Avadakedaver
06.04.2006 16:26
jaki kurdwa Bill???
tzn wiem jaki, ale przed czy po, nie stresujcie mnie bo se włosy powyrywam, a poza tym nie mam grzywki, jestem jej największym przeciwnikiem!!!
//edit:
O Jezus, widziałem przed chwilą posta Hazel, i się przeraziłem, myślałem że chodzi wam o Billa z HP, a co do mojej fryzury to mój staruszek twierdzi, że wyglądam jakbym się z dwudziestyuch lat przeniósł, bo wtedy czterdziestolatkowie mieli takie fryzury, zaczesane do tyłu.
a mi po prostu się do fryzjera nie chce iść, a jak już pójdę, to zrobię sobie wiedźmiński kolor włosów.
wrrr
Musisz chyba przerejesrtować percepcję. Tzn. ten temat nie jest tak zupełnie do końca na serio, wiesz...
Avadakedaver
06.04.2006 20:27
mimo wszystko, Katon.
Mimo wszystko.
edit
a poza tym, skoro mnie do niego porónaliście, to coś w tym musi być
Katon, skarbie, prosze o dofinansowanie. I mozesz sie zaczac malowac.
Dobro, złotko. Chcesz sponsoringu - będziesz miała. Ile chcesz?
elva, ja bym na to nie szedł, on bedzie chcał coś w zamian. no chyba że własnie na to liczysz XD
Ja? W zamian? Jak będę chciał coś, to użyję wdzięku i elokwencji, oraz grzywki i makijażu - po co kasę marnować? Wsparcie finansowe to będzie przyjacielski gest, który nie będzie z tym miał nic wspólnego. Hehe.
No to zamow kolejny bilet ;>
Ben-Beniamin Wrzos
08.04.2006 09:53
Dajcie im w końcu święty spokój!
Bill to z pewnością chłopak, a Avadzie się nie podoba, że jest do niego porównywany bo chłopcami się brzydzi, bo to albo tranzwestyta, albo jeszcze coś innego.
I grają bardzo fajne piosenki!!
estiej:
po pierwsze: transwestyta
po drugie: nie czepiamy się innych użytkowników
po trzecie: tylko ja mam prawo irytować Avadę i mu dokuczać.
Avadakedaver
08.04.2006 09:54
wypierdalaj.
estiej edit: bzium bzium, no edit
ekhem. panowie, powyzywajcie się na pw?
Avadakedaver
08.04.2006 10:05
ja już skończyłem z tym niedorozwojem.
Don't fuck with me cuz I'm a teenager?
wjezdzanie na kogos z epitetem 'niedorozwoj' jest rownoznaczne z byciem 'niedorozwojem'. co prawda emocjonalnym ale zawsze :>
k..... Ja tu Elvę podrywam I nie życzę sobie przrywania mi wątku takimi chamiatymi dyskursami.
No więc, skarbie przykro mi, ale nawet taki PIJAJEMPI jak ja nie ma nieograniczonych funduszy.
Avadakedaver
08.04.2006 12:16
metafora taka.
ale nie rozumiem jak ktoś może nie być niedorozwojem, skoro słucha "Tokio Hotel".

.
żarcik taki.
ale ja się tylko bronię!
ja nie stąd, ja tu tylko sprzątam!
//esdit
Estiej, coraz mniej Ci to wychodzi, albo coraz mniej Ci się chce.
Ben-Beniamin Wrzos
08.04.2006 12:20
Nie wierzę! Katon zrobił błąd!!
przrywania
a co do Avady - jestem dobry.
obraziłem cię, a ty dostałeś zjebkę.
heh, damm, iam good!
estiej edit: masz problemy ze zrozumieniem tego, co napisał Avada, kotku?
Avadakedaver
08.04.2006 12:22
bo brak im na ciebie słów.
W gniewie. Nie liczy się.
Avadakedaver
08.04.2006 12:29
heh, tylko teraz tego nie edytuj, bo będzie nieładnie to wyglądało. trzeba twardym być, a nie miętki.
wracając do tematu, TH są wszędzie. widziałem dziś w sklepie taką 13stkę z mordami Billa i reszty na koszulce. i miała obroże na szyi;> ehhhh...
QUOTE(MisieK @ 08.04.2006 13:34)
wracając do tematu, TH są wszędzie. widziałem dziś w sklepie taką 13stkę z mordami Billa i reszty na koszulce. i miała obroże na szyi;> ehhhh...
fajna była chociaż że się tak rozmarzyłeś? XD
A poszły, lamy jedne, przeszkadzacie mi w rądewu z Katonem.
niezabardzo Hefaj, niezabardzo. pozatym nie rozmarzyłem się ino wzdycham, teżbym chciał mieć taką koszulkę z Billem.
Powinien chyba powstać specjalny temat do prowadzenia nasyconych aluzjami damsko-męskich konwersacji.
Avadakedaver
08.04.2006 14:11
Katon, co stoi nam/Tobie/ na drodze?
estiej edit: pewnie estiej
nie , pewno ja! XP
Avadakedaver
08.04.2006 16:49
Estiej, Hefaj, nie rozumiem tych waszych editów.
Jakos mnie to nie dziwi.
a mnie tak. XP
Że się wtrącę: [trawka pokemon mode] NoFFa NoCiA nA StoRY-toKIo-HOteL-StoRy

[/ trawka pokemon mode]
Przykro nam, blog o podanym adresie nie istnieje.
Buuuu
hazel, którego ni ma? ;( [bo mój ulubiony o niki jest!

]
Avadakedaver
09.04.2006 19:30
Elva (bo to chyba Ty dałaś tego edita) chcesz przez to powiedzieć, że Estiej nie jest za tym zeby noey temat wprowadzić?
bo ja właśnie to przez to rozumiem.
ale to by było dziwne, w końcu miałby pole do popisu (Owczarnia).
Nie, bynajmniej nie chodzilo mi tu o Estieja
estiej: to ja może sklaryfikuję*, nie mam nic przeciwko nowemu tematowi damsko-męskiemu. Po prostu nie jestem sobie w stanie wyobrazić Ciebie, Avado, sypiącego aluzjami. Katona tak.
Ciebie, z całym szacunkiem, w dziedzinie słownej gry między paniami a panami, czeka jeszcze bardzo długa droga.
Naughty ;>
QUOTE(emoticonka @ 09.04.2006 15:42)
hazel, którego ni ma? ;( [bo mój ulubiony o niki jest!

]
Ten właśnie, ten... <cry>
przecie to jego bliźniak:)
slyszalem o piciu do lustra, ale zeby ktos sie do niego przytulał?
ej. może on ma swoje popiersie w domu.
angelkitty
10.04.2006 16:46
no co wy sie śmiejecie przecież to taki cudowny zespół <buehehehe>
szkoda że nie widzieliście dziewczyny z klasy mojej koleżanki (16 lat) jak z piskiem powiedziała na pewnej lekcji że jest w ciąży z Billem - niektórzy nazywają to obsesją...
a ja i tak slucham głównie HIM'a i The Rasmus i to nie zależy od wieku bo w październiku stuknie mi ledwo 15 lat, więc wiecie... troche szacunku dla młodszych
nie zdziwiłabym sie jakby sie okazało że ten cały zarośnięty bill kocha inaczej...jeśli wiadomo o co chodzi

buuuuu biedne fanki sie pewnie powieszą
Dawno nie powstrzymałem tylu złośliwości płynących strumieniem jadu na klawiaturę. Możecie być ze mnie dumni.
Podziwiam Katonie, podziwiam. Jakby to ująć: z deszczu pod rynnę.
katon wyrzuć to z siebie bo inaczej ja nie wyrobie ;|
Ommmmmm...
Ommmmmm...
Ommmmmm...
angelkitty
10.04.2006 20:11
hahaha ale śmieszne wy jesteście dorośli za to

i po co tu sie wogóle do wieku przyznawać? lol
sprawdz sobie w profilu ile lat ma Potti i poczytaj jej posty, to sie zdziwisz.
QUOTE(angelkitty @ 10.04.2006 21:11)
hahaha ale śmieszne wy jesteście dorośli za to

i po co tu sie wogóle do wieku przyznawać? lol
no.
bo to jest śmieszne , hihihihohohobehehehekiekiekieuhuhu.
Czild - albo mojego! XD
angelkitty
10.04.2006 20:18
no super, nie bede sie pytać z czego sie tak nalewacie bo zrobie z siebie jeszcze większą idiotke
QUOTE(angelkitty @ 10.04.2006 16:46)
no co wy sie śmiejecie przecież to taki cudowny zespół <buehehehe>
szkoda że nie widzieliście dziewczyny z klasy mojej koleżanki (16 lat) jak z piskiem powiedziała na pewnej lekcji że jest w ciąży z Billem - niektórzy nazywają to obsesją...
a ja i tak slucham głównie HIM'a i The Rasmus i to nie zależy od wieku bo w październiku stuknie mi ledwo 15 lat, więc wiecie... troche szacunku dla młodszych
nie zdziwiłabym sie jakby sie okazało że ten cały zarośnięty bill kocha inaczej...jeśli wiadomo o co chodzi

buuuuu biedne fanki sie pewnie powieszą

Z tego.
Czild - albo mojego! XD
jak na kogos z rocznika 2004 to calkiem niezle idzie Ci obsluga kompa plus pisanie z czytaniem :d
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę