'normalnym' wzrostem, a 'większe' będą się modlić, aby już nie rosnąć ^^
Agulka88
28.04.2005 21:12
Ja to sie nawet ciesze ze swojego wzrostu, jak narzie nie mam kompleksów przez to

A co do szopy. Hm.. Nie wiem(?) czy cieszyć sie z tego, raz zrobiłam sobie "zjefaną" fryzurkę na imprezke, a pech chciał ze wstedy padał śnieg!
I co, musiłam iśc przez ten puch całe 15 minut, no a jak już doszłam to... Z mojej fajnej fryzurki zrobiła sie szopa! No poprostu myślałam ze ROZWALE coś! Ale jakos z kumpela poukładałyśmy to, i było w miarę dobrze..
A jak widzę dziewczyny, które w 1 gimn mają 170 (tylko 2 wyjątki schodzą poniżej 160) to robi mi się ich żal.
155 cm są dopiero godne pożałowania!
hyhy prostownica gorąca każdego poranka...znamy to znamy
vampirka
28.04.2005 22:20
oj znamy znamy
i juz wielka tajemnica prostych wlsow vampi prysla ;PP
macie kompleks ze jestescie za niscy?
mi czasem przeszkadza moje 170..
bo np. KTOS jest za niski.
eh
heh
ja mam tak totalnie proste wlosy ze chosbym nie wiem co z nimi robila przed wyjsciem to po wyjsciu znow sa proste. nienawidze miec prostych wlosow! >< druty takie.
czadowa_
29.04.2005 15:55
QUOTE(Neonai @ 29.04.2005 12:11)
ja mam tak totalnie proste wlosy ze chosbym nie wiem co z nimi robila przed wyjsciem to po wyjsciu znow sa proste. nienawidze miec prostych wlosow! >< druty takie.
Znam to uczucie...

Ale należy się pogodzić... I żyć dalej. Wszystkie prawie dziołchy w moim otoczeniu mają nadmiernie puszące się kręcono lub faliste włosy i to one nauczyły mnie doceniac moje prostaki:)
A wałki i pianka nie działaja?? To znaczy że masz je grube i gęste- maine marzenie...
Bellatriks
29.04.2005 20:01
A mnie się soczewki zacinają! ojej!
Dziwnie się czuję bo jestem zasadniczo "normalnie" bo mam proste włosy i normalny wzrost...
Agulka88
29.04.2005 21:53
QUOTE(Neonai @ 29.04.2005 12:11)
Dziewczyno dziekuj Bogu za to9!
Ja też mam proste włosy, ale jak obcięłam to nie są wcale takie proste

A obcięłam je i pocieniowałam. I teraz nawet fajnie mi się kręcą. Delikatnie, nie za mocno

Acha i mam cholernie suchą skórę. Żadne kremy nawilżające nie pomagają

Jestem na etapie testowania kremu, który dobry jest

Timmy...masz chłopcze problemy, nie ma co
Pottermenka
30.04.2005 11:28
Life is brutal, full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.
Nikt doskonalym nie jest - zamiast rozczulac sie nad swoja sucha skora pomyslcie o wazniejszych rzeczach.
Nikt doskonalym nie jest
Mnie nie znasz
Ja w sumie też mam mnóstwo kompleksów - wzrost,włosy (na głowie to jeszcze mały pikuś

), nos, dłonie itp itd
Ale - jak zauważyła Pottermenka- mam lepsze zajęcia, niż rozsadzic dupę na krześle i skomlec. Jest wiele ciekawszych zajęc - można np spotkac się z ludźmi, którzy są jeszcze mniejsi
Nie no - a tak serio, to każdy kompleks może przecież przerodzic się w atut.
Zawsze cierpiałam przez swój wzrost, a już szczególnie, jak byłam ze swoim chłopakiem - ja 164/ on 193. To dopiero była siara - sięgałam mu gdzieś do ramienia, że już o ekscytującym tańcu nie wspomnę...
Ale przestałam jęczec, jak zobaczyłam kilka innych par, gdzie tez było cos tak 164/193, tylko... odwrotnie. Babka wyższa od faceta o 30 cm... to jest dopiero kaszana.
W gruncie rzeczy lepiej byc przecież za niskim, niż za wysokim
Przynajmniej dla dziewczyny - kolana nie bolą...
BlackOmen
02.05.2005 15:04
Smerfetka to wez przeslij swoja fote
QUOTE(Quizer @ 01.05.2005 20:19)
Nikt doskonalym nie jest
Mnie nie znasz :D
Przepraszam, nie na temat i w ogóle nie w klimacie narzekawczo-depresyjnym, ale:
I MNIE!
Ja nie wiem co to się tak przyjęło, że koniecznie jakiś kompleks trzeba mieć. Moda z zachodu pewnie jak wszystkie :P
Luna Lovegood
05.05.2005 19:07
Też se kiedyś mówiłam że nie mam kompleksów, ale jak nad tym głębiej pomyśleć... to mam kompleksy!!

Ale to nie sa zbyt ważne rzeczy. Mimo wszystko trzeba żyć dalej:P
Bellatriks
05.05.2005 19:20
Weź idź! "Jeśli do piętnastki nie będę miała chłopaka to się zabiję"- przeczytałam to na jakimś blogu... wyobraźcie sobie, jeśli każdy by dotrzymywał takiego słowa, ile zakłady pogrzebowe by zarabiały :/
Luna Lovegood
05.05.2005 19:35
Gdyby chciała to by i miała:P Poprosiła by jakiegoś chłopaka z 1 podstawówki i on by się od razu zgodził. A po za tym wydaje mi się, że nie ma tak świrniętych (żeby nie powiedzieć brzydko

) ludzi XD
Pottermenka
05.05.2005 19:46
Biuro uslug towarzyskich "Interfejs" pomoze zakompleksionej mlodziezy - Bo to najlepsza zajawka jest ; >
QUOTE(Bellatriks @ 05.05.2005 19:20)
Weź idź! "Jeśli do piętnastki nie będę miała chłopaka to się zabiję"- przeczytałam to na jakimś blogu... wyobraźcie sobie, jeśli każdy by dotrzymywał takiego słowa, ile zakłady pogrzebowe by zarabiały :/
My sie tu smiejemy, ale mam kumpele ktora juz od 1st klasy gimnazjum rozpacza ze nie ma chlopaka i intenstywnie go szuka... A jak cos nie pojdzie to jest rozpacz... v_v
Bellatriks
05.05.2005 21:32
ja jestem w 1 klasie gimnazjum i rozpaczliwie się ukrywam, bo chcę w tym wieku być czyjąś "oblubienicą"....
Ludwisarz
05.05.2005 23:56
A ja sem netoperek, a w 1 klasa lyceum, a ja se tako myśle, ze jo tez chciał byc czyjeś oblubieniec.
vampirka
06.05.2005 00:02
powiedz och tylko slowo!!
anna_maria
06.05.2005 12:07
QUOTE(Lilly @ 05.05.2005 19:53)
QUOTE(Bellatriks @ 05.05.2005 19:20)
My sie tu smiejemy, ale mam kumpele ktora juz od 1st klasy gimnazjum rozpacza ze nie ma chlopaka i intenstywnie go szuka... A jak cos nie pojdzie to jest rozpacz... v_v
ale to nie jest wcale żadna tragedia
tez tak sie zachowywalam w 1 gimnazjum
ale z tego sie wyrasta =)
Pawelord2
06.05.2005 12:48
nie ma nic gorszego niż kobieta rzucająca się na kazdego faceta ;]
Podobnie jak facet na kobiete, ale to jest juz czestrze zjawisko i ludzie przywykli ;]
BTW - gademit, mam rozdwojone końcowki :> pochlastać się idzie ;] a do fryzjera strach iść - ostatnio dobrej znajomej mojej odcięto podstepnie ponad 0,5 metra (!!) pieknych blond wlosow... a chciala tylko podciąć ;]
to sie nazywa tragedia...
"...P..."
Miyu Sora Yamano
10.05.2005 12:15
Moje kompleksy? Jestem za gruba, mam okropne kręcące sie włosy (nie kręcone tylko kręcące się, to wielka różnica). To chyba te najważniejsze. Ale wychodze z założenia, że nie należy się tym przejmować i mogło być gorzej.
Bellatriks
10.05.2005 13:50
Jestem za gruba
Nie stosuj masakrycznych sposobów pozbycia się tłuszczu. W księdze Darwina pisze, że jakiś koleś zrobił sobie operację odsysania tłuszczu odkurzaczem we własnej piwnicy. Nie polecam
loool nie ma to jak pomysłowość
QUOTE(Cat @ 03.05.2005 03:03)
QUOTE(Quizer @ 01.05.2005 20:19)
Nikt doskonalym nie jest
Mnie nie znasz

Przepraszam, nie na temat i w ogóle nie w klimacie narzekawczo-depresyjnym, ale:
I MNIE!
Nie sluchajcie jej bzdury gada

Cat to jeden wielki chodzacy kompleks ( no moze nie tak jak yaten ;p )
Wspominałam kiedyś, żeś głupi, Quiziu? XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę