Sara Tancredi 83%
Michael Scofield 83%
C-note 83%
Tweener 72%
Haywire 67%
Agent Mahone 61%
T-bag 61%
Westmoreland(D.B Cooper)) 50%
Lincoln Burrows 44%
Sucre 44%
teeej, fajne xD
avalanche
16.03.2007 21:29
Michael Scofield - 94%
Tweener - 89%
Westmoreland(D.B Cooper)) - 89%
Sara Tancredi - 67%
Lincoln Burrows - 56%
Sucre - 44%
Agent Mahone - 33%
T-bag - 33%
C-note - 33%
Haywire - 33%
hm XD
C-note 83%
Michael Scofield 72%
Sucre 56%
Tweener 50%
Agent Mahone 50%
Westmoreland(D.B Cooper)) 50%
Sara Tancredi 45%
Lincoln Burrows 44%
Haywire 39%
T-bag 28%
C-note? Niepodobny do mnie
Syriusz_Black
22.03.2007 17:24
Agent Mahone 78%
Westmoreland(D.B Cooper) 78%
Michael Scofield 72%
Lincoln Burrows 62%
Tweener 56%
C-note 56%
Sara Tancredi 55%
Haywire 44%
T-bag 44%
Sucre 39%
Hmmm

No nie wiem
Drugi sezon do 20 odcinka juz za mną.
Panama najlepsza. Zniknięcie Mickaela na końcu niezłe. Ciekawe, czy wpadnie w pułapkę?
I co to znaczy "Sona"
I kim jest ten gościu, co wydaje rozkazy Kimowi? Przypomina mi Shalesa Moze to on? Ale przecież został zabity przez Mahona. Dziwne. Najwyraźniej jest szefem Company. Zobaczymy może dowiemy się o nim coś więcej?
Ostatni odcinek wymiata.
Ale najbardziej boli mnie to, że do końca sezonu tylko dwa odcinki zostały a akcja się komplikuje coraz bardziej. No i się pewnie okaze, że na jakiekolwiek wyjaśnienie trzeba bedzie czekac do sierpnia, czyli na trzeci sezon.
Avadakedaver
27.03.2007 22:34
i co wy na to? Mahone mógłby poprostu odpłynąć razem z michaelem i dostać milion czy dwa. A ten kombinuje. Kellerman jest fajny i w scenach przed lustrem wygląda jak męska Sara.
Co kolejny odcinek to lepszy. Mahone zbytnio kombinuje. Nie podoba mi się to co robi. Kellerman zeznaje. Nieźle. Może Sara się z tego wygrzebie? Czekam na następny odcinek. Jak się skończy rozgrywka pomiędzy Mikem a Mahonem? Szkoda, że to będzie ostatni odcinek. Ale już nie długo trzecia seria Juuup
Niedługo jak niedługo. W sierpniu.
Czy już mówiłam, że kocham Kellermana? No to mówię. Kocham Kellermana.
Ale nazwa podobno ma być inna.
Dokładnie, ma być inna.
[SPOJLER 3GO SEZONU!] http://www.prison.pl/trzecisezon,news,15.html
No czytałem to już. Ciekawe jak się będzie nazywał?
Avadakedaver
31.03.2007 11:11
NO MUSI BYĆ INNY. logiczne, jak dla mnie, chociaż przywiązałem się. Ciekawe jak będzie druga seria w polsacie się nazywała.
Pozatym, to co. Fajnie, że się zakończy w trzeciej serii.
Ej, mój post było PO twoim!
EDIT: ŁAdny mam avatar?
QUOTE(hazel @ 31.03.2007 11:10)
W życiu żadnego nie widziałem
To wszystko przez to że Avada teleportował posta.
Ja tam muminki widywałam, ale wątpię, żeby mój stan umysłowy był odpowiedni w tych momentach, by uznać to za dowód
EDIT: ŁAdny mam avatar?
Tak, tylko co on przedstawia?
Zielona emotkę uciekającą przed potworem.
Heh, co za młodzież, zero wyobraźni.
Avadakedaver
31.03.2007 11:21
hazel wzięła avatar od elvy. z mojego wiersza o romusiu.
Que?
Jeszcze raz, wolniej i po polsku
Avadakedaver
31.03.2007 11:33
Aaaa! Czy ja nie moge nic sama znaleźć, no...
Nie, nie stamtąd mam. Net jest mały

I w ogóle to ten..no...ide szukać innej.
Avadakedaver
01.04.2007 12:29
ej, nie spojleruj nawet na biało bo kusisz.
Rysiek_Kowal
01.04.2007 12:34
ej no kurde wytrzymajcie, dwa dni jeszcze tylko..
Avadakedaver
01.04.2007 12:38
do spojelra:
hazel!!!!!!! włączyłęm jedno zdjęcie i zopbazayłem że idzie i majkel i ma kasę io żadnej niespodziewanki nie było!! zła kobieta jesteś!
Młocie, napisane jak byk, ze to spojler do 22 odcinka, ktoś ci kazał włazić?
Rączki świerzbią?
Avadakedaver
01.04.2007 14:33
tak, świerzbą. dlatego daję ci zakaz.
Luna Lovegood
04.04.2007 21:18
Michael ... booooski;D. Dziieki nie mu cały film wydaje się piękniejszy
Nie oglądam więcej seriali. Nie i już.
Hehe, przy Sonie to Fox River wygląda jak wypoczynkowy kurort.
Luna Lovegood
05.04.2007 15:17
Hazel---> nigdy nie mów nigdy. A po za tym to jest jak nałóg. Trudno z tym skończyć.
Avadakedaver
05.04.2007 15:39
po-po-po-po-po-po-po-pojebaaaało ich!
nienawidzę, no. traz ten cały generał, co? sklonuje majkela i stworzy armię uniwersalnych, genialnych zołnierzy? Sucre umrze, ale co z tego. w ogóle brak słów. jakby chcięli to by mogli pięknie zakończyć ten cały serial właśnie w tym odcinku. ale nie, zcukrzyło się!
aż dla uspokojenia musiałem włączyć "prison, yo"/
a o sonie już było wiadomo w odcinku gdzie szantazowali Caroline. sobie zobaczcie, w samochodzie ten generał pokazuje kimowi akta z napisem "sona"
a w ogóle... to Bellick tam leży? Mahone ucieknie z Michealem i chcąc nie chcąc zostaną partnerami i razem będą uciekać.
trzecia seria będzie o tym jak próbują ukryć rodzinę Mahone'a.
Luna Lovegood
05.04.2007 17:15
QUOTE(Avadakedaver @ 05.04.2007 15:39)
po-po-po-po-po-po-po-pojebaaaało ich!
nienawidzę, no. traz ten cały generał, co? sklonuje majkela i stworzy armię uniwersalnych, genialnych zołnierzy? Sucre umrze, ale co z tego. w ogóle brak słów. jakby chcięli to by mogli pięknie zakończyć ten cały serial właśnie w tym odcinku. ale nie, zcukrzyło się!
aż dla uspokojenia musiałem włączyć "prison, yo"/
a o sonie już było wiadomo w odcinku gdzie szantazowali Caroline. sobie zobaczcie, w samochodzie ten generał pokazuje kimowi akta z napisem "sona"
a w ogóle... to Bellick tam leży? Mahone ucieknie z Michealem i chcąc nie chcąc zostaną partnerami i razem będą uciekać.
trzecia seria będzie o tym jak próbują ukryć rodzinę Mahone'a.
Mogli to zakończyć i chyba tak by było najlepiej. Ale mam nadzieje, że te dzikusy nic nie zrobią Michaelowi. No właśnie to był Bellick? Bo niie wiedziałam, czy tylko ktoś podobny do niego , czy on. A gdzie zabrali Mahona?
Avadakedaver
05.04.2007 20:18
ciekawe nazwy własne wymyślasz.
Gdzie Bellick, gdzie? Nie zauważyłam, w sumie za bardzo byłam zajęta wkurwianiem się na scenarzystów.
Faktycznie, chyba najlepiej byłoby, gdyby serial się na tym zakończył. Ale nieee.
Wiem, że hasło Sona padło juz kilka razy wcześniej, ale jakoś sobie nie przypominam, żeby było wiadomo, co to takiego (no, tyle, że to miejsce).
Avadakedaver
05.04.2007 21:02
no jak majkel idzie korytarzem już w sonie mija takiego grubasa gołego który ma szczękę przestawioną i się trzesie.
Sprawdzałam. W sumie możliwe. Nawet bardzo. Aaaaa. k...., a do sierpnia jeszcze tyle czasu.
Mogło się już tak dobrze zakończyć, Odcinek na początku fajny, ale końcówka błee i co to ta Sona?
Luna Lovegood
07.04.2007 14:35
QUOTE(Avadakedaver @ 05.04.2007 20:18)
ciekawe nazwy własne wymyślasz.
Wiem

QUOTE(hazel @ 05.04.2007 21:06)
Sprawdzałam. W sumie możliwe. Nawet bardzo. Aaaaa. k...., a do sierpnia jeszcze tyle czasu. Jak to sierpnia? Następny odcinek w sierpniu?
Luna Lovegood
07.04.2007 14:52
Umarł w butach.
lub na fotelu, jak się dowiedziałem
A i tak szybko LOST 4 dopiero w styczniu
Luna Lovegood
08.04.2007 21:49
Ale co to też losta był ostatni odcinek?
Nie jeszcze z 9, ale następny sezon dopiero w styczniu
Luna Lovegood
09.04.2007 12:19
No, ale jeszcze 9 odcinków przed nami. Zawsze coś.
Najlepsze jest oczekiwanie na kolejny odcinek
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę