Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Reklama
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Child
o he/ujah :>
Shell
Ja ostatnio widzialam reklame Peugeota tongue.gif. Z takim dzieciakiem przebranym za zlodzieja, co go ojciec do banku wysyla. Jenyy uwielbiam ta reklame biggrin.gif Zajebista jest ^^.

A za to nienawidze reklam z TakTaka, czyli Wojewódzki&Figurski. Robienie z siebie idioty za pieniądze... oł jeaa! =/
anagda
on nie musi robić z siebie idioty. on JEST idiotą tongue.gif mi się tam ta reklama bardoz podoba. przynajmniej zabawna jest.

nie lubię natomiast tych z "groszem". to jest chyba ery nie?

ale i tak nic nie pobije KOPYTKA wink.gif
Magya
" - Co mi pan tu napisał?
- Kopytko biggrin.gif "

fajna jest reklama piwa "Freeq". "Trochę inne piwo" tongue.gif

o he/ujah :>

no to akurat wiem, ale jakieś przesłanie może? Jakiś cel tej reklamy? dry.gif
GrimmY
QUOTE(Shell @ 20.07.2005 13:00)
Ja ostatnio widzialam reklame Peugeota tongue.gif. Z takim dzieciakiem przebranym za zlodzieja, co go ojciec do banku wysyla. Jenyy uwielbiam ta reklame biggrin.gif Zajebista jest ^^.

A za to nienawidze reklam z TakTaka, czyli Wojewódzki&Figurski. Robienie z siebie idioty za pieniądze... oł jeaa! =/
*

ahah a wojewudziol sam sie osmieszyl zgadzajac sie na zrobienie tej reklamy, zawsze smial sie z ludzi ,ktorzy sprzedali swoj wizerunek. brawo! \o\ \o/ /o/
Magya
Wojewódzki to idiota. Nie ma pomysłu jak się wypromować. Bezczelny typ, którego nie lubię. Mam taka zasadę, że nie oceniam kogoś, kiedy go nie znam. Ten człowiek to wyjątek.
Berta Griphook
Reklama która mnie dobija ...

-Basia !
-Nie Basia , tylko Ketoprom!

Nie wiem czy ktoś juz o tym pisał, ale cóż biggrin.gif

Co do Wojewódzkiego - są ludzie i Wojewódzki biggrin.gif

Pozdrawiam
dracon
haha macie racje nic nie pobije kopytka :] jedyna super reklama biggrin.gif
co do duetu Figurski&Wojewódzki to sie nie wypowiadam bo szkoda słow, jak mozna z siebie robić debili?? blink.gif
Potti
może już o tym wspominałam, ale ja tam lubię reklamy z Wojewódzkim i Figurskim. po pierwsze dlatego, że ogólnie lubię w/w panów, za audycje w radiu 94. po drugie, właśnie dlatego, że ta dwójka jest tak fajnie dobrana. a po trzecie, bo powiedzenie ''kraj to też miejsce'' jest tak bardzo w stylu mr Kubusia, że za pierwszym razem naprawdę poprawiło mi humor ;]
no i nie uważam, żeby ktokolwiek z wyżej podpisanych, żebyście nie wiem jak siebie sprzedawali- i nic nie sugeruję, zaszedł tak daleko jak Wojewódzki. bo jednak będąc sobie takim zwykłym telewizyjnym dziennikarzem, nie ma się dużego wzięcia, własnego talk showu i zarabia się mniej pieniążków (nie mówiąc o zwykłych robolach). więc moim zdaniem- grunt, żeby się wypromować, nieważne jakim kosztem. a on wykreował się całkiem ciekawie, a czasem jak z kimś rozmawiał, to naprawdę było śmieszne. gdybym miała jak on wybór- być zwykła lub chamska, wybrałabym bycie chamską.

a i lubię najnowszą reklamę Nestea.
Alexa666
wszyscy uważają, że reklamy z Wojewódzkim i Figurskim są denne, ale ja dostaję szaleńczego ataku śmiechu kiedy słyszę teksty:

STÓJ! Stój! Przemawiam do ciebie, stój! (itd.)

-WOJEWÓDZKI, GDZIE TWÓJ KOŃ?!
-Uciekł... Uciekł koń.

XD

reklama Bamboochy też mnie powala chociaż jest głupia jak dupa ;p albo Sprite XD

Tym razem ja jestem Sprajt, a ty jesteś pragnienie XD

No i oczywiście... XD Czerwony Kapturek HEYAH! XD

a znienawidzonych... aż za wiele _-_

//edit
ta babka z Nestea jak ona mówi "Antonio!" za pierwszym razem to normalnie ciary mnie przechodzą XD Yeah XD
Nimfka
A ja dziś ze zgrozą odkryłam, iż Czerwony Kapturek ma zmieniony głos w tej kwestii "To już jest koniec, ja już nie mogę występować". Nowy dubbing jakiś.
Jestem wstrząśnięta...

A Wojewódzki niezły jest.
Child
to dla ludzi głuchych [takich jak ja] którzy nie rozumieli słów ;p
BlackOmen
QUOTE(Nimfadora @ 31.07.2005 22:50)
A ja dziś ze zgrozą odkryłam, iż Czerwony Kapturek ma zmieniony głos w tej kwestii "To już jest koniec, ja już nie mogę występować". Nowy dubbing jakiś.
Jestem wstrząśnięta...

A Wojewódzki niezły jest.
*

A co mowil kaptirek we wczesniejeszej kwestii? Bo juz zapomnialem

No widac ze reklama z Wojewodzkim kazdemu przypadla do gustu ;]
Nimfka
To samo mówi, ale innym głosem.
Wielka strata.
anagda
w podskokach poprzez las...

rozbroiła mnie ta reklama. ale przyznam, że nie wiedziałam, co mówiła na końcu przed dłuższy czas...

uciekł... uciekł koń...

też niezłe. ja tam wojewódzkiego lubię. robi z siebie idiotę i czasami przegina. ale... wolę popatrzeć na niego i jego posłuchać niż jakiegoś Milera czy innego Oleksego. bo między nimi jest różnica. wojewódzki robi z siebie debila a oni SĄ debilami... a i z jednego i drugiego można się nieźle naśmiać...
Vilanda
u mnie w domu reklame heyah ogląda się rodzinnie.
wojewódzki i figurski - ah, drodzy panowie, ja panów kocham!
reklama sosu knorr'a - tego pomiodorowo-śmietanowego. cóż, niedobrze mi.

ogólnie reklamy dzielą się na inteligentne, i normalne, czyli proszków do prania. zero polotu *.^
Nimfka
QUOTE(Vilanda @ 01.08.2005 11:06)
u mnie w domu reklame heyah ogląda się rodzinnie.
*

U mnie tak było z Plusem. Jak leciało "Kopytko" czy "Mazy" (tongue.gif) to wszyscy się ożywiali, podnosili z foteli, telewizor był podgłaśniany a na zakończeniu reklamy zwykle towarzyszył wybuch śmiechu... Ef.

Zajebista jest reklama Bonuxa jak rozmwiają dwie nimieckie gospodynie co zrobić, by ceny w ich pensjonacie były niższe ^^ Rokendrol.
grlouiee
Kopytko forever wub.gif
Czerwony Kapturek Heyah tez swietny smile.gif. Dobrze, ze w koncu zmienili, reklamę bo tej z Simlokami nie rozumiełam zbytnio blush.gif
A Wojewódzki ?
Co do Wojewódzkiego - są ludzie i Wojewódzki  biggrin.gif

Zgadzam się w 100% z tym stwierdzeniem tongue.gif
I tego trzymać się trzeba
Nes
wojewodzki ciala dal.
wojewodzki smieszy, 'przemawian do ciebie: stoj!' i 'uciekl... uciekl kon' tez, ale dac ciala to dal.

to chyba tak odnosnie jego rozmowy z majewskim o robieniu wiochy i 'sprzedawaniu sie' ;P

kapturek sredni, 'Annnntonnnio, facaldo' rządzi.

btw. to niech mi ktos przetlumaczu reklame Lay'sów. o co wkoncu chodzi z tymi garnkami? bo jakos nie widze zwiazku ;/
Linual
Wojewódzki został całkowicie zjechany i co? I DOBRZE MU TAK!!!! jak ja tego gostka nielubie a teraz jeszcz ta reklma. normalnie nienormalny. ale stój przemawiam do ciebie stój jest dobre chociaż nic niepobije czerwonego kapturka (no chyba tylko kopytko)
Shell
QUOTE(Nes @ 02.08.2005 09:20)
btw. to niech mi ktos przetlumaczu reklame Lay'sów. o co wkoncu chodzi z tymi garnkami? bo jakos nie widze zwiazku ;/
*

Ojeee ja tez tej reklamy w ogóle nie rozumiem! :/ Co mają Lay'sy z garnkami wspólnego? ;D bo ja serio nie mam pojęcia...

Reklamy tak taka mi sie nie podobają. Nawet mnie nie śmieszą ;P.

Za to nowe reklamy z Heyah sa zarąbiste ^^. Jakoś strasznie mnie śmieszą ;P I nowy Sprajt też jest fany ^^. Ale i tak najlepsza jest reklama Peugeota z bankiem ;P nic jej nie przebije ;D
Vilanda
jak wiadomo, chipsy robione sa z ziemniaków, więc teraz nie trzeba ich gotować, bo mamy je w postaci lay'sów. w tej sytuacji możemy z garnków robić sobie wszystko, łącznie z fetyszem. włala.
Shell
Więc teraz na obiad jemy np. Lays'y z kotletem? ;]
Luthien
nie no reklamy z wojewódzkim śmieszne względnie są, ale jako człowiek to dla mnie dno jest.
czerwony kapturek wymiata ; D a sprite jest sklepany. tak jak lay's.
Vilanda
QUOTE(Shell @ 02.08.2005 12:38)
Więc teraz na obiad jemy np. Lays'y z kotletem? ;]
*

naprzykład, a z garnka robisz wechikuł czasu.
Hefaj
wara od Wojewódzkiego , chamy jedne! ( niektórych posty mnie zniszczyły: "i dobrze że został zjechany" - taaa , pewnie teraz siedzi i czyta ten temat , doskonale wiedząc że ten temat i to forum istnieje ;P )

a tak btw. tekścicie Wojewódzkiego debilem itd. a sami nie jesteście kumaci - jezuu , jak można niezrozumieć przesłania 'Kapturka' ? O_o

A Kopytko jest stare jak ciuul. Lepsze te nowe , zwłaszcza wierszyk 'Andrzej to imię męskie'.. poległem :_D

a najmocniejsza jest chyba ostatnio reklama Nesti Ti z facetem w łazience (?) 'Neste Tin! Tin! (Jeb)' (lol) ;D

A Sprajt spieprzyli całkiem dobry pomysł , a tak to reklama jest z dupy wyjęta. że jak , Pragnienie zotaje jeb.nięte ciężarówką i żyje , a sprajt zostaje ? k..a , nie pojmuje.

A mocne są też ostatnie Idei ( Czy jest na sali ładowarka ? )

A właśnie , Hochland wzzowił pomysł ze szkolnymi przyjacielami. Zmaścili totamnie.

Ale na pocieszenie są też Krono Original , ich nic nie PRZEBIJE ;-)

Podejrzewam , że z Ikei mogą być nowym hitem - 'No jak dziecko..' - zabójcze ;-)

A naprawdę wkurzają mnie Łirpule , Kalgonity i ten jeahbanny Vanisz... normalnie te ździry co wszystkich plamią chyba w pysk od kogoś nigdy nie dostały ;-)

i tym oto bambucia akcentem kończę tą wypowiedź ;-)
Eva
Wojewodzki troch przez te raklamy stracil na wiarygodnosci, przynajmniej dla mnie, ale same reklamy sa dobre i smieszne, wrecz absurdalne, a to lubie.
Samego Wojewodzkiego tez lubie tak swoja droga, podziwiam ludzi inteligentnych, a nie tych, ktorzy rzucaja 'debilami' na prawo i lewo choc pojecie maja tylko o medialnej stronie danego czlowieka. Pogratulowac tak swoja droga, elokwencji, oczytania i bieglosci w sądzeniu. Urrra urrrra! Hyrrrr na nich!

Edit: a co do kapturka to czy pointa 'nie umiemy opowiadac bajek' jest dla niektorych tutaj zbyt skomplikowana? o_O
Dajmond
Dzisiaj mam zamiar siąść przed pogodą z kartką papieru i ółówkiem i spisać wszystkie głupie reklamy.
-...bo inne odświeżacze tylko... maskują brzydki zapach *orgazm*
Hefaj
Elva - u mnie masz poparcie wink.gif

a najbardziej absurdalna jest imho reklama Tyskacza "Trudno dostępne". Momentami aię zastanawiam , po co robią sobie antyreklamę ?
Kira
QUOTE(Elvaralinde @ 06.08.2005 16:19)
Wojewodzki troch przez te raklamy stracil na wiarygodnosci, przynajmniej dla mnie, ale same reklamy sa dobre i smieszne, wrecz absurdalne, a to lubie.
Samego Wojewodzkiego tez lubie tak swoja droga, podziwiam ludzi inteligentnych, a nie tych, ktorzy rzucaja 'debilami' na prawo i lewo choc pojecie maja tylko o medialnej stronie danego czlowieka. Pogratulowac tak swoja droga, elokwencji, oczytania i bieglosci w sądzeniu.
*

a mi sie wydaje, ze Wojewódzki wykreował sobie postać, której się nie lubi, lecz ogląda, bo jest się ciekawym, co on tam znowu wymyśli... dla mnie cięte riposty to troche za mało... no ale dyskutować to wojewódzki juz nie chce i nie potrzebuje... każdy kto widział chociażby kilka jego programów musi to przyznać......no musi!
co do tego, ze jest dobrym dziennikarzem...pamietam, jak około 2 lat temu napisał upokarzający felieton o Kaziku. lecz do felietonu przygotował się tak naprawde byle jak... bo nie zawierał on niemal żadnych prawdziwych informacji...był napisany tak, że aż przykro się czytało... był nierzetelny, kłamliwy i niesmaczny...chociaz za Wojewódzkim nigdy nie przepadalam,to po tym felietonie stracil u mnie naprawde jeszcze wiecej i mocno podwazyl swoj autorytet rzetelnego dziennikarza,który w jakimkolwiek stopniu zna sie na tym, co robi...
kelyy
Ale facet jednak cos w sobie ma, być może systudiowane texty, a z jaką gladkością lecące...

Rewelacyjne są żubry i princesa....
------------------------------------------

mam ochote na chwileczke zapomnienia...
Alexa666
Kapturka spieprzyli totalnie. Dno.

Za to nowe reklamy z kabaretem Mumio wymiatają =D

-No i po co tyle krzyku?
-Nie wiem...

A od Qby mi się odwalić bo łopatą zapitolę! *powiedziała ta, która wszystkie ściany w pokoju ma zalepione felietonami, artykułami i fotami Wojewódzkiego*
Luna Fletcher
Ja nie cierpię Mumio ... dry.gif dla mnie to nie jest śmieszne.
Magya
Mumio jest fantastyczne biggrin.gif
Princessa też fajna smile.gif
Dajmond
QUOTE(Luna Fletcher @ 11.08.2005 12:46)
*

bo trzeba lubić absurdalne poczucie humoru, a ty... hm... no dobrze, nie chcę mi się nikogo mieszać z błotem.
jak już wspominałam
-inne odświeżacze tylko.... MASKUJĄ! brzydkie zapachy. Ołst jest inny to... KONIEC BRZYDKICH ZAPACHÓW!
Luna Fletcher
QUOTE(Dajmond @ 11.08.2005 13:05)
bo trzeba lubić absurdalne poczucie humoru, a ty... hm... no dobrze, nie chcę mi się nikogo mieszać z błotem.

