Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: White Rabbit's Trip!
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Avadakedaver
znalazłem wam emotę:

:=
Eva
__/)/)
_( '.')
c( uu)
Neonai
łybl łybl
voldzia
No, poinformowałam kilku znajomych, powinno wpaść kilka głosów. Denerwujące te Sandały.
Neonai
obejrzałam i posłuchałam pierwsze kilkadziesiąt sekund tych sandałów i dalej nie mogłam. no nie mogłam! tego sie nie da słuchać. a i widziałam jakieś negatywne komentarze. radzę je kompletnie ignorować.
Eva
Musze stwierdzic ze nic nie jest bardziej irytujace niz sami 'fani' sandałów xP jakies ule srule pierdoly oja. Jakie to glupie! Szczescie ze wy macie nas :D
Rysiek_Kowal
Czy ja wiem czy takie znowu szczęście? Brzemie magicznego jest ogromne, z takim namaszczeniem kariery nie wróże wink2.gif
Eva
Brzemie, brzemie, jakie tam brzemie. Trzeba sie wreszcie przestac nas wstydzic xP
Neonai
albo raz a dobrze wyprzeć XD
Eva
O, o, o! Nie ma tak na pol gwistka :D
Rysiek_Kowal
my tu gadu gadu a tak jakby konkurentów przybyło..
owczarnia
Zagłosowałam z czystym sumieniem, bo piosenka bardzo fajna, a i teledysk wcale niczego sobie. Duży plus za świeżość i brak zmanierowania - to się czuje smile.gif.

Roześlę to po znajomych, niech też poklikają. Ile jeszcze jest czasu?

Lilith
zdaje się, ze już tylko dzisiaj mozna głosowac.
voldzia
Ech... jeżeli te Sandały wygrają to chyba zwątpię w ludzkość. Za każdym razem jak przypadkiem ten szit mi się uruchamia dostaję palpitacji. Ble... Spojrzałam na ich komentarze, kurczę, niebezpiecznie dużo pozytywnych, ale bądźmy dobrej myśli. Zareklamowałam trochę jeszcze, mam nadzieję, że ludzie dostaną wiadomości na gg przed końcem głosowania...

A w ogóle zastanawia mnie, dlaczego w tekście jest: "In the fuckin' age of internet", a nie "of the internet", ale żaden ze mnie znawca, więc to tylko tak na marginesie powiedziałam. Skoro nikt nie zwrócił wcześniej na to uwagi to pewnie jest dobrze, a mnie się coś pomyliło, więc przepraszam od razu ;P.
hazel
Macie głosy ze wszystkich stanowisk w biurze, gdzie pracuję biggrin.gif
Lilith
ja głosowałam z czytelni ;]
Rysiek_Kowal
albo mi sie wydaje albo teraz juz mozna glosowac nawet bez potrzeby usuwania cookies. wystarczy odswiezyc i juz...
MisieK
nie wydaje mi się.
Rysiek_Kowal
jak otwieram operą to normalnie moge za kazdym razem glosować, a w firefoxie nie.
MisieK
tylko ciekawe czy to nalicza.
a nawet jeśli, aż tak sie poświęcać nie będętongue.gif
Lilith
ale kurde bez jaj
kto tam w komentarzach Mateusza od Katonów wyzywa?
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 13.06.2007 18:49)
tylko ciekawe czy to nalicza.
a nawet jeśli, aż tak sie poświęcać nie będętongue.gif

no ja juz dzieki temu, ze 20 razy zaglosowalem biggrin.gif
Neonai
rysiek naczelny klikacz wrt ;p
Katon
Właśnie, kto mnie wyzywa? Teraz łatwo można sprawdzić, że sam się bronię. A to obciach. A musiałem, bo mnie gość wpieprzył.
Rysiek_Kowal
To ja napisałem ten komentarz. Sam uważasz takie bronienie siebie za obciach a i tak to robisz - czy to nie jest hipokryzja? Jak chcesz się bronić to broń się otwarcie, a nie udając kogoś innego. A najlepiej nie rób tego w ogóle, bo te komentarze są bezsensowne i poniżej poziomu (jak większość komentarzy na onecie) i nie ma powodu, żeby zwracać na nie uwagę. Liczą się głosy.

Poza tym od kiedy Katon to wyzwisko?

edit:
tej akcji też nie pochwalam: http://porcys.com/Forum.aspx?id=1160
Lilith
przestańcie, bo mi sie Mateusz zamknie w sobie.
już mu zakazałam wchodzenia na te strony ;]
Katon
Na Porcysie nie żałuje, bo napisałbym dokładnie to samo o Vixo. Kropka w kropkę. Więc nie czuję się jak koniunkturalista. Uważam, że Farel Gott czy choćby Pambuk przy nich rzondzom na całego. L.Stadt zaś dobrym zespołem jest, ale startuje ze słabym numerem. Komisja pewnie wie, że są dobrym zespołem.

Przepraszam wszystkich urażonych moją samoobroną. Kajam się i nie tłumaczę. Mam roztrój nerwowy lekki. Ja się chyba nie nadaję do tego biznesu. A fakt, że dziś dalej można głosować doprowadza mnie do szału. Albo k..... jest regulamin, albo nie. Ja już po prostu chcę wyników i psychicznego relaksu. Jakie by nie były.
Eva
No worriez Kato. Pewnie jesli przejda glupie sandaly (tfu tfu przez lewe ramie odpukac w puste niemalowane przezegnac sie 3 razy) to jakos szczegolnie nie pocieszy was fakt ze od groma ludzi siedzi w domach i podspiewuje 'rimember baut jor tiwi yna fakin ejdz of internet'. A tak jest.

MUSICIE sie dostac. Wrr grrrr groooar.
Katon
Ej, czy naprawdę wszyscy uważają, że jak coś się dzieje w internecie to wszystko wolno? Do cholery, ja osobiście podpisywałem regulamin. I fakt, zgadzałem się na zmiany, ale taki o których zostanę poinformowany. Teraz nie wiem nic. Ani kiedy wreszcie wyłączą głosowanie, a kiedy ogłoszą wyniki, ani komu trzeba było zapłacić. Wpieprzające mocno. Już powinienem znać wyniki. Zresztą, Opener jest za dwa tygodnie. To nie jest tak dużo czasu na intensywne próby. Chyba każdy zespół chciałby wiedzieć jak najszybciej.
Neonai
QUOTE(Eva @ 14.06.2007 14:45)
MUSICIE sie dostac. Wrr grrrr groooar.
*

a ty juz tylko na jedno kopyto myślisz XDD
Katon
Już chyba się nie da. I dobrze. Czekamy...
Myśka
nie wiem, czy to cię nie zmartwi
ale przed minutą zagłosowałam
Rysiek_Kowal
Da się. Przynajmniej ja mogłem.

+2
Lilith&Katon
Trochę martwi prawdę mówiąc. Nie że plus 2 co mnie cieszy oczywiście. Ale że jeszcze trwa. U nas się nie da. I zdjęli z głównej strony. Więc nie wiem.
Neonai
a ja tez juz nie moge.
Katon
No. Kuniec. Oby wyniki były szybko.

A tu Marcin zgłosił nas do jakiegoś Bigstarowego czegoś. Ja jeszcze nie wiem co to, wiem, że opis nam zapodał taki, że się z nim nie zgadzam do końca, no ale jest. Można jeansy wygrać czy coś.

Tu się głosuje.

A tu poniżej jest nasze boski zdjęcie i ten nie do końca trafny opis. No ale ok =)
Myśka
ej hej, na mtv podobno też jakaś heca dla zespołów rockowych się czai. i można zobaczyć się w telewizorze ;]
Katon
Bez kitu, co to ktoś w polskim emtiwi kierownika zmienił?
Avadakedaver
w y l u u u u u u u u u u z u u j katonie, powoliii. gdzie ci sie tak spieszy? na proby wam zostanie półtora tygodnia, to kupa czaasu!
Katon
Sorry Avada, ale musisz mi uwierzyć na słowo, że nie.
MisieK
i to jeszcze tak przy sesji ;>
Lilith
ale dupa, nie moge głosowac, bo mi mowi, ze juz głosowałam, jak nie głosowałam.
Avadakedaver
bo to tak w sensie że już koniec głosowania.

katonie - czil.
Neonai
Ewie chyba chodzi o te drugie glosowanie.
Avadakedaver
czarodziej.gif
nutrias
wczoraj u Wojewodkziego byl ten zespol Nefre. jacy oni z dupy sa wink2.gif

Lilith
o matko
jak wygrają to wiozę ze sobą skrzynkę pomidorów i zgrzewke jajek.
nutrias
a ja dokupie druga skrzynie i zrobie zbuki smile.gif
nutrias
nie wiem skad ta informacja, ale ktos na gronie napisal:
'Miałem nadzieję że Farel Gott pojawi się na festiwalu i proszę smile.gif Farel Gott i White Rabbit zwyciężyli konkurs Open Stage Video. FG to pozycja must-see dla wszystkich, polecam gorąco.'

to Katon, czekam biggrin.gif

pewne smile.gif
http://muzyka.onet.pl/10174,1555382,newsy.html
Myśka
AAAAAAAAA
też płaczę, czuję silną empatię

jeej chłopaki nie zmarnujcie okazji!!! :*
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.