Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: U- No- Poo
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
owczarnia
Ronald - już raz napisałam, ale przy padzie bazy wcięło cry.gif. Www.livejournal.com. I wszystko na temat avatarów smile.gif.

PS
Niezamaco wink2.gif.
Katon
QUOTE(Ronald @ 29.11.2005 16:05)
Może to i jest przeznaczenie Katon, ale napewno kogośc tak bardzo starszego chcieć nie będzie tongue.gif . Będzie wolała kogoś w swoim wieku blush.gif
*

Taaa, akurat. Będzie wolała dojrzałego mężczyznę (czyli mnie jakbyś niewiedział, hihi), który zapewni jej byt, opiekę i odpowiedni poziom intelektualny prowadzonych rozmów, a w dalszej perspektywie wyjątkowo udany materiał genetyczny, buahahahaha.

QUOTE(Hito @ 29.11.2005 16:22)
Naturalnie, że w sensie współżycia smile.gif A kto by się tam chciał żenić? Ron, jesteśmy młodzi i piękni, po co mielibyśmy się żenić? :] (inna rzecz, że ja wcale z Emmą spotkać bym się nie chciał)

Ha-ha-ha. Widziałem już związzek 15-latki z 23-latkiem i chyba 14-latki z 21-latkiem. Katon nie ma powodu, by pozbyć się nadziei :]
*

Czemu byś nie chciał? Ja tam bym chciał, jakkolwiek nadzieji nie muszę się pozbywać bo jej nie mam i nigdy nie miałem. Nie mam w zwyczaju zakochiwać się w ludziach od któryc oddziela mnie ekran i tysiące kilometrów oraz setki szczebli w tak zwanej globalnej społecznej hierarchi. No ale jakbym już na nią wpadł na ulicy (Kraków ostatnio się modny na zachodzie zrobił) no to pewnie bym ją zaprosił na kawę.
owczarnia
To ja chcę "iść na kawę" z Danielem tongue.gif. Albo z Rupertem. Albo najlepiej z obydwoma cheess.gif.

Ale na męża to bym poprosiła Ralpha Fiennesa smile.gif.
Hito
Katon>>dlaczego bym nie chciał? Powód jest dość prosty - nie dogadałbym się z nią, z wszystkich osób, które udzieliły wywiadów po HPiCO, Emma mówi prawie najmniej dla mnie zrozumiale (tylko Grint ją przebija, on równie dobrze mógłby mówić np. po norwesku)
Poza tym, ona lubi hiphop, sport - nie moje zainteresowania smile.gif

Emma wygląda dobrze (szczególnie jako Hermiona), i to jest najważniejsze. A dziecka już z pewnością nie przypomina, ostatnie zdjęcia dobitnie pokazują, że jej kształty i krzywizny są jak najbardziej miłe dla oka :]
Katon
Zawsze byłem niezły w deszyfrowaniu ludzi mówiących ze śmiesznymi akcentami po angielsku, więc jakoś bym się z nimi dogadał. \

Jedna rada. Szczera. Od serca. Nigdy nie oceniaj kobiety po zainteresowaniach i nie przejmuj się nimi. To tak ogólnie.
owczarnia
QUOTE(Katon @ 30.11.2005 12:45)
Jedna rada. Szczera. Od serca. Nigdy nie oceniaj kobiety po zainteresowaniach i nie przejmuj się nimi. To tak ogólnie.
*

Powiedz to mojemu mężowi, który nie dalej jak w zeszłym tygodniu zmuszony był zarwać noc z powodu Harry'ego Pottera, który obchodzi go tyle, co zeszłoroczny śnieg cheess.gif.
Hito
Widzisz, Katonie? Poza tym, nie przejmować się zainteresowaniami kobiety? Czyli co, mam ją traktować... sam nawet nie wiem, jak to nazwać. Chyba że mówimy tylko o pierwszym spotkaniu.
Jeszcze co do Emmy - gdybym na spotkaniu miał ,,jakoś się z nią dogadać'' - to nie dla mnie. Niestety, brakuje mi praktyki językowej.
Ronald
Naturalnie, że w sensie współżycia smile.gif A kto by się tam chciał żenić? Ron, jesteśmy młodzi i piękni, po co mielibyśmy się żenić? :] (inna rzecz, że ja wcale z Emmą spotkać bym się nie chciał)

Może to i jest przeznaczenie Katon, ale napewno kogośc tak bardzo starszego chcieć nie będzie  . Będzie wolała kogoś w swoim wieku

Ha-ha-ha. Widziałem już związzek 15-latki z 23-latkiem i chyba 14-latki z 21-latkiem. Katon nie ma powodu, by pozbyć się nadziei :]
*

Normalnie o to Was nie podejrzewałem blush.gif . Ale tym bardziej nie będzie chciała Katona skoro to o współżycie chodzi tongue.gif . A Emma taka nie jest wcale. Ona woli najpiewr miłość, a potyem współżycie.

blush.gif się blush.gif rumienię blush.gif jak blush.gif to blush.gif czytam blush.gif i blush.gif pisze blush.gif .

QUOTE(owczarnia @ 30.11.2005 03:07)
Ronald - już raz napisałam, ale przy padzie bazy wcięło cry.gif. Www.livejournal.com. I wszystko na temat avatarów smile.gif.

PS
Niezamaco wink2.gif.
*

A więc dziękuję bardzo za żźródłoi jeszcze raz za avatar biggrin.gif
Ronald
Po pierwwsze to wiem, ze admini mnie za to zabiją, bo się nie pisze dwóch postów ibok siebie, ale w edycji się nie da nowych cytatów dodać, wiec dlatego pisze drugi.
QUOTE(Katon @ 30.11.2005 11:17)
QUOTE(Ronald @ 29.11.2005 16:05)
Może to i jest przeznaczenie Katon, ale napewno kogośc tak bardzo starszego chcieć nie będzie tongue.gif . Będzie wolała kogoś w swoim wieku blush.gif
*

Taaa, akurat. Będzie wolała dojrzałego mężczyznę (czyli mnie jakbyś niewiedział, hihi), który zapewni jej byt, opiekę i odpowiedni poziom intelektualny prowadzonych rozmów, a w dalszej perspektywie wyjątkowo udany materiał genetyczny, buahahahaha.

*

Czemu byś nie chciał? Ja tam bym chciał, jakkolwiek nadzieji nie muszę się pozbywać bo jej nie mam i nigdy nie miałem. Nie mam w zwyczaju zakochiwać się w ludziach od któryc oddziela mnie ekran i tysiące kilometrów oraz setki szczebli w tak zwanej globalnej społecznej hierarchi. No ale jakbym już na nią wpadł na ulicy (Kraków ostatnio się modny na zachodzie zrobił) no to pewnie bym ją zaprosił na kawę.
*

Ale napewno nie mógł byś zapewnić romantyzmu na poziomie, bo za stary na tro jesteś. Pza tym starsi ludzie(nie mówię, że wszyscy oczywiście) myślom tylko o jednym jesli przychodzi do randek z taką młodą. blush.gif Poza tym, nie mógł byyś też jej zapewnić szaleńczej młodzieńczej miłości bo też za stary jesteś tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(owczarnia @ 30.11.2005 13:28)
To ja chcę "iść na kawę" z Danielem tongue.gif. Albo z Rupertem. Albo najlepiej z obydwoma cheess.gif.

*

Wybacz owca, ale Ty już z obiegu wypadłaś.

QUOTE(Hito @ 30.11.2005 14:03)
Katon>>dlaczego bym nie chciał? Powód jest dość prosty - nie dogadałbym się z nią, z wszystkich osób, które udzieliły wywiadów po HPiCO, Emma mówi prawie najmniej dla mnie zrozumiale (tylko Grint ją przebija, on równie dobrze mógłby mówić np. po norwesku)
Poza tym, ona lubi hiphop, sport - nie moje zainteresowania smile.gif

Emma wygląda dobrze (szczególnie jako Hermiona), i to jest najważniejsze. A dziecka już z pewnością nie przypomina, ostatnie zdjęcia dobitnie pokazują, że jej kształty i krzywizny są jak najbardziej miłe dla oka :]
*

Ale Emma i tak jest najpiękniejsza na świecie tongue.gif . A poza tym: TY ZBEREŹNIAKU, O KSZTAŁTACH I KRZYWIZNACH EMMY BEDZIESZ ROZPRAWIAĆ!!!!!1 tongue.gif
Hito
Ok, po kolei, Ronaldzie:

Ale tym bardziej nie będzie chciała Katona skoro to o współżycie chodzi  tongue.gif

Dlaczego nie? Śmiem twierdzić, że jest możliwym stan zupełnie odwrotny.

A Emma taka nie jest wcale. Ona woli najpiewr miłość, a potyem współżycie.

Skąd wiesz?

Ale napewno nie mógł byś zapewnić romantyzmu na poziomie, bo za stary na tro jesteś. Pza tym starsi ludzie(nie mówię, że wszyscy oczywiście) myślom tylko o jednym jesli przychodzi do randek z taką młodą. Poza tym, nie mógł byyś też jej zapewnić szaleńczej młodzieńczej miłości bo też za stary jesteś tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif 

huh.gif
Ron, weź przyhamuj, ja jestem w wieku Katona i nie czuję się staro :]
Poza tym - twierdzisz, że (powiedzmy) 15-latek zapewni dziewczynie romantyzm na poziomie, a 19-latek nie? E, jakby to ładnie nazwać... oryginalne stwierdznie.

Katon, broń się sam, bo Twoja męskość upadnie, jak tak dalej pójdzie :]

Wybacz owca, ale Ty już z obiegu wypadłaś.

smile.gif

Ale Emma i tak jest najpiękniejsza na świecie tongue.gif 

Bez przesady. Bez fanatyzmu proszę.

