tego jeszcze bylo malo zeby browce przez neta rozdawali ;d;d;d
Avadakedaver
20.10.2009 11:51
no i co tam? slyszalem ze bedziedzie w drukarni. co to jest? bo cos mi mowi ze to nie bedzie drukarnia.
taki klawy klub w podgorzu (dzielnica krk) ;)
Avadakedaver
20.10.2009 12:17
Strasznie ubolewam, że to we wtorek, wypadałoby się kiedyś na jakimś waszym koncercie pojawić, jako żem zaangażowana w promocję* i co najmniej 1/3 waszych fejsbukowych fanów to moi znajomi, hihi.
* oczekuję kreditów na pierwszym LP, albo czekolady chociaż! Milka łaciata albo taka nusscośtam, z masą orzechową, nie inna. I nie, nie forumowa emota.
nu trochu kupa z tym wtorkiem, wiekszosc moich znajomych konczy o 21, a ja o 20 i ciezko mi jakichs nowych znajomych wyciagnac *rolleyes*
Zagrajcie kiedyś po ludzku, w jakiś piątek, a nie, odwala wam z tym środkiem tygodnia, w tyłkach się przewraca, superstary kurde.
Nie istnieje w ogóle taka opcja w Polsce jak granie w piątki czy soboty, chyba, że:
1) jesteś Heyem, Kultem, Comą, Vaderem, Behemotem, Closterkelerem, Happysadem
2) jesteś z zagranicy
3) chcesz zagrać w superchujowym miejscu.
Koniec tematu.
Niedziela..?
Mateuszu, niech Cię nie irytuje moje niezbyt wyszukane poczucie humoru, bo mi sie potem smutno robi.
Niedziela czasem się zdarza, ale w niedziele ludzie są rozleniwieni i nigdzie nie chodzą, już lepszy wtorek =)
Zagracie kiedyś w środę albo w czwartek, to się pojawię, choćbyście grali w Pścimiu Dolnym, zajęcia się oleje. Może nawet dostanę autograf od frontmena, hehe
Avadakedaver
22.10.2009 01:17
oczekuję kreditów na pierwszym LP, albo czekolady chociaż! Milka łaciata albo taka nusscośtam, z masą orzechową, nie inna.
I nie, nie forumowa emota.
managarm
22.10.2009 08:35
Słyszałem że WTR nic dobrego teraz nie graja. Podobno skończyli się na Kill'Em All
Oni się dopiero teraz zaczynają!
QUOTE(managarm @ 22.10.2009 08:35)
skończyli się na Kill'Em All
To mój tekst jest, kopirajta sobie tu wstawiam.
Edit: O, mam nowe, WRT skończyli się na My TV!
ninki_nunk
22.01.2010 15:50
wprawdzie są to linki do Stagnacji (elitarne, niepublikowane do tej pory nagrania z koncertu "jestem ok, nie biorę!" - bardzo adekwatna nazwa do tamtych czasów

) zobaczcie sobie skąd się wzięło WRT.
Jeśli kumpel wrzuci więcej to podeśle resztę nagrań.
Moje pieniądzechildren...
Avadakedaver
26.01.2010 02:31
jak to na was przystało - wokal za cicho.
lol, w polecanych prawdziwe oblicze stagnacji!
http://www.youtube.com/watch?v=-jpPvyi_iD4&feature=related
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę