Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wakacje
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Neonai
a ja jutro idę do school na luziku i takżeż ubrana, żadnych bialych bluzek i spodniczek. mam godzine wychowawcza i jedna lekcje wg planu, a oficjalne rozpoczęcie w piątek. mamy obchody 100lecia szkoły i duzo sie bedzie dzialo.
Child
a ja sie bede wozil pomiedzy pierwszaczkami ;d

i czuje ze zaspie na rozpoczecie ;)
MisieK
a ja chyba sie przejde bo klasa z LO zapowiadziała ze sie w cześci zjawi. posiejemy spustoszene, przywitamy Bożenkę i dyrka a potem pojdziemy na Keleriska ;d
Ahmed
been in da skool 2dej. Kiermasz książek licealnych uważam za otwarty. Pierwsze klasy zabrali chyba z przedszkola. Znajomych jakoś mało, obce twarze, tylko Ci sami starzy nauczyciele z tym samym zabójczym poczuciem humoru. Ryśka Kowala, naszego dyrektora, odwiedziliśmy. Dumny, bo najlepiej maturę zdaliśmy w całej szkole. Aż nie mógł uwierzyć. Z sorką od historii ustawka na piwo. Wychowawczynię nam usunęli ze szkoły (podobno defraudacja pieniężna). Fajnie, fajnie. Dobrze zajrzeć na stare śmieci.

A co do wakacji: buuuuu ;(
Nie jadę na narty. Hintertux w Austrii odpadło już wcześniej ze względu na zbyt wysokie temperatury i topniejący śnieg. Pojawiła się alternatywa w postaci Maso Corto we Włoszech. Okazało się że działa tylko jeden wyciąg (a miało być 40 km tras dostępnych!) zostaje w domu i leczę swój smutek w sposób tradycjonalny.
Sumiko
dobrze ci tak =P

będzie większy głód w grudniu czy tam kiedy.
Ahmed
o żesz ty ^^

będzie głód niemiłosierny, zważywszy na fakt, że w tym roku w ogóle nie jeździłem. I tak muszę się do sekcji narciarskiej studenckiej zapisać.

Sumiko
ja też. mhm a nie wiem czy to takie łatwe dla pierwszorocznych.
Katon
Wakacje było nie było trwają. Przerwie je brutalnie piątkowy egzamin, ale jeszcze chwilkę pobędą. Jadę do 3miasta na zamknięcie sezonu (być macie w możliwie dużych ilościach!).
kelyy
A może by tak temat odświeżyć? :>

Jakie plany, pomysły i wszelkie inne idee na tegoroczne wakacje?
Lilith
odezwę się w tym temacie pod koniec czerwca, jeżeli juz bede mieć wakacje (w co watpię).
Neonai
wlasnie wróciłam z działeczki. 5 godzin sie opalałam, leżałam na kocyku na trawce na zmianę do góry brzuchem i tyłkiem, jadłam, piłam i generalnie byczyłam się. fajnie jest mieć wakacje;d
Lilith
dry.gif
Zeti
Jeszcze tylko dziewięć dni. Już wakacje tuz tuż Hurra! Ja planuje duuużo spać, co mi w roku szkolnym nie jest dane
Eva
Od miesiaca mam juz wakacje, za tydzien wyjezdzam na azjatyckie wojaże, przeczytalam juz 3 ksiazki i czuje ze chociaz troche nadrobilam licealne zaleglosci. Trzeba zmyc z siebie ten szlam odkulturowienia xD
kelyy
A ja własnie szukam pomysłów, gdyż kulturalna oferta mojej miesciny mnie nie zadowala...
Eva
Marzy mi sie tydzien w szkockiej wsi, gdzie idac po bulki rozkoszowalabym sie cudownym, szkockim akcentem.
Child
Marzy mi sie tydzien w szkockiej wsi, gdzie idac po bulki rozkoszowalbym sie cudowna, podwojna szkocka xD
Neonai
Marzy mi sie tydzien w szkockiej wsi gdzie bulki przynosilby mi jakiś przystojny Szkot.
Eva
Rudy! Szkot musi byc rudy.

Ja wlasnie leze na kocyku w ogrodku, wygrzewam odnoza w sloncu i ogladam film. Św Graala. Zaraz mama przyniesie mi koktajl z truskawek. Rozkoszuje sie wakacjami. Ach, blogie lenistwo!

Ni! Ni! Ni!
Child
Zanim dostaniesz ten koktajl musisz odpowiedziec na pytanie jaki jest Twój ulubiony kolor xD
Katon
Marzy mi się tydzień w szkockiej wsi, gdzie szkockie babsztyle zajmowałyby się trzymaniem z dala od mojej chatki.
Child
Do Niemiec bliżej ;)
Eva
A to fakt. Szkockie baby szpetne ponoc xD
Neonai
QUOTE(Eva @ 10.06.2007 16:00)
*

Ty masz bzika na tym punkcie czy co?
PrZeMeK Z.
A to fakt. Szkockie baby szpetne ponoc xD

Nooo, jak spojrzeć w LOST na pierwszą pannę Desmonda, Ruth, to faktycznie można bronić tego stwierdzenia. smile.gif
Eva
QUOTE(Neonai @ 10.06.2007 15:36)
QUOTE(Eva @ 10.06.2007 16:00)
*

Ty masz bzika na tym punkcie czy co?
*

No mam :D Marzy mi sie taka platoniczna milosc do rudego, kedzierzawego szkota. Z akcentem. Jer neva drenk a bier ief yer neva drenk a skuotisz bier!

Edit: Hehe, to jest 41111 odpowiedz w dziale 'talk show' ;p
Lilith
marzą mi się wakacje.
ale dzis miło spędziłam czas malując sobie w ogrodzie pod orzechem smile.gif
Ludwisarz
Wrocilem znad morza (4 dni), chce wrocic nad morze.

Nuudy. Jedyne plany to Opener, zawiezienie papierow do uczelni, otrzymanie dowodu.
vold
plany?
opener,
WU w Warszawie?,
HHK?
prawdopodobnie praktyka miesięczna u wujka w Krakowie, w sensie praca w drukarni.
i nie wiem sam
Child
po pierwsze prawko, po drugie papiery na pg, po trzecie zaimprowizuje ;p
Zeti
prawko

O ja już się tez nie mogę doczekać. Ale mam jeszcze trzy lata. Chlip. Ale jazda to już nawet opanowana. Gorzej z przepisami...
Ludwisarz
O prawko!
Nie chce mi sie cholernie isc i gdzies zapisac..
nutrias
nie idź! nie zdasz! lepiej sobie po karolińskich rowach pojeździj
Sihaja
Kiedy przyjeżdżacie na openera? Mam kupować chipsy?
MisieK
niektórzy 28 pewnie, niektórzy 29ty;P
Anet
tez wrociłam niedawno znad morza,

a teraz niestety musze robić prawko sad.gif

a poza tym to zamierzam w te wakacje odpoczywać ;d
Lilith
poczułam dziś przez chwilę, na trasie kawiarnia - tramwaj wakacje.
ale było faaajnie.
Pawelord2
jade do domu za tydzien jakiś, odbębnie miesiąc praktyk pielęgniarskich a dalej planów nie mam wink2.gif
"...P..."
Eva
Dajcie mi takiego szkota. Moj szkocki ideal - rudy, krepy, potezny, ponury i srednio urodziwy xD
Lilith
no to jest facet
fajny ;]
nie to co ci metroseksualni w reklamach, bleee.
Neonai
taki troche troll, krasnolud.
Quizer
ekhm!! masz cos do krasnoludow?!?!
Neonai
QUOTE(Lilith @ 14.06.2007 10:25)
no to jest facet
fajny ;]
nie to co ci metroseksualni w reklamach, bleee.
*

user posted image
Myśka
jak juz jestesmy przy szkotach
Katon
Obi-Wan w młodości!
Lilith
w Gwiezdnych Wojnach był tragiczny.
Neonai
ale za to rządził w Trainspotting.
Lilith
to fakt ;]
Abaska
Wakacje w pracy, daleko od domu i internetu tongue.gif Sielanka xp

Na Opener'a chcę jeszcze się wyrwać zanim zacznę te "wakacje" tongue.gif
nutrias
najpierw opene'er, potem wypad ze znajomymi nad jeziorko. tak poza tym zadnych planow ;/
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.