stereophonics - live from dakota...
QUOTE(GrimmY @ 23.10.2007 22:16)
QUOTE(nutrias @ 23.10.2007 21:12)
Nowy Daniel Drumz poszukiwany

bump!
jednakże sądzę, że nie do znalezienia w necie póki co.
http://www.sendspace.com/file/fuz9h6
Będzie masowe zamówienie

Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, Röyksopp, Chemical Brothers, The Gathering [z okresu post-metalowego, acz nie bede wybrzydzal

], Cream, Velvet Underground, Sonic Youth, King Crimson, Frank Zappa, Jimi Hendrix.
Dziękuję, idę kupić parę DVD żeby to pomieścic
No no, Child. Wstępujesz na ciekawą ścieżkę =)
Tak to jest, jak w wikipedii zaczyna sie od hasła 'jazz' i zaczyna skakać po odnośnikach :p
Tylko mi nie pisz, że Hendrixa jak dotąd nie znałeś na wylot, bo nie uwierzę =P
Na wylot nie. Akurat tyle, co każdy średnio otrzaskany w temacie [tak wiem, popiół na głowę, bicz pokutny do ręki, na kolana i w tenże sposób okładając się rzeczonym biczem, odbębnić pielgrzymkę do Częstochowy i nazad ;)]
Zaraz Ci wrzuce Chemicalsow 'Come with us' i 'Surrender'
BlackOmen
03.11.2007 18:14
Wieczorem moge wrzucic cos Cream, King Crimson i Zappy.
A może chcesz też samego jazzu?
A moze ma ktos Royksoppa? Ja posiadam jeszcze The Knife ale zapotrzebowania nie bylo ;>
Moze. Ale ile wdziecznych kobiet bedzie na Ciebie czekac az wyjdziesz zza krat! ;>
QUOTE(BlackOmen @ 03.11.2007 19:14)
Wieczorem moge wrzucic cos Cream, King Crimson i Zappy.
A może chcesz też samego jazzu?

wrzucaj crimsona i zappe koniecznie, bo po formacie ostał mi się gdzieś na płycie tylko 'in the court...' crimsonów, a cały zappa poszedł się kochać.
hendrixa mam całego niepośmiertnego, kilka pośmiertnych też się znajdzie, ale to przerzucę jutro popołudniem jak wrócę do paprykarza, bo domowa neozdrada tego nie wytrzyma.
BlackOmen
03.11.2007 19:46
A co chcesz Zappy bo tak przynajmniej nie będę 'na pałę' czegoś wybierał :P
Ja z Zappy poproszę: Hot Rats, Freak Out, We're Only In It For The Money, One Size Fits All.
kocham Was ;*
panów platonicznie - oczywiscie ;p
/jeszcze zebym mial konto premium na rapidzie
Tolerancyjny jestem ;p
A co do rapida, neostrada ma jeden plus - zmienne ip
Ale ja mam

a tak na przyszlosc. polecam www.darkwarez.pl
BlackOmen
04.11.2007 00:30
Inna rzecz, że fascynuje mnie związek Soniców z jazzem inny niż wybudowany tropem logiki: SY= eksperymenty =jazz.
QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2007 01:30)
dzięki wielkie!
poszukuję jeszcze, a w zasadzie to nie chce mi się szukać albumu 'l.a. woman' the doors.
Sibylle Baier - Colour Green
będę wdzięczna, torrent zawiódł

love
Jedna piosenke potrzebuje, zespol nazywa sie Fernhill a piesc Pontypridd badz <w oryginale> Ym Mhontypridd mae fy nghariad. Kto znajdzie to mistrz i ma moja milosc i uwielbienie po wsze czasy.
O, jak ktos mi to znajdzie to zaspiewam mu ta piosenke i jako bonus dodam Clannada xD
Mam, mam, mam! Dostalam plytke od wykladowcy. Wrzuce wam moze, tak jako ciekawostka
No, macie. Tylko uprzedzam ze to taka semi ludowa walijska piesn xD
rapidshare jest zły. tym razem serio, trzeci raz w ciągu dnia czekać 108 minut na ticket to chora sprawa jest :/. a tak bym sobie posłuchała :/.
no.
Wlodek Pawlik - Anhelli. bardzo potrzebuję dla kogoś. pomozecie?
A mi potrzeba albumu 'A place to be' Danny'ego Cavanagha. Najlepiej na jakims rapidzie.
Kasik od biedy mozesz z jutuba sciagnac.
no calego albumu to raczej nie.
QUOTE(Eva @ 06.12.2007 23:27)
A mi potrzeba albumu 'A place to be' Danny'ego Cavanagha. Najlepiej na jakims rapidzie.
na darkwarez brak. jestem w głębokim szoku :X
soundtracku z "Gangów Nowego Jorku" poszukuję. Na torrencie nie znalazłam, a emul odmawia współpracy.
http://www.mp3fiesta.com/a_place_to_be_album119647Nikt na serio nie ma tego albumiku, chociazby w czesciach? Kilka piosenek..? Poratujcie :c
Najbliżej tego wypada chyba
http://www.mininova.org/det/616689Ta plyta nie istnieje w necie
Sciagniesz mi to Michasiu?
wrzuć ktoś TCIOF lake and flames bo mi sie zgubiło.
Jesli tak to stawiam Ci alkohola.
Jeżeli to ta płyta, wnioskuję do Demka o zmiane statusu voldowi na Gógiel czy cos takiego

Torrent ist kaputt
Kurka wodna nie moge tego zassac. Child, sciagnij mi to i wyslij proszęęęę :D
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę