mam nadzieję, że nie zrozumiałam.
Avadakedaver
08.12.2008 22:58
no przecież mowię, że nie zrozumiałaś.
Teraz wyjdę na jakąś zboczoną erotomankę.
LilienSnape
09.12.2008 17:06
ależ skąd. napisalaś to o czym kazdy wie. tylko nie kazdy jest skory do mowienia o tym.
Tylko niekiedy nie wypada wręcz o czymś mówić/wspominać.
faux pas
Avadakedaver
10.12.2008 21:31
dobra jest, tak se gadamy ale wszyscy lubią analne kulki. ja lubię nosić zamiast łańcuszka. o.
LilienSnape
10.12.2008 21:40
i jak sie sprawdzaja w tej roli?
Avadakedaver
10.12.2008 23:00
ciężkie.
Syriusz_Black
10.12.2008 23:06
Cienias.
harolcia
10.12.2008 23:10
a jaki kolor?
Mademoiselle
11.12.2008 22:35
ehm. pomińmy kolor wyżej wymienionych kulek i może wróćmy do tematu?

ja mam gefyrofobię [lęk przed przekraczaniem mostów- mam wrażenie, że zaraz się zawali i po mnie, i zaczynam strasznie panikować], arachnofobię oraz klaustrofobię.
i tak, jakoś żyję.
Jezu, mój były to miał, koszmar, biorąc pod uwagę, że jak się mieszka w tej częsci Krakowa co ja, to ciężko gdziekolwiek dojechać nie przekraczając chociaż jednego mostu.
Hmm... Ja to mam lęk wysokości, brrr
I w pewnym stopniu klaustrofobię aczkolwiek nie nasiloną.
Nie znoszę pająków, ale nie można nazwać tego lękiem; raczej wstrętem. Nienawidzę ich. Ostatnio rozdeptałam megagiganta u koleżanki na poddaszu;]
to była chwila grozy
avalanche
13.12.2008 01:28
QUOTE(Mademoiselle @ 11.12.2008 21:35)
ehm. pomińmy kolor wyżej wymienionych kulek i może wróćmy do tematu?

ja mam gefyrofobię [lęk przed przekraczaniem mostów- mam wrażenie, że zaraz się zawali i po mnie, i zaczynam strasznie panikować], arachnofobię oraz klaustrofobię.
i tak, jakoś żyję.
nawet nie wiedziałam, że to ma jakąś nazwę. ale mam objawy tego czegoś z mostami. ZAWSZE mam wizję że most się urywa, okropne.
najgorzej jak się stoi w korku pośrodku...
eh ;-)
harolcia
13.12.2008 19:39
w zasadzie 95% to nie znałam, znaczy nazw. Nawet nie przypuszczałam, że coś takiego może isnieć
Bo jak się człowiek tym nie interesuje, to nie szuka. Przykładowo, mnie na przykład pociąga temat fobii i informacji na ich temat. ;>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę