Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Reklama
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mayi
Zdecydowanie najlepsza jest reklamo Coca Coli Light ta z księdzem ale ostatni jej nie widze wogole zadko byla (może sie romkowi giertychowi nie podobala)
fajna jest reklama Adidasa (pierwsze inteligentne buty biggrin.gif )
Ciekawe byl tez spot kawy MaxwellHaus (nie weim jak sie to pisze) gdzie kobieta siedzi u fryzjera podjela decyzje ze tnie wlosy ale nie jest przekonana ,ale w lapki dostaje owa kawe fryzjer konczy a ona nie dopila i aby przedluzyc ten moment prosi fryzjera zeby ciol dalej (potem spieprzyli reklame komentarzem "dobre , jescze" mad.gif )
MeGi_16
no a mi się właśnie podoba strasznie reklama coli,tytlko z tymi butelkami,puszkami i tak dalej."dla otwartcyh i zamkniętych w sobie,dla wszystkich i kazdego z osobna" fajny pomysł
kkate
No tak, ta z colą jest ciekawa smile.gif

Mi się coś robi jak słyszę: "ALE JA MAM PRANIE!!!!!!!"

Magya
"Hejaaaa" - uczulenie na całym ciele dry.gif
Conrad
Mnie najbardziej wkurzają reklamy biedronki i z calgonem
Ania*
O tak, reklamy "środków czyszczących" są straszne!
Och, co za straszna plama, nigdy się nie wypierze!
Nie martw się - jest ****
Nawet mój najlepszy proszek tego nie usunie!
Ale *** zawiera specjalne mikroelementy (...)
Makabra dry.gif
Magya
Nic nie przebije Whiskasa i Pediegree tongue.gif

- Moja Pusia instynktownie biegnie gdy otwieram paczkę "Whiskas" dry.gif

Masakiera laugh.gif
BlackOmen
Na 1 miejsce nielubianych reklam weszla reklama minerado. :/
Potti
a mi się jeszcze podoba reklama czekolady Nestle.
i do listy wymienionych, znienawidzonych dodałabym reklamę gumy Winter Fresh. czy jak to się tam pisało.
KaFeCkO
i nie zapominajcie o wspanialym CILIT BANG [czy jak to sie pisze] dry.gif
Eva
A i tak najlepsza reklama jaka widzialam wygladala mniej wiecej tak;

Zdjecie pary staruszkow i podpis; Rodzice Hitlera
Kolejne zdjecie i podpis; Rodzice Stalina
I tak moze jeszcze 2 w ten desen.
Puenta; co by bylo gdyby uzywali prezerwatyw "/Nazwa/"

Edit: No i genialna reklama piwa "Kowboju, mam na sobie tylko majteczki".
Dajmond
,,Ale ja mam pranie!" - taaak zdecydowanie radzę prać w pralce, która jest zepsuta.
,,Mamo, jak i ty masz mięciutki sweter" - w tej reklamie dziecko pokazuje swój talent brzuchomówczy
Agulka88
Acha!
Te reklamy z serkiem TUREK! No poprostu jak słysze ten sztuczny śmiech tego chłopczyka, to mnie coś bierze! Tylko je** w telewizor!
marek
nie mam reklamy która mnie denerwuje. mam jednak kilka takich, które lubię. np serków kraft lub head & schoulders. ten szampon reklamowały moje dwie ulubione aktorki: courteney cox oraz renata dancewicz. tak więc mam do nich sentyment. biggrin.gif
Magya
Najbardziej podoba mi się reklama Coca Coli z tym księdzem biggrin.gif Normalnie super jest smile.gif A dosyć mam już reklam samochodów.
Aż 10 procent zniżki. Taaaa, jak nawet po zniżce samochód kosztuje 50 tysięcy. NIe dziękuję, postoję dry.gif
Klaud ze Slytha
Coś mi się dzieje, jak słyszę o reklamach Biedronki i proszkach do prania. A najgorzej z tą, w której kobieta podchodzi do faceta i polewa jego koszulę olejem. Co dalej jest - wiadomo. Pranie, te rzeczy. Ciekawi mnie ino, czym wysuszyli tą koszulę, ponieważ facet miał ją na sobie po wyciągnięciu z wody.

A lubię...

- Reklama Mentosa z owcami ^^
- Ostatnia z Ery (?). W każdym razie gość biegnie i skacze po budynkach. Orientuje się ktoś jaka to muzyka?
- Chłopiec gadający z babcią przez telefon. "Nie... krokodyl odpada". Słodkie.
Ania*
To "Fristajla"
Od 3 klasy na każdej dyskotece t oleci, chłopcy tańczą do tego breakdance'a biggrin.gif Mnie się przejadło, słucham to po raz enty sleeping.gif
anagda
reklama coca-coli i nutelli
Agulka88
Nutelli jest bardzo fajna, i ta co facet skacze z budynku do budynku to jest najleprza jaka dotąd wyszła! Moim zdaniem. I reklama "Harnasia" też jest niezła

konkretnie, się narąbałem! No zlewam jak to słysze! laugh.gif

A ostanio też zaczyna wkurzac mnie reklama:

Basia!
Basia!
Nie Basia, tylko ketoprom!

NIE...... dry.gif
Nimfka
QUOTE(Ania* @ 28.04.2005 19:56)
To "Fristajla"
*

Może niekoniecznie tak pisana :]

Ta, te reklamy z serii "Niech mi Pani pomoże, Pani Basiu, mam biegunke" sa dobijające. Ja przynajmniej ne chodze do sąsiadek obwieszczać im wszem i w obec, że mam probemy z układem trawiennym :]
Biedronka rulez... ^^
czadowa_
Lubię nadete reklamy w których występują wszystkie gwiazdy obok siebie, zwłaszcza piłki, i na jeden metr kwadratowy przypada 5 piłkarzy, żeby się wszyscy zmiescili na ekranie...
Magya
Podoba mi się reklama "Tic Taca" biggrin.gif Fajny pomysł, fajne wykonanie. Po prostu supcio! Tylko te dziewczyny mogłyby być ładniejsze wink.gif
GrimmY
dzis ujrzana reklama zrobiona przez eurosport o mistrzostwach u-21, urzekla mnie - zdjeciami i muzyka (orientuje sie ktos?)
Pottermenka
Fajna jest reklama holsow, blu konekt - najlepsze jest kiedy skacze przez budke telefoniczna ; > nutelli i coli.
Magya
Wkurzają mnie bannery! Bannerom NIE! Nie mam ochoty patrzeć na skaczące po ekranie mojego kompa piłki, albo jeżdżące samochody! Ludzie opanujcie się. Rozumiem. Reklama. Ale na każdej stronie? No bez przesady mad.gif
kubik
Magya
hehe Wredne macki komercji dotarły juz do dziewiczego internetu. To straszne!!! cry.gif
Magya
QUOTE(kubik @ 30.04.2005 11:39)
Magya
hehe Wredne macki komercji dotarły juz do dziewiczego internetu. To straszne!!! cry.gif
*

a żebyś wiedział! Denerwuje mnie to tongue.gif Już wcześniej chciałam czymś rzucić w komputer, ale dziś to już jest szczyt mad.gif tongue.gif
Pottermenka
Najgorsza jest reklama "ketoprom" ; /
Aylet
Ja KOCHAM reklamy Plusa!! biggrin.gif Ten kabaret ( mumio czy jakoś tak tongue.gif) jest super biggrin.gif
A nienawidzę reklamy Tesco... to poprostu dramat...

PS Nie wiem co macie do reklamy bierdoneczki tongue.gif W jednej z tych serii występuje mój kolega biggrin.gif:D:D ( ten co pije soczek i mówi, że jest pożywny tongue.gif)
Child
Łuhu. Skołuj mi autograf, plizzzz!

Królewskie miało fajne reklamy.
BlackOmen
QUOTE(??? @ 01.05.2005 21:37)
PS Nie wiem co macie do reklamy bierdoneczki tongue.gif W jednej z tych serii występuje mój kolega biggrin.gif:D:D ( ten co pije soczek i mówi, że jest pożywny tongue.gif)
*

WOW co za historia!
MeGi_16
najlepsza jest reklama KFC
"całe niemielone kawałki kurczaka"
buehehe
Syriusz_Black
Mi się podobają reklamy z Żubrem.
Teraz ta reklama pasty cytrusowej - poza tym super smaczna pasta biggrin.gif
Ogólnie reklamy samochodów są niezłe..
Conrad
Najbardziej podobają mi się reklamy plusa smile.gif Reklama tej nowej pasty też jest niezła
czadowa_
O tak , Żubr występuje w puszczy, tuż za rogiem itp... a zwłaszcza melodyjka, którą żubry mruczały są świetne... I w dodatku żubr to jedyne czym mój region może sie poszczycić..

rażąca lytterówka , a co do ostaatniego: hmm , jakieś wielkomiejskie kompleksy ? spójrz na mniejsze miasta..
Bellatriks
A z Gliwic pochodzą rogaliki! tongue.gif Tylko rogalików nikt nie reklamuje dry.gif
Agulka88
QUOTE(Syriusz_Black @ 02.05.2005 12:00)
Mi się podobają reklamy z Żubrem.
Teraz ta reklama pasty cytrusowej - poza tym super smaczna pasta biggrin.gif
Ogólnie reklamy samochodów są niezłe..
*

Żubra i Pasty są niezłe!
Ale co do samochodów.. Hm.. Nie, jedynie co podobało mi się, to ta reklama co kolesia pokazywali z wieloma babkami, w końcu jedna została i on odjechał.. Jakoś tak to było (?)
Pamiętacie?
Agnessa
Ogólnie nienawidze reklam pod każdą postacią. Esz...ryją psychikę. Ale o odruchy wymiotne przyprawia mnie szczegółnie reklama TESCO.Bleeeh.... Nie wiem wogle,jak można takiego [beep] z siebie robić...ah..no..tak...komerecha dry.gif
avalanche
"najlepsza" reklama

Tesco

'bo to co nas podnieca
to się nazywa kasa
a kiedy w kasie forsa
to święta pierwsza klasa"

puszczali chyba 2 miesiące przed Wielkanocą.

króliki były tragiczne. facet okropny.

zresztą.

reklamy tesco ZAWSZE są tragiczne ;pp

najfajniesze są reklamy milki i inne takie familijne XD
Syriusz_Black
Dla Ciebie, dla rodziny
Codziennie niskie ceny
Biedronka ach biedronka...

Super :]

Rzeczywiście zapomniałem o tych reklamach plusa... genialne są :]
Magya

"Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą"
dry.gif
BlackOmen
QUOTE(Magya @ 03.05.2005 19:47)
"Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą"
dry.gif
*

To neistety obowiazkowe u wszystkich co wlezli do UE. Mnie wkurza ze pharmindex dla zwyklego czlowieka jest traktowany jako reklama i formalnie zwykly smietelnik nie moze z niego korzystac user posted image
Child
Przed chwilą leciał spocik jakiegoś teleturnieju na dwójce. i co widzę - Najlepszy z najleprzych.

Panowie, panie - tak dalej. ;]
czadowa_
Trwałej miłości życzy farba do włosów.

Sukcesów w pracy życzy lek na biegunkę.

:/
MeGi_16
i jeszcze mały głód jest zajebisty biggrin.gif
Tova Brink
O, moja siostra ma małego głoda - przysłali jej z tej promocji (kurde, ma ta 23 - latka szczęscie, gdzie nie wyśle wieczek w jakiejś promocji - zawsze coś dostanie tongue.gif).

Nie mogę teraz powiedzieć, którą reklamę lubię, ale mogę natychmiast wyliczyć, których NIE LUBIĘ:
przoduje tutaj "Calgon" (ALE JA MAM PRANIE!!!!), biedronka (Łobłożesztymój, ta reklama robi z polaków totalnych durniów :/) i cała masa reklam środków do czyszczenia/lekarstw/hiper-supermarketów tongue.gif Jestem wybredna jeśli chodzi o reklamy, bo zwykle przeszkadzają tongue.gif Ale tak na ogół lubię reklamy samochodów, perfum, telefonii komórkowych i coca coli/pepsi tongue.gif O, Coca Cola ostatnio miała sporo udanych reklam (m.in. ta "dla chłopaków, dla dziewczyn, dla otwartych, i zamkniętych w sobie, itd." wink.gif)

Pozdrawiam, Tova Brink (to ja tongue.gif)
Hefaj
QUOTE(MeGi_16 @ 04.05.2005 16:34)
i jeszcze mały głód jest zajebisty biggrin.gif
*

nu ba!

a chciałem wysłać te 5 wieczek.. ;-)

najlepsze są pomysłowe , takie jak Cola czy Plus.

wk...ia mnie 'diss' Heja - Simplus , choć motyw niezły ;-)

BOOMACHA! XD wink.gif
Magya
Reklama gumy wybielającej "Orbit"
Kobieta czuje, że ma brudne zęby i zaczyna je czyścić taśmą klejącą -
po prostu urocze... dry.gif
Myśka
'o nie, pryszcz!' - podlatuje do lustra i gapi się w swoją nieskazitelną mordę.
Ania*
Denerwuje mnie ta reklama plusa - Max Profit, Pysia, Eurobanku, że to niby wiadomości dry.gif A jaka to reklama, jak dziewczyna wszystkim wywija? Środkowym palcem u nogi, kucykiem biggrin.gif Fajne to laugh.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.