Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: [muzyka]poszukiwany, Poszukiwana
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Ahmed
QUOTE(Potti @ 20.03.2007 01:09)

Grim, wystarczyło zajrzeć do tematu obok ;p

stupid me;) \grim
Katon
O pierwszy Longplay Modest Mouse poproszę jeśli ktoś ma ("This Is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About").
Rysiek_Kowal
Na pytania o 'Modest Mouse' zawsze odpowiadam 'tak'. Ale bedziesz musial troche poczekać bo sporo waży.
Avadakedaver
to ja se przeniosę posta z wyszukanych w sieci.
moment.

kapela "scream" (nawet tego nie jestem pewein) miała teledysk do pewenej szybkeij, energicznej piosenki, w którym na ziemię przyleciał kosmita i pił mleko kolesiowi w domu. tamten w końcu wziął się i poszedł do 'geniuszy' i zaczał im opowiadać o tych kosmitach.
znacie cośtakiego? jak tak to ja poproszę.

a może to tytuł był scream?
Rysiek_Kowal
QUOTE(Katon @ 27.03.2007 11:15)
O pierwszy Longplay Modest Mouse poproszę jeśli ktoś ma ("This Is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About").

Zaraz będzie.
Swoją drogą to chyba się przejąłęś słowami Kuby Czubaka, am i right? Rzucasz nazwą Modest Mouse na lewo i prawo a nie znasz debiutu, no cóż to musiało zaboleć.. tongue.gif
Katon
A żebyś wiedział. Zabolało =D
Rysiek_Kowal
Modest Mouse - This is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About

Dzisiaj jest chyba wielki(?) dzień - początek końca porcys.com. Recenzja „We were dead…” [której swoją drogą do tej pory nie słyszałem]. Borys nie ma ochoty analizować tekstów MM. Coś poważnego musiało się stać. Przecież on był kimś więcej niż tylko fanem Modest Mouse. Brock był dla niego bogiem - issackbrockisagod!. Kurde. Wiele rzeczy na świecie się zmienia, ale nie myślałem ze ta może też.. Najgorsze, że coś zaczyna się dziać z samym Brockiem...
QUOTE("pitchfork")
Isaac Brock reportedly cut himself on stage. However, he continued with the show although appearing out of it, with visible blood stains on his shirt.
Podłamałem się.
Katon
Wielkie dzięki!

Nie no, jest w tym nieco jakiejś takiej młodzieńczej histerii. Nie przepadam za tego typu darciem szat. Zespół chciał sobie pograć inaczej. Nie zbawiać świata. Nie sięgać gwiazd za każdym razem. Może na jakiejś płaszczyźnie Brock się już wypalił? Nie wiem, ale możliwe. Nie czuję sacrum "Lowensome...". Uważam po prostu, że to rewelacyjna płyta. "TM&A" faktycznie jest niemal genialne, ale jakoś nigdy nie oczekuje o zespołu, że przebije już swój szczyt w takim wieku. To się nie zdzarza. Dejnarowicz odczuwa nieco zdradzoną miłość, ale ona przecież nie jest wiążąca. 7.8 - przy moich 7.3 dla "Good News".
Potti
słucham "Sad Sappy Sucker", bo chciałam Modest Mouse, ale "Building Nothing Out Of Something" od którego zaczęłam okazało się nie na dziś. to chyba najmniej znana przeze mnie płyta, prawie wcale i właściwie nigdy jej nie doceniłam w porównaniu do innych. a teraz mnie trafia. niby to jeszcze nie to, niby słyszałam już o niej "ciekawostka dla fanów". ale jest taka fajna, świeża, zagrana z zaangażowaniem... taka indie w końcu. nie umiem jej nie uwielbiać i mimo że pewnie bym jej nie odgrzebała gdyby to był inny zespół- tak się dobrze jej słucha i tak się cieszę, że jednak właśnie leci.

w każdej ich płycie chyba jest coś genialnego. nadzieja ze mną =P
MisieK
to ja prosze, pewnie katona, o libertinsowe Mayday
Katon
Niestety zaskoczę Cię i zmarwtię - nie mam.
Lilith
Rodrigo y Gabriela – Stairway To Heaven
dla Miśka ;]
MisieK
podziękować. całkiem kozackie ;]
MisieK
'do mi no' bym prosil ;p
Rysiek_Kowal
Tutaj znajdziesz Pustki - Do Mi No.
MisieK
phew. tyle to ja wiem. kupilem offensywe i do 2008 koniec wydatków. na chlebek ujumam to pomyśle tongue.gif
Rysiek_Kowal
No tak lepiej kupić litr wódki niż dobrą płyte tongue.gif
No dobra, masz, znaj moją łaskawość. Pustki - Do Mi No

MisieK
phew. wodki nie kupuje od pol roku, wole skondensowaną i taniej. pozatym u mnie imprezy wiec ja nie kupuje;p
Potti
może spróbuj tego tongue.gif
MisieK
sorry, z PLASTIKU pije tylko w ostatecznosci tongue.gif
phew, pijecie te wszyskie drinki, jecie snickersy a wszyscy wiedzom ze najlepsza na swiecie jes polska czysta ;P <cytat z wykladu;P>
GrimmY
ave, poszukuję soundtracka z filmu 'rapa nui', kompozytor stewart copeland.
Neonai
ma ktoś Lamb - "Here" ? cry.gif
Child
A moze być Lamb of God? ;p
Neonai
nie . wszystkie wyszukiwarki bo wpisaniu "Lamb" pokazują "Lamb of god", a ja kurde chce to pierwsze.
Kira
Ja mam.
Neonai
no to...wrzuć?XD
Kira
Lamb - Here.
Neonai
dzięki;)
GrimmY
bardziej request przypomnienia co to to bylo, ale do rzeczy.
rzecz z zeszlego roku, na pewno byla w jakiejs reklamie, tyle co pamietam to spiewali tam co jakis czas 'it's alllllllright!'.
tak wiem, ze informacji tyle co nic, i, ze to moze byc co druga piosenka, ale prosze bardzo uprzejmie o pomoc i podrzucenie jakis tytulow:p
Ahmed
Modest Mouse - Float On ?
Katon
Było kiedyś w reklamie?

Dismemberment Plan. Najlepiej debiut. Mam jakieś pojedynczości, ale chciałbym wreszcie posłuchać w całości.
Potti
mogę wrzucić "!", "The Dismemberment Plan Is Terrified" i "Emergency&I". wszystko?
Katon
Nie obrażę się =)
Katon
Dziękuję.
GrimmY
QUOTE(Ahmed @ 29.04.2007 18:01)

właśnie zajrzałem i tak, to to!! wielkie dzięki i uściski dłoni pana prezesa ochódzkiego.
co prawda... no przyznaję bez bicia teraz, że chyba jednak nie było tego w żadnej reklamie, a na pewno nie była emitowana w polsce. kurde sam się pogubiłem gdzie to widziałosłyszałem, ale mniejsza z tym, thx Ahmed! :>
GrimmY
nowy request:
poszukuję piosenki andrzeja waligórskiego pt. "dziewczyna".
liczę, że ktoś ma przypadkiem na dysku, ewentualnie jakieś cd zakupione, bo przeszukiwanie sieci p2p i torrentów nie przyniosło żadnych efektów. nawet takich malutkich.
MisieK
a ja to bym chciał ściankowe 'secret sister'
Rysiek_Kowal
Ścianka - Secret Sister
Myśka
zagadka glownie dla fanow mtv2. tytul utworu 'on board', wokalista nieznany ;) teledysk: trzech mlodziencow przebranych za retrosportowcow (znajduja sie bodajze na biezni); pod koniec klipu impreza swirusow poprzebieranych w rozne dziwne rzeczy.

+ pigeon detectives - i'm not sorry

// juz jest. friendly fires - on board. ale w postaci mp3 wciaz poszukiwany ;>
MisieK
N.O.T. - N.O.T. bym chciał jakby ktoś przypadkiem posiadał
a, 18 maja wychodzi płytka z coverami Joy Division w wykonaniu Scianki, Agressivy 69, Pustek, Tymona & Transistors i Komet międzyinnymi, jakby ktoś zdobył też poprosze. jak bede szybszy to sam wrzuce bo to moze być ciekawe ;d
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 13.05.2007 17:20)
N.O.T. - N.O.T. bym chciał jakby ktoś przypadkiem posiadał
NOT - s/t [2007]

Dorota, szukam i szukam tych piosenek, ale nigdzie nie widac. W końcu jakieś amibtne wyzwanie!
MisieK
czasem sie zastanawiam rysiu skąd ty to wszystko bierzesz, dzięki ;]
Rysiek_Kowal
po prostu umiem ładnie pytać pana Googola.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Googol
Ahmed
http://www.wehategoodmusic.blogspot.com/

whoa! polecam osobom, które mają za dużo czasu. najlepszy blogspot w sieci. istna perełka. enjoy. życzę miłych i długich godzin spędzonych na zasysaniu.
Myśka
QUOTE(Neonai @ 13.05.2007 22:40)

wow
merci!
MisieK
'Mirrored' The Battles poszukiwane pilnie. na torrentach i eMulcu nie znalazłem.
Tutaj mozecie posłuchać tej płytki:}
Ahmed
pitchfork dał im 9.1
przesłuchałem już w zeszłym tygodniu ;]

link
MisieK
i co sie nie chwaliłeś wcześniej?tongue.gif
dzięki.
9.1 sporawo. sie zobaczy ;}
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.