Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wakacje!
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
kruk
prosze prosze jak to się nasza młodzież zabawia tongue.gif
Ahmed
prosze prosze jak to się nasza młodzież zabawia

Tak się pije, tu na Wschodzie.....Tak się bawią ludzie o złotych zębach tongue.gif
moniczka
Ja w kwietniu koncze ogolniaka i nie moge sobie wyobrazic co bedzie dalej. Z kim ja teraz bede pic??? Niech zyje alkohol!!!
Ahmed tez mam zgrna klase tylko ze u mnie jest wiecej dziewczyn, wiec jedyny striptiz jaki mialam okazje ogladac byl w wydaniu damskim=)
kruk
Qurcze, ja mam w klasie 23 facetów i zaden nie robił jeszcze striptizu( ale to moze i lepiej)

a propos maturki(dla tyc, co maja przyjemnośc ja zdawac w tym roku)...czy u was też ustna jest dopiero w czerwcu czy to tylko wymysł mojej szkoły?blink.gif
grlouiee
Do matury na szczescie mam jeszcze troche wink2.gif
A co sie tyczy meskiego stripsisu, to nie polecam w namiocie ;D biggrin.gif......za mały tongue.gif
moniczka
Nie tylko u ciebie jest w czerwcu, ale wszedzie. Ale jak sobie pomysle o maturce ustnej z anglika to nie moge w nocy spac. Wogole niby ta nowa matura latwiejsza, ale kiedys nikt nikogo nie zmuszal do zdawania jezyka. Eh...

A co do meskiego striptizu to nikt ie chce go zrobic dla mnie... Buuu... Nikt mnie nie kocha... Jak ktos bedzie robil striptiz to mnie zawolajcie, ja jestem zawsze chetne ( na ogladanie striptizu oczywiscie=)
BeBe
QUOTE(kruk @ 17.09.2005 20:19)
czy u was też ustna jest dopiero w czerwcu czy to tylko wymysł mojej szkoły?blink.gif
*

QUOTE(moniczka @ 17.09.2005 20:40)
Nie tylko u ciebie jest w czerwcu, ale wszedzie.
*

Nie zgodzę się, że wszędzie. Niedawno( dokładniej w czwartek) dyrekcja mojej szkoły poinformowała nas, że matura ustana będzie odbywała się rownolegle z pisemną w maju. Z zastrzeżeniem, iż pisemna nie może być w jednym dniu z ustną.
edit:
moniczka- na starej maturze też zdawano język obcy obowiązkowo
Child
i matmę na deser ;}

Ja w kwietniu koncze ogolniaka i nie moge sobie wyobrazic co bedzie dalej. Z kim ja teraz bede pic??? Niech zyje alkohol!!!
znasz ten dowciap, w któym przychodzi facet do akademika i na pytanie ciecia do kogo się wybiera, odpowiada, że nieważne bo ma wódkę? :}

kruk
Nie tylko u ciebie jest w czerwcu, ale wszedzie
to dobrze, bo myslałam, że tylko moja szkoła ma jakies dziwne pomysły. W ogóle moja szkoła jest the best, zagadnienia na ustny dostaliśmy dopiero 10 a w innych szkołach były już od dawna.

A co do matmy...dziekować niebiosom,ze to nie jest obowiązkowe. Jestem co prawda w klasie pól matematycznej ale nie mam ochoty tego zdawać. Nie jest mi to potrzebne. Jestem bardziej w tej historycznej połowie (tak, tak mat-his rządzi:P)

ps. ten temat powinien sie nazywac wakacje, bo odbieglismy lekko od tematu. Powinno byc szara rzeczywistosc i 8 miesiecy męczarni:p
BeBe
[quote=kruk,17.09.2005 22:08]
[quote]. W ogóle moja szkoła jest the best, zagadnienia na ustny dostaliśmy dopiero 10 a w innych szkołach były już od dawna.
*

[/quote]
Pomyśl sobie, że my dostaliśmy już w czerwcu:> co prawda były nieoficjalne, ale wszystki przeszły przez "cenzurę" w Poznaniu:P Dlatego też już od 6 wrzesnia zaczeliśmy konsultacje maturalne. Nie ma jak to wcześnie zacząć;>
Potti
to temat o wakacjach, a nie o szkole!
nie zmieniać tego, bo zamknę ;p
kruk
tyle, że wqakacje już się (dla wiekszości)skonczyły
Potti
to załóżcie sobie temat o szkole, a jak ktoś jeszcze ma wakacje- może chce się tu pochwalić :]
kubik
Ja mam jeszcze tongue.gif

Ale moge bardzo prosto zrobić sobie roczny urlop tongue.gif
Lilly
QUOTE(Syriusz_Black @ 09.09.2005 20:41)
No kontakt jest idealny jak wszyscy się zchleją...
Nie zawsze alkohol rozwiązuje języki. Picie to niezła rzecz, ale w ilościach umiarkowanych. Bo jak czasem patrzę na ludzi, którzy leżą i tarzają się we własnych pawiach.. :/  to normalnie tragedia.
*

no oczywiscie ze umiar musi byc [: Co za duzo to niezdrowo.
No,znalazlam pare dziewczyn z ktorymi moge sie wybrac na piwo. Co nie znaczy ze z abstynentkami nie gadam <;
Hagrid
Nie wiem o co chodzi, ale mogę napisać na temat: Mam jeszcze wakcje i cholernie mnie one juz nudzą bo trawaja ponad 5 miesięcy już XDDD

A tak pozatym to jestem abstynentem Pozdro 4U ;>
kruk
Wróce do rozmowy poruszanej w tym temacie...Wiecie co mieliscie racje vodka connecting people! Własnie wrociłam z wycieczki. Nie to ze zalewalismy sie w trupa, było raczej tak kulturalnie:P Nigdy sie tak nie zgrałam z klasą. Imprea do rana tylko potem przysypialiśmy troche na wyceczce, ale bylo warto.

ps. Ja już nie lubię reddsów. Jakos mi nie smakowały:P
MisieK
a ja wiedziałem że tak będzie.
Ahmed
redds to nawet za zapitke uchodzić nie może...

Nic tak nie jednoczy polskiej młodzieży jak dobra polska wódka. Wszyscy popiją i zaraz robi się wesoło i gwarno, gadu-gadu, haahaha hahaha, i wszyscy znają się na wylot.

(BTW, ja też chcę na wycieczkę!!!!!)
Lilly
a dziekuje i rowniez pozdrawiam Gridku (;
Syriusz_Black
Moja wychówa nigdy nam wycieczki nie zrobi sad.gif
A teraz sobie nogę skręciła . tongue.gif
BeBe
U mnie jest odwrotnie: to my nie chcemy jechać na wycieczkę z wychowawcą
chyba że byłaby możliwość zostawienia go po drodze tongue.gif
Myśka
a we wtorek bierzemy rowery panią wychowawczynię na barana i jada na plaża!
MisieK
wakacje się kończąsad.gif
jutro starej urodziny, pojutrze pakowanie a we wtorek podróż autobahnem nach gdańsk... egh... ;/
szkoda
ale w sumie 5,5 miesiąca to już z deka przy dużo.
grlouiee
Ach kończą, konczą. Siostrzyczka moja sie wypowadziła juz do Wrocławia, do wynajętnego (wraz z kolezankami) mieszkanka studenckiego smile.gif. Niby fajnie, spokój, cisza, komputer tylko dla mnie, ale tak jakoś pusto, ZA spokojnie, i ZA cicho....puste sciany...
No , ale bedzie przynajmniej przyjezdzac w weekendy tongue.gif
Syriusz_Black
Moja siostra studiuje w Lublinie, więc spokoju nie mam smile.gif
Ale za to ja będę studiował w Krakowie- przynajmniej mam taki plan.
Goooooood morning UJ!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.