Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Abstrakcyjnie
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
abstrakcja
Jakich niby znowu cyrkow?
Neonai
wiesz, grzech to kwestia moralna, a my cie nie umoralniamy. nikt nie mowi ze jestes zła, tak jak nam wmawiasz, że robimy w co drugim poście.
owczarnia
W sumie to może i mi się należało, bo najwyraźniej wpadam w megalomanię. Do głowy mi nie przyszło, że uchowała się na tym forum jeszcze choćby jedna osoba, która by nie znała mojego stosunku do Kościoła, kościoła, Boga, boga oraz religii wszelakich. Jak również moich mocno skądindąd pacyfistycznych zapędów.

Albo może to Ty Abstrakcjo tak bardzo skupiona jesteś na sobie, że nie widzisz nic poza czubkiem własnego nosa?

Dzisiaj mam nastawienie filozoficzne. Ale obiecuję, że nie będę się wdawać w dyskusję, bo nie mam cierpliwości Przemka.
Eva
QUOTE(abstrakcja @ 03.01.2008 20:02)
A moja nie? Mnie byscie za ten sam grzech zjechali zapewne, gdyby tylko nadarzyla sie Wam okazja:)
*

LEZE I KWICZE xD Nie no autentycznie, nie wiem co moglabym napisac, zeby nie bylo to inwektywa wymierzona w Twoim kierunku. Ograniczalam sie, jestem zen, kwiat lotosu na tafli jeziora, ale to co Ty potrafisz nawypisywac to juz po prostu przechodzi ludzkie pojecie i rzuca mnie na kolana jako kogos, kto jeszcze najwyrazniej nie doswiadczyl az takiego soczystego sedna bezmiernej durnoty - jej ale poetycko! Apogeum po prostu, apogeum.

Zacytuje tylko Miśka:
+1000 do idź stomd
abstrakcja
QUOTE(Neonai @ 03.01.2008 20:19)
wiesz, grzech to kwestia moralna, a my cie nie umoralniamy. nikt nie mowi ze jestes zła, tak jak nam wmawiasz, że robimy w co drugim poście.
*

Wiesz, ale ja zartowalam. Sama od kosciola trzymam sie z daleka.

Owczarnio, moze nie wiem, bo słabo Cie znam - za rzadko tu jestem, za krotko, za malo sie wglebiam... moze to i nawet lepiej, bo odnosze wrazenie, ze nie pasuje tu do tego towarzystwa.
I nie jestem skupiona tylko na sobie. Probuje sie bronic i nie dac z siebie zrobic kretynki, co jest chyba rzecza normalną...

Oj Eva, jaka Ty zajebista jestes, gdyby nie to ze kocham wszystkich ludzi, byłabys u mnie jakos wykwintnie wyrozniona. Jak ten tysiak dostane, to pojde z mila checia. Dolozysz jeszcze jeden, to nie wroce. biggrin.gif Masz to jak w banku.
owczarnia
Kiedy Ty sama robisz z siebie kretynkę, kobieto!
abstrakcja
Doooobra. Nie bede pytac czemu, bo albo walniecie jakas aluzje ktorej ja prosta chłopka w dodatku kretynka nie zrozumiem, albo zarzucicie jakims tekstem z rodu slangu gangu, albo zwyzywacie od emo, gothow i bóg wie jeszcze czego..albo walniecie filozofie długą tak, ze czytajac ja wypluje oczy po trzykroc.

Dobra. Ja kretynka, Wy zbyt madrzy, zbyt kompetentni, zbyt doświadczeni, w ogole ZBYT [kazda cecha u Was przejawia sie albo w zaniku albo w nadmiarze]. ;D Pasi?
owczarnia
Nie pytaj. Poczytaj sobie ten temat.
Syriusz_Black
Jak by to powiedział tata Avday (pozwolisz, że zacytuję, bo mi się podobało tongue.gif) "fa-k....-kju".

Katon  myslisz, ze ja nie domyslam się, jacy Wy jestescie?

No i co o mnie wiesz? Gówno wiesz.
Nie wiesz kim jestem, jaki jestem

Owczarnio, moze nie wiem, bo słabo Cie znam [...]

Masz rozdwojenie jaźni. To się leczy.

bo odnosze wrazenie, ze nie pasuje tu do tego towarzystwa.

Żegnamy Cię alleluja.
abstrakcja
Z ostatnich paru postow zrozumialam, ze Ty masz prawo nie wierzyc i być aspołeczna i jest to Twoja sprawa, natomiast mnie sie z tego wzgledu nalezy czepiac.
[taki przyklad tylko]

Wszyscy równi, równi i równiejsi! biggrin.gif

a w ogole to ide sie chyba pociąć tylko nie wiem czym tym razem.
<emo>

Syriusz . Nie. Nie rozdwojenie, a roztrojenie.

Domyslac sie moze domyslam, Wy tez mozecie sie tylko domyslac, jaka ja jestem. Mozecie sie mylic. Tak jak i ja. I mylicie sie, jak tak czytam te Wasze 'emo' i inne pierdoły z palca wyssane na moj temat. Az przykro sie robi.
Ciebie to w ogole nie znam, Ciebie chyba pierwszy raz widze teraz, tu w tym temacie. ;P Wiec nie zdazylam sobie jeszcze wyrobic nawet zadnej opinii, Ty o mnie pewnie tez, a juz na mnie naskakujesz biggrin.gif
Solidarnosc swieta rzecz?wink2.gif
Neonai
QUOTE(abstrakcja @ 03.01.2008 21:32)
*

nie czytam w myślach. jak również ironii nie wyczuwam w postach twojego autorstwa.
owczarnia
Ja nie jestem aspołeczna. To tak na marginesie.

Nie wiem, jak mam Ci wytłumaczyć różnicę, bo ta rozmowa przypomina gadanie ze ślepym o kolorach (z góry przepraszam wszystkich niewidomych za debilne porównanie, ale nie ja je wymyśliłam). Próbowałam Ci kiedyś powiedzieć, że może zamiast tupać nogą i się domagać oraz robić show zaczęłabyś najpierw od dzielenia się swoimi poglądami w sposób nieco bardziej merytoryczny, bo rozhisteryzowanej panny nikt poważnie traktował nie będzie. Dokonałaś wyboru. I teraz oglądasz efekty. To wszystko.
abstrakcja
QUOTE(Neonai @ 03.01.2008 20:46)
*

nie czytam w myślach. jak również ironii nie wyczuwam w postach twojego autorstwa.
*

Szkoda, bo ta byla tak jawna, ze az szok... jakbym Ci splunela w twarz, a Ty bys potwierdzila, ze deszcz pada. Cos mniej-wiecej w ten desen.

Owczarnia Rozhisteryzowana to ja moze i jestem, ale tu wszystko zaczelo sie i sprowadza sie do tego, ze Wy kwestionujecie kazdy moj post , nawet na tak glupi temat jak 'Słowa, słowa, słowa'. To ja sie odgryzam, bo mam taki charakter, ze nie zamilkne, jak ktos po mnie ciśnie. I wtedy są pytania i wychodzą na jaw wszystkie moje poglady i spostrzezenia, bo ja juz taka jestem - szczera, niczego sie nie wstydze, co mnie dotyczy. [Napiszecie, ze powinnam.I macie pewnie racje.]

I taka.. nie wiem jak to sie nazywa fachowo... 'z duszą na ramieniu'.
Brak mi tej, jak to Przemek okreslił 'autocenzury'.
Neonai
Nie wyczuwam ironii umyślnie. Bo jest ona domeną ludzi inteligentnych.

a i taka rada na przyszłość : najpierw pomyśleć, a potem napisać, a nie na odwrót.
abstrakcja
Widzisz, a tu taka malointeligentna abstr., a potrafi Cie wyprowadzic w pole. ;D

Inteligentny czlowiek potrafi wyczuć ironię.
Neonai
no właśnie.
abstrakcja
QUOTE(Neonai @ 03.01.2008 20:46)
*

*

Jesli TO napisalas z ironia, to pierdolisz, bo w myslach nie czytasz napewno. ;D Mała niespójnosc by to była
Potti
wytykanie innym swoich wad wymiata (i już nawet nie chodzi o pierdolenie).
Neonai
ja nie pierdolę. ja sie normalnie do ciebie zwracam i ty tez bys mogla, jak chcesz byc taka dorosla. przeklenstwa nie robią na mnie wrazenia.
abstrakcja
*głupoty pleciesz.
zamiast pierdolisz.
żeby napuszona pani neonai nie poczuła się przypadkiem urażona niecenzuralnym słownictwem, ktore nie ma bynajmniej celu robić na niej wrazenia.
Neonai
Napuszona Pani Neonai - mówcie mi tak od dziś biggrin.gif

a poza tym, tak, rażą mnie zbędne przeklenstwa.
owczarnia
Dobra, koniec tego dobrego. Wszystko mogę znieść, ale napuszona Neonai to już dla mnie stanowczo za dużo. Poobrażałaś kogo się dało, wszyscy już chyba wiedzą co o nich myślisz.

Żegnam.

MisieK
Kasia, no co ty, nie pierdol.

Sorry Misiek za wcinanie się w posta, ale chciałem dorzucić ostatnie zdanie.
A brzmi ono: Bóg mi świadkiem, że próbowałem.

Przemek

Napuszona Pani Neonai
XD XD XD

Black. S, Black
Katon
No muszę przybić gwoździa do tej trumny. Chiałem tylko wyrazić swoją satysfakcję z faktu, że doskonale wiedziałem, że nie chodzisz do kościoła i masz o nim złe zdanie. Wiem wszystko na temat Twoich poglądów. Jesteś chodzącym, spójnym stereotypem. Nawet Twoja walka ze stereotypami jest stereotypowa do bólu. Ciąży mi ta wiedza, pozwól zapomnieć, żegnam.

P.S. Chodzę do kościoła co tydzień jak Pan Bóg przykazał. Nie mam nic do tych, którzy nie, ale Twoje szyderstwa były raczej nie na poziomie. Może bym się obraził, ale to aż głupio na Ciebie.
Avadakedaver
ej, to moge i ja kogoś obrazić? czy tam sie na kogoś?
to przyciąga uwagę happy.gif
hazel
Na mnie się możesz obrazić. Mi nie robi różnicy biggrin.gif

Ej, czemu temat zamknięty w ogóle? Miałam nadzieję, że sobie jeszcze co nieco ciekawego poczytam...
Neonai
QUOTE(hazel @ 04.01.2008 10:38)
Na mnie się możesz obrazić. Mi nie robi różnicy biggrin.gif

Ej, czemu temat zamknięty w ogóle? Miałam nadzieję, że sobie jeszcze co nieco ciekawego poczytam...
*

a bo sie owieczka zdenerwowala i zamknela.
MisieK
ale my możemy, wiec nic straconego XD
matoos
Ej no ale to już jest chamstwo, jak chcecie pisać, to dajcie abstrakcji możliwość odpowiedzi.

Więc albo nie piszecie i temat skończony albo otwieram temat.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.