Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: White Rabbit's Trip!
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Eva
Aj tam, ja tez bym byla ciekawa. Chociaz nie wiem co w porcysowej skali jest żenua a co nie czarodziej.gif
Katon
Ale co? Że mam stres czy że wrzuciłem? Że wrzuciłem na forum to nie wiem co to miałaby być za żenada. Wszyscy tak robią. Żenada to ewentualnie to, że zbierałem się z tym pół roku. No i że mam stres. Ale wiecie, porcys znaczy dla mnie prawie tyle co magiczne, hehe.

Nie no, wrzuciłem link na forum. Więc najprawdopodobniej zostanie to totalnie zignorowane, ale wywiąże się dyskusja, w której generalnie nikt nie będzie starał się być miły. Ale może ja tu trzęse portkami, a tam się szykuje hype roku i zostaniemy obwołani geniuszami.
Lilith
raczej bym się nie spodziewała odzewu, bo tam taka moda na olewkę jest
Katon
Teraz to akurat jest moda na dyskusję o blogu psychocukra, więc pewnie przepadnie, ale no co tam. Zawsze można odkopać.
Lilith
no, masz pierwszą odpowiedź.
hm, raczej olewcza.
Eva
Link plox!
Katon
No i ok, ale może za jakiś czas będzie druga, mniej olewcza, pozytywna, negatywna, która wkurwi kogoś, kto napisze pozytywną i zwyzywa tamtego, wszystko jedno, ale kurde trzeba wreszcie zacząć istnieć szerzej.

Poza tym ten juzer to żaden z tuzów, więc walić go, hyhy.
Ludwisarz
pozdro hyhy.
pozdro 600 moze?
Katon
Jakbyśmy dalej grali z Bojarskim to napisałbym pozdro-srozdro.
Eva
Pozdro 666 i szmatan na porcys \m/

Penis - shmenis, we're all people!
Ludwisarz
Czyzby bolaczka niepopularnosci spowodowala decyzje o podjeciu takich krokow?
Sa rozne inne, skuteczniejsze sposoby na udane rozreklamowanie. Zaczalbym od marketingu szeptanego :mag:
Katon
Oczywiście, że spowodowała. Zaczyna się październik i ogólnie sezon w branży i trzeba zacząć coś istnieć, po prostu. To chyba normalne, że chcemy.
Eva
No no, moze kiedys uda sie wam byc na okladce razem z Within Temptation czarodziej.gif

Poza tym ja juz nie mowie co by wam przysporzyło popularnosci. Koncerty. Nie powiem juz gdzie. <kaszl kaszl poz kaszl nań kaszl>
MisieK
chyba musicie założyć bloga.
Katon
I kręcić tam filmiki na których będziemy pokazywać gołe zady i wyzywać muchy od cipek. Też tak myślę, to jednak przynosi wymierne sukcesy.
em
ale gracie jakiś koncert czy nie gracie...?
Hypacja
Face2Face, 11.10, godz. pewnie 20:00, czyli przyjdź koło 21:00 to będą jeszcze miejsca siedzące... ;]
em
hm, thx za info, postaram się zwinąć Przemona - czego nie ma tego koncertu na laście?
Child
Jest aż tak niszowy! ;o
em
offowy, znaczy. elitarny ;)
Lilith
no i to bardzo, bo ja tez nic o nim nie wiem ;]
Przemek cos przestał istniec, nie ma neta?
hazel
Nie ma, niestety.
Lilith
o głupio, a jego nr zaczyna sie od 518 itpe?
bo nie wiem czy mam aktualny.
Katon
Nie gramy 11.10. Mieliśmy grać, ale basista jest wtedy w podróży poślubnej.
Hypacja
faaaajnie... bo Marcin wszystkich zaprasza ;]
em
no to najs, że mi się chciało kopsnąć na rajską :P Przemon nie ma kompa, ale w akademiku jest ciekawie, z tego co mi opowiada. ja z kolei nie mam neta, za to mam bezużytecznego bez niego lapa. się uzupełniają nasze problemy.

aha, i ten, khem khem co z ta epką? khem khem.
Avadakedaver
dwa tygodnie i trzy dni czekam, a ty?
Katon
fizycznie-nie-mam-epek.
Eva
Torrenta zapodaj.
Avadakedaver
albo spakowane wyslij na sendspace.com albo 'wyslijto'
em
e tam z majspejsa można ściągnąć
ale
JAK TO FIZYCZNIE nooo kruca ja pamiętam, jak sobie zaklepywałam i co :<
Lilith
Masa ma i jak nagra to będą.
Eva
Ik, ja i tak sie nie spodziewalam - nie jestem w kregu potencjalnego fanatycznego fandomu czarodziej.gif
Ludwisarz
WRT - chcecie zagrac support na Otrzesinach SGH za frajer w klubie Palladium w wwa?
Katon
Zależy support kogo. No i kiedy. I w sumie nie wiem, bo nas jednak nie stać na granie za free niestety. Logistycznie nas to przerasta wtedy, nasz basista jest zaraz po ślubie i ma wydatki itd.itp.

Dwie informacje:
1) 7 XI gramy w klubie Studio w Krakowie przed Rentonem.
2) EPka będzie jak będzie. Tzn. jak Marcin wysupła wreszcie pieniądze na dodkruk okładek. Do listopada będą na pewno.
Avadakedaver
no to nam wyślijcie bez okładek, okładki wrzućcie na imageshack.com to se sami drukniemy nooooooo
PrZeMeK Z.
Żesz cholera no, siódmego koncert? A ja właśnie pierwszy raz od przyjadu do Krakowa do domu na weekend wracam sad.gif

Za to w mojej grupie znalazłem dziewczynę, która była na Waszym koncercie (nie openerowym, innym jakimś). I znalazłem już kilka osób zainteresowanych kolejnym koncertem. Zbieram Wam publikę. wink2.gif
Child
Wyrywanie na WRT 'No i sluchaj, mala. Pilem wodke z ich wokalista' ;o

Tego jeszcze nie grali
Lilith
14 listopada tez bedzie koncert, wiec Przemonie nie tracisz!
Eva
Moja kampania rozsylania poznanskim znajomym majspejsa i piosenek nie zostala w zaden sposob doceniona ani ukoronowana poznanskim koncertem Krolikow.
Lilith
ale bedzie koncert, jakis gosc z Poznania chce zorganizowac.
Eva
Jaki klub?
MisieK
QUOTE(Child @ 04.11.2008 21:16)

Tego jeszcze nie grali
*

Trza to przetestować czarodziej.gif
Child
To kiedy tour po polnocnych rubieżach? D:
Katon
Kurcze, Ewa, zawsze wygadasz, a w sumie to jeszcze nie jest pewne i teraz jak napiszę, że jednak nic z tego to będzie płacz i zgrzytanie zębów.
Eva
Ja tam sie obraze i jak bedziemy pic to odwroce sie do Ciebie plecami, o.

I lol'd.
P.
MisieK
QUOTE(Child @ 05.11.2008 10:52)
To kiedy tour po polnocnych rubieżach? D:
*

Na Muchach! XD
PrZeMeK Z.
QUOTE(Child @ 04.11.2008 21:16)

Tego jeszcze nie grali
*

Jakbyś to widział cheess.gif
MisieK
Dopiero zobaczyłem.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.