Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Fobie
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
asiatal
mam nadzieję, że nie zrozumiałam.
Avadakedaver
no przecież mowię, że nie zrozumiałaś.
kObra.
Teraz wyjdę na jakąś zboczoną erotomankę.
LilienSnape
ależ skąd. napisalaś to o czym kazdy wie. tylko nie kazdy jest skory do mowienia o tym.
kObra.
Tylko niekiedy nie wypada wręcz o czymś mówić/wspominać.

faux pas
Avadakedaver
dobra jest, tak se gadamy ale wszyscy lubią analne kulki. ja lubię nosić zamiast łańcuszka. o.
LilienSnape
i jak sie sprawdzaja w tej roli?
Avadakedaver
ciężkie.
Syriusz_Black
Cienias.
harolcia
a jaki kolor?
Mademoiselle
ehm. pomińmy kolor wyżej wymienionych kulek i może wróćmy do tematu? biggrin.gif
ja mam gefyrofobię [lęk przed przekraczaniem mostów- mam wrażenie, że zaraz się zawali i po mnie, i zaczynam strasznie panikować], arachnofobię oraz klaustrofobię.
i tak, jakoś żyję.
hazel
Jezu, mój były to miał, koszmar, biorąc pod uwagę, że jak się mieszka w tej częsci Krakowa co ja, to ciężko gdziekolwiek dojechać nie przekraczając chociaż jednego mostu.
Kolis
Hmm... Ja to mam lęk wysokości, brrr blink.gif
I w pewnym stopniu klaustrofobię aczkolwiek nie nasiloną.

Nie znoszę pająków, ale nie można nazwać tego lękiem; raczej wstrętem. Nienawidzę ich. Ostatnio rozdeptałam megagiganta u koleżanki na poddaszu;]
to była chwila grozy tongue.gif
avalanche
QUOTE(Mademoiselle @ 11.12.2008 21:35)
ehm. pomińmy kolor wyżej wymienionych kulek i może wróćmy do tematu? biggrin.gif
ja mam gefyrofobię [lęk przed przekraczaniem mostów- mam wrażenie, że zaraz się zawali i po mnie, i zaczynam strasznie panikować], arachnofobię oraz klaustrofobię.
i tak, jakoś żyję.
*

nawet nie wiedziałam, że to ma jakąś nazwę. ale mam objawy tego czegoś z mostami. ZAWSZE mam wizję że most się urywa, okropne.
najgorzej jak się stoi w korku pośrodku...

eh ;-)
kObra.
http://www.eioba.pl/a75471/fobie_rodzaje_i...burzen_lekowych

Od koloru do wyboru.
harolcia

w zasadzie 95% to nie znałam, znaczy nazw. Nawet nie przypuszczałam, że coś takiego może isnieć blink.gif

kObra.
Bo jak się człowiek tym nie interesuje, to nie szuka. Przykładowo, mnie na przykład pociąga temat fobii i informacji na ich temat. ;>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.