QUOTE(Lilly @ 29.06.2005 21:45)
QUOTE(Puszczyk @ 29.06.2005 21:45)
Dokładnie, a jak człowiek rozumie fizykę to może zrozumieć wszystko... za wyjątkiem mózgu dziewczyny bo ten to już do końca nie wiadomo jak działa...
hahaha,zrywam boki.
hm Puszczyk z pewnoscia chcial tylko powiedziec ze twor tak skomplikowany jakim jest umysl kobiety zawsze pozostanie zagadka i tajemnica dla naszych jakze prymitywnych meskich mozgow... ;]
a nawet jesli nikt nie przezyl zawodu milosnego to jeszcze wszytko przed nim! nie ma przeciez lepszego czasu na wakacyjna milosc od no wakacji wlasnie ;P
jesu niecałkiem prawda!
teraz jak idę ulicami, to najlepsze kąski pojawiają się niczym dżdżownice po deszczu, ale - kuresko niestety - wraz ze swoimi dżdżowniczkami.
Pottermenka
30.06.2005 13:05
I wiesz ze tutaj masz racje jak nigdy
MalGanis
30.06.2005 15:04
Skrócili nam wakacje, to je sobie przedłużymy !!!
KLIK!
Puszczyk
30.06.2005 16:40
"Mamy szansę na przedłużenie wakacji"... poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć.
No a jak rzeczywiście strona ma być klikana przez 1,5 miliona to wystarczy na jakimś blogu czy w katalogu napisać że to link do strony erotycznej i odrazu będzie te pare tysiecy głosów...
Ludwisarz
30.06.2005 16:41
re up:
Link ten wywołuje u mnie usmiech politowania na ustach.
MalGanis
30.06.2005 16:45
Zrobić bota który się będzie łączył przez proxy i niech wchodzi 10 000 razy na dobę na tą stronę
Zgadzam się z panem Timmim
spoko, timi jest jeszcze panną
Zgadzam się z piękną panną Timmi.
Ej, świetna strona, po prostu ==''.
ha ha ! niech zyja studia ( i dwie poprawki we wrzesniu...)
a ja mam wakacje od połowy marca i co, łyso wam? XD
a propos panny timi, to miały być jakieś zdjecia nowego czubka głowy. i co, wszyscy widzieli tylko nie ja, czy w ogóle nas nie uraczono?
kupiłam turkusowo-magentowe bikini i pstrokate kolczyki pod kolor, jestem bossssska ;D
a w tv zespoły mojego życia live8 mrę MRĘ!
Nie przebijesz mnie. Ja mam oczojebnie różowe bikini i różowe okulary
apage! ;p
przez najbliższy tydzień mam zamiar siedzieć nad jeziorem, pracować nad odleżynami, marskością wątroby i kontaktami miedzyludzkimi ;]
a potem? około 8 lipca w Malborku ma grać m.in. Destruction i Horrorscope. Chętnie bym się wybrał, ale dla dwóch zespołów to mi się nie chce szczerze mówiąc ;p na resztę grajków leję, bo hewi nudzi, a kapele deathowe o których nikt nie słyszał to łupanina niemiłosierna, bez ładu i składu. Chaos ;]
a w tv zespoły mojego życia live8 mrę MRĘ!
btw - o której gra Velvet Revolver?
Zespół Mojego Życia też tam gra... REM oczywiście (:
Pawelord2
04.07.2005 01:52
popieram childa...
moje plany sie chwilowo jebły, kilkudniowe opóźnienie nie z mojej winy ;/
no ale zaliczyłem 18stke znajomego ktorej nie miałem w planach ;] wiec sa i pozytywne strony
"...P..."
Mysz, bedzie w Gdansku rajmark? Bo jak bedzie to ja chce te kurna lody. O.
aaa ;))))
ale mnie pewnie nie będzie, słithart.
bo on sie chyyyba jakos na początku sierpnia zaczyna. a ja wymykam wówczas.
no ale jarmarki są dupne maksymalnie, na dobre lody możemy se pojechać do gdyni do centrum handlowego, zajebiste jogurtowe tam są ;}
Znooowu Jelenia Gora czy inna Zielona? ;ppp
Te, list Ci napisze.
QUOTE(Elvaralinde @ 04.07.2005 23:31)
Znooowu Jelenia Gora czy inna Zielona? ;ppp
Te, list Ci napisze.
Ej, jak jechać na wakacje do tylko do Jeleniej Góry. Nie obrażać tutaj takiego pięknego miasta jakim jest Jelenia Góra.
Na wiesiem jadem panowie i panie

Po wujkach, wujenkach, stryjkach, stryjenkach trza pozwiedzać

A potem na podwórku do góry brzuchem w byłym niezamieszkanym domku prababci, i na ps2 do kuzyna piechotką z empegrajem przez całą wioskę

To są wakacje
A tak do tematu....
za klasą tesknic nie bede bo jest glupia

Paseczek mam,a nawet srednią 5.25

Przez tydzien(ktory teraz trwa) robie karte motorowerową,w piatek egzamin- trzymajcie kciuki

Poza tym 22 wyjezdzam do Glogowa(kto wie gdzie to jest ? niech mnie ktos tam odwiedzi...

) do Dziadka. A przez reszte wakacji bede patrzyla w niebo(lub sufit) i uzala sie nad sobą...
A przez reszte wakacji bede patrzyla w niebo(lub sufit) i uzala sie nad sobą...
A co, jestes taka brzydka, glupia i niekochana, a poza tym nie lubisz patrzec w niebo ew. sufit?
Chcialam jechac z mezczyzna polazic po Grunwaldzie, ewentualnie oskrobac go z blota jak juz wstanie i pilnowac, zeby mu miecza nie podpieprzyli, ale wypadla impreza i trzeba byc. Wakacje spontaniczne, niestety sily wyzsze nie pozwalaja na samotne wypady za miasto przy pomocy srodka komunikacji zwanego pociagiem. Wiec ten spontan mocno ograniczony. Frustrujaca sprawa.
nie mogę się powstrzymać [no offence]
Chcialam jechac z mezczyzna polazic po Grunwaldzie
- Ulryku, uważaj na swój miecz! Gdzie go pchasz?!
- Do pochwy, mein liebe :}
za niemczyznę nie odpowiadam - dojcze szpahe unter alles :>
jedzie ktos na woodstock?
mroczna szynka, czyli ja avec tobą oczywiście ;d
Tzn ze z Twoich odwiedzin nici?=(
QUOTE(Child of Bodom @ 13.07.2005 01:14)
powinno być chyba meine Liebie :}
QUOTE(GrimmY @ 13.07.2005 01:52)
jedzie ktos na woodstock?
jak sobie pomyślę, że tam jest o kilkadziesiat tysięcy (?) wiecej ludzi niż w Węgorzewie... a co za tym idzie więcej pogoujących... pewnie więcej pijanych... o tony kurzu więcej... to słabo mi sie robi ;']
ale gdyby był Kult..... Coma... Farben Lehre... i może jeszcze coś fajnego... to jestem naprawdę w stanie znieśc te niedogodności... jedyną przeszkodzą jest odległość... bo słyszałam, ze namiotu nawet nie trzeba miec ;'p spi sie pod chmurka albo pod drzewkiem... jeden chłopak opowiadał mi , ze pojechał kiedys bez grosza i przezył bez problemu te dwa dni... nawet wiecej , zarobił na puszkach ;'D [o ile dobrze go zrozumialam ; ) ]
jesli chodzi o checi, no to w zasadzie chciałabym ... a mozliwosci... to sie jeszcze zobaczy...
(niech mi ktos przypomni, ktorego to jest? )
avalanche
13.07.2005 10:41
będziemy się tak poprawiać do nieskończoności

meine Liebe!
to ,,meine Liebe" było do mnie, prrraaawda Iiiimp?
Poza tym ja strzelam dla Impa zdjęcie jakiegoś seksownego araba. Chce ktoś jeszcze?
avalanche
13.07.2005 11:50
jak ktoś sie wybiera gdzieś w pustynne piaski to proszony o strzelanie fot przystojnym arabom XD dziękuje. koniec komunikatu.
(skrzacie! ty mi tu takich rzeczy publicznie nie mow! XD)
QUOTE(avalanche @ 13.07.2005 12:41)
będziemy się tak poprawiać do nieskończoności

meine Liebe!
literówka :}
tak sie tego wlasnie obawiam.. ><
obawiajcie sie na zdrowie, a tymczasem ja wrocilam z londynu... i musze sie z kims podzielic tym, ze bylo po prostu niesamowicie!
i teraz jak zwykle po czyms takim, co zdarza sie tak rzadko i jest takie swietne, czuje sie pusto i beznadziejnie. nienawidze wracac do pruszkowa, niech to wszystko szlag trafi!
nad morze!
po ziemie ojcow i dobrobyt \o\ \o/ /o/ !
Luna Fletcher
27.07.2005 10:58
Ja byłam w Chorwacji. Wytrzymałam, bo nie było najgorzej lecz nie są to moje wymarzone wakacje. Od lat pragnę wyjechać do Londynu jednak na razie mi się to nie udało. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie odwiedzę stolicę Anglii. Teraz dobrze mi w domku i nie mam zamiaru się nigdzie ruszać ...
Jak siedzialas w hotelu jakims to wspolczuje. Ja bylam 2 razy ale z namiotem i jedzeniem puszkowanym, a do szczescia wystarczylo mi tylko morze, skalki i sprzet do nurkowania.
Luna Fletcher
27.07.2005 16:22
Nie byłam w hotelu. Też miałam puszkowe jedzonko

Mimo wszystko bardziej do gustu przypadł mi piasek (we Włoszech, Polsce, Egipcie), skały są wkurzające a ich w Chorwacji pozbyć się nie da. Trochę nurkowałam, ale tam w tej wodzie przecie nic nie ma. Rozumiem gdyby podmorski świat był tak ciekawy jak w Hurghadzie... Poza tym mnie bardziej niż wygrzewanie się na słonku podoba się zwiedzanie przy lekkim wietrze i zachmurzonym niebie, dlatego też chcę do Londynu.
Nic nie ma?! XDDD
No to powinnas obejrzec te skarby ktore z tej wody wylowilam ;]
;>
Ja całe wakacje siedzę w domu. No. Czasem jakiś krótki wypad namiotowy czy cuś. Zresztą po co gdzieś jechać, najlepiej się napić na własnych śmieciach. przynajmniej nie ma problemu z powrotem do domu ;D I choć za oknem dys, wcale do słońca nie tęsknię ;p Po co mi one! Mhrok rlz ;C Zresztą nawet jeśli słońce by świeciło... jezioro mam pod domem od lat 17stu więc mi się a little znudziło;p a innyhch rozrywek w Giżycku nie uświadczysz. Ha jest jedna. właśnie mi za oknem wieszają... "Festiwal Hip-Hopowy w Giżycku" OSTRy, Doniu, Jeden Osiem L... ŁÓÓÓÓÓŁ! ;C
Jadę do Chorwacji 4 raz. Jest tam cudownie! Co prawda wycieczki mi się nudzą, jeżdzę z rodzicami w te same miejsca, za to na plaży
Byłamw tym roku nakoloniach nad Bałtykiem - zapewniam, że małe kamyczki są o wiele lepsze od piasku. Gdy są duze głazy, jest problem.
W Jarosławcu byłam na koloniach. Ładna mieścinka, fajne "miasto", tylko nie ma sklepów typu "Biedronka" itd. Są tylko małe sklepiki.
Hermionina68
27.07.2005 21:09
Hehe...wymarzona szkoła...a istnieje taka? =D hehehe
ps. wy nic nie mowcie bo juz za miesiac koniec wakaaaaacjiiii.....i lipa!
Misiek, Ostry jest Akurat

w porządku. on nie tworzy takiego stereotypowego hh... w jego muzyce jest mnostwo odwolan do innych gatunków muz., w tym tez do rocka... a jego podklady bazuja na muzyce jazzowej... Adam jest spoko

{ale ja najbardziej i tak lubie Fisssssssssza :']

}
Luna Fletcher
27.07.2005 21:34
Wracając do tematów podwodnych skarbów Chorwacji, to tam gdzie ja byłam a mianowicie koło Puli nie było zbyt wielu ciekawostek w morzu. Kilka zarosniętych glonami muszelek i szare rybki. Bogu dzięki nie było meduz. Pamiętam swoje wakacje w Egipcie. Piękne rafy koralowe. Po prostu cudo. Dlatego też wycieczka na jedną z wysp koralowych okropnie mi się podobała. Mimo to na mojej plaży, cała zatoka wypełniona była tym paskudstwem. Nie pływałam w morzu prawie wcale. Czemu nie może być idealnie ? Ciepła woda, piękne rafy i brak meduz. Nigdy mi się tak nie zdarzyło. Przynajmniej na razie.
Hmm, ja mam rozgwiazdy, muszle, skorupki od jezowcow, od cholery tego ;d + animacje w stylu ogladania osmiornic i takich tam gumiastych stworzen.
Luna Fletcher
27.07.2005 21:55
A w jakim dokładnie miejscu byłaś ? Może tylko u mnie takie skąpstwo podwodnego świata się znajdowało. Byłam troszkę rozczarowana. Liczyłam na więcej. Mimo wszystko w domu nie miałabym nawet takich atrakcji.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę