Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Tato, czy ja jestem jakis dziiiwny?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Lilith&Katon
Akrobacje to akrobacje. A liczą się jeszcze motywacje do akrobowania, że tak to ujmiemy =>
Sihaja
W tył. Hop na ręce i potem hop na nogi.
Avadakedaver
xDDDDDD na ręce i na nogi przez mostek? to jest FLIK mutanty. chyba że mnie inaczej uczyli. a rundak to jest przerzuyt bokiem (czyli gwiazda) ale jak spadasz twarzą w tą stronę , z której biegłeś, ale tego już nie jestem taki pewien. co do salta w przód to nie miałem oporów żadnych.
Sihaja
Nieeee.... fiflak to nie jest przez mostek. To jest skok na ręce i z rąk na nogi. Stanie - mostek - stanie to przejście w tył bodajże.

A rundak to nie gwiazda ;P Rundak zaczynasz jak gwiazdę po czym u góry łączysz nogi i z impetem walisz nimi w glebę - żeby dostać ładne wybicie do fiflaka smile.gif
Avadakedaver
ale ja nie mowie, ze to gwiazda, sih, i wychodzi na to że mam racje, bo spadasz twarzą do kierunku z ktorego nadbiegasz. i wtedy mozesz zrobić FLIKA.
i mi nie mow,m ze to nie jest flik, bo nam wpajali dwa lata po 10 razy dziennie "rundak-flik" tongue.gif
Ludwisarz
Wy sie uczyliscie w liceach czy w cyrkach?
biggrin.gif
Atina
O rundaku pierwsze słyszę ^^
Ale w sumie wszystkiego trzeba spróbować smile.gif

Sih, Wy jesteście jakby zobligowani, żeby się tego wszystkiego nauczyć czy tak dla siebie całkiem?
Ludwisarz
Zobligowani, jak sadze.
Sihaja
Niestety nie zobligowani. Dla siebie. No chyba, że w jakimś spektalku tego wymagają, to wtedy ma się kurs przyspieszony smile.gif

Fiflak, fiflak, wszyscy tak na to mówią ;P
Avadakedaver
eee tam. mnie szkolił trener ślusarek, który z moimi kumplami nie jesdno mistrzostwo europy i polski zdobył. nie wiem nawet czy świata. serio serio, nie żebym się chwalił.

http://www.pzas.nazwa.pl/newsy/szwajcaria3.JPG
proszę bardzo od lewej to taki koleś, znałem go z widzenia w skzole, potem kuba kubiak (tylko tu tak głupioo wygląda) walter, i ślusarek, tych dalej nie znam. to są zdjęcia z zeszłego roku, ze Szawajcarii, i tu jesczze dwa
http://www.pzas.nazwa.pl/newsy/szwajcaria1.JPG
http://www.pzas.nazwa.pl/newsy/szwajcaria2.JPG

w ogole to macie tu:
http://www.pzas.nazwa.pl/more.php?nr=149
Ahmed
Aghahowa Fiflak
Sihaja
Taaaaak własnie! A to wyglada jakby zaczynał w przód, bo zaczyna od rundaka i potem kika fiflaków pod rząd. Facet jest niezły. Chyba zacznę oglądać piłkę nożną wink2.gif
Avadakedaver
to nie jest wcale takie trudne, już po czterech latach treninu tak się zrobi bez problemu ;]
Lilith
wygląda fajnie
ale kurcze, to najpierw trzeba mieć jakieś mięśnie rąk, których nie posiadam
chyba, że to jest na zasadzie gwiazdy (i tak sie nieco chwieję przy wykonaniu)
smagliczka
Łał. Niezłe saltka. A przy tym ostatnim, to śmierć w oczach tongue.gif

Moim największym osiągnięciem była giwazda. Dziś już nie zrobię - bo dawno nie ćwiczyłam.
Jedyne co mogę zrobić to stanąć na rękach (albo głowie cheess.gif).
Aylet
=_=
Lilith
ej no co, o saltach się fajnie z Albinką rozmawia, tez lubiłam wf w podstawówce.
ciekawe, jak by to było, gdybym miała internet w wieku lat 10... zapewne byłabym teraz innym człowiekiem.
smagliczka
QUOTE(Albinka @ 11.02.2007 21:07)
Przy mostku ze stojącego widać jakie sie ma mięśnie , jak umiesz zrobić- masz silne(lub coś w tym rodzaju)
*

Jak się robi mostek ze stania, to akurat nie mięśnie rąk się liczą najbardziej, ale nóg i krzyża... i ogólne rozciągnięcie.
nie umiesz zrobić- masz sflaczałe(ja tak mysle)

O mój Boże! Wyrok zapadł.
Strzeż się, Albinko, bo przy takiej częstotliwości siedzenia przed komputerem (ludzie w Twoim wieku powinni to chyba jednak ograniczać, bo to niezdrowe jest dla każdego, a już zwłaszcza dla młodych organizmów) to za parę lat może się okazać, że jesteś nieurośnięta i sflaczała bardziej, niż najstarsze pierdziele z tego forum cheess.gif
Eva
Ja to jestem bardzo juz sflaczala - 3 dni na nartach i mnie plecy bola jak .. no nie powiem jak. dementi.gif Coz, rok bez wfu daje ze znaki xP

A mostka ze stania to nie robie bo nie moge. Bym sie rozpadla.
AlterEgo
zawsze byłem szybki... ale co do gimnastyki albo jakiegoś wyginania się to normalnie "drewienko" biggrin.gif ale najlepiej wychodzi mi rozśmieszanie ludzi, taaak w tym jestem dobry wink2.gif
Avery
  zawsze byłem szybki... ale co do gimnastyki albo jakiegoś wyginania się to normalnie "drewienko" biggrin.gif ale najlepiej wychodzi mi rozśmieszanie ludzi, taaak w tym jestem dobry wink2.gif

taaa, trzema pępkami albo udawaniem choroby psychicznej tongue.gif
Pollyanna
ja umiem odwrócić język do góry nogami hehe ale w trąbke nie umiem... dry.gif
Syriusz_Black
Co do trąbki - ja umiem zrobić z dupy trąbę.
Meszaroska
Łoh;o) mój kolega z klasy potrafi wymiotować na zawołanie, bez wkładania paluszków do gardła.
Kiedyś poprosiliśmy, żeby połknął gumę, a potem ją zwrócił. On to zrobił (oczywiście sprawdziliśmy my buzię dokładnie;), po chwili coś wypluł, wszyscy rzucamy się, żeby zobaczyć co to jest, a on do nas z tekstem: Oj, to nie guma

xd xd
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.