Aż się zainteresowałam. Moje dziecko ostatnio pluło na to Tokio Hotel, że dziewczyny w klasie szaleją, a to gówno rzadkiej klasy... No więc wlazłam w końcu na ich stronę, lecą tam fragmenty ich kawałków. I nie wiem, albo ja jestem nienormalna, albo co, ale nie jest to znowu takie najgorsze... Z ostatniej płyty, najnowszej, może ta lepsza jakaś? Moje dziecko mówiło że to gorszy dramat od Ich Troje, ale w życiu. Przy Ich Troje zęby mnie bolą po pierwszych pięciu taktach, a tu wytrzymałam całkiem długo

. Nie, żeby mi się podobało, ale aż taki straszny kicz to też znowu nie jest...
A co do wyglądu... No cóż. Każdemu się podoba co innego. A Boy George taki na przykład, pamięta ktoś jeszcze

?
Albo Pete Burns z Dead or Alive (
You spin me right round baby right round, like record baby, right round round round, to były czasy...)?
Albo nawet taki Billy Idol:
Mnie osobiście znacznie bardziej niż to nieszczęsne Tokio pobudza do wymiotów niejaki Marylin Manson

...
Edit: o, i przypomniał mi się jeszcze jeden total (jak ja mogłam zapomnieć?) - Robert Smith z The Cure. Wygląda... Ale JAKĄ muzykę oni robili. Do dziś nie jestem w stanie słuchać Lullaby bez dreszczu na plecach. I do dziś się wzruszam przy Lovesong...
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
You make me feel like I am whole again
You make me feel like I am young again
You make me feel like I am fun again
However far away I will always love you
However long I stay I will always love you
Whatever words I say I will always love you
I will always love you