Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Gitara...
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4
gucha
Ja otaczam się wśród ludzi, gdzie co drugi chłopak umie grać na gitarze ^^'
To jest wręcz cudowne, ale mi brakuje motywacji i silnej woli, żeby się uczyć. Poza tym, ostatnio w mojej poszła struna T.T
Child
ah joj. nie bedzie wiesniackiego Deana. bedzie Stratocaster. Szkoda, że nie Fender ;)
MisieK
strat żomdzi.
Eva
ja moja gitare wlasnie opylilam za 400zl bo nie mam na kurs do maciory.
MisieK
k..... trza było mówić mi najpierw _^____ mowie o tym ze bym kupiłym xd
Eva
zanim bys uzbieral to ja bym ta mature juz zdala xD
MisieK
cicho pijawo xd

misiaczku pysiaczku muahahaha

lepszy pysiaczek niż rysiaczek ;}

Rrrrrrysiaczku! :}
Child
Khyhy - pysiaczek XD

Nie bedzie Strata. Ktoś chciał mnie zrobić w brzydkie-słowo-określające-męski-narząd-rozrodczy ;>
Hermiona1900
Ja uwielbiam grać, ale nabardziej słuchać, jak ktoś gra na gitarze... smile.gif smile.gif
Avalon
QUOTE(Child @ 04.09.2006 18:20)
Khyhy - pysiaczek XD

Nie bedzie Strata. Ktoś chciał mnie zrobić w brzydkie-słowo-określające-męski-narząd-rozrodczy ;>
*

czlowieku i dziekuj za to bogu. strat to najgorsza opcja jaka mozesz zrobic.
starty w przediale >1200 to tylko na opal sie nadaja wink2.gif i do tego sa oklepane ;p
Pawelord2
dla entuzjastów - na youtubie jest sporo dobrych filmików prezentujących gitarzystów, matorów i sławnych smile.gif polecam wpisać w serczu np. "segovia" "albeniz" czy "terraga" bo można tam znaleźć kawał dobrej muzyki i niekiedy w komentach cenne wskazówki jak co grać.

dla zelektryzowanych tez sporo ;] mniej co prawda sie tym zajmuje, ale ten http://youtube.com/watch?v=m4kFznK2lpQ hommie a wlasciwie to co gral przypadlo mi do gustu wink2.gif
"...P..."
Child
Mam, mam, mam ;D Wlasnie przyszla paczuszka z Cortem x2 i Laneyem ;D
Katon
Oklepane - okichane. Kocham straty i już mi tak zostanie. Jakkolwiek zgadzam się, że tańszego wogóle nie ma sensu kupować.
Astra
na wakacyjnym obozie poznałam pare osób co grają nałogowo na tym wdzięcznym instrumencie i popieram,słuchanie mrr. a śpiewanie do grania to w ogóle cud,miód i orzeszki. czasami i chciałam się nauczyć ale to wygląda mi na kosmicznie trudne^^te literki i oznaczenia..a brr. co do zakupu- w Wawie fajny sklep minął mi przed oczyma ale jam imć amator słuchania li jedynie także..
podziwiam
Aylet
Ja też już mam gitare <jupi?> tylko nie wiem na co mi ona bo grać nie umiem c(:
Child
sprobuj wziac partie rytmiczne z 'safe home' anthraxu. dosyc szybkie, ale proste. barre poganie barre ;)
Illusion
Uczę się od niedawna. Szczerze mówiąc, na początku się przeraziłam, ale troszkę sobie pobrzdąkałam, aż w końcu mi wyszła gama. Podziwiam tych co się sami uczyli. Gdybym sobie nie mogła pomóc pianinem, to bym pewnie rzuciła tą gitarę w kąt.

Ale z nut grać nie umiem ;( Bardziej skomplikowanych akordów nie łapię.
Avadakedaver
łee to co to za granie?
mój staruszek wymiata, ale tylko ze słuchu i akordów. z nut też nie umie grać.
I teraz się uczymy z nut we dwóch.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.