ty cziter jesteś, filthy cziter :P
Yes. Yes I am ;) //Matoos
Miętówka
28.08.2009 20:36
To będzie super proste...
"Wyobraźcie sobie kościół, gdzie jakaś ręka olbrzyma chyciła prezbiterium i zgięła je, by nie tworzyło, jak zwykle w kościołach, przedłużenia za ołtarzem, lecz rodzaj małej sali czy mrocznej groty po prawej stronie celebransa; wyobraźnie sobie jeszcze, ze salę tę odgradza zasłona wysokości siedmiu stóp, o której już wspominaliśmy."Kurde, nie wydawało się aż takie długie
Avadakedaver
29.08.2009 08:18
QUOTE(matoos @ 28.08.2009 15:12)
Hahahaha Barańczak
He'd gone back to Brady in late October to have his cholesterol re-tested, and the number this time had been written in black instead of red: 179.
Nie wiem jak ktoś mógłby poznać książkę po tym zdaniu, ale OK

henry pole is here?
Avada obrażasz mnie

Zaskakująco jest to popularny autor horrorów, w formie podpowiedzi
ninki_nunk
29.08.2009 15:16
tu mam takie ciekawe, nie mniej ciekawego autora
"Strzeż się swoich snów... Teraz myślę, że te słowa to pomysł Vana. Nie podoba mu się idea autonomii etnicznej, po porostu dlatego, że pojawiła się za pośrednictwem Mariki, i chciał skorzystać z okazji, żeby zrobić do tego aluzję."
ninki_nunk
29.08.2009 19:04
pewnie jakiś podręcznik do prawa czy innej historii ;P
"Głos Valerie Miles był spokojny i opanowany, niósł się z manierą, którą Ann znała aż za dobrze: tylko to pozostawało, gdy dziewczęta opuszczały szkołę, porzucały młodość i pogodę ducha i stawały się tym, czego oczekiwano po nich w Bishop Griffith's i do czego zostały przysposobione."
czytany przeze mnie w wakacje kryminał "Spotkanie" brytyjskiego pisarza Petera Ransley'a.
Prawem tym objęte są wszystkie dziedziny twórczości, literacka, muzyczna, plastyczna czy audiowizualna.
Wyciąg z Księgi Wiedzy ZAiKS-u?
coś w ten deseń, no
egzamin mam z tej księgi jutro
QUOTE(Child @ 19.01.2010 00:38)
Takie zaburzenia równowagi mogą czasem być wywołane stresem.
hoho, widać, że sesja idzie...;]
Po inkorporacji Krymu - starożytnej Taurydy - zaczął używać tytułu księcia Taurydzkiego (prince de Tauride), który imperatorowa potwierdziła oficjalnie w roku 1787.
Wykonanie projektu może pociągnąć za sobą - w oczach obserwatora zajmującego określoną pozycję - przypadkową deformację, okaleczenie poszukiwanej "kommodulacji" wynikające po prostu z pozycji zajmowanych odpowiedno przez budowlę i oko.
: D
harolcia
21.01.2010 20:11
W zakręcie zaśrodkowym (gyrus postcentralis) w polu korowym 1-3 według klasyfikacji Brodmanna znajdują się pola czuciowe, odbierające pobudzenie z ekstero-, proprio- i interoreceptorów.
<sessssja>
W Dziurawym Kotle było-po raz pierwszy, odkąd Harry sięgał pamięcią-zupełnie pusto.
Atalanta
17.08.2011 16:14
To ostatnie to oczywiście HPiKPK, ale ja mam fajny cytacik, z dosyc znanej ksiazki.
Bardzo chciałbym móc powiedzieć, że w drodze na dół nachodziły mnie głębokie przemyslenia i doznawałem nagłych objawień, że pogodziłem się z własną śmiertelnością, śmiałem się śmierci w twarz itd.
Ale tak naprawdę to jak było? Naprawdę myślałem po prostu "Aaaaaaauuuuuuaaaaaaa!"
Podpowiedź, że to książka dla dzieci i młodzieży.
Avadakedaver
20.10.2011 15:24
percy jackson któryś pewnie.
Miętówka
20.10.2011 18:39
Ostatni Olimpijczyk zapewne.
"Dlatego, o Hiraniaka, zaufaj jego sercu, bo jest to przyjaźń prawdziwa. Bądź pozdoriwiona w mojej ojczyźnie, mieszkaj w pobliżu tego stawu jak we własnym domu."
Podpowiedź, książka ma w tytule słowo "tantra" i jest przyznaczona dla królewskich dzieci;d
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę