Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: U- No- Poo
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ronald
A jeśli jestes dziewczyną to bardzo przepraszam. Na pszeprosiny dla Ciebie czekolada.gif .
No ale mnie czeka raczej kilka lat chodzenia z uzdą w gębie dry.gif .

Chyba każdy w sygnaturze powinien podawac płeć, bo czasem trudno jest się połapać kto jest chlopak, a kto dziewczyna tongue.gif
Hito
Pasowałoby skierować petycję do Administracji o włączenie odpowiedniej funkcji forum tego typu, która uaktywnia znaczik płci pod avatarem :]
Ronald
Dobry pomysł Hito, ale ja nie umiem czegoś taskiego zrobić. Może Ty sie skusisz biggrin.gif
A jak Wam sie podoba mój nowy avatar?(pytanie do Hita i owczarni biggrin.gif )
Katon
No ale odpowiem ja, hehe. 'Staro' na nim wygląda. To znaczy na jakieś osiemnaście jak nic. Ale ładnie.
owczarnia
Ładny, ładny - jak i sama Emma smile.gif.
owczarnia
A u Ciebie Estuś za to od razu widać, że kogoś ścigasz cheess.gif.
Hito
Ron>>ja także się nie skuszę, z tego co wiem, nie jestem Administratorem tego forum :]
Avek zarówno Twój, jak i Owczarni, jest w porządku. I nic dziwnego.

Estiej>>po kadrowaniu ava poznałeś płeć użytkownika go noszącego. Nieźle.
owczarnia
Której wszak i tak nikt się nie spodziewa czarodziej.gif.
Ronald
A ja się estiejowi nie dziwię, że rozpoznał po avatarze płeć, bo po dluższym zastanowieniu dochodze do wniosku, zę coś w tym jest biggrin.gif

owczarnia> podpisuję się obiema ręcami pod tym, co pisałaś o moim avatarze(szczególnie pod ta częścią z Emmą) biggrin.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.