Aj tam, ja tez bym byla ciekawa. Chociaz nie wiem co w porcysowej skali jest żenua a co nie
Ale co? Że mam stres czy że wrzuciłem? Że wrzuciłem na forum to nie wiem co to miałaby być za żenada. Wszyscy tak robią. Żenada to ewentualnie to, że zbierałem się z tym pół roku. No i że mam stres. Ale wiecie, porcys znaczy dla mnie prawie tyle co magiczne, hehe.
Nie no, wrzuciłem link na forum. Więc najprawdopodobniej zostanie to totalnie zignorowane, ale wywiąże się dyskusja, w której generalnie nikt nie będzie starał się być miły. Ale może ja tu trzęse portkami, a tam się szykuje hype roku i zostaniemy obwołani geniuszami.
raczej bym się nie spodziewała odzewu, bo tam taka moda na olewkę jest
Teraz to akurat jest moda na dyskusję o blogu psychocukra, więc pewnie przepadnie, ale no co tam. Zawsze można odkopać.
no, masz pierwszą odpowiedź.
hm, raczej olewcza.
No i ok, ale może za jakiś czas będzie druga, mniej olewcza, pozytywna, negatywna, która wkurwi kogoś, kto napisze pozytywną i zwyzywa tamtego, wszystko jedno, ale kurde trzeba wreszcie zacząć istnieć szerzej.
Poza tym ten juzer to żaden z tuzów, więc walić go, hyhy.
Ludwisarz
01.10.2008 21:10
pozdro hyhy.
pozdro 600 moze?
Jakbyśmy dalej grali z Bojarskim to napisałbym pozdro-srozdro.
Pozdro 666 i szmatan na porcys \m/
Penis - shmenis, we're all people!
Ludwisarz
01.10.2008 22:19
Czyzby bolaczka niepopularnosci spowodowala decyzje o podjeciu takich krokow?
Sa rozne inne, skuteczniejsze sposoby na udane rozreklamowanie. Zaczalbym od marketingu szeptanego :mag:
Oczywiście, że spowodowała. Zaczyna się październik i ogólnie sezon w branży i trzeba zacząć coś istnieć, po prostu. To chyba normalne, że chcemy.
No no, moze kiedys uda sie wam byc na okladce razem z Within Temptation
Poza tym ja juz nie mowie co by wam przysporzyło popularnosci. Koncerty. Nie powiem juz gdzie. <kaszl kaszl poz kaszl nań kaszl>
chyba musicie założyć bloga.
I kręcić tam filmiki na których będziemy pokazywać gołe zady i wyzywać muchy od cipek. Też tak myślę, to jednak przynosi wymierne sukcesy.
ale gracie jakiś koncert czy nie gracie...?
Face2Face, 11.10, godz. pewnie 20:00, czyli przyjdź koło 21:00 to będą jeszcze miejsca siedzące... ;]
hm, thx za info, postaram się zwinąć Przemona - czego nie ma tego koncertu na laście?
offowy, znaczy. elitarny ;)
no i to bardzo, bo ja tez nic o nim nie wiem ;]
Przemek cos przestał istniec, nie ma neta?
o głupio, a jego nr zaczyna sie od 518 itpe?
bo nie wiem czy mam aktualny.
Nie gramy 11.10. Mieliśmy grać, ale basista jest wtedy w podróży poślubnej.
faaaajnie... bo Marcin wszystkich zaprasza ;]
no to najs, że mi się chciało kopsnąć na rajską :P Przemon nie ma kompa, ale w akademiku jest ciekawie, z tego co mi opowiada. ja z kolei nie mam neta, za to mam bezużytecznego bez niego lapa. się uzupełniają nasze problemy.
aha, i ten, khem khem co z ta epką? khem khem.
Avadakedaver
06.10.2008 22:03
dwa tygodnie i trzy dni czekam, a ty?
Avadakedaver
07.10.2008 06:58
albo spakowane wyslij na sendspace.com albo 'wyslijto'
e tam z majspejsa można ściągnąć
ale
JAK TO FIZYCZNIE nooo kruca ja pamiętam, jak sobie zaklepywałam i co :<
Masa ma i jak nagra to będą.
Ik, ja i tak sie nie spodziewalam - nie jestem w kregu potencjalnego fanatycznego fandomu
Ludwisarz
07.10.2008 20:53
WRT - chcecie zagrac support na Otrzesinach SGH za frajer w klubie Palladium w wwa?
Zależy support kogo. No i kiedy. I w sumie nie wiem, bo nas jednak nie stać na granie za free niestety. Logistycznie nas to przerasta wtedy, nasz basista jest zaraz po ślubie i ma wydatki itd.itp.
Dwie informacje:
1) 7 XI gramy w klubie Studio w Krakowie przed Rentonem.
2) EPka będzie jak będzie. Tzn. jak Marcin wysupła wreszcie pieniądze na dodkruk okładek. Do listopada będą na pewno.
Avadakedaver
07.10.2008 23:49
no to nam wyślijcie bez okładek, okładki wrzućcie na imageshack.com to se sami drukniemy nooooooo
PrZeMeK Z.
04.11.2008 18:48
Żesz cholera no, siódmego koncert? A ja właśnie pierwszy raz od przyjadu do Krakowa do domu na weekend wracam

Za to w mojej grupie znalazłem dziewczynę, która była na Waszym koncercie (nie openerowym, innym jakimś). I znalazłem już kilka osób zainteresowanych kolejnym koncertem. Zbieram Wam publikę.
Wyrywanie na WRT 'No i sluchaj, mala. Pilem wodke z ich wokalista' ;o
Tego jeszcze nie grali
14 listopada tez bedzie koncert, wiec Przemonie nie tracisz!
Moja kampania rozsylania poznanskim znajomym majspejsa i piosenek nie zostala w zaden sposob doceniona ani ukoronowana poznanskim koncertem Krolikow.
ale bedzie koncert, jakis gosc z Poznania chce zorganizowac.
QUOTE(Child @ 04.11.2008 21:16)
Tego jeszcze nie grali
Trza to przetestować
To kiedy tour po polnocnych rubieżach? D:
Kurcze, Ewa, zawsze wygadasz, a w sumie to jeszcze nie jest pewne i teraz jak napiszę, że jednak nic z tego to będzie płacz i zgrzytanie zębów.
Ja tam sie obraze i jak bedziemy pic to odwroce sie do Ciebie plecami, o.
I lol'd.
P.
QUOTE(Child @ 05.11.2008 10:52)
To kiedy tour po polnocnych rubieżach? D:
Na Muchach! XD
PrZeMeK Z.
05.11.2008 16:50
QUOTE(Child @ 04.11.2008 21:16)
Tego jeszcze nie grali
Jakbyś to widział
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę