Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Trzy Słowa
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Katon
po czym oszczał
hazel
sobie prawą nogawkę.
Katon
ma turkusowe siki
Avadakedaver
do misisipi pogrzać
Katon
w krokodylim łajnie
solve
które było bardzo
Avadakedaver
śmierdzące i nie
Syriusz_Black
cierpiało zwłoki. k....
Avadakedaver
zabanował menfę Albinkę
Aylet
obrzujacąc ją wszystkim
solve
-.^
co miał pod
Eva
nosem. Mleko owe
PrZeMeK Z.
było zdecydowanie magiczne.

Avada, to nie było miłe... sleep.gif
PrZeMeK Z.
Albinka pomyślała, że

Chciałem być miły, ale pewnie i tak pokręcą. Żeby nie było.
Katon
piłka jest okrągła
Eva
a bramki sa
solve
nigdy nie grała
BeBe
w siatkówkę plażową.
Lilith
natomiast Avadakedaver jest

Albinka, naprawde masz tak na imie? od czego to zdrobnienie?
smagliczka
miłośnikiem króliczków, jednakże
Aylet
jak jest sam
PrZeMeK Z.
, co zdarza mu się

Albinko - nie pisze się dwóch "trzech słów" pod sobą - to taka niepisana zasada. Czekasz, aż ktoś inny rozwinie historię i dopiero się dopisujesz. Aha - i staraj się nie przekręcać ksywek/nicków innych osób. To niezbyt miłe.
Lilith
grubą krechę nosem
smagliczka
przez zwinięty banknot.
Aylet
stu dolarowy, gdyż
Lilith
lubił się sztachnąć.
Avadakedaver
nocne loty autobusem

user posted image

BeBe
dookoła kościelnej wieży
Katon
aż wreszcie spadł.

Niech ktoś to spisze i zacznijmy nowe, bo to mnie już wpieprza i wyczerpało chyba swój potencjał śmieszności =P

Hipogryf pierdnął donośnie robiąc wielkie KABOOM stwierdził "Ń-czaje", pierwsze jajo zniósł, drugie jajo zniósł, trzecie jajo zniósł, a potem zdechł. A to pech. Lecz przyszedł Child i jaja zjadł. A Katon, który lubił lubelskiego fula stał się naprawdę hegemonem całej galaktyki. Zaliwżdy, posiadał on gumofilcowy, nieprzemakalny skafander, średnie mniemanie o spójności fabuły utworu i dwa złote zęby po pradziadku Erwinie, który zmarł zaraz po niespodziewanym odkryciu, że Avada to naprawdę wyjątkowy przypadek, który świetnie obrazuje teorię ewolucji Darwina. Darwin byłby zapewne całkowicie zszokowany tymi niespodziewanymi odkryciami, aczkolwiek odkrycie brakujacego ogniwa spowodowało szok termiczny, który przyczynił się do wielkiego wybuchu. Emoticonka zwana Emm zdecydowała się na natychmiastowe, rytualne sepuku, chociaż pomimo pozorów nie była tam razem z niskim olbrzymem o powykręcanych wszędzie gdzie się da seledynowych włoskach pod spoconymi pachami. Kiedy Child jadł naszła go myśl, że spocone pachy są bardziej ohydne niż krzywe nogi szybko przebierającej nimi stonogi. Wtedy stwierdził zażenowany: "Ja mam małego synka na utrzymaniu, a cięcia budżetowe stanowczo obniżą popęd siły ciała wskutek tarcia między bliźniakami". I to jedzenie zatrute przez Donalda by podać Kaczyńskiemu, kóry wpierdolił Tuskowi stało się przedmiotem niezwykłej fascynacji i erotycznych fantazji Cat. Najwidoczniej Misiek dąży do przejęcia władzy nad związkiem Childa z Ryśkiem Kowalem. Nikt nigdy nie otworzy prasola (w) dupie końcem ogona prosiaka. Oczywiście oprócz Juzefa, który niewątpliwie miał na głowie różową, sterczacą paskudnie prezerwatywę do końca wypełnioną płynem antyplemnikowym. Rysiek miał niemały dylemat związany z uremią i rozterkami miłosnymi, które wprawiły go w niebywałe zakłopotanie w jeden pies. Tym samym historia dobiegła końca. Morał :Głupi zawsze się odezwie choć czasem nie wie, co mówi. Wysłałaś wreszcie lost? Nie, ale mam samochód, psa i kota, również drzewo i termobulgulator z przyczłapami, a najstarsi górale z nadzieją patrzą na śnieg, którego jak nie było tak nie będzie. Ponieważ pan Kret całkę powierzchniową licząc dostał ostrego pierdonika dżdżownicy w zad, która wsunęła mu lizaka w ucho, który przebywał w zupełnie innym wymiarze. Wtedy on powiedział: Spierdalunda! Wtedy jego żona, której nie miał powiedziała że ma faję jak ołówek, gdyż nie chodził w kalesonach. Tymczasem Krzysztof stwierdził ponuro: "o ja pierdzielę!" po czym oszczał sobie prawą nogawkę. Nagle zauważył że ma turkusowe siki, wtedy poleciał pędem do Misisipi pogrzać swoje brudne łapy w krokodylim łajnie, które było bardzo śmierdzące i nie cierpiało zwłoki. k... . Gdy je pomoczył zabanował menfę Albinkę obrzujacąc ją wszystkim co miał pod nosem. Mleko owe było zdecydowanie magiczne. I wtedy biedna Albinka pomyślała, że piłka jest okrągła a bramki sa owalne, bo Albinmka nigdy nie grała w siatkówkę plażową. Albinka jest mądra tylko Avakader głupi [będę się mścić!!Jak ktoś tak będzie o mnie pisać!! - musiałem, przyp. redakcji]. Natomiast Avadakedaver jest miłośnikiem króliczków, jednakże jak jest sam jednym wielkim królikeim, co zdarza mu się wtedy gdy wciągnie grubą krechę nosem przez zwinięty banknot stu dolarowy, gdyż lubił się sztachnąć. Lubił także wszystkie nocne loty autobusem dookoła kościelnej wieży aż wreszcie spadł.

Beznadziejnie niesmieszne. Ludziom nie znającym zasad interpunkcji mówimy nie. Psujom.
Avadakedaver
:/

Estiej i Owca
mam plan: piszmy wierszem.
Katon
zabili sikierą hiphopowca
smagliczka
(i) bez specjalnego powodu

piszmy rymy sąsiadujące ;>
Katon
Avada, pomysł jest imbecylny. Cięzko rymować co trzy słowa. I głupio to wychodzi. Veto. Ja już nie rymuję. Będzie fajnie, jeśli będziecie zachowywać reguły interpunkcji. Może być absurdalnie, ale śmiesznie będzie tylko jeśli to będą zdania.
Avadakedaver
przystąpili razem do rozwodu

ale ja jestem nadal za. wyjdą fajne wierszyki o forumowiczach.
no ale jak inni będą za "interpuinkcyjną" metoda to niechaj będzie.
smagliczka
Ale Avada, teraz to zdanie nie ma sensu - chodziło o to, że oni bez specjalnego powodu zabili hiphopowca - do tego to się odnosiło. Ale dobrze, zedytuję swój post i sensu nabierze.

A tak na marginsie - masz cztery słowa XD
Avadakedaver
fak. matmą u mnie tez nienajlepiej.
chcioałbym tylko powiedzieć, że nie podobają mi się akcje:
"Darwin byłby zapewne całkowicie zszokowany tymi niespodziewanymi odkryciami, aczkolwiek odkrycie brakujacego ogniwa spowodowało szok termiczny, który przyczynił się do wielkiego wybuchu."
to zdnaie jest bez sensu. wiele takich jest. jak piszemy to piszmy tak, żeby wszystko miało sens, a nie tylko interpunkcja i gramatyka.
smagliczka
Och rany, to nie o to chodzi, żeby był sens merytoryczny, ale żeby konstrukcja zdania jakoś się kleiła.

Och, no dobra - nieważne ;}

.Nastąpiły dni żałoby
Katon
Właśnie chodzi o to, żeby nie było za bardzo merytorycznego sensu, przy zachowaniu prawidłowej składni i gramatyki. Może się nie znam, ale wydawało mi się, że o to w tej zabawie chodzi.
Aylet
kiedy w lesie
Rosssa
pojawił się wielki
PrZeMeK Z.
garbaty grzyb o
Rosssa
dużym kapeluszu i
Aylet
wielkich zapleśniałych kropkach
Rosssa
.Idąc ścieżką Draco
Aylet
potknął się o
Rosssa
nogi Goyle'a wystające

Ej no tylko dwie osoby grają mad.gif

Nie piszę dopóki ktoś inny się nie dołączy dry.gif
Aylet
zza głupiego crabba
smagliczka
, i wtedy zobaczył
Rosssa
Chłopca Który Wiecznie
Aylet
ma okrponą biegunkę
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.