Rysiek_Kowal
17.01.2007 19:17
Emergency&I juz wrzucone, linki na poczcie. a dzisiaj wszedlem w posiadanie tych:
QUOTE(Ahmed @ 16.01.2007 21:26)
Badly Drawn Boy - The Hour of Bewilderbeast
Mission Of Burma - Obliterati
Infadels - 2k6
kolejne w drodze. do tego jeszcze nowy, marcowy Of Monteral mam, pewnie bedziesz zainteresowany :]
A co do koncertu to nie rob mi tego... sam nie pojde... Tez mam nauke.. ale na sobotni wieczor moge sobie odpuscic czyli i Ty pewnie tez ;]
Merci beaucoup.
Nie mogę. Naprawdę. Muszę być twardy. Tough enough. Jak już wpadnę w rytm nauki, to nic mnie z niego nie wyrwie
A tak na serio: nie mówię tak, nie mówię nie. Poczekajmy z tym do soboty.
Microphones-The Glow Pt.2, plz
przespałam ich, a teraz już nie mogę nigdzie znaleźć =(
Rysiek_Kowal
20.01.2007 01:13
QUOTE(Potti @ 20.01.2007 00:09)
Microphones-The Glow Pt.2, plz
przespałam ich, a teraz już nie mogę nigdzie znaleźć =(
to jutro rano bedzie :]
Rysiek_Kowal
20.01.2007 01:18
a nawet nie rano tylko juz teraz, bo sobie przypomnialem ze Ahmed mi wrzucal ostanio, wiec podaje dalej. nie ma za co :]
The Microphones - The Glow, Pt.2btw. idealna płyta o tej godzinie.. i niech zgadne porcys.com?
jeszcze raz WIELKIE dzięki, już myślałam, że nigdy się do niej nie dostanę =))
no i porcys, chociaż jak szukałam to natknęłam się i na zachwyty innych [powoli zaczynam słyszeć dlaczego właśnie...].
A ja czekam na moment, w którym zrozumiem tą płytę. Póki co "Glow, pt 2" jest dla mnie okropnie trudne w odbiorze. Męczę się słuchając Elveruma. Nie dostrzegam błysku geniuszu i nie rozumiem zachwytów. Czekam.
wczoraj siedziałam tak sobie z zamykającymi się oczami, potem położyłam się ze słuchawkami w uszach i odpłynęłam od razu właściwie. nie było minuty, żebym się męczyła chyba. w dzień też, w poczekalni u dentysty, całkiem dobrze mi się słuchało. choć w niektórych okolicznościach w ogóle odbierania jej sobie nie wyobrażam.
i jeszcze nie wiem czy to dla mnie arcydzieło, czy aby napewno podłączyłabym się do zachwytów- ale bliżej niż dalej jestem od tego. szczególnie jak zgaszę światło.
PrZeMeK Z.
27.01.2007 22:23
Jeśli można, bardzo bym prosił o dwa utworki. Sam nie znalazłem.
Fred Lykes - Moonlight Dance
Autumn's Grey Solace - Dormant
Mogą być tylko do słuchania. Choć i empetrójkami nie pogardzę.
błagam niech ktoś ma marvina gaye "nature boy" i stana getza "nature boy". i jeszcze jakieś wersje oprócz nat king cole, davida bowie i primus
A ja mam taką prośbę ogromną, aby ktoś wrzucił Junior Boysów najlepiej obydwie. Mam na kompie jakieś strzępki i to mnie już bynajmniej nie zadowala.
Ja jestem już w domku, więc mogę śmiało uploadować i ściągać bez limitów z bajeczną prędkością. JB wrzucę wkrótce, ale tylko [piękne i genialne] "So This Is Goodbye", bo tylko ten album mam na domowym kompie, a "Last Exit" na lapcioku.
Damn. Zapomniałem, że wykasowałem z domowego kompa większość wartościowej muzyki :/ Upload nie dojdzie do skutku, trzeba Ryśka poprosić albo spróbuję coś wykombinować.
Rysiek_Kowal
03.02.2007 14:57
dobra to ja wrzuce gdzies kolo wieczora.
Wszysko można w internacie znaleźć. Cieć to buc.
Junior Boys - So this is goodbye[jak ktoś zna rosyjski
http://errancy.livejournal.com/62316.html są trzy mirrory na dole, sendspace nie działa, ale te dwa inne tak].
Junior Boys - The Last ExitDziałają, no ale nie moje uploady, więc po ściągnięciu zeskanować antywirem co nie.
poszukuję kawałka T.Love - Gloria w wersji pełnej,studyjnej, nie koncertowej, zaznaczam. bylabym baaaardzo wdzieczna.
Sorry że jedno pod drugim.
Potrzebuję następujących piosenke Much:
-Jane Fonda
-Lazarus
-Nie mów
-Favourite disease
No wiem, że późno. Ale jednak bym była wdzięczna. Z pewnych źródeł wiem że nie jaki Rysio, Wojciech znaczy, owe piosenki posiada

Proszę zatem ładnie ^^
repost - ost do dragonheart'a.
Rysiek_Kowal
13.02.2007 01:34
Proszę bardzo:
Jane FondaLazarusNie mówMy Favourite diseaseQUOTE(Neonai @ 12.02.2007 22:18)
Z pewnych źródeł wiem że nie jaki Rysio, Wojciech znaczy, owe piosenki posiada
ciekawe co to za zrodla i co jeszcze mowia o mnie na miescie..
Rysiek_Kowal
05.03.2007 23:47
dzięki rychu. mozesz być chrzestnym 137ego dziecka mojego i naiki XD
Prosiłbym o nowe Modest Mouse, bo się jednak nie doczekam.
Rysiek_Kowal
07.03.2007 22:30
Ja nie mam. I będe miał dopiero jak kupię. [Wczułem sie w truefana :]
Hehe. Ja też zamówiłem sobie oryginalne "LCW" i "TM&A" =) A nowa ma być w dystrybucji w Polsce, czy trzeba będzie sprowadzać z Bógwiekąd?
będzie, już można zamawiać na Merlinie. ale mogę wrzucić [chociaż hahaha, ale jestem grzeczna w tym roku, jeszcze nie przesłuchałam], po meczu =))
Rysiek_Kowal
07.03.2007 22:49
Będzie, równolegle z premierą amerykańska [w GB 2 tygonie poźniej] i to chyba w dość przystępnej cenie. Przedział cenowy podobny jak Moon&Antarctica i Lonesome - 40-50 zł.
No i fajnie. Niechby jeszcze na Open'erze byli, och ach...
Rysiek_Kowal
08.03.2007 12:05
Dziwna ta wersja. Nie wiem jak to wygląda muzycznie, bo nie słuchałem, ale z wierzchu wygląda to dziwnie. Tracki są w zupełnie innej kolejności niż na oficjalnie podanej trackliscie...
Tak apropos Szarych Myszek, to mam do Ciebie Ryśku jeszcze jedną, nietypową prośbę. Swego czasu (za co Ci wieczna chwała) przesłałeś mi na maila linki do "LCW" i "TGNFPWLBN" (hehe). No i z jakiegoś przypadkowego niechlujstwa przy ściąganiu nie ściągnął mi się kawałek nr 10 z "LCW" (kiedy to sobie uświadomiłem maile z linkami były już skasowane) i kawałki powyżej 14go (nie włącznie) z "Good News...". I o nie gorąco Cię proszę =)
prośba kierowana m.in. do omena, jednakże jeśli ktoś inny chce mnie uszczęśliwić to zapraszam.
gov't mule. cokolwiek niech będzie. wczoraj usłyszałem jakiś kawałek i się posikałem prawie.
BlackOmen
10.03.2007 21:40
A co za kawalek uslsyzales?
Spoko sukcesywnie bede wrzucac kawalki na jakies 'wyslij to' i wrzucal linki.
Najlatwiej dorwac ich najnowszy album 'Mr High & Mighty' Jak cos mam cala dyskografie powiedz jak chcesz miec podana a zobaczymy co sie da zrobic (;
Blind Man In The DarkToy Brain
Co to za piosenka, ktorej slucha Juliet z LOST na poczatku 3 sezonu? Wyciaga babeczki, podspiewuje itp.
Rysiek_Kowal
11.03.2007 00:41
The episode begins with a new character, Juliet, preparing for a book club meeting in a modern suburban home, but things are going wrong. She cries as she listens to a CD recording of Petula Clark's "Downtown" and she burns her hand as she tries to grab burning muffins out of the oven, scattering them on the floor of the kitchen just as the doorbell rings.
BlackOmen
11.03.2007 15:38
Gov't Mule -
Deja Voodoo (album)
this is sparataaaaaaaa!
dziekuję Omenie:*!
BlackOmen
11.03.2007 18:16
I forgot where are we dinning tonight
Gov't -
High and Migty (linki mi sie jebly:x)
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 11.03.2007 00:41)
The episode begins with a new character, Juliet, preparing for a book club meeting in a modern suburban home, but things are going wrong. She cries as she listens to a CD recording of
Petula Clark's "Downtown" and she burns her hand as she tries to grab burning muffins out of the oven, scattering them on the floor of the kitchen just as the doorbell rings.
No to juz mam czego sluchac przez nastepny miesiac. Dzieki Ci Rysiu!
Rysiek_Kowal
11.03.2007 22:21
ej no tam to jeszcze mógł nie zauważyć ;D wrzucę zaraz o ile zdążę i komputer- głupiejący dziś- pozwoli.
sounds like silver to to samo co sound of silver?
a nie, to pierwsze to remixy tego drugiego, szukam dalej.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę