Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: White Rabbit's Trip!
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Katon
Nie wiem co napisać. Jestem tak szczęśliwy jak dawno nie byłem. I zobowiązany wam po wsze czasy. Za wszystkie te głosy, za wsparcie, za dobre słowa. W sumie nie będę pisał dłużej, bo się rozpłaczę. Mogę się tylko zobowiązać, że damy z siebie wszystko. Że to będzie zajebisty koncert. I że jesteście niesamowici.

Hej, hoł, lets goł!
MisieK
no. a ja wiedziałem, że tak będzie wink2.gif
Ahmed
Ha! Moje Gratulacje! Zajebiście!
Super szansa dla Was, ćwiczcie ostro przez te niecałe 2 tygodnie. Zabiorę na Wasz koncert wszystkich znajomych. czarodziej.gif
Neonai
a ja od początku mówiłam że wiem że tak będzie! i mówiłam Mateuszowi że ja to wiem i koniec i inaczej byc nie może. ha. jej jak sie ciesze=D
nutrias
zajebiscie smile.gif tyle napisze
rhiamona
Ha! Inaczej być nie mogło bo to zajebista piosenka a teledysk też fajny biggrin.gif A te Sandlejsy czy jak to sie zwało to kupa jest. biggrin.gif biggrin.gif
Katon
E, teraz już ich lubię jak przegrali. Zawsze tak mam. Walka to walka, a potem na piwo. Ale nasz kolega z Myślenic miał w opisie linka do nich. I twierdził, że im się nalaży miejsce na scenie. Każdy lubi co lubi, ale to mało miasto. Obnoszenie się ze zdradą musi zostać ukarane.

=D

Dzięki, jesteście suuuuuuuuperoscy!
rhiamona
Dzięki, jesteście suuuuuuuuperoscy!

- pamiętaj o tym kiedy będziesz już sławny i bogaty biggrin.gif
Potti
GRATULACJE =)
i powodzenia, czekam z niecierpliwością smile.gif
PrZeMeK Z.
Tu można tylko z całego serca pogratulować. Aż żałuję, że mnie tam nie będzie, żeby Was posłuchać.
Lilith
już widzę okładkę życia na gorąco i temat główny: 'co nowego w życiu ewy i mateusza' ;]
hyhy
Ludwisarz
Dzieńdobry cześć i czołem.

Siedziałem od rana u mej lubej aż tu nagle sms o treści "Kroliki zagraja na Openerze!".

Spiesze wiec z gratulacjami.
Mateuszu - podoba mi sie muzyka, ktora gracie i ciesze sie, ze macie dosc spora szanse (i tak zadnych plyt, koncertow i kontraktow po Openerze nie bedzie hihihih czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif )... szanse zaprezentowania sie przed szersza publicznoscia. Mam nadzieje, ze z tych kilku(nastu?) tysiecy widzow Openera ktos oprocz naszej dwudziestki zajrzy..
A tak szczerze. Gratuluje, bardzo sie ciesze, bede skakal pod scena, cwiczcie, bo malo czasu, pogratuluj pozostalej trojce Panow na M, podziekujuj Dorocie, synowi kogośtam smile.gif

Szkoda, ze nie macie lidera ;p Potem by zrobil solowa kariera jak Justin i tyle.
vold
Gratulacje, fajnie w zasadzie, dupy będzie można rwać, 'sorry mała, nocuje z nimi w jednym pomieszczeniu' wink2.gif
Dobra, to może ktoś chce mi odsprzedać wejściówkę za pół ceny? wink2.gif
Rysiek_Kowal
I ja się dołączam do gratulacji! Brawo dla Was i dla nas wszystkich za ten nieprzespane noce i ciągłe usuwanie cookies i klikanie w button do głosowania! Mam nadzieję, że było warto i nie przyniesiecie nam wstydu. Mateusz przygotuj się na transparent "Mateusz to Katon!"
Do zobaczenia pod sceną!

QUOTE(vold @ 18.06.2007 15:02)
Dobra, to może ktoś chce mi odsprzedać wejściówkę za pół ceny? wink2.gif
Za pół nie, ale za 4/5 ;]
Ludwisarz
Jakbyscie mieli wejsciowki taniej to dajcie znac, bo ja nie wiem co z ta moja.
Neonai
http://allegro.pl/search.php?string=heinek...y=0&new=0&pay=0 tu popaczcie też może
hazel
Gratuluję! Lubię widzieć, jak komuś się udaje coś, czego bardzo pragnie. Cały czas trzymalam kciuki.

A teraz musicie po prostu zwalić publikę z nog. Bułka z masłem biggrin.gif

Powodzenia!
Rysiek_Kowal
a porównaj z tym linkiem:
http://allegro.pl/search.php?string=open%2...y=12821&order=p

widzisz różnicę? tongue.gif
Avadakedaver
cieszę się jak katon, macie być na youtubiue w najlepszej jakości, bo wpierdol.
Wena
teraz tylko Big Star głosowanie cheess.gif 3mam kciuki ; ) gratulacje!
Czternasta
Śpiewałam my tv rano i wieczorem, w pracy i na uczelni, w pubach i na domówkach i wszystkim znajomym przesyłałam linki, utwór zrobił furorę, teraz wam gratulujemy i mamy nadzieję, że dacie czadu, trzymamy kciuki! (ciesze się, jakbym to ja miała tam wystąpić - ale tego akurat nikt by nie przeżył, heh)
nutrias
QUOTE(TimmY @ 18.06.2007 14:54)
Dzieńdobry cześć i czołem.

Siedziałem od rana u mej lubej aż tu nagle sms o treści "Kroliki zagraja na Openerze!".

o 10.30 siedziales u laski? xD ja myslalem, ze Cie tym sms-em obudze ;p

może obudziłeś wink2.gif

hiehie biggrin.gif A puscilem mojej ukochanej Kroliki, to w drodze do kuchni juz spiewala "My Tv is my friend.." biggrin.gif
Potti
mam pierwsze zamówienie na autografy =)
Katon
Matko. Ej, jesteśmy tylko zwykłymi chłopakami z małego miasteczko. Interesuję nas małe sprawy, problemy, życie naszych rówieśników, nieudane miłości, seksualne inicjacje, picie pod mostem... Nie jesteśmy gwiazdami. Naprawdę.

Chyba tak to mniej więcej trendy jest mówić, nie =P?
Avadakedaver
żebym ja się musiała poniżać do tego stopnia...
no ale.
chciałam oficjalnie napisać, że gratuluję bardzo i się bardzo cieszę i że zasługujecie.
i że kocham wasze until i know what is wrong.

dziękuję za uwagę
kitty.

(pożyczyłam na chwilę konto tego młodziana, to nie on to pisze ;p)
(ps 2, hasło mam od estieja hre hre)
Neonai
QUOTE(Katon @ 18.06.2007 23:17)
Matko. Ej, jesteśmy tylko zwykłymi chłopakami z małego miasteczko. Interesuję nas małe sprawy, problemy, życie naszych rówieśników, nieudane miłości, seksualne inicjacje, picie pod mostem... Nie jesteśmy gwiazdami. Naprawdę.

*

wczuwaj sie w swoją rolę, Mateusz=)
Katon
Nie chcę. Ciągle nie wydaje mi się, żeby to się karierą skończyło, ale jeśli to wywiady ze mną będą chyba nudne.

Z tą Kitty to prawda czy jakieś dżołki Avady?
Avadakedaver
no prawda, jakem januaria mucha gałka.

(specjalnie dla ciebie poświęciłam swą dumę, doceń ;p)
Avadakedaver
o. znowu w swoim ciele. muahaha.
Child
QUOTE(Katon @ 18.06.2007 22:17)

*

nom. bo tak mowia wszyscy xD
nutrias
wiadomo juz ktorego dnia i o ktorej bedziecie grac?
Neonai
chyba 30 o 18:30, o ile sie nie myle w grafiku tam jest wolne miejsce.
Avadakedaver
hasło se zmieniłem bo ktoś na prawde share zrobił, ale nie to chciałem powiedzieć.

sandałki mają fajną piosenkę i koleś ma świetny głos jak sspiewa refren, bo tak normalnie brzmi jak pipa jakaś. Mają na prawdę profesjoinalny teledysk, i gdyby nie katą głosował bym na nich. no. i chugo że wam sie nie podoba tongue.gif
Lilith
Avada, masz gust muzyczny cofnięty jakieś 15 lat do tyłu.
Avadakedaver
ja? to wy techno nie słuchacie i hiphopa.
sumie ja tez, ale czasem mam faze.
w sumie możesz mieć troche racji, gunsów słucham od pół roku.
Sumiko
o jezu jezu. to ja chyba też mam cofnięty bo mi się te sandały podobały.
głosowałam na mateusza w imię solidarności i jakiegoś tam koleżeństwa, ale to wasze kółko wzajemnej adoracji robi się nieco wymiotne. cieszę się, że zagracie ale odrazu mówie że nie chodze i nie śpiewam w kółko my tv is my friend ale mam nadzieje że mimo to jeszcze będziecie mnie lubić i nie uważać za cofniętą.
Lilith
nie no, wszytsko spoko,ale akurat te sandały były okrooopne, wejdz sobie nai ch majspejsa, oni tam jakies wiejskie rege odstawiają.
Sumiko
kuwa lubie reggae a na openerze ide na na indios bravos (choćby sama) i haj po ko.
Lilith
ale chyba nie wiejskie rege...
Katon
Ale. I powtórzę trzy razy to ale. Ale ale ale. Indios Bravos przy moim braku jakichś większych doznać to jest jednak coś. Banach, Gutek. Reggae, ale dość oryginalne i mające jakąś swoistą nutę. Generalnie restekpa. I pewnie zajrzę na nich, chociaż mam przeczucie, że gdzieindziej coś 'bardziej mojego' wtedy gra.

Będziemy Cię lubić. Nie musisz adorować. Zapewniasz nocleg. To nawet więcej =>
Avadakedaver
no to teraz by wypadało jakbyśmy nie mowili ze chodzimy i śpiewamy, ale na prawde to robimy.
przynajmniej ja z siostrą : D
Neonai
QUOTE(Sumiko @ 20.06.2007 00:04)
kuwa lubie reggae a na openerze ide na na indios bravos (choćby sama) i haj po ko.
*

ja tam lubie jeden kawałek - Here where I am. wiecej nie znam.
nutrias
ja lubie Indios Bravos. tez sie chyba wybiore, ale w tym czasie Dick4Dick graja, a podobno fajne (nie znam)
Sumiko
o a teraz hip hip hura wszyscy kochamy indios bravos. superos.

mateuszu a tak w kwesti formalno-organizacyjno to czy nocują u mnie również gitarry i tego typu rzeczy?
Lilith
jeżeli mogę sobie pozwolić odpowiedziec na to pytanie, to zdaje się, ze tylko gitara Marcina razem z Marcinem, bo Michał z basistą mają swoje własne lokum w Sopocie.
Katon
Tak. Marcina wzięlibyśmy ze sobą jednego. A drugi przenocuje Michała.
Avadakedaver
a macie coś po polsku?

(a moja mamusia przed chwilą "zrób to ciszej, to "maj tipi is maj frent!")
xD żartowała. uf.
voldzia
Gratuluję ;).
Rysiek_Kowal
Ale mi pomysł wpadł do głowy właśnie. Zagracie na koniec Hey Jude i całe magiczne wjedzie na scene! Ale będzie obciach!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.