Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Reklama
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Magya
Nie lubię Wojewódzkiego ale nowa reklama z jego udziałem jest fantastyczna biggrin.gif
Uśmiałam się jak nie wiem (razem czy osobno? blink.gif). Fantastycznie wykreowany gej. Ale chyba ktoś złożył protest, bo już nie pokazują reklamy z gejem :/
wink.gif
grlouiee
Osobno - nie wiem. Nie z czasownikami piszemy odzielnie smile.gif
Potti
przypomniało mi się coś.
kiedyś była reklama bodajże jakiegoś banku. występowali tam ojciec i syn, a syn nie mógł nauczyć się mówić 'tata'. cała moja rodzina ją kochała, ale nie pamiętam dokładniej o co chodziło.
axela0900
Moze to nie jest taka typowa reklama,ale jak ogladam,hehe,"Na Wspólnej"to mnie szlak trafia,gdy na kolejnych ujeciach widze postawiona Nuttele na stole i zajadajacych aktorów.Wiadomo producent itd.,ale bez przesady...
Typowa smile.gif reklama wrecz odrazajaca to oczywiście Biedronka,Gożdzikowa i ta co reklamuja tanie linie lotnicze albo rejsy z grubasem na srodku
Dajmond
W nowje reklamie Biedronki wkurza mnie to, że kobieta w wieku 21 lat (czyli z najwyżej srednim wykształćeniem), pracująca 8 miesięcy w tymże sklepie ma nowe mieszkanie. Widać, ze nowe.
grlouiee
Nie widziałam jeszcze tej reklamy, ale w mysl "Biedronka - coodzieeeniee niskiee ceenyy" mieszkanie nie było drogie xPPP
anagda
a widzieliście nową reklamę heyah z seri "nieumiemy opowiadać bajek" z szewczykiem dratweką??? tongue.gif
Shell
widzialam ;D super byla ;D;D biedna owca... w Krakowie juz jest spalona ^^ ale Kapturek i tak wymiata ;P
grlouiee
A widzieliscie Makłowicza reklamującego proszek E ? biggrin.gif
Jak wasze odczucia tongue.gif??
voldzia
moje odczucia są takie: dali mu kase to odstawił chałę, jak mu kazano tongue.gif. Ważne, że żarcie fajnie robi tongue.gif
Magya
Podobno Makłowicz gdy kręcił swój program ( a kręcili go w jakimś ośrodku kolonijnym ) to kazał te dzieci gdzieś wywieść aby nie zakłócały mu spokoju i nie hałasowały dry.gif
kubik
Potwornie egoistyczne z jego strony prawda?
grlouiee
Ale w jednym z programów gotował w przedszkolu i było widać, ze jakoś nie darzy dzieci sympatią.
Magya
fajny facet po prostu dry.gif
Dajmond
świetny rysunek był w programi telewizyjnym z gazety wyborczej o makłowiczu.
A jest seria reklam samochodu, którą nawet lubię. Peżota tysiącsiedem.
voldius
nowe reklamówki Mumio są wypaśne i bardzo podoba mi się Heyah z Szewczykiem, który poszedł przyjarać.
Child
też ją zdejmą - palenie szkodzi, a dzieci się napatrzą i zaczną "kurzyć fajeczkę" ;p
jakby ktoś z krrit chciał tak zrobić - tantiemy poproszę ;}

btw - dobrze, że zostawił w spokoju owieczkę ;O
BlackOmen
Odnosnie reklam http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2875080.html
grlouiee
"Aktor, który w jednej reklamie wciela się w geja narzucającego się Kubie Wojewódzkiemu, w innej namawia do poparcia PiS. Sam będzie głosował na Platformę Obywatelską, bo jest jej członkiem" - pisze "Życie Warszawy".

Swiatowy chłopak po prostu biggrin.gif tongue.gif
kruk
akurat pasuje...z tego co hmmm mawiają o Kaczyńskim...no wiecie tongue.gif

Mnie dobija reklama biedronki, ta szcxzególnie ta z dżemem (nie wiem, czy jeszcze leci) Pierwszy raz kiedy ją oglądałam miałam takie wrażenie, że ten koleś po tym jak usłyszał o pochodzeniu tego pysznego dzemiku zaraz zwymiotuje heh Normalnie taką miał minę

Faceci...sory panowie powinni chyba podać biedronkę do sądu, bo robią z nich istnych idiotów.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.