Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Tato, czy ja jestem jakis dziiiwny?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
PrZeMeK Z.
jezykiem dotkne lokcia

Mutant. Doktor Xavier chce cię poznać.

Fosforyzujesz nocą?

Ups, sorry. Ka-fo-ka-sfo-ka-ry-ka-zu-ka-jesz-no-ka-cą-ka?
Język ka-ka uzależnia.
owczarnia
QUOTE(Elvaralinde @ 31.10.2006 16:44)
trzeszcze okiem
*

Miałaś punkcję w dzieciństwie :-)? Ja miałam i prawe mi trzeszczy jak diabli.
Skaranie Boskie
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 29.12.2006 21:41)

Język ka-ka uzależnia.
*

ka-do-ka-brze-ka-to-ka-wiem wink2.gif
Eva
QUOTE(owczarnia @ 29.12.2006 22:07)
QUOTE(Elvaralinde @ 31.10.2006 16:44)
trzeszcze okiem
*

Miałaś punkcję w dzieciństwie :-)? Ja miałam i prawe mi trzeszczy jak diabli.
*

No wlasnie nie, to tak samo z siebie ;> za duzo plynu pewno, taka odwrotnosc efektu suchego oka ;)
owczarnia
QUOTE(Skaranie Boskie @ 29.12.2006 21:39)
NIE POTRAFIĘ językiem dotknąć łokcia. Przynajmniej jak próbowałam to zabrakło mi jakiś pięciu centymetrów języka. Nie wiedziałam że to jest anatomicznie możliwe.)
*

Nie jest.
Skaranie Boskie
QUOTE(owczarnia @ 30.12.2006 10:22)
QUOTE(Skaranie Boskie @ 29.12.2006 21:39)
NIE POTRAFIĘ językiem dotknąć łokcia. Przynajmniej jak próbowałam to zabrakło mi jakiś pięciu centymetrów języka. Nie wiedziałam że to jest anatomicznie możliwe.)
*

Nie jest.
*

Jak "nie jest" skoro Qbek_Wredniak to potrafi?
owczarnia
Mhm. Jasne.
Child
tłuszcza domaga się zdjęcia!
owczarnia
Nienienienienie, ja BARDZO dziękuję za zdjęcie...
Qbek_Wredniak
A wiec tak... Anatomicznie jest to mozliwe, moj jezyk jest normalnych rozmiarow. Podobny temat byl zapodany na DISCOVERY w programie BRAINIAC. Koles powiedzial, ze nie jest to wykonalne ze wzgledu na roznice dlugosci kosci bodajze ramiennej z suma dlugosci jezyka i odcinka szyjnego kregoslupa. Kilka odcinkow pozniej zamiescili sprostowanie i zdjecia ludzikow ktorzy potrafia tego dokonac ( ja nie wysylalem wink2.gif ). Osobiscie sie tego nie uczylem. Kiedys na basenie ktos zapodal taki temat, ze nie mozna tego dokonac. Pokazalem, po czym reszcie wyskoczyly oczy z orbit. Od czego jest to uzaleznione to nie mam zielonego pojecia. Niedowiarkow zapraszam do malego zakladu smile.gif
Syriusz_Black
KA-SPIER-KA-DA-KA-LUN-KA-DA!

A o!
Skaranie Boskie
QUOTE(Child @ 30.12.2006 12:21)
tłuszcza domaga się zdjęcia!
*

Popieram!

Też CHCĘ zobaczyć zdjęcie!
Qbek_Wredniak
http://www.youtube.com/watch?v=kkL9W7VK8WE&search=elbow
http://www.youtube.com/watch?v=fHW77ZbKBb4&search=elbow
http://video.google.com/videoplay?docid=20...2686831&q=elbow
Tutaj sa przyklady zagranicznikow. Ja za jakas godzinke bede miec aparat to zamieszcze swoje smile.gif Cierpliwosci smile.gif
Skaranie Boskie
blink.gif Ooo...
Qbek_Wredniak
http://img143.imageshack.us/img143/5922/img3772je0.jpg Dla tych którzy zbłądzili wątpiąc smile.gif Aha musialem pomoc sobie kolanem bo niestety musialem trzymac aparat w drugiej rece. Nie moj sprzet i nie wiem gdzie ustawia sie ten caly autowyzwalacz wink2.gif
Skaranie Boskie
<once again> blink.gif Ooo...
Neonai
phi, mi tez sie udalo dotknąć!
Skaranie Boskie
A masz zdjęcie?
Aredhel
Ja co prawda nie umiem dotknąć językiem do łokcia, ale zostając przy temacie języka potrafię za to powiedzieć "Dzień dobry" w 60 różnych językach smile.gif no w sumie nic wielkiego ale przydatne biggrin.gif
Skaranie Boskie
QUOTE(Aredhel @ 31.12.2006 18:48)
Ja co prawda nie umiem dotknąć językiem do łokcia, ale zostając przy temacie języka potrafię za to powiedzieć "Dzień dobry" w 60 różnych językach smile.gif no w sumie nic wielkiego ale przydatne biggrin.gif
*

A czy potrafisz napisać?
Aredhel
Tak potrafię smile.gif w tym momencie nie mam jednak czasu, ale jak znajdę chwilkę to zedytuje posta i napiszę.
voldzia
A ja umiem strzelać z: kręgosłupa, biodra, kolana, kości ogonowej (to tylko czasami i chyba na skutek wypadku ;P), wszystkich palców u nóg i rąk, we wszystkich kostkach, w przypadku pierwszej kostki w cztery strony (przód, tył, lewo, prawo), w przypadku drugich i trzecich kostek w trzy strony (przód, lewo, prawo) ;d czyli 36 miejsc do strzelania w jednej ręce ;P. No i nadgarstek, kostka u nogi, kolana, łokieć, kark, szczęka ;P... Językiem umiem dotknąć czubka nosa, złamać sobie język, w sensie że końcówkę kładę na tyle języka, kwiatka nie umiem zrobić, ani łokcia polizać, bekac na zawołanie i trzeszczeć okiem (szkoda biggrin.gif).

A, i jeszcze umiem kciukiem dotknąć ręki, wyginając go do przodu i do tyłu tongue.gif.
avalanche
z plasteliny się uformowałaś?

Ludwisarz
Ostatnio w szkole przyszedl do mnie Andrzej.

Na dzień dobry polizał swój łokieć. Naprawdę.
Potem zlapal sie za dlonie za plecami. NIE PUSZCZAJAC uscisku tych dloni przelozyl swoje rece ponad glowa zza plecow do przodu ciala.

Chyba nie ma barkow.
Satania
przełożyć potrafie ale potem są jakoś tak dziwnie wygięte, że nie da się ich dalej w uścisku wyprostować .
Sihaja
QUOTE(TimmY @ 05.02.2007 18:41)
Ostatnio w szkole przyszedl do mnie Andrzej.

Na dzień dobry polizał swój łokieć. Naprawdę.
Potem zlapal sie za dlonie za plecami. NIE PUSZCZAJAC uscisku tych dloni przelozyl swoje rece ponad glowa zza plecow do przodu ciala.

Chyba nie ma barkow.
*

Nie uwierzycie, ale ja wlazłam tu po to, by opowiedzieć właśnie o jednej dziewczynce, co widziałam jak to robiła. Wrażenia są... mocne.
Avadakedaver
QUOTE(Aredhel @ 31.12.2006 17:48)
*

no to ja poproszę chociaz fonetycznie, bo fajne
Sihaja
Ja też chcę. Się nauczę czegoś przynajmniej.
Avadakedaver
chyba nawiał.
Aylet
QUOTE(avalanche @ 05.02.2007 16:02)
*

gdyby tak było to by tak nie strzykała.
avalanche
w sumie racja.

dziecko strzykawki.
voldzia

gdyby tak było to by tak nie strzykała.

Heh, to samo chciałam odpowiedzieć biggrin.gif. Ja to jestem raczej z czegoś takiego, jak nogi lalek barbie - niby się wygina, ale strzyka ]:->
Atina
Jedyną dziwną rzeczą, jaką potrafię, jest ruszanie jednym okiem.
Podobno wygląda to okropnie, ale zapewniam, że każdy może się tego nauczyć :]
Lilith
męski to jest ten taki noga do przodu, druga do tyłu?
kiedys, jak byłam młoda umiałam oba biggrin.gif
teraz mi sie stawy zestarzały.
Sihaja
Jest w ogóle takie rozróżnienie? Męski i damski?
LilienSnape
a jest jest .
wiesz damski taki bardziej subtelny i łatwiejszy rzecz jasna x D
a męski to taki męski musii być x P no .

dobrze mówie ? x P
Avadakedaver
ten gdzie jedna idzie w przod a druga w tyl jest łatwiejszy znacznie od tego drugiego( w ogole o czym gadacie? o szpagatach?)

też robiłeom oba 10 lat temu. i mosteg ze stania, i i z mostku stanie w obie strony biggrin.gif
Rosssa
Szpagaty damski i męski (jak kto woli) to najlepiej mi wychodziły w podstawówce (ale to już dawno było tongue.gif), teraz ciut gorzej, ale i tak nie mam co narzekać wink2.gif
A mostek umiem do tej pory wink2.gif
Avadakedaver
sie nie ma co uczyć praktyczcie. tylko ćwiczyć.
Satania
QUOTE(Albinka @ 10.02.2007 10:08)
Ćwiczyć , ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
A co do tematu, to umiem jeszcze grać na pianinie, bo chodze do szkoły muzycznej smile.gif
*

ahh nadzwyczajna zdolność tongue.gif

ja na gitarce gram .
LilienSnape
rany . wy to macie zdolności x D

ja też umiem grać, ale chyba na nerwach x D
MisieK
Umią to jakieś zwierze? Obstawiam, że to jakiś podgatunek zwłaszczy acz mogę się mylić.
Avadakedaver
to dalsza rodzina "przyszłem" misiek.
Satania
ja zawsze mówię POTRAFIĄ biggrin.gif
Sihaja
Ej, no ale męski to jest ten poprzeczny? No jak to? Mężczyźnie chyba łatwiej srobić normalny, a kobieta ma często bardziej otwarte stawy biodrowe. Zresztą nie znam się na męskich... stawach biodrowych wink2.gif

Co do szpagatów - umiem normalny, na obie nogi, nad poprzeczką się pracuje, ale już tylko jakieś 8 cm brakuje (ale boli wink2.gif ). Mostki umiem robić z różnych pozycji, postaw i w różnoraki sposób wstać. Za to za cholerę nie umiem położyć brzuszka na kolanach, tak, żeby był przyklejony porządnie. No nie zrobię za skarby, bo mnie ścięgna pod kolanami bolą. Bałdzo, bałdzo.
I umiem stać na głowie, na głowie bez rąk (no, krótko dośc wink2.gif ), na rękach, na barku, na nogach... eee... no. I różne takie. Lubię akrobacje, ale fiflaka jeszcze nie miałam okazji się nauczyć sad.gif A bardzo chcę.
Atina
Fiflak jest według mnie bardzo prosty, największa bariera jest psychiczna, ale i tę da się łatwo pokonać.
Ja miałam ogromne trudności z przekonaniem się do salta w przód, a teraz jeszcze dłużej pewnie potrwa decydowanie się na salto w tył... :{
U mnie szpagat tylko męski się udał, ale i nad damskim popracuję :]
Sihaja
I jest jeszcze jakaś śmieszna technika przygotowania do fiflaka... Jakieś opadnięcie specyficzne... Nie mówię o rundaku smile.gif
Lilith&Katon
Nie wiemy co to jest fiflak, ale jesteśmy całkiem nieźli w akrobacjach.
Ludwisarz
Tez chce wiedziec czym jest fiflak.
A slyszalem, ze poltora miesiaca rozciagania i robisz meski bez problemu.
Ahmed
QUOTE(Lilith&Katon @ 10.02.2007 19:30)
Nie wiemy co to jest fiflak, ale jesteśmy całkiem nieźli w akrobacjach.
*

To nie jest temat o TAKICH akrobacjach ;}

Fiflak to jest bodajże przerzut w przód. Czasami piłkarze takie robią jak się cieszą ze strzelonej bramki.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.