Niby za co miałabyś mieszać mnie z błotem ? Za to, że nie mam tak wyszukanego gustu i poczucia humoru jak ty ? dry.gif Poza tym nawet gdybyś to zrobiła to za bardzo bym się nie przejeła.

Nie chce ci się ? Oj co za strata.
Magya
QUOTE(Dajmond @ 11.08.2005 12:05)
QUOTE(Luna Fletcher @ 11.08.2005 12:46)
*

*

nikt nie jest idealny dry.gif
Nes
nobody is perfect. i am nobody ;P

czyzby humor absurdalny stwal 'elitarny'?
nie kazdy musi lubic Monthy Pythona...
lub Łowców.B

imho Mumio czesciej powinno na scenie wystapowac niz w reklamie, pamietam ich swietny skecz z 'seniorem Euchenio', czmu tego juz nie graja? ;]
Dajmond
bo ja jestem czołowa zadymiara i jestem inteligentna i mam wyszukane poczucie humoru i IQ 152.
ot, co.
pees. no, jeszcze trochę zalet mam ale nie chciałabym zanudzić.
i nie lubię tenisa
edit: a to o mieszaniu z błotem to taka prowokacja była. aaaa. złapałam was. jeeeh.
Luna Fletcher
Nie będę się chwaliła jakie mam IQ, ty tym bardziej nie powinnaś tego robić dry.gif

Nie dziwię się, ze nie lubisz tenisa ... Jesteś w końcu intjeligjentna.

Świetna prowokacja. wyszukana tak jak twoje poczucie humoru. laugh.gif
Dajmond
ekhem, no cóż. ktoś wytłumaczy pani o co chodziło mi z gadaniem, że jestem piękna i inteligentna? bo powyżej chyba się nie rozumiemy.
W ogóle to skasujcie, bo nei wiedziałam, że aż tak się przejmie :/.
Luna Fletcher
Ależ ja sie w ogólę nie przejełam ... i o to właśnie chodzi
Magya
Ale się offtop zrobił dry.gif
Zbaczamy z kursu dziewczyny.

A co do reklam, to ostatnio denerwuje mnie reklama "Kubusia Play"
Ta matka jakaś taka młoda jest i w ogóle...
Ale "Kubuś" sam w sobie dobry jest turned.gif
Luna Fletcher
Ja w ogóle nie lubię reklam. Jesli produkt jest dobry to nie trzeba go reklamować.

A z Dajmondzikiem już powinno być dobrze wink.gif
Magya
QUOTE(Luna Fletcher @ 11.08.2005 16:46)
Ja w ogóle nie lubię reklam. Jesli produkt jest dobry to nie trzeba go reklamować.

*

Święte słowa wink.gif
kelyy
Wiecie jeżeli chodzi o reklamy to ja jestem zacofana.
Jakieś 2 tygodnie żyję w celibacie. W ogóle tv nie oglądam. Z wyboru.

BTW to nie prowokacja XD
grlouiee
W ostatnim czasie reklam sie porobiło jak grzybów po deszczu biggrin.gif. Niektóre dobre, inne yyy gorsze tongue.gif.Szczególnie irytują mnie te o srodkach chemicznych, typu Vanish na przykład dry.gif
kelyy
Była nawet afera, że kobiety w tego typu reklamach są poniżane etc...
W sumie trochę racji mieli: kobiety przedstawiane są jako typowe "matki polki" porozumiewające się językiem typu:
- Nareszcie mam czyste rzeczy, bo używam Persilu.

Czy cos takiego.^^
Nimfka
Reklamy Vanisha są fajne, bo tam dywanik staje się czysty zanim się po nim przejedzie płynem ;]
Dajmond
a w cilit beeng jest mężczyzna!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.