czemu? fajny temat

przynajmniej się swojsko czuję xD
LilienSnape
27.02.2007 16:29
jak można nie świntuszyć kiedy w temacie mowa o nagiej roli Daniela
i o zboczonych chłopcach można porozmawiać.
LilienSnape
27.02.2007 16:38
ech... to może osobny temat o zboczonych chłopcach. ^^
LilienSnape
27.02.2007 16:42
no wiesz zrezygnuję z tej przyjemnościxD
i pozwolę tobie to zrobić.
żeby mi bana(na) dali?

tutaj porozmawiajmy xD
LilienSnape
27.02.2007 16:47
no nie wiem.
jeszcze się owczarnia wkurzy, że zaśmiecamy jej temat jakimiś pierdołamixD
chyba lepiej tego nie robić.
Owczarnio, błagamy o wybaczenie.
A Ty, Lilien, mogłabyś mi odpowiedzieć na gg.
coś czuję, że owca zamiast odpowiedzieć ciach, ciach pousuwa te gadaniny o świntuszeniu
kra, kra, kra...
Dobra, wracamy do tematu

Czy uważacie, że Daniel dobrze zrobił biorąc rolę w tej sztuce?
Jak już pisałem wcześniej uważam że dobrze, bo pokazał że jest aktorem z wyższej półki a nie kolejnym trendem nastolatek. Podejrzewam że przekonał do siebie tę bardziej wybredną część widzów i dzięki tej sztuce udowodnił że jest nie tylko Harrym Potterem. Zgadzam się też że to był to dla niego ostatni moment aby zmienić swój wizerunek(bodajże Owczarnia owy aspekt rozpatrzyła).
Nie wiadomo co będzie po Harrym...Dobrze więc, że pokazał że potrafi grać nie tylko małego czarodzieja...Ta rola być może otworzyła mu furtkę do dalszej kariery.
Annik Black
28.02.2007 14:46
Może i otworzyła, ale nie wiadomo czy z niej skorzysta, a nawet jeżeli, to nie wiadomo jak potoczy sie dalej jego kariera... cóż może z niego jeszcze będzie... życzę mu tego, chociaż dużo osób, które zyskało dość szybko sławę to później talentem się nie popisało. Miejmy nadzieję, że w tym wypadku będzie inaczej
Ja bym tylko chciała żeby jemu nie odbiło...Tak jak w przypadku m.in. Macaulay'a Culkina - który w wieku 18 lat wziął ślub a dwa lata później się rozwidół, notabene obecnie stoczył się na dno ćpania itd. Następnie - Drew Barrymore - w wieku 12 lat wylądowała na odwyku narkotykowym i alkoholowym....Łatwo można się wzbić, ale równie szybko upaść i nie zawsze prosto jest się odbić od dna.
Pomijając całą głębokość tej sztuki, myślę, że idąc śladem, którym podążyła kobra, Daniel ma szansę dołączyć do tej plejady "gwiazd" jako małoletnia gwiazda filmów na z gatunku "+18".
No tak... Ale wspominasz gwiazdy jednego hitu... A jednak Daniel już od siedmiu lat gra i cieszy się niesłabnącą popularnością więc to tak jakby nieco inna historia...
No nie wiem czy Drew Barrymore jest gwiazdą jednego hitu ;]
Skąd wiesz co będzie po Harrym? Może za 5, 10 lat nikt już nie będzie kojarzył tego słodkiego chłopaczka, który (być może) stoczył się na dno.
Chodzi mi o to, że teraz wszystko jest pięknie, ładnie, ale nie wiadomo co się z nim stanie za kilka lat. Być może ciężar sławy tak mi wjedzie na psychikę że nie będzie w stanie sobie z nią poradzić.
nie ma to jak pozytywne myślenie
Pszczola
24.03.2007 17:12
Nie sądzę, żeby Daniel miał się stoczyć. Śmiem twierdzić, że jest bardziej popularny od jego małych (?) rówieśników, a mimo to trzyma fason. Poza tym mieszka w GB. Może zabrzmi to śmiesznie, ale mam wrażenie, że łatwiej się stoczyć w USA. Jakby na to nie patrzeć, chodzi Daniel do szkoły z mundurkiem i rygorem ;). Poza tym, o ile się nie mylę, jego rodzice do biednych i niezaznajomionych ze światem showsbiznenu nie należą, więc może ich pochiecha nie popadnie w otchłań rozpaczy. Ile Daniel ma lat? 16? 17? I jeszcze nie trafił do izby wytrzewień, ani nie zabawiał się z panienkami do rana! Tylko na scenie się rozbiera XP. Póki co wynik przywzwoity (żebym tylko nie wykrakała).
Ciekawe jak sobie poradzą Emma i Rupert? Podobno rodzice tej pierwszej zablokowali jej konto z pieniędzmi z HP do 21 roku życia. Niegłupie. Tylko żeby potem jej z nadmiaru szczęścia woda sodowa do głowy nie strzeliła. A akurat ona mi się wydaje mniej zrównoważona emocjonalnie od pozostałej dwójki. Ale do 21 roku życia powinno jej przejść.
A Rupert? Cóż, już rzucił szkołę dla aktorstwa. Mam nadzieję, że nie jest z nim jak z Ronem i jego syndromem bycia w cieniu Pottera (Dana).
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę