Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: White Rabbit's Trip!
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Katon
Chyba już nieco po ptokach =P
Neonai
a ja sądzę, że Wojtek ma racje, dodanie biografii na pewno nie zaszkodzi a może tylko pomóc. tym bardziej że jesteście na końcu listy i jakby "mało" was widać :F
Lilith
wątpie, żeby komuś tam w onecie chciało się dodawać teraz biografię.
Marcin wysłał zresztą i biografię i nie zdjęcie, a logo, ale mail nie doszedł ponoć.
Katon
Nie da się już nic dodać. Cud, że w ogóle jesteśmy, bo mail zgłoszeniowy z biografią i fajnym logo nie doszedł. Masa wysyłał na chybcika piosenkę ze zdjęciem (ech) i w ogóle no cud, że się udało.
Neonai
a, takie buty. no niewazne, w kazdym razie wysylam linka do kogo sie da;]
Katon
Wśród konkurencji są naprawdę perełki: Obczajcie to, ja doznałem. Z dodatkiem jednej kreski.
em
też już znajomym posłałam.

38 to wiek czy rok urodzenia?
Ludwisarz
Hitler, Lenin, Stalin, wielcy dyktatorzy,
Mao-TseTung, Castro czują już palec Boży
Jak na razie to tylko tyle teorii wolności
Rzeczywistość Cię łamie jak SB łamało kości.

Doznałem.
PrZeMeK Z.
Jak tylko usłyszałem "Wolność, równość, braterstwo", parsknąłem śmiechem.
Częstochowskie rymy ftw!
Czternasta
Normalnie odczułam nieodpartą potrzebę wypowiedzenia się (a nieczęsto mi się to zdarza), ponieważ nic mnie już dawno tak nie trafiło, jak "Bury Me With My Mobile", no po prostu rewelacja i nie wiem co jeszcze, bo mi słów zabrakło, od niepamiętnych czasów żaden utwór nie zrobił ze mną czegoś takiego, tak jakby przeniknął od razu do środka, brzmi idiotycznie, ale nie umiem tego inaczej przedstawić, wielkie dzięki

edit: przesłuchałam jeszcze kilka razy i Twój wokal momentami nieodparcie kojarzy mi się z Cobainem z płyty "in utero" (tylko nie bij), a cały utwór z czymś jeszcze, ale nie moge przykleić z czym
Avadakedaver
właśnie miałem napisać że świetny, wręcz genialny pomysł i w ogole, (wiecie sami co robicie wiec nie bede sie rozpisywał), ale ubraliście to w nieodpowiednią muzykę.
przeczytałem jednak post siostry, a ona ma zawsze rację, więc przesłucham jeszcze raz i dopiszę czy zmieniłem zdanie.

pozostaje przy tym co mówiłem, jednak w muzyce samej w sobie wyczułem grobowy klimat ale tak miło, rockowo zagrany.

ten mikrofon to glock!
Lilith
Franz
Neonai
no, z wokalu.
Katon
Kompletnie. Kapranos z drugiej płyty. Nawet ten sam efekt nałożony.
Avadakedaver
QUOTE(Katon @ 13.05.2008 10:56)
Nie. Zawsze lubiłem krasnoludy.
*

na kolana, chamy!
Lilith
jaki fan
Eva
Mateusz sie zalamie, SOAD w top 3 ;>
Neonai
o, kojarze tego kolesia z digarta.
Child
QUOTE(Eva @ 04.06.2008 22:13)
Mateusz sie zalamie, SOAD w top 3 ;>
*

a gdzie to sprawdzic. ponapawam sie widokiem :}
Avadakedaver
Jakieś pół metra se przewiń, masz "ulubieni wykonawcy"

jezu, on wyglada jak jakiś niedorobiony Hetfield xD

Się edytuje, panie moderator.
Przemek
PrZeMeK Z.
Chciałem pochwalić "Bury Me With My Mobile", bo jednak kapitalne.
em
ja doceniłam naprawdę na ostatnim koncercie. to dobry kawałek jest.
Katon
Mam nadzieję, że głosujecie porządnie i wytrwale jak rok temu =)
PrZeMeK Z.
Toć ba.
em
dzisiaj, korzystajac z paru godzin w domu, glosowalam z wszystkich trzech dostepnych mi ip
mogles mateusz wczoraj reklame zrobic, moze by fanklub marcina poglosowal na przyklad :>
Lilith
Chłopaki na 9 miejscu!!!
Katon
Czyli napieramy na pełnej pycieeee! Tzn. rozumiem przez to, że teraz trzeba głosować jeszcze bardziej i wytrwalej, bo inni się przebudzą.
Avadakedaver
+8.
informatyka smile.gif
hazel
+14
biuro smile.gif
em
ale macie fajne komentarze!
Hypacja
a ja nie głosuje,bo mamy wspólny komputer. Ewa nie wpadła jeszcze na pomysł podpięcia do sieci laptopa...
Lilith
nie umiem go odblokować, no co.
PrZeMeK Z.
Ode mnie macie codziennie jeden.
Nie mam kolegów cry.gif
Rysiek_Kowal
Ej ale wiecie, że jak sie ma Firefoxa to można oszukiwać...
Katon
Nie zachęcam, ale nie będę też odwodził jakoś bardzo. My w każdym razie nawet nie oszukujemy. Ja też oddaję jeden głos dziennie, czasem coś z kafejki czy od kogoś, ale właściwie to bardzo rzadko. A jesteśmy na 9tym. Nie jest źle. Tym bardziej, że to przecież pierwszy etap dopiero.
Ludwisarz
Nie wiem dlaczego nie prowadzicie regularnego spamu na Myspace.
Gdy poltora tygodnia temu zescie poslali wszystkim tamten obrazek to klikneli. Czas by klikneli ponownie.
Rysiek_Kowal
QUOTE(Katon @ 16.06.2008 00:07)
A jesteśmy na 9tym.

Poprawka, nie na dziewiątym a na siódmym i w dodatku jest obok jakaś czerowna strzałka, że niby spadliście czy coś..
Katon
Fakt, zaniedbaliśmy ostatnio myspace, bo mam zupełnie inne rzeczy na głowie - ale zlecę to komuś i będziemy nękać ludzi intensywniej.
Madeline
Ja głosuję codziennie z trzech różnych przeglądarek i wszystkie głosy są poprawne. blink.gif
Lilith
QUOTE(Katon @ 16.06.2008 08:18)
zlecę to komuś
*

taaa ;]
em
piosenka z ósmego miejsca wygląda intrygująco.
Lilith
a w ogóle to ja jestem wielką fanką Doriana Mreły z Nakła nad Notecią.
PrZeMeK Z.
Naprawdę fajnie gracie. Nawet moja siostra obracająca się w klimatach High School Musical i Step Up lubi was słuchać. Pomyślałem sobie, że warto to napisać.
Macie to coś.
Katon
Spadliśmy na 9te znowu. Coś tracicie zapał, towarzysze!
nutrias
Ile pierwszych miejsc będzie grało?
Katon
To chyba tak nie działa. To jest dopiero pierwszy etap, a w drugim chyba żihri będzie miało sporo do powiedzenia, więc don't panic, but vote.
em
pierwszych 140 kawałkow przechodzi do etapu, w którym rojas i kumple wybiorą 14 najlepszych kawałków, na które znowu trzeba będzie głosować w sierpniu
grają trzy zespoły
nutrias
Aha. Tak czy siak, ja codziennie głosuję smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.