Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: White Rabbit's Trip!
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Lilith
wypadli z dziesiątki, obijacie się ;]
em
ja tam klikam codziennie po pracy
ale zdaje sie glosowanie do dzisiaj?
Katon
Na naszym myspacie EPka "Holes In The Sky" w całości do odsłuchania, ale nie do ściągnięcia. Ale taka możliwość niedługo też się pojawi. Plus wysyłka płytek. Zachęcam do odsłuchu!
em
to macie jeszcze jakies? :>
ja poprosze z autografem, hihi. i moze bez wysylania, tylko kulturalnie, z raczki do raczki w myslowicach ;).
Neonai
to ja tez, ja tez. a po co autograf, jak się piło razem wink2.gif
em
klaudia mi napisała właśnie, że mi zazdrości autografów, o.
Avalon
uwaga, wchodze na majspejsa i slucham
The source - fajne zlamanie rytmu, swietna linia wokalna naprawde wchodzi w ucho (0:30 - 1:14)
ppl r boring - fajny energiczny numer, ale miejscami przy przejsciach pałker coś tam ściemnia nierówno i bije w uszy hehe
bury me with my mobile - co wy macie z tymi zlamaniami rytmu? dream theatre sie nasluchaliscie czy co ? hehe. bardzo fajny numer, jak narazie IMO po the source najlepszy numer jak narazie, ale zobaczymy co bedzie dalej wink2.gif tylko znowu pałker cos wam sciemnia (sorry, zboczenie zawodowe smile.gif ) (2:24 <- metronom ftw!)
our planet is allright - troche za chaotycznie imho.
holes in the sky - numer fajny, tylko strasznie ale to strasznie denerwuja mnie te cymbaly(ksylofon, marimba, klawisze imitujace powyzsze albo inne wtf) i to nie tylko w tym numerze, jak dla mnie troche nie pasuje do tej muzy.

postepy spore:) musze was w koncu na zywo uslyszec

Katon
Nie no, mieliśmy lekko lofajowe podejście, nie powtarzaliśmy wszystkiego aż będzie jak w szwajcarskim zegarku. Jak indie to indie, hehe. Co do brzmienia klawiszy to już kwestia gustu, nam się podoba bardzo, więc po prostu będziesz musiał przywyknąć =P A co do złamań rytmu to ej weź, nie tylko progresywni nudziarze to robią =D
Lilith
tu na żywo z rafinerii ;]
Eva
Ej kurde, chce pakiet plyta+zdjecie+autograf i dedykacja, inaczej juz w nic nie bede klikac! :P
Lilith
zaraz wam tu Mateusz poda nr konta i bedziecie przelewac pieniondzory z dopiskiem:
epka+zdjęcie+autograf ;]
Eva
Zaraz tu podamy numery kont i Katon zrobi przelewy z dopiskiem 'dzieki za Openera, kocham was nad zycie' czarodziej.gif
Neonai
niejaki leszekwro wrzucił bardzo dobrej jakości filmiki z fight this generation, np to http://www.youtube.com/watch?v=PoIIXVtsyVM&feature=related
Lilith
tak, znamy te video i tego pana ;]
Katon
Hmmm. Coś się jakby stało na stronie Offa. Sześć numerów się pojawiło. I co? Gdzie pozostałe? What The Fuck?

Doszedł siódmy, więc chyba jestem właśnie świadkiem świadkiem ogłaszania. Kurde, stresam się. Ale tak btw obecność Brodway Taxi z tym wyświechtanym singlem, który był już na Offensywie to jest lekki śmiech na sali.

O, jest też Gutierez. Git. Jedno wiem na pewno. Jak się nie dostaniemy nie będę się czuł realnie pokonany tylko skrzywdzony.

Doszedł Kolorofon. Jeszcze trzy. Coś wątpie. Ale no przynajmniej fajne rzeczy też weszły, będzie na co głosować. Są Settingi i jest Kolorofon, mam nadzieję, że wymiotą to gówno, które się tam prześlizgnęło.

Elephant Stone. Koledzy z Częstochowy, więc zasadniczo noł koment.
Neonai
Mateusz, ja nic nie chce mówić, ale już jest 12 zespołów... http://muzyka.onet.pl/off/utwory.html
Katon
No wiem. Już zauważyłem. Trudno, no żyje się dalej. Nie za fajnie się czuję w obliczu tego, że Gutierez przechodzi, a my nie i nie umiem sobie tego wytłumaczyć inaczej niż obcenością jakichś dziwnych ludzi w jury i ogólnym bezguściem jakichś tam ostrowskich czy innych wandachowiczów, ale no co zrobić. Fajne rzeczy też weszły, mam nadzieję, że wygra Kolorofon, Setting The Woods On Fire i Elephant Stone, bo fajne ziomki. CSU kurde wyrosło na jakichś geniuszy, a spójrzmy prawdzie w oczy, k... nudaaaaaaaaaa!!! Post rock is dead, idę na pole, cała nadzieja w porcysie, wszyscy inni to szmaty.
MisieK
w obliczu zła stawiam na STWOF i CSU.
Katon
Tylko nie olewajcie, głosujcie, bo może się okazać, że wygra jakieś totalne dno.
Lilith
a to Des Des mam wrażenie, że pojawiło się dopiero w tej 12-stce ;]
Hypacja
ale syf... gdyby to była Rafineria ostentacyjnie bym nie pojechała... ale,że to OFF to mi chyba Mateusz wybaczysz ... wink2.gif
rozegracie się samodzielnie, potem będziecie działać festiwalowo.
vold
CSU, SWOF i Psychocukier!
MisieK
http://rateyourmusic.com/release/ep/white_...les_in_the_sky/
Nie miałem serca dać więcej, no ale macie doborowe towarzystwo na poziomie 2.5 czarodziej.gif

grafe z okładki dajcie ;P
Katon
2.50? Jak to się ma do jakiejś normalnej skali (skali porcys znaczy się)?
Child
2.5/5
Eva
Czyli poprawka we wrzesniu? ;>
MisieK
Tłumacząc na porcys to jest 4.0-4.9 przynajmniej w mojej skali tongue.gif
Hypacja
tzw schabowy z ziemniakami.
Neonai
z surowka i koscia w ksztalcie wielkiej brytanii.
Lilith
recenzja
Hypacja
Fajnie smile.gif Tylko styl jakis taki licealny, analiza podmiotowa i przedmiotowa, jak na lekcji polskiego.
BTW odezwal sie ktos z posrednich posiadaczy EPki? A moze Holes In The Sky juz hula w Trojce?
Katon
Wszyscy jak zwykle maja nas w dupie, bo chyba jest moda na shoegaze i pseudopostrock. 4.9? Pffffff... To tyle to wiesz... CSU. 6.5 to jest minimalny pulap dla holes in the sky, ale w sumie mam gdziesy czy ktos jeszcze tak uwaza, bo osiagnalem juz jakis czas temu true indie state of mind. Marcin tez. Na pochybel klawiaturom z zet tam gdzie igrek i vice versa, pozdro z chorwacji, teksnimy za wami, czas mi sie konczy, a byl horrendalnie drogi, fajnie tu i cieplo, conajmniej 6.5 Misku, bladzisz... Tesknie za forum i jak wroce to spedze caly magiczny dzien prrzy kompie sprawdzajac kto i gdzie sie mylil przez ten miesiac =*
Child
Call the whaaaaambulance
PrZeMeK Z.
Kogo obchodzą recenzje. Wasze piosenki trafiają do mnie zupełnie niezależnie od tego, że zacząłem Was słuchać po "znajomości". Dla mnie robicie kawał świetnej muzyki i tyle.
Chcę iść na Wasz koncert. A nigdy nie byłem na koncercie.
Child
recki na prcysie - this is srs buisness
GrimmY
co to prcys?
Child
porcys bez o wink2.gif
em
Przemek - nie bój żaby, koncerty wrt to jeden z obowiązków magicznego krakowskiego studenta, zobaczysz :P.
Eva
No to mi teraz smutno, bo ja z Poznania, a tez nie bylam.
Ahmed
Słuchanie zabija! obczajcie Jesienną Dygresje, część I.

dla ludzi w temacie: Słuchanie Zabija to blog Lewara, chłopaka Martyny. A to jest człowiek, który ogarnia naprawdę DUŻO muzyki.
Neonai
"Z obawy, że to jakieś Rentony, albo inne ałoftjuny bałem się tknąć tego kijem przez szmatę." biggrin.gif
Lilith
nie no, ale chwalił po znajomości, czy można już stwierdzić, że jest na tyle dalekim znajomym, że to już jakieś osiągnięcie? coś mi się nie podoba gramatycznie to zdanie, ale jak to mówią, chu.
Hypacja
słuchałam i czytałam, nawet sobie pogwarzyłam na gadu z nim i może będzie audycja w jakiejś dobrej jakości dźwięku, bo powiedział, że jak będę natarczywa to pójdzie do radia i coś z tym zrobi. smile.gif
stwierdzam, że będę wracać co środę, dobrze się słucha.
MisieK
katą, dostaliście pół gwiazdki więcej, bo mnie trochę oświeciło - znaczy przesłuchałem tą epkę więcej niż raz. k..., mam parę płyt w domu i na tyle jestem przywiązany do Glow pt.2 ze nie mam serca zmieniać płyty w wieży XD solidny chleb razowy, mateuszu.
MisieK
Don't panic macie na koncie chyba najjaśniejszy numer składanki. Poza tym to tylko Orchid fajny.
Hypacja
Oooo, jak fajnie, a dostali prawa? ;>
Katon
Tak, jasne. Ten gość do nas pisał, to jest ten od recenzji.
Katon
Kurde, założyłem temat na porcysie (oczywiście jako zespół, anonimy w rodzaju, ej, patrzcie jest taka fajna kapelka, słyszałem gdzieś, co sądzicie mnie strasznie żenują) i teraz mnie brzuch boli z nerwów =D
Lilith
eee, weź... to też żenada.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.