A poza tym: TY ZBEREŹNIAKU, O KSZTAŁTACH I KRZYWIZNACH EMMY BEDZIESZ ROZPRAWIAĆ!!!!!1  tongue.gif 

Jestem mężczyzną. Mam prawo i obowiązek rozprawiać o kształtach Emmy smile.gif
Zresztą, nie bądź taki cwany, Ron, nie powiesz mi, że (hipotetycznie) gdyby Emma pojawiła się w Playboyu, nie dotknąłbyś pisma nawet palcem? :]
owczarnia
QUOTE(Ronald @ 30.11.2005 16:08)
QUOTE(owczarnia @ 30.11.2005 13:28)

*

*

O lol, napisałabym coś ale nie napiszę, bo byś się rumienił przez okrągły rok bez przerwy cheess.gif.
December
Mam nadzieję, że nikt mnie nie zabije za to, że wtrącam się do tej rozmowy
(prowadzonej przez 4 osoby tongue.gif )
Pargę wyrazić swoje zdanie, że Emma Watson już niedługo zda sobie sprawę, że woli troszkę starszych facetów (tak z własnego dośwaidczenia smile.gif )
Na razie jest jeszcze troszkę za wcześnie, ale tak za pół roku na pewno dziewczyna zauważy różnicę w dojrzałości 16-latków i 20 - latków.

Przy okazji życzę wszystkim magicznego andrzejkowego wieczoru laugh.gif
Ronald
Hito

Dlaczego nie? Śmiem twierdzić, że jest możliwym stan zupełnie odwrotny.

No nie weim. Możliwym jest taki stan w przypadku gdyby była labo dziwką(w co wątpię) albo rozkapryszoną gwiazdeczką(co jest bardziej prawdopodobne.

Skąd wiesz?

Fantazjuje tongue.gif

huh.gif
Ron, weź przyhamuj, ja jestem w wieku Katona i nie czuję się staro :]
Poza tym - twierdzisz, że (powiedzmy) 15-latek zapewni dziewczynie romantyzm na poziomie, a 19-latek nie? E, jakby to ładnie nazwać... oryginalne stwierdznie.
Katon, broń się sam, bo Twoja męskość upadnie, jak tak dalej pójdzie :]

A czy ja mówię, że czujesz się staro??? AJ mówię, że Ty JESTEŚ stary tongue.gif . Kolejna fantazja tongue.gif A tak poza tym to często(jak już napisałem) to wiekszośc osób starszych o kilka lat od dziewczyny(np. wy kontra Emma) mysli raczej (nazywajmy rzeczy po imieniu) seksie, a nie o miłości(choś NIE WSZYSCY. A chlopiec który ma 15 lat raczej tez nie każdy(przynajmniej nie ja). w każdym razie to chyba jest fantazja osoby nie kochanej i na skraju załamania nerwowego cry.gif

smile.gif

Anie, w końcu mężatką jest biggrin.gif I dziecko ma i to niewiele młodsze od Dana czy Ruperta tongue.gif

Bez przesady. Bez fanatyzmu proszę.

Wśród dziewczyn(podkreślam dziewczyn) które widziąłem i spotkałem(nawet na ekranie) jest wg mnie najładniejsza blush.gif

Jestem mężczyzną. Mam prawo i obowiązek rozprawiać o kształtach Emmy smile.gif
Zresztą, nie bądź taki cwany, Ron, nie powiesz mi, że (hipotetycznie) gdyby Emma pojawiła się w Playboyu, nie dotknąłbyś pisma nawet palcem? :]

Może po Playboya bym nie sięgnął ale z resztą się zgadzam tongue.gif

owczarnia

O lol, napisałabym coś ale nie napiszę, bo byś się rumienił przez okrągły rok bez przerwy cheess.gif.

Napisz jak chcesz to się porumieniee trochę bo blady jestem(mało słońca mnie spotkało w wakacje) . A nie jest tak. A uzasadnienie znajdziesz wyżyej w odpowiedzi do Hita.

Ps. Czuje sie jakis strasznie mały tutaj. CZY JEST NA TYM FORUM KTOŚ Z PRZEDZIĄŁU 14 - 16 LAT???????????

Poprawiłem quote mam nadzieję, że dobrze! ;p //kubik
Hito
Owczarnia>>właśnie, napisz jak chcesz, z chęcią przeczytam Twoją ripostę :]

Ron

No nie weim. Możliwym jest taki stan w przypadku gdyby była labo dziwką(w co wątpię) albo rozkapryszoną gwiazdeczką(co jest bardziej prawdopodobne.

Mam inne zdanie. Patrz post December. Mnie wydaje się, że dziewczyny wolą starszych facetów, bo ci są dojrzalsi (ok, teoretycznie).
Ale niech się kobiety wypowiedzą (oprócz December) smile.gif

Fantazjuje tongue.gif 

Trzeba było tak od razu.

w każdym razie to chyba jest fantazja osoby nie kochanej i na skraju załamania nerwowego  cry.gif 

Aha, no tak, to wiele (albo i wszystko) wyjaśnia.
Cóż, <klep, klep>, ale niech stan nerwowy nie przesłania Ci wizji świata.

Wśród dziewczyn(podkreślam dziewczyn) które widziąłem i spotkałem(nawet na ekranie) jest wg mnie najładniejsza blush.gif 

Mnie by było ciężko to stwierdzić. Weź pod uwagę, że znasz Emmą albo ucharakteryzowaną (Hermiona), albo po skończeniu pracy stylistów (makijaż, ubranie, itp). Wydaje mi się, że nie wiemy, jak Emma wygląda w zwyczajnym życiu. A to jest najważniejsze.
Oczywiście nie staram się zaprzeczyć, że panna Watson źle się prezentuje, niech moje intencje będą dobrze zrozumiane :]

oże po Playboya bym nie sięgnął ale z resztą się zgadzam tongue.gif 

Niee? smile.gif
Jeśli mówisz prawdę - to twardy jesteś, ja nie ukrywam, że z przyjemnością bym sięgnął.

EDIT - coś się z systemem cytatów porobiło.
EDIT2 - blink.gif Interesujące...
kubik
EDIT - coś się z systemem cytatów porobiło.

biggrin.gif

Nie nie nie nic sie nie porobiło, po prostu Ron pootwieral za dużo tagów i biedny IPB zgłupiał ;p

Ronald:

A tak poza tym to często(jak już napisałem) to wiekszośc osób starszych o kilka lat od dziewczyny(np. wy kontra Emma) mysli raczej (nazywajmy rzeczy po imieniu) seksie, a nie o miłości(choś NIE WSZYSCY. A chlopiec który ma 15 lat raczej tez nie każdy(przynajmniej nie ja). w każdym razie to chyba jest fantazja osoby nie kochanej i na skraju załamania nerwowego

Cholera a ja myślałem, że jest kompletnie odwrotnie ;p to młode dziewczyny często myslą o seksie bardziej niz dorosili faceci ;p
btw
Chłopiec 15 letni NIE interesujacy sie sexem nadaje sie do specjalisty biggrin.gif "zart zart!"

Może po Playboya bym nie sięgnął ale z resztą się zgadzam

Do 2008 roku moze nie byc juz taka łądna ;p oj oj juz ciho siedze

A teraz pare słów na serio:

Otóż drogi Ronaldzie doskonale Ciebie rozumiem. Sam byłem zafascynowany panną Watson biggrin.gif Ma w sobie coś faktycznie magnetyczngo co przyciaga samcow jak muchy. (za meza niech weźmie księcia Harry'ego ;d). Moze to postac która gra moze to, ze faktycznie jest ładniutka. Ale jedno jest pewne, ty sie nie kochasz w Emmie W. tylko w wizerunku Emmy W. Nie żeby to była jakaś różnica dla Ciebie. (i tak nie spotkasz, chyba, ze zostaniesz sławnym reżyserem) ale warto zebys to wiedział.
Jest to napewno ciekawe doświadczenie. Bolesne jak sobie juz uswiadomisz prawde ale IMO niezbedne by nie bac się normalnej miłości.

BTW

Jak sie kochałem w Rei Hino (Sailor Moon - Czarodziejka z księżyca - Długie czarne włosy wink2.gif) to tez sobie przysiągłem ze nie zerkne na zadne erotyczne obrazki z nia. A teraz? ... <- bardzo znaczące kropki ;p

EDIT pomyliłem nazwisko lol
Hito
Kubik>>trafne spostrzeżenie na temat Rona. Natomiast...
Jak sie kochałem w Rei Aino (Sailor Moon - Czarodziejka z księżyca - Długie czarne włosy;)) to tez sobie przysiągłem ze nie zerkne na zadne erotyczne obrazki z nia. A teraz? ... <- bardzo znaczące kropki ;p

smile.gif
Rei Aino? O kim mówisz? O Minako Aino czy Rei Hino w końcu? :] (chyba, że to taka nazwa pairingu yuri)
kubik
poprawiłęm juz poprawiłem ;p

sprawdzmy pamięć:

Ami Mizuno
Minako Aino
Rei Hino
Makoto Kino

a tych z zewnętrznych :??:
Hito
Jeszcze Usagi Tsukino :]
A te zewnętrzne - imiona pamiętam: Haruka, Michiru, Setsuna (Kaio chyba) i Hotaru (Tomoe). Hmm, jak się nazywały panie z naczlnej pary yuri w SM? :] Tenoh? (to do Haruki) Szlag, Michiru nie pamiętam, ewentualnie pomyliłem jej nazwisko z Setsuny (prawdopodobne w sumie).
Jeszcze 3 Gwiazdy zostały, ale może nie róbmy aż tak bezczelnego offtopa (ja wiem, że główny, tytułowy temat wątku poszedł na wakacje już dawno, ale żeby rozmawiać tu o Sailorkach... smile.gif )
Ronald
kubik>Dzięki, pasuje jak ulał biggrin.gif

kubik i Hito>A może wy i chłopaki macie racje. Choc ja mysle (po glębszym zastanowieniu), że to może być spowodowane moim głębokim przeświadczeneim, że moje zycie jest cholernie nudne. Zawsze pasjonowało mnei aktorstwo i marzę o takiej szansie jaką dostało trio, ale wiem, ze w tym z...anym kraju to nigdy nie nastapi. A jak parze na Dana, Emmę i Ruperta to aż mnei zazdrość bierze. A, że Emma przy tym jest ładna, to może i się zauroczyłem blush.gif . Ale chyba każdy ma za sobą miłość do kogoś ze srebrenego ekranu blush.gif .
Ale nie bardzo kumam o co chodzi z tymi waszymi chińskimi imionami sad.gif
Hito
smile.gif (może nawet bardziej - biggrin.gif )
Man, Sailor Moon nie oglądałeś? Nie wiesz, co straciłeś :]
I nie chińskie, tylko japońskie, te imiona i nazwiska należą do bohaterek wyżej wspomnianego serialu animowanego. Nie mają związku z poprzednią rozmową.
Ronald
Oglądałem, ale znam to raczej jako "Czarodziejki z Księżyca". A, że nie ma zwiazku to sie skapnołęm tongue.gif .
Hito
Stary Estiej>>trochę rymy Ci nie wyszyły.
Aha, zważ, że Ty jesteś starszy od Owcy. Kraina Wicznych Łowów czekaaa...

Ron>>no, bo już się bałem, że klasyki nie znasz smile.gif
December
Ja nie wiem o co chodzi z tą starością....
Przecież jak ktoś jest starszy to ma bliżej do emerytury,a to może być najpiękniejszy kres w życiu laugh.gif

Ja też pamiętam czasy Sailor Moon i te zabawy na podwórku w czarodziejki z księżyca... tongue.gif , kiedy byłam młodziutka i malutka...
Katon
QUOTE(Hito @ 30.11.2005 17:37)
Widzisz, Katonie? Poza tym, nie przejmować się zainteresowaniami kobiety? Czyli co, mam ją traktować... sam nawet nie wiem, jak to nazwać. Chyba że mówimy tylko o pierwszym spotkaniu.
Jeszcze co do Emmy - gdybym na spotkaniu miał ,,jakoś się z nią dogadać'' - to nie dla mnie. Niestety, brakuje mi praktyki językowej.
*

Och, nie chodzi o to, żeby się nimi nieinteresować!!! Trzeba się nimi zainteresować, żeby kobiecie było miło, ale nie ma sensu DOBIERAĆ sobie kobiety pod kątem zainteresowań. Bo to jest sprawa drugorzędna i szybko wyrabiają się wspólne.

QUOTE(Ronald @ 30.11.2005 17:56)
Normalnie o to Was nie podejrzewałem blush.gif  .  Ale tym bardziej nie będzie chciała Katona skoro to o współżycie chodzi tongue.gif  . A Emma taka nie jest wcale. Ona woli najpiewr miłość, a potyem współżycie.

Aż  blush.gif  się  blush.gif  rumienię  blush.gif  jak blush.gif  to  blush.gif  czytam blush.gif  i  blush.gif  pisze blush.gif .
*

Na jakiej podstawie wysnułeś wniosek, że chodziło mi o współżycie? Masz w tej dyskusji trudniej. Doskonale pamiętam jak to jest być 15latkiem i wiem jak to jest być 20latkiem, czego Ty niestety (? - może właśnie stety...) wiedzieć nie możesz. A to, że nie mamy pojęcia jaka ona jest to inna rzecz. A co do kwestii niedostatecznego romantyzmu czy czegoś takiego, to zapewniam Cię, że zdolność do romantycznej, szczerej i głebokiej miłości nie zanika w wieku 18lat.

QUOTE(kubik @ 30.11.2005 21:39)
A teraz pare słów na serio:

Otóż drogi Ronaldzie doskonale Ciebie rozumiem. Sam byłem zafascynowany panną Watson biggrin.gif Ma w sobie coś faktycznie magnetyczngo co przyciaga samcow jak muchy. (za meza niech weźmie księcia Harry'ego ;d). Moze to postac która gra moze to, ze faktycznie jest ładniutka. Ale jedno jest pewne, ty sie nie kochasz w Emmie W. tylko w wizerunku Emmy W. Nie żeby to była jakaś różnica dla Ciebie. (i tak nie spotkasz, chyba, ze zostaniesz sławnym reżyserem) ale warto zebys to wiedział.
Jest to napewno ciekawe doświadczenie. Bolesne jak sobie juz uswiadomisz prawde ale IMO niezbedne by nie bac się normalnej miłości.

BTW

Jak sie kochałem w Rei Hino (Sailor Moon - Czarodziejka z księżyca - Długie czarne włosy wink2.gif) to tez sobie przysiągłem ze nie zerkne na zadne erotyczne obrazki z nia. A teraz? ... <- bardzo znaczące kropki ;p

EDIT pomyliłem nazwisko lol
*

Matko, czy ja jestem jakiś dziwny, że się nigdy w nikim 'z tamtej strony lustra' nie zakochałem? Pewnie i jestem. No cóż, akurat w kwestii 'nigdy jej nie spotkasz' zgadzam się i nie. Gdyby Ronald wykazał dostatecznie dużo graniczącej z szaleństwem determonacji (której nie będzie miał, bo takie zauroczenia mijają) mógłby ją spotkać, a nawet poznać. Świat jest mały, podróże szybkie itd. Tylko, że tak naprawdę każdy (no dobra, nie każdy...) kto się fascynuje jakąś gwiazdą lub gwiazdką nie robi nigdy nic, żeby ją spotkać. A małżeństwa fanów z piosenkarkami i grupies z rockmenami się zdarzają. Nie odzierajmy świata z romantyzmu....
owczarnia
Ronaldo - o rumieńcu wspomniałam, bo sam o nim pisałeś chwilę wcześniej wink2.gif. Ale i tak nie napiszę co bym mogła a czego nie, umrzesz w nieświadomości cheess.gif. W każdym razie mój "obieg" ma się więcej niż dobrze, niech Ci to wystarczy cheess.gif.

A moje dziecko jest o całe cztery lata młodsze od Daniela i o całe pięć od Ruperta czarodziej.gif cheess.gif. Protestuję przeciwko głupim insynuacjom cheess.gif. I niech żyje Demi Moore cheess.gif!

Hito - i co z tego, że mu rymy nie wyszły? Nie zauważyłeś, napisał moja blush.gif. Tralalala, a ja jestem owieczka Estieja wub.gif a wy nie tongue.gif!
Hito
Poniektórzy hito nie zauważą, nie czytali książek pani Musierowicz.
Dobra rada - módl się, żeby mąż Owcy nie przeglądał tego forum smile.gif

Owczarnia>>nie jestem ślepy. To raz.
Dwa - nie będę płakał, że nie jestem owieczką Estieja (Estiej - no offence).
Trzy - przecież z tymi rymami to nie było na serio, wiem, co wyśmiewał Estiej. I się z nim zgadzam. (co nie zmienia faktu, że rymy nie wyszły. Ale to już wina M. Musierowicz)
smile.gif
Ronald
QUOTE(Katon @ 01.12.2005 12:34)
Matko, czy ja jestem jakiś dziwny, że się nigdy w nikim 'z tamtej strony lustra' nie zakochałem? Pewnie i jestem. No cóż, akurat w kwestii 'nigdy jej nie spotkasz' zgadzam się i nie. Gdyby Ronald wykazał dostatecznie dużo graniczącej z szaleństwem determonacji (której nie będzie miał, bo takie zauroczenia mijają) mógłby ją spotkać, a nawet poznać. Świat jest mały, podróże szybkie itd. Tylko, że tak naprawdę każdy (no dobra, nie każdy...) kto się fascynuje jakąś gwiazdą lub gwiazdką nie robi nigdy nic, żeby ją spotkać. A małżeństwa fanów z piosenkarkami i grupies z rockmenami się zdarzają. Nie odzierajmy świata z romantyzmu....
*

Ale sa jeszcze kwestie finansowe, które nietety w moim przypadku są bardzo cienkie blush.gif .

estiej>wierszyk pierwszorzędny i nie słuchaj się Hita biggrin.gif
Owca>Ok, jak chcesz, ale ja nie radze się tak afiszowac z chęcia bliższego poznania ktoregoś, ze wspomnianych chłopaków, gdyż mozesz zostać oskarżona o pedofilie(bez żadnych podtekstów oczywiście biggrin.gif ). I ta strona z avatarmi mi nie działa cry.gif

Mam wrażenie, że tylko ja nie znam wieku moich wspórozmówcó tutaj. Czy możecie się okreslić, bo czasem nie wiem o czym piszecie biggrin.gif
Hito
Ron>>zaprzecz, jeśli masz odwagę, że wierszyk (w wersji zmodyfikowanej) od strony rymów nie prezentuje się najlepiej. Czy ja się gdziekolwiek wypowiadałem na temat jakości tego wierszyka?
Co do wieku - wejdź w np. mój profil i sprawdź moją datę urodzenia. Potem to tylko prosta matematyka. Estiej, Owczarnia, Katon - wszyscy podali wyżej wspomnianą datkę z dokładnością co do dnia.
Ty tego nie zrobiłeś. Bądź uczciwy i napraw błąd :]
owczarnia
QUOTE(Ronald @ 01.12.2005 21:03)
Owca>Ok, jak chcesz, ale ja nie radze się tak afiszowac z chęcia bliższego poznania ktoregoś, ze wspomnianych chłopaków, gdyż mozesz zostać oskarżona o pedofilie(bez żadnych podtekstów oczywiście biggrin.gif ). I ta strona z avatarmi mi nie działa cry.gif
*

Lolz, szesnastolatek to nie pedofilia, a Rupert to już w ogóle jest legalny cheess.gif. Poza tym, ja wyraziłam tylko chęć pójścia na kawę cheess.gif. Podobnie jak Ty z Emmą cheess.gif.

Hito - przecież ja wiem, że nie na serio smile.gif. Moja odpowiedź też była żatrobliwa (za wyjątkiem radości z bycia owieczką Estieja, ta jest jak najbardziej autentyczna wub.gif) smile.gif.
Ronald
QUOTE(Hito @ 01.12.2005 23:08)
Ron>>zaprzecz, jeśli masz odwagę, że wierszyk (w wersji zmodyfikowanej) od strony rymów nie prezentuje się najlepiej. Czy ja się gdziekolwiek wypowiadałem na temat jakości tego wierszyka?
Co do wieku - wejdź w np. mój profil i sprawdź moją datę urodzenia. Potem to tylko prosta matematyka. Estiej, Owczarnia, Katon - wszyscy podali wyżej wspomnianą datkę z dokładnością co do dnia.
Ty tego nie zrobiłeś. Bądź uczciwy i napraw błąd :]
*

Przyznaje, ze pod względem rymów jest niecałkiem wierszem, ale tak ogólnie to fajny pomysł miaj estiej, sam przyznasz tongue.gif . A błąd zaraz naprawię blush.gif

owca>Ale w tym porąbanym kraju to będzie pedofilia jak Ty będziesz mieć lat 40, a Twój chłopak 20. A na kawę to raczej z Emmą bym nie poszedł, bo nie pijam biggrin.gif , chyba, że na takie kapuczino z proszku to wtedy tak tongue.gif .
A co z tą stroną????

EDIT:Już naprawionu jest mój błąd blush.gif
EDIT2: Owca, czy to zdjęcie po prawej to Ty?
EDIT3: Estiej, czy to zdjęcie po prawej to Ty?
owczarnia
Lol. Co, gdzie, jak? Po czyjej prawej? W profilu tu czy na lj-u blink.gif?

Dupa tam, nie pedofilia. Jak koleś jest legalny, to jest legalny. Dla każdego tongue.gif. A na kawę z Emmą chciałeś iść całkiem niedawno jeszcze, już Ci się odwidziało?... Zaraz poszukam cytatu...

Edit: sorry, to Katon był. Odszczekuję cheess.gif.
Hito
Owca>>sądzę, że w profilu, skoro to o nim wcześniej Ronaldowi mówiłem. Zresztą, po prawej stronie livejournala żadnego zdjęcia nie widać :]
Aha - powodzenia w wygraniu zakładu, aczkolwiek posiłkowanie się motywacją pieniężną uważam za niesprawiedliwe w tym przypadku wink2.gif
Katon
Tak, tak, to ja się chciałem na kawę umawiać. A raczej umówiłbym się gdyby się pojawiły sprzyjające ku temu okoliczności.
owczarnia
QUOTE(Hito @ 02.12.2005 11:13)
Owca>>sądzę, że w profilu, skoro to o nim wcześniej Ronaldowi mówiłem. Zresztą, po prawej stronie livejournala żadnego zdjęcia nie widać :]
Aha - powodzenia w wygraniu zakładu, aczkolwiek posiłkowanie się motywacją pieniężną uważam za niesprawiedliwe w tym przypadku wink2.gif
*

Widać (w profilu) akuratnie po prawej mój avatar, stąd pytanie wink2.gif. Ale tu na Magicznym to ja jestem, jaaaaaaa cheess.gif. Btw, muszę zmienić to zdjęcie, bo mi się nie podoba. Takie jakieś sztuczne wygląda :/.

Co z tego, że niesprawiedliwa, kiedy jedyna skuteczna cheess.gif?. Ja kocham słodycze nieziemsko i właśnie przytyłam przez nie prawie trzy kilo, przeciwko czemu stanowczo protestuję cheess.gif. Co jak co, ale chociaż figurę życzę sobie mieć wciąż taką jak Emma wink2.gif.
owczarnia
QUOTE(estiej @ 02.12.2005 16:21)
Ja też jestem "legalny", ale stety czy niestety, już zajęty. (sorki, Owca)
*

user posted imageuser posted imageuser posted image
Ronald
Kurczę, to naprawdę Wy???? Inaczej Was sobie wyobrażałem biggrin.gif . Szczególnie Ciebie Owca blush.gif
Ale na kapuczino bym z Emmą poszedł biggrin.gif
A co do wieku to czuję sie tutaj najmłodszy. Wy wszyscy macie już praktycznie ponad18 lat. A ja? Żałosny czternastolatek(almost 15 biggrin.gif ) cry.gif

EDIT: To jak Owca będzie z tą stroną? Może dasz linka?
Hito
Nie martw się Ron, kiedy my będziemy starzy i zmęczeni, Ty będziesz tryskał młodzieńczym zapałem smile.gif
Ronald
Mimo wszystko ejdnak chciałbym zauważyć, że różni nas(mnie i Ciebie) tylko 5 lat. Więc jak ty będziesz stary to ja będę troszkę młodszy. Poza tym owca, estiej i reszta aż tacy starzy nie są. biggrin.gif
owczarnia
QUOTE(Ronald @ 02.12.2005 18:09)
To jak Owca będzie z tą stroną? Może dasz linka?
*

Jaaaką stroną?... blink.gif

Btw, możesz mnie sobie dalej inaczej wyobrażać, bo to zdjęcie do dupy jest całkowicie cheess.gif. Niby to ja, ale jakaś taka nie bardzo cheess.gif. To już tu jakby bardziej do mnie podobna jest ta pani, chociaż fryzura inna wink2.gif.
Ronald
Chodzi mi o stronę www.livejournal.com(czy jakos tak), skąd pobieraz avatary. Stymże, ja nie mogę tam nic znaleśc, a bardoz chciałbym móc samdzielnie zmieniac avatary biggrin.gif .

To będę sobei Ciebie wyobrażac inaczej tongue.gif
owczarnia
Właź na www.livejournal.com, a później poszukaj tam mnie, czyli owcy wink2.gif. Wejdź w mój profil i obejrzyj sobie moich friendsów smile.gif. 99% z nich robi avatary smile.gif.
Ronald
Ok. Już sprawdzam biggrin.gif ZNALAZŁEM biggrin.gif

A tak poza tym to masz teraz superowaty avatar blush.gif Podczas premiery w Nowym Jorku Emma wyglądała po prostu prześlicznie blush.gif

EDIT:Ale jakoś mało tam avatarów z Emmą cry.gif
EDIT2:I te co znalazłem to są za duze i nie chcą się tu załadować cry.gif
owczarnia
Emma_addiction - tu spróbuj smile.gif. No ale fakt, mało który avatar ma poniżej 10 kb :/. Jak już któryś wybierzesz, wyślij mi na priv - zmniejszę Ci smile.gif.
Ronald
Ale ja nie umiem dodać załaćzników w tym privie.
Ale avatary ładne biggrin.gif
Ale czy ja dobrze widzę????? Czy Emma ma aparacik stały na ząbkach????

Tam chyba niektórzy mają bzika na punkcie serialu Zagubieni tongue.gif
owczarnia
No wiesz, Roland, Ty taki wielbiciel Emmy i nie wiesz wink2.gif? Nosiła aparat przez jakieś dwa miesiące, ale już nie nosi smile.gif. Zaraz Ci dam maila na priv smile.gif.
Ronald
Nie za badrzo znam angielski i nie moge z jej stron newsów odczytywac blush.gif . Ale i tak ładnie wyglądała blush.gif , a poza tym mnie tez czeka stały aparat więc się nie naśmiewam biggrin.gif . Dzięki za maila smile.gif
Dorcas Ann Potter
Nawet ja wiedziałam. Ech, wiem co to znaczy, Ron smile.gif
December
Tak, aparat, nawet nie wiesz co Cię czeka. Nie chce straszyć, ale przez pierwsze dni głodówka albo papki dla niemowląt. Mnie to odpowiadało przynajmniej trochę schudłam.
Tak naprawdę nie jest tak źle, po paru tygodniach się przyzwyczaisz. W końcu czego się nie robi żeby być pięknym/przystojnym.

Pozdrawiam!!
Żelaznoszczęka biggrin.gif - szkoda, że nie ma buźki z aparatem
Ronald
To to Ci grudzień nie wyszło bo mnie przestrasyzłeś tongue.gif . Ale jeśli to oznacza schudnięcie to ja się piszę biggrin.gif No i podpisuję się obiema ręcami [pd tym co pisałeś o poświęceniach dla piekan biggrin.gif

Dorcas>To oznacza że ejstem fatalnym fanem cry.gif

EDIT: A czy teraz mam ładny avatar??? I jak chcesz to mam avatar z Emmą z aparatem.
December
Jejku, nie chciałam straszyć, tylko podać parę faktów.
Zresztą co to jest te parę tygodni, w czasie których aparat Ci przeszkadza, w porównaniu do całego okresu, w którym go nosisz. A to zazwyczaj jest od 1 roku do 3 lat.

Z góry wybaczam, że zrobiłeś za mnie mężczyznę. Przeprosiny przyjęte. wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.