Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Equus
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
owczarnia
Ja nie wiem czy to było czy nie było, ale ja to muszę gdzieś dać, bo pęknę cheess.gif.

Pewnie część z Was słyszała, że nasz dobry stary Daniel gra w sztuce pt. "Equus". To znaczy zagra, bo rzecz jeszcze nie weszła. Wiadomo jednakowoż, iż będzie on tam miał sceny eeee... no... rozbierane.

Tak.

I chciałam powiedzieć, że w sieci ukazały się pierwsze promocyjne zdjęcia. Nie wiem jak Wy, ja dostałam zawału. Oraz ślinotoku.

Proszsz, oto co wyrosło z małego Pottera...

kto ma odwagę, niech klika cheess.gif
user posted image

a tu nie ma co, bo tylko takie małe było sad.gif
user posted image

Aylet
oo rety. mi się podoba cheess.gif nareszcie jakiś pożądny mężczyzna ^^ a tak na poważnie, to szczęka mi opadła, nawet nie wyobrażałam sobie czegoś takiego. ale przepraszam bardzo, on tam jest całkiem nago? cheess.gif
owczarnia
No cheess.gif.
Aylet
całkiem?! rany boskie, ja chcę to obejrzeć. a poza tym. czy on sie nie podnieci jak goła baba przykleja mu sie do pleców?
PrZeMeK Z.
O cholera.

Dech zapiera.

Fanki Pottera szaleją, ich mamy, siostry, ciocie i babcie też, a fani ciskają w to drugie zdjęcie rzutkami. cheess.gif

Nie no... Chłop nam wyrósł na potęgę! A jaki włochaty... (Jak myśli jego fanek!) Zobaczycie, tak będzie wyglądać w szóstym filmie. Kiedy zobaczy ciało Dumbledore' a, rozedrze swe szaty i tak już zostanie do końca filmu. I golić się przestanie. cheess.gif
owczarnia
re: Aylet

Całkiem. Jak go Pan Bóg stworzył czekolada.gif.

Szczerze? Mam nadzieję, że tak i że ja będę mogła to zobaczyć cheess.gif.

To co, bilecik do Londynu dla Sz. Pani? Ile sztuk cheess.gif?
Aylet
ja zamawiam. k...., umrę jeżeli tego ne zobaczę xD ile to będą grać o id kiedy i do kiedy?
fajnie wygląda podniecony chłopak, mi się podoba cheess.gif
Rosssa
Bożesz ty mój nie mogę uwierzyć własnym oczom ohmy.gif Jej, jak on wyrósł i ... no sami wiecie i widzicie cheess.gif I nie będę ukrywać, że mi też podoba się pomysł wystąpienia w sztuce nago naszego Pottera cheess.gif Ja też chcę na to iść! biggrin.gif
Child
O jaaa... psy się na kości rzucą :>
anagda
Tak, Tak... Ta fota z koniem jest nieziemska... W pierwszym momencie jak ją zobaczyłam aż nie mogłam uwierzyć, że to "nasz mały Harry" laugh.gif

No nieźle wyrósł...

Teraz czekam z utęsknieniem na fotki ukazujące to czego te nie pokazują... tongue.gif
Aylet
zboczuch! ale ja też chcę cheess.gif jednak wątpie, zeby takowe dali
Rosssa
Child>>> Jakie kości? Dan jak najbardziej ma wszystko na miejscu i w odpowiednich proporacjach (bez skojarzeń oczywiście cheess.gif). Chyba, że napisałeś to w innym sensie cheess.gif Opieram się oczywiście na podstawie górnej części jego ciała, bo dolnej nie pokazano tongue.gif Reszta okaże się wkrótce cheess.gif
Aylet
myślisz że pokażą w necie jego zdjęcie w całości? :> ja wątpie, chociaż chciałabym bardzo cheess.gif
Rosssa
Nie wiem czy pokażą, Owczarnia napisała, że bedzie nago występował. Będziemy wiedzieć dopiero jak ukaże się sztuka wink2.gif
Aylet
w teatrze podobno zdjęć nie wolno robić xD retyy, ja bym się nie zgodziła nago występować, ale skoro on ma co pokazywać, to proszę bardzo. ^^ i przypuszczam, że daniel nie wyrazi zgody na fotografowanie jego sprzętu cheess.gif
szelma
No ja bym była za tym, żeby pokazali! biggrin.gif a TU jeszcze plakat reklamujący sztukę... wink2.gif
Child
Jakie kości? Dan jak najbardziej ma wszystko na miejscu i w odpowiednich proporacjach
nawet mi nie wywala tak żeber, a mam jakies 10 kilo niedowagi :P
Norek
Noo... ja byłbym zatym żeby w roli kobiecej osadzono Emme Wattson, to i my faceci mielibyśmy na co popatrzec:D
Norek
a tak przy okazji, jak ladujecie te zdiecia pod nickiem???
Rosssa
Child każdy ma inną budowę ciała i niektórym wystają troche żebra, a niektórym nie. A jeżeli masz 10 kilo niedowagi to się podtucz trochę tongue.gif
Avadakedaver
ej noooooooooo hary miał być chudy i niski a ten co... Child powinien grać pottera, jakby mu się nogi ucięło to size byłby akurat!
smagliczka
OMG!

Owczarnio, coraz bardziej lubię te Twoje "smiem kliknie..." cheess.gif

Ja naprawdę nie przypuszczałam, że Danielek jest taki... ten teges.
A pomyślec, że taki mały chłopczyk z niego był jeszcze niedawno, a teraz taka poważna rola. Już wiem, co znaczy oddać się roli całkowicie cheess.gif
Heheh... i pomyśleć, że wszyscy robią sensację z pocałunku w HP!!! laugh.gif

A tu naga prawda o Danielu.

Niestety, ja chyba tego nie zobaczę...
Aylet
Czemu nie zobaczysz? ^^ robimy zrzutkę i jazda cheess.gif
anagda
Tak wracając do zdjęć, to ja tam w teatrze robiłam foty tongue.gif co prawda bez lapmy byłskowej, ale jednak biggrin.gif tylko co wolno w Polsce nie wolno w GB i na odwrót....

A fotkę "w całości" mogliby umieścić. Ale wtedy przydałoby sie zrobic jakąś cenzurę dla oczu bardziej niewinnych...
owczarnia
Equus is a play by Peter Shaffer, telling the story of a psychiatrist who attempts to treat a young man who has a pathological fascination with horses.

Equus is to be recreated in 2007 with Harry Potter co-stars Richard Griffiths and Daniel Radcliffe cast in the leading roles. The play will be directed by Thea Sharrock, and will open in London in February at the Gielgud Theatre. With its famous cast member, it has caused controversy, as the role of Alan Strang is required to appear naked onstage. However, Radcliffe states that he wants to remain true to the role.
Wikipedia

As we've told you previously, Dan will be appearing in the play Equus starting next month in London on February 27, which also co-stars fellow Potter actor Richard Griffiths.
The Leaky Cauldron

W skrócie dla nieanglojęzycznych wink2.gif:

Equus to sztuka autorstwa Petera Shaffera, opowiadająca historię psychiatry usiłującego leczyć młodego chłopca, w sposób patologiczny zafascynowanego końmi.

W 2007 roku Equus zostanie wystawiony ponownie, z gwiazdami produkcji o Harrym Potterze w osobach Daniela Radcliffe'a oraz Richarda Griffithsa (wuj Vernon) w rolach głównych. Reżyserią zajmie się Thea Sharrock, a premiera będzie miała miejsce w lutym, w londyńskim Gielgud Theatre. Jako że rola Alana Stranga (czyli młodego chłopca) wymaga pojawienia się na scenie nago, wokół sztuki narosło wiele kontrowersji w związku z gwiazdą HP w roli głównej. Daniel Radcliffe jednakowoż utrzymuje, że chce pozostać wierny roli.

Jak już wcześniej było mówione, Daniel pojawi się w sztuce Equus, która swoją premierę mieć będzie w Londynie 27-go lutego. Wraz z nim pojawi się tam inny aktor z filmów HP, Richard Griffiths.

Aylet
QUOTE(anagda @ 30.01.2007 10:24)
Tak wracając do zdjęć, to ja tam w teatrze robiłam foty tongue.gif co prawda bez lapmy byłskowej, ale jednak biggrin.gif tylko co wolno w Polsce nie wolno w GB i na odwrót....

A fotkę "w całości" mogliby umieścić. Ale wtedy przydałoby sie zrobic jakąś cenzurę dla oczu bardziej niewinnych...
*

racja. ale co tam. a myślisz że daniel zgodziłby się na to? wogóle to ja myslę, że on w majteczkach będzie na scenie popylać, co jak co, ale ja bym się wstydziła ^^
owczarnia
A on widzisz się nie wstydzi tongue.gif. Jak wyznała reżyserka, wszyscy byli pod dużym wrażeniem jego ciała (no, ja myślę, sądząc ze zdjęć, hehe) oraz jego stosunku do nagości - podobno nie ma żadnych oporów...

Zdjęcia będą w sieci na mur i na beton, obiecuję że dostarczę cheess.gif.
smagliczka
Owczarnio, trzymam Cię za słowo. Za posta znaczy! cheess.gif
Naprawdę dostarczysz? Jak dostarczysz to Cię osobiście ucałuję!

A niech tylko spróbują ocenzurować te fotki! Ja sobie nie mogę pozwolić, by wybrać się do Londynu, więc dlaczego mam potem oglądać... o ja biedna!... już nawet nie sztukę, ale jej fragmenty i to w dodatku zbeszczeszczone!!! ( tongue.gif ) Zamazane! Sfabrykowane!

To się nie godzi! Troszkę poszanowania dla sztuki, proszę biggrin.gif
em
Są następne! http://www.danradcliffe.com/
Nie chce mi się przeklejać wink2.gif
smagliczka
Ja się nie dziwię, że są pod wrażeniem jego ciała. Kurde, Dan na tych fotkach to zupełnie inny, dotychczas mi nieznany tongue.gif człowiek.

A tak w ogóle – to konik ładny :}
O_O
to ja nie wchodzę w te zdjęcia.

No, lepiej nie wchodź... cheess.gif
Rosssa
Racja, jest zupełnie inny. A mi i tak najbardziej się podoba pierwsza fotka z konikiem cheess.gif
smagliczka
Ehehe.... Tak sobie teraz pomyślałam, że oglądając Zakon Feniksa nie będę mogła się opędzić od myśli, co też ten „just Harry” ma pod szkolną szatą XD
LilienSnape
omg . cóż za ciachoo się zrobiło z tego małego Pottera x D i co ja mam teraz oglądać zakon feniksa i patrzeć na Harry'ego jak na niewinnego i nieszczęśliwego chłopca, który przeżył ? ta . marzenia ^^ po tych zdj x D oł je . ja poprosze bilecik x D
Rosssa
Smagliczka>>> Tak się składa, że i mi też przeszło przez myśl coś podobnego tongue.gif Ehhh no zakochałam się chyba w tej fotce blush.gif Mam ją nawet na pulpicie happy.gif
owczarnia
Mnie tam się najbardziej podobają jego ręce (na zdjęciu w dżinsach). I to spojrzenie przy stogu siana... Tego. Ekhem. Dobra, zamykam się.
ewamarchewa

Smagliczka-nie ty jedna. I o to co nam wyrosło z "sieroty i podrzutka". blink.gif
smagliczka
Zgodzę się z Owcą – zdjęcie w dżinsach jest chyba najlepsze, ręce… no i w zasadzie reszta ciała…ehem… w ogóle…brzuch i… no wink2.gif
No i zdecydowanie bardziej podobają mi się czarno-białe. Ale to już takie moje zboczenie – zawsze lubiłam czarno-białe zdjęcia.
owczarnia
Noooo...

user posted image
anagda
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Rosssa
Jej, moje oczy się wykończą gapiąc się ciągle w monitor na zdjęcia Dana...z resztą nie tylko oczy cheess.gif
Fanka HP z Elbląga
uuuuuuuuuuuuuwow wub.gif wub.gif Do tej pory moje zdanie na temat Dana było eee...dość umarkowane smile.gif Ale po tym zdjęciu w dżinsach...no no naprawdę dorodny facet biggrin.gif evil.gif cheess.gif
Rosssa
QUOTE(Fanka HP z Elbląga @ 30.01.2007 19:42)
uuuuuuuuuuuuuwow wub.gif  wub.gif Do tej pory moje zdanie na temat Dana było eee...dość umarkowane smile.gif Ale po tym zdjęciu w dżinsach...no no naprawdę dorodny facet  biggrin.gif  evil.gif  cheess.gif
*

To takie raczej niedojrzałe oceniać ludzi po wyglądzie.
Fanka HP z Elbląga
QUOTE(Rosssa @ 30.01.2007 20:50)
QUOTE(Fanka HP z Elbląga @ 30.01.2007 19:42)
uuuuuuuuuuuuuwow wub.gif  wub.gif Do tej pory moje zdanie na temat Dana było eee...dość umarkowane smile.gif Ale po tym zdjęciu w dżinsach...no no naprawdę dorodny facet  biggrin.gif  evil.gif  cheess.gif
*

To takie raczej niedojrzałe oceniać ludzi po wyglądzie.
*

A czy większość wielbicieli Daniela (nie nalerzę do nich) nie ocenia go tylko poprzez pryzmat wyglądu i roli Pottera ? Czy gdyby nie grał TEJ właśnie roli, choćby połowa patrzyłaby na niego z taki zachwytem ? Czy choćby 10% z nich poznało go osobiście i wie jaki jest naprawdę ? Odpowiedź jest bardzo prosta NIE ! Według mnie on nienadaje się do roli Harry'ego kompletnie. Pisząc swój post miałam na myśli że jest przystojny. Tyle i wcale go nie oceniam.
PrZeMeK Z.
Że tak się nieśmiało wtrącę w ten babski temat: "Equus" (bardzo mi się to słowo podoba, tak na marginesie) jest sztuką teatralną, tak? To oni wprowadzą konie na scenę? Oryginalne.
Kurczę, sam bym to obejrzał. NIE z powodu nagości Radcliffe' a! cheess.gif Po prostu chciałbym go zobaczyć w innej roli niż HP. Z tego samego powodu chętnie obejrzałbym "Driving Lessons" z Rupertem Grintem.

A zdjęcia naprawdę piękne. I artystyczne.
Rosssa
Fanka HP z Elbląga>>> Oczywiście, że dzięki filmowi zyskał swą popularność. I dużo fanów ocenia go po wyglądzie. Ale jak napisałaś, że miałaś zdanie na temat Daniela dosyć umiarkowane i że dorodny z niego facet, to samo przez się zabrzmiało, że spodobał Ci się tylko przez pryzmat wyglądu, i że nagle zaczęłaś go lubić bo wyrósł i jest przystojny. Ale czyta się przecież coś w internecie, w gazetach czy innych źródłach medialnych o nim, więc można co nieco powiedzieć jaki jest. Wiadomo też, że do końca mediom nie można wierzyć. Może i ja trochę niedokładnie odniosłam się do Twojego posta, ale genaralnie mi chodzi o to, że dla mnie to strasznie puste oceniać ludzi po wyglądzie. To tyle ode mnie.

Przemek>>> Tak, "Equss" jest sztuką teatralną i możesz się śmiało wtrącać do tematu, w końcu to nie tylko jak to określiłeś "babski temat" z tego powodu, że Daniel w tej sztuce występuje nago. Każdy może mieć chęć obejrzeć tą sztukę i co nieco o niej wiedzieć, nawet płeć męska smile.gif

Pozdrawiam,
Rosssa.
patix
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 30.01.2007 22:04)
To oni wprowadzą konie na scenę? Oryginalne.

Z tego, co się orientuję, to konia zagra aktor. William Kemp czy jakoś tak.

Mimo wszystko wolałabym zobaczyć Driving Lessons z Rupertem i JULIE - to chyba ona jest prawdziwą ozdobą filmu, chociaż kot wie...

EDIT: Miało być "kto", ale niech zostanie ten "kot". Jarosława.
szelma
Pff... aż mi się gorąco zrobiło... blush.gif I to spojrzenie (na zdjęciu ze stogiem siana)...
PrZeMeK Z.
Patix - racja, sprawdziłem na oficjalnej stronie londyńskiego teatru, gdzie to wystawiają. Will Kemp. Ha, trochę dziwnie. A na zdjęciach koń jest prawdziwy, albo przynajmniej na to wygląda. cheess.gif
A z "kotem" widziałem kiedyś lepszą wpadkę. Śmialiśmy się z niej przez kilka dni. Jakiś film kryminalny na komputerze, policjanci znajdują ofiarę. Dialog wygląda tak:
- Świadkowie widzieli, jak ktoś wybiegał z mieszkania.
- Kot to mógł być?
cheess.gif

Rosssa - niby tak, ale podejrzanie może wyglądać moje zainteresowanie tą sztuką. wink2.gif Cóż, raz w życiu byłem w teatrze i bardzo chciałbym znów się tam znaleźć. A ta sztuka wydaje się być bardzo ciekawa. Jej zapowiedź... brr... budzi dreszcze. I intryguje.
Aylet
zawał, zawał.. oczu od monitora nie mogłam oderwać, aż tata przyszedł i się spytał czy mam zamiar długo tak siedzieć. cheess.gif Owca, jeżeli Ty tych całkiem nagich zdjęć nie wkleich to uduszę, normalnie uduszę, bo to jest ( jak na razie dla mnie) najseksowniejszy facet jakiego widziałam nago xD
patix
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 30.01.2007 22:56)
- Kot to mógł być?

laugh.gif

Wracając do Equusa - a czemu tak cicho o Griffithsie? Gdyby on występował nago, to by było coś biggrin.gif.

A tak serio, to ciekawa jestem jak wypadnie w roli psychologa. On będzie musiał GRAĆ. A Daniel, czego by nie pokazał - i tak będą mówić, że był nagi.
Chłopak chyba wpadnie z jednej szufladki do drugiej. Oby nie...